Millilere baklava dopingi
Millilere baklava dopingi
Mezuniyet sergisi
Mezuniyet sergisi
Akdeniz Üniversitesi'nde 'Ajans haberciliği' konuşuldu
Akdeniz Üniversitesi'nde 'Ajans haberciliği' konuşuldu
Kaybolan Mecid'in cansız bedeni bulundu
Kaybolan Mecid'in cansız bedeni bulundu
21 Ekim 2011 Cuma - 12:26

Terör lanetlendi

Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki terör saldırısında 24 askerin şehit olmasının ardından terör örgütü, çeşitli yerlerde düzenlenen gösterilerle protesto edildi.

Terör lanetlendi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde Pazarcılar Odası tarafından ilçenin en büyük semt pazarı olan Cuma Pazarı'nda şehitler için anma töreni düzenlendi. Alanya'da 2000 yılından bu yana kurulan Cuma Pazarı'nda 'bereket duası' yapan pazarcı esnafı, ellerini bu kez şehitler için açarak dua etti. Pazarcılar Odası'nın organize ettiği anma törenine ilçe protokolünün yanı sıra pazarcı esnafı ve vatandaşlardan oluşan yaklaşık 100 kişi katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Alanya İlçe Müftüsü Ahmet Hamdi Başpınar, şehitler için dua etti. Teröre lanet yağdıran Pazarcılar Odası Başkanı Bekir Akış, 11 yıldır yaptıkları 'bereket duası'nı bu hafta tüm şehitler için yaptıklarını söyledi.
FİNİKE'DE BİNLERCE KİŞİ YÜRÜDÜ
Antalya'nın Finike İlçesi'nde de terör örgüt lanetlendi. Atatürk Anıtı önünde bir araya gelen binlerce kişi tek yürek, tek ses oldu ve terörü lanetledi. Atatürkçü Düşünce Derneği Finike Şubesi ve sivil toplum kuruluşları tarafından düzenlenen 'Teröre lanet' yürüyüşüne binlerce kişi katıldı. Aynı anda 'Hepimiz askeriz, PKK'ya yeteriz', 'Barzani şaşırma, sabrımızı taşırma', 'Kahrolsun PKK', 'Hepimiz Kemal'iz, Hepimiz Türk'üz', 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' sloganlarını atan grup, Türk bayrağı açarak İlçe Jandarma Komutanlığı önüne kadar yürüdü. Burada İstiklal Marşı okuyan protestocular, şehitler parkına giderek dua etti.
 
MOTOSİKLETLİ PROTESTO
Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde de tepkiler oldu. Gündüz 500 kişinin katıldığı 'Teröre Lanet Yürüyüşü'nün' ardından gece de Fethiye sokakları terör örgütü aleyhine atılan sloganlarla inledi. Yüzlerce genç motosikletleriyle konvoy oluşturarak terör örgütünü lanetledi. Türk bayraklarıyla Salı Pazarı Meydanı'nda 22.00'da buluşan 100'e yakın genç motosikletleriyle şehir turu attı. Islık ve korna çalarak Fethiye'yi motosikletleriyle dolaşan eylemciler, 'Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez', 'Kahrolsun PKK', 'Vatan Sana Canım Feda' diye slogan attı. Grup adına açıklama yapan Burak Öztürk, "Aramızda daha askere gitmeyenler var. Hepimiz seve seve askere gitmeye hazırız. Son yapılan saldırıya duyarsız kalmak istemedik. Gündüz saatlerinde çalıştığımız için, terör örgütüne biz de gece saatlerinde cevap vermek istedik. Artık bu durumu kendimize yediremiyoruz" dedi. 
DHA-Antalya - Mustafa SERTER- Suat SÖĞÜT- Sezer ŞAHİNDAŞ

 
Olimpiyat bandosu coşturdu
 
Biber gazlı gaspçı yakalandı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
İŞBİRLİKÇİLERİN GÖREVLERİNE SON VERİNİZ! 21 Ekim 2011 Cuma 15:15

SÖMÜRGECİ ÜLKELERİN PROJELERİNDE GÖREV ALANLARIN GÖREVLERİNE SON VERİNİZ.. Şehitlerimizi rahmetle anıyor ,bölücübaşı ve yandaşlarını lanetliyorum.VE "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez" diyenleri ,yüreğinde kor ateşi yananları ;Türk halkını samimi olmaya ve düşünmeye davet ediyorum..Çünkü bunu diyenler ,bu acıyı hissedenler son 30 yıldır Teröre Çözüm bulamayan hükümetlerin hiçbirini çezalandırmamış ve hatta daha güçlü olarak iktidara taşımışlardır.Samimi olan bir halk düşünür ve eğer TERÖR sorununu bir hükümet çözemiyorsa derhal o hükümeti alaşağı eder.Ayrıca Türkiyenin Yeni bir ANAYASAYA ihtiyacı yoktur.Bu da büyük bir oyundur.CHP de yapılan Genel Başkanlığı değişikliğinin temelinde de bu oyun yatar.Ancak kimse şunu unutmasın Mustafa Kemaller bitmez.Büyük ORTADOĞU projesini uygulamaya kouyanların Kaddafiye yaptıklarına,Saddama ve Müslüman Halka yaptıklarına bakınız.Kardeşi kardeşe öldürttüler.Yazık değil mi,milyonlar çaresiz ,acı içinde..O nedenle Türk halkı,Kürtler,Müslüman halklar uyanmalı artık.Kaddafi ulusalcı bir lider olarak eğilmedi,kırıldı,kendisini rahmetle anıyorum. Umut ederim Ortadoğudaki acıları Ortadoğu Halkları sona erdirmeyi kendisi başarır..Güya Barış ve Demokrasi için ,oysa Yeraltı Kaynakları Sömürüsü için Ortadoğuyu Kan Gölüne çevirenleri ve Ülkemizdeki;Partimizdeki İşbirlikçilerini kınıyorum.Bülent Kocabaş

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Olimpiyat bandosu coşturdu
Antalya’da başlayan 12. Uluslararası Doğa ve Halk Sporları Olimpiyatı’nın ...
OFFROAD tutkunları teröre karşı yolda
ANTALYA Offroad Kulübü üyeleri, 24 askerin şehit olduğu terör saldırısını ...
Kim bu utanmazlar?
Türkiye’nin çeşitli yerlerinde bir çok eğlence mekanı, Hakkari’deki saldırı ...
 
Manavgat terörü protesto etti
ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde sivil toplum örgütleri ve binlerce kişi, ...
Antalya'da liseliler terörü lanetledi
Antalya'da sosyal paylaşım sitesi 'Facebook' üzerinden örgütlenen lise ...
Rakı-kavun-peynir tablette buluştu
İnsanların tablet şekline dönüştürülmüş gıdalarla beslendiği 1990'lı yılların ...
 
Şehit yakınları ve gazi derneklerini ziyaret etti
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, Hakkari’de ...
HAS Parti'den teröre protesto
HALKIN Sesi Partisi (HAS) Antalya İl Teşkilatı, Hakkari'nin Çukurca ilçesinde ...
Köse; Teröre boyun eğmeyeceğiz
AK Parti İl Başkanı Avukat Mustafa Köse, son günlerdeki hain terör saldırıları ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Denizin güzelliği ve yaşadığım simit şoku…
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Karanlık ilişkiler
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
19 Mayıs ve Milli Mücadele
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva