İlber Ortaylı uçakta rahatsızlandı
İlber Ortaylı uçakta rahatsızlandı
Filozof Atakan yıllar sonra ortaya çıktı
Filozof Atakan yıllar sonra ortaya çıktı
3 üniversiteye 62 akademisyen alınacak
3 üniversiteye 62 akademisyen alınacak
Suya yüzde 120 zam
Suya yüzde 120 zam
22 Mart 2021 Pazartesi - 09:08

Tesettür Elbise Kombin Modelleri

Özellikle tesettür giyimde kombin yaparken kullanılan aksesuarlar ve şallar ile daha şık bir tarz yaratabilirsiniz.

Tesettür Elbise Kombin Modelleri
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Tesettür giyim içinde yer alan tesettür elbise modelleri tesettür giyim için oldukça önemli parçaları oluşturmakta. Hiç şüphe yok ki tesettür kombinlerinin vazgeçilmez bir parçası ve en önemli unsur aksesuarıdır. Çünkü aksesuarlar özellikle giydiğiniz kıyafetin özeliklerini detaylarını ve rengini ortaya çıkarıcı unsurlar yaratabilir. Özellikle elbiseniniz ton ve deseni, eşarp veya şal modeli seçiminde yol gösterici olacaktır bu şekilde uyumlu bir kombin yaratabilirsiniz. Uyum sağlamanın tek yolu aynı rengi kullanmak değildir. Farklı olsalar da tamamlayıcı renkler de kullanabilirsiniz. Şu anda, beyaz ve siyahın her rengi tamamlayacağını bilmeniz sizin daha şık kombinler yapmanızı sağlayacaktır. Elbise veya şal için tek renk yoksa en çok kullanılan renk ise giyeceğiniz tesettür elbise modelinin renklerini kullanarak şık bir kombin yapabilirisiniz. Tesettür elbisenizin rengini belirlerken elbisenin tarzını da göz önünde bulundurmalısınız. Geometrik desenli bir eşarp ile sportif stili bir kıyafet oluşturabilirsiniz. Aynı zamanda geleneksel desenler için ise en çok klasik stillere uygun olacaktır. Tesettür elbise modelinin giyim modellerinde en önemli parçasını oluşturan elbise modellerine web sitemizden ulaşarak kendinize uygun modele göz atabilirsiniz.

Tesettür elbise kombileri yaparken özellikle, ayakkabı rengini seçmek sonra ise eşarp rengine karar vererek uyumlu bir kombin oluşturmanızı sağlayacaktır. Ağırlıklı olarak eşarp için kullanılan renkleri seçebilir veya ayakkabıyı tamamlayan bir renk seçebilirsiniz. Ayakkabı tipini belirlerken, elbisenin tarzına göre seçmeniz gerekir. Yüksek topuklu ayakkabılar, klasik elbiseler için en iyi seçeneklerden biridir. Topuk ne kadar ince olursa, görüntüdeki parlaklık o kadar büyük olur. Bu nedenle, büyüleyici bir gece elbisesine uyması için yüksek topuklu ayakkabılar kullanabilirsiniz. Ancak yüksek topuklu ayakkabılardan hoşlanmıyorsanız, rugan ayakkabılar ve şık bale daireler parlak bir görünüm için gece elbiseleri ile eşleştirilebilen modellerdir. Tesettür elbise kombinlerinin nasıl yapılacağı ile ilgili bir diğer bir konu ise aksesuar ve çanta seçimleridir. Küçük çantalar, klasik ve günlük tarzlar için idealdir. Özellikle parlak detayları varsa taş işlemeleri gibi gece elbisesini tamamlamak için kullanabilirsiniz. Öte yandan, spor tarzı elbiseler sportif çantalar kullanabilirsiniz. Büyük çantalar, sportif bir hava katabilecek detaylardan biridir. Tesettür elbise giyim daha spor tarz için kot kullanabilirsiniz özellikle seçeceğiniz çantalar ile spor bir hava yaratabilirsiniz. Tesettür elbise modellerine ait ürünlere sitemizden ulaşarak göz atabilirsiniz.

Tesettür elbise için kombin yapılırken dikkat edilmesi gereken ana noktayı kısaca şöyle anlatabiliriz. Özellikle renk uyumunun yani tesettür elbise ile aksularınızın uyumu oldukça önemlidir. Tesettür elbise modelleri başörtüsü ve kullanılan aksesuarlar, ayakkabılar, çantalar ile birleştiğinde tamamlayıcı bir şekilde kombin yapabilirisiniz. Tesettür elbise modellerinde spor ya da şık bir tarz yaratabilirsiniz.  Özellikle tesettür elbise modellerinde kombin yaparken şal çok önemli bir detaydır. Kullandığınız eşarp veya şal, kıyafetinize ve cilt renginize uygun olmalıdır. Tesettür elbise modelleri farklı tarzları ile birçok çeşidi mevcuttur bu farklı tesettür elbise modellerine Moda Merve sitemizden ulaşabilirsiniz. Tesettür elbise ile kombinleyeceğiniz parçalar sonucu şık ya da daha gündelik bir tarz yaratabilirsiniz. Özellikle kullanacağınız aksesuarların detayları ve renkleri kombin yapmanızda yardımcı olacaktır. Uyumlu renkler kullanarak ve farklı parçalardan oluşan detaylar ile tesettür elbise modellerini öne çıkararak şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Günlük kullanımda oldukça rahat olan tesettür elbise modelleri aynı zamanda güncelik kıyafetler olarak da kullanılması bakımından kurtarıcı parçalar olmaktadır.

 
Antalya'da 175 tutuklama
 
Acı biber 'mutluluk' veriyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Büyük Beden Giyim Markası LilasXXL Yenilendi...
Giyim sektöründe çok güzel gelişmeler yaşanıyor.
İş Elbiselerinde Renk Seçimi Nasıl Yapılır?
İş elbiselerinin kullanımı çeşitli iş ortamlarında ön plana çıkıyor. Günümüzde ...
Mikrofon Standı
Mikrofon sehpası ve stantları her ne kadar basit araçlar gibi gözükse ...
 
Büyük Moda Yeni Sezon Ürünlerini Yayınlamaya Başladı!
Büyük beden giyim alanında çok çeşitli ve kaliteli ürünleri ile kadınların ...
Sivilce Kremi Ne İşe Yarar?
Sivilce, kıl folikülleri şeklinde bilinir, ciltteki ufak delikler kapandığı ...
Sneaker Ayakkabı Modelleri
Erkek ve kadınlar tarafından ayakkabıda en sevilen renklerden biri de ...
 
Naturagen Kolajen ile Cilt Sağlığı
Kolajen hem cilt sağlığı hem de vücut sağlığı için çok önemli bir maddedir. ...
Lohusa Tacı Kimler İçindir?
Her kadın doğası gereği anne olmak ister. Annelik her kadının yaşaması ...
Erkek Spor Ayakkabı Modelleri
Günlük hayatta ve spor aktiviteleri esnasında en fazla tercih edilen erkek ...
 
Dursun Gündoğdu
Kepez yeniden AKP’ye geçer mi?
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva