23'üncü Uluslararası Kemer Sualtı Günleri başladı
23'üncü Uluslararası Kemer Sualtı Günleri başladı
Sizler artık belediyenin müfettişlerisiniz
Sizler artık belediyenin müfettişlerisiniz
Dışişlerine 3 bakan yardımcısı atandı
Dışişlerine 3 bakan yardımcısı atandı
Generallerin affı; 'Gecikmiş ama doğru bir karar'
Generallerin affı; 'Gecikmiş ama doğru bir karar'
22 Mayıs 2012 Salı - 19:22

Tekirova'da mavi bayrak sevinci

Tekirova sahilleri Mavi Bayraklarını yeniledi. Mavi Bayrak kriterlerini yerine getiren 7 tesis, Pirate’s Beach otel ev sahipliğinde düzenlenen törenle bayraklarını aldı.

Tekirova da mavi bayrak sevinci
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Tekirova Belediye Başkanı ve GATAB Başkanı Yusuf Üras Tekirova’da her yıl çevre konusunda daha duyarlı yaklaşımlar gösterildiği ve denizlerin temizliğini uluslar arası alanda simgeleyen Mavi Bayrağın çok büyük önem taşıdığını ve bunun garantinatörlüğünü ise GATAB’ ın üstlendiğini dile getirdi.
Markalaşma yolunda önemli adımlar atan Tekirova, turizm açısından büyük önem taşıyan Mavi Bayrağı sahillerinde dalgalandırmaya devam ediyor. Tekirova'da Mavi Bayrak kriterlerini yerine getiren 7 tesis, Amara Dolce Vita Otel, Martı Myra otel, Tekirova Corinthia Otel, Pirate's Beach Otel, Queen’s Park Resort Otel, Rixos Otel ve Güral Premier Otel   düzenlenen törenle bayraklarını aldılar. Pirate’s Beach Otel ev sahipliğinde düzenlenen  törene Tekirova Belediye ve GATAB Başkanı Yusuf Üras, Amara Dolce Vita Otel Genel Koordinatörü  ve TEKOB(Tekirova Otelciler Birliği) Başkanı Serdar Yalçın, Güral Premier Otel Genel Koordinatörü Fazıl Dertlioğlu , Pirate’s Beach Otel Genel Müdürü Belgin Satır,  Palmariva Oteller Genel Koordinatörü Taner Tan, Queen’s Park Resort Otel  İşletme Müdürü Orhan Nadar, Sirius Otel Genel Müdürü Ferahim Turan, Halit Narin İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Ali Yıldız,  Rixos  Otel, Pirate’s Beach, Martı Myra Otel ,Güral Premier, Queen’s Park, Corinthia ve Amara Dolce Vita ottelerin mavi sorumluları katıldı.
Tören ev sahibi Pirate’s Beach otelin animasyon ekibi tarafından sunulan muhteşem dans gösterisi ile başladı. Gösterinin arkasından ilk konuşmayı Tekirova Otelciler Birliği Başkanı ve Amara Dolce Vita Otel Koordinatörü Serdar Yalçın yaptı. Yalçın konuşmasında Tekirova’da dayanışma içinde pek çok çalışmada TEKOB olarak yer aldıklarını söyledi. Yalçın Mavi Bayrağın uluslar arası arena çok önemli olduğunu ve Tekirova olarak buna önem verdiklerini söyledi.  Yalçın “ Tekirova’da mavi bayrak sayısının artması için çalışmalar yaparak, mavi bayrak etkinlik ve çalışmalarını daha kapsamlı hale getirmek istiyoruz” dedi.
Tekirova Belediye Başkanı ve GATAB Başkanı Yusuf Üras’da törende Tekirova olarak  mavi bayrağa önem verdiklerini dile getirdi. Üras “Üç binyıldan fazladır ayakta duran eşsiz antik şehirleriyle bugün Güney Antalya dünyanın en önemli turizm destinasyonları arasında geliyor. Deniz-kum-güneş üçgeninin doyasıya yaşandığı bölgemiz artık kültür, spor, tarih, sağlık, spa hatta kış turizmiyle de öne çıkmaya dünyada söz sahibi olmaya başladı.
Bunda ülkemizin turizme bakışının önemi büyük. Biz de GATAB ‘ın misyonundaki tanıtım faaliyetlerini dur durak demeden sürdürüyoruz. Uluslar arası turizm fuarlarına katılımlarla geçen yoğun aylardan sonra Kemer ve Bölgesi’nin tanıtımı yapmak için Riga’da özel tanıtım etkinlikleri düzenledik. Ardından da yine Kemer ve bölgesinin tanıtımına katkıda bulunmak için İngilizce  Kemer Şarkısı hazırlattık. Şarkımızla alakalı ilk izlenimler, ilk beğeniler çok hoş. Geçtiğimiz günlerde Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Günay’ın da beğenisini kazanan şarkıya en kısa sürede klip de çekeceğiz…
 
Buluşmamıza vesile olan ‘Mavi Bayrak’ her yıl artan önemi ve değeriyle daha da anlam kazanıyor…Bölgemiz eşsiz bir incidir. Dağların denize sıfır uzandığı ve denizin bu kadar berrak göründüğü başka bir turizm noktası yoktur. İşte bunu korumak ve geliştirmek için GATAB olarak biz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Siz değerli otellerimizin de bu konuya olduğundan daha fazla hassasiyet göstermesi en büyük dileğim…
 2012 yılında mavi bayrak başvurusu yaparak ödül alamaya hak kazanan otellerimiz bugün ödüllerini alacak. Bilindiği gibi mavi bayrak denizlerimizin ve çevremizin temizliğinin garantisidir. Uluslar arası tanınırlığı olan Mavi bayrak 32 kriteri yerine getiren tesislerimize veriliyor. Türkiye Mavi bayrak sıralamasında dünya da dördüncü sırada yer alıyor. Türkiye genelinde 355, tek başına Antalya da ise 200 mavi bayrak bulunuyor.
Tekirova da bu yıl 7 otelimiz mavi bayrak başvurusu yaptı. Mavi bayrak alan 7 otelimizi bir kez daha tebrik ediyor, bu buluşmaya ev sahipliği yapan Pirate’s Beach Otel yöneticilerine ve ekibine de teşekkürlerimi sunuyorum… “dedi.
Konuşmalardan sonra otellere mavi bayrakları verildi. Korsan kıyafeti giyen otel misafirlerinin çocukları ellerinde mavi beyaz balonlarla törene renk kattı. Daha sonra sahilde korsan miniklerle birlikte mavi bayrak göndere çekildi.
 

 
Nefes borusuna erik kaçan çocuk öldü
 
‘Potanın perileri’ Antalya’da
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Günay: turizmde yeni trendi anlattı
Antalya'nın Demre ilçesindeki Myra Antik Kenti'nde incelemelerde bulunan ...
Alman seyahat acenteleri Kemer'de toplandı
ANTALYA'da toplanan 500 kadar Alman seyahat acentesi yetkilisi, 2012 turizm ...
Turizmciyi Suriye ile savaş ihtimali korkutuyor
Alanyalı turizmci, yüksek sezona girilirken ortaya çıkan Türkiye-Suriye ...
 
Kempinski Hotel'den bahar kokteyli
Kempinski Hotel The Dome Belek, bahar sezonun açılışını kutlamak üzere ...
ODEON 35 Mercedes aldı araç filosunu 100'e çıkardı
OTI Holding bünyesinde faaliyet gösteren, tur operatörü şirketlerinden ...
Antalya Kongre Bürosu GIBTM Fuarı’na katıldı
20-24 Mart tarihleri arasında ilk tanıtım gezilerini gerçekleştiren Antalya ...
 
Antalyalı bir otel Rusya'da 5 bin bikini dağıttı
MOSKOVA'da bu yıl 19'uncusu düzenlenen Uluslararası MITT Turizm Fuarı'nda ...
Tez Tour: Dedikodulara inanmayın
ANTALYA merkezli turizm firması Tez Tour, 25 ülkede faaliyet gösteren ...
Talha Görgülü TURSAB'dan istifa etti
2007 yılından bu yana Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TURSAB) 2'inci ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Tasarruf paketi
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva