Başkan Uysal, Vali Hüsnü Tuğlu okulunda oy kullanacak
Başkan Uysal, Vali Hüsnü Tuğlu okulunda oy kullanacak
Banu Parlak gözaltına alındı
Banu Parlak gözaltına alındı
Ronaldo'nun lüks aracı hayran bıraktı
Ronaldo'nun lüks aracı hayran bıraktı
Doğum teşviki: 75 bin dolar ödenecek
Doğum teşviki: 75 bin dolar ödenecek
11 Aralık 2017 Pazartesi - 12:32

Theme Park efsane olacak

ANTALYA'da Türkiye'nin en büyük yaşam ve eğlence parkı The Land Of Legends'in hızlı trenler ve eğlence merkezinden oluşan etabı, 2018 yılının Mayıs ayında açılacak.

Theme Park efsane olacak
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Rixos Oteller Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, eğlence merkezinin İstanbul'dan çok özel tarihi izlenimler taşıyacağını belirterek, “İddiamız dünyada aranan, özel, efsane bir park olmak" dedi.

Antalya'nın dünyaca ünlü turizm bölgesi Belek'te toplamda 1 milyar dolarlık yatırımla Türkiye'nin en büyük yaşam ve eğlence parkı olarak planlanan The Land Of Legends Theme Park'ın yarısına yakını tamamlandı. Rixos Oteller Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, içinde Türkiye'nin çocuklara özel tasarlanmış ilk otelinin de bulunduğu The Land Of Legends'in devam eden diğer etaplarındaki yatırımları ve hedeflerini anlattı.



10 YIL BOYUNCA BÜYÜTÜLECEK PROJE

Antalya'nın deniz, kum, güneş ve tarih potansiyelinin yanında farklı şeylere de ihtiyacı olduğuna dikkat çeken Tamince, “Hep dile getirdiğimiz, 'Sezonu nasıl uzatırız, farklı konseptler nasıl ortaya çıkarırız?' diye yıllardır hayalini kurduğumuz çok önemli bir tema parkı Antalya'da gerçekleştirmek istiyorduk. Nasip oldu, 2017'de ciddi bir bölümünü açtık. Çok da güzel neticeler aldık. Önümüzdeki 6-7 yıl boyunca, hatta 10 yıl boyunca sürekli büyüteceğimiz bir proje. Aslında bu projenin sonu yok. Sürekli yenilememiz, eklemeler yapmamız gereken bir yapı, yaşayan bir organizma. Şu an önemli bölümünü tamamladık. 2018, 2019, 2020'de daha ciddi potansiyele ulaştıracağız" dedi.

İSTANBUL KONSEPTLİ EĞLENCE MERKEZİ

Tamince, parkın tamamlanan suyla alakalı kısımlarının haricinde 2018 yılının Mayıs ayından itibaren daha fazla kuru alanları, 365 gün kullanılabilecek hızlı trenler ve adrenalini çok yüksek aletler ile önemli bir park daha ekleyeceklerini açıkladı. Bu alanların 09.00-24.00 saatleri arasında açık olacağını kaydeden Tamince, “Bazı aletler, dünyada ilk defa bu parkta kurulmuş olacak. İnşaat, ciddi anlamda devam ediyor. Örneğin, 'skyfly' diyorlar, uçuş tecrübesi yaşanan oyuncaklar, çok hızlı tren ve neredeyse 1.5 km uzunluğu olan trenlerimiz var. Bunları tarihi konseptlerle bir araya getiriyoruz. İstanbul'dan çok özel, tarihi izlenimleri buraya taşıyoruz. Konseptimizde biraz da tarihimize götürdük. İnşallah 2018 Mayıs'ta yeni etabın kapılarını ziyaretçilerimize açmış olacağız" diye konuştu.



1 MİLYAR DOLARLIK YATIRIM

Theme Park'ın tamamı 1 milyar dolarlık veya biraz üstünde bir yatırım olacağını dile getiren Tamince, şu anda bu yatırımın yarısına yaklaşıldığını söyledi. Bu yıl 550 bin ziyaretçi ağırladıklarını belirten Tamince, “Bu parka, 2018'de 1 milyon ziyaretçi bekliyoruz. Bu parkın parasız giriş yapılabilen çok önemli üniteleri var. Bir de bilet satın alınarak, giriş yapılan bölümleri var. O bölüme biz, 2018'de 1 milyon ziyaretçi hedefliyoruz" dedi.

2020 HEDEFİ, 3 MİLYON ZİYARETÇİ

Asıl hedeflerinin ise 2020 yılında 3 milyon ziyaretçi olduğunu açıklayan Tamince, “3 milyon ziyaretçiyi alabildiğimizde Türk turizmine çok büyük katkı sağlamış olacağız. Şu anki yaptıklarımız da bölge için çok önemli; ama amacımız, 3-4 milyar insanın yaşadığı coğrafyada çok önemli bir eğlence merkezi haline gelmek. Bunu da 2017'de aldığımız neticeler, 2018'e ilişkin sinyaller ve yaptığımız yatırımla rahat gerçekleştirebileceğimizi düşünüyoruz" diye konuştu.



'EFSANE' OLACAK

Türkçesi 'efsane' olan 'legends'i hem Türkiye'de hem dünyada efsane haline getirmek istediklerini belirten Fettah Tamince, şunları söyledi:

“Burada çalışan, buraya gelen herkesin kendini efsane içinde hissetmesini istiyoruz. Ciddi bir iddiamız var, ilk günden itibaren dedik ki 'Yeni jenerasyon tema park, teknolojiyle çok iç içe, sosyal medyayla çok iç içe'. Aslında geleceği ciddi anlamda planlıyoruz. Dolayısıyla kendimizi çok özel hissediyoruz. Tabi ki rekabet dünyası; ama iddiamız dünyada aranan, özel, efsane bir park olmak. Legends'i önce Antalya'da ciddi bir marka haline getirmek istiyoruz." 

YATIRIM VE ORTAKLIK TEKLİFLERİ GELMEYE BAŞLADI

The Land Of Legends'i şu an dünyanın başka yerlerinde yapmak isteyen yatırımcılar olduğunu ve ortaklık teklifleri geldiğini anlatan Tamince, “Etüt ettiklerimiz de var; ama ilk önce burayı dört başı mamur hale getirelim, inşallah ondan sonra büyümek kolay. Biz, bunu Rixos'ta çok rahat yaşadık. Dünyada büyümeyle ilgili çok ciddi sıkıntımız yok. Dolayısıyla The Land of Legends efsane parkı önce Antalya'da hak ettiği yere taşıyalım. Çünkü çok önemli ve olumlu geri dönüşler alıyoruz. Gelen misafirimizin ne kadar memnun olduğunu çok net hissediyoruz. Misafirimizin talebine göre de işimizi büyütüyor, farklılaştırıyoruz" dedi. 

MİNİ ŞEHİRDE RENKLİ YILBAŞI

Oteli, alışveriş alanları, temalı parkları ve eğlence organizasyonlarıyla yeni yıl hazırlıkları da tamamlanan The Land Of Legends'in yılbaşına hazır olduğuna da dikkat çeken Fettah Tamince, “Biliyorsunuz ben yılbaşı hazırlıkları, bayramlarla ilgili sürekli talebi olan, sürekli bu konuda konuşan biriyim. Çünkü Antalya, bir turizm kenti. Antalya'ya insanlar bayrama, yılbaşına geliyor, eğlenmeye geliyor. Bunu da gelenlere sürekli hissettirmeliyiz. Dolayısıyla bu park, bir mini şehir. Biz, bu şehri en iyi şekilde süslemeye, yılbaşına hazırlamaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Mehmet ÇINAR/ANTALYA, (DHA) - 
 

Etiketler:
 
Antalya Ermenek'te mülk savaşları
 
Belgesi olmayan 'Tehlikeli' işlerde çalışamayacak
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kurtulmuş: Ranta boyun eğmeyin
KÜLTÜR ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, koruma kurullarından baskılara ...
Başaran Ulusoy adaylıktan çekildi
Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanlığını 1999 yılından ...
Adil Gürkan'dan Dinozor Turizmcinin Anıları kitabı
Akdeniz turizminin duayenlerinden Adil Gürkan’ın anılarını ve değerlendirmelerini ...
 
Başarılı sezona kutlama
BAŞARILI geçen 2017 sezonunun kutlaması için Arma Restaurant'ta bir araya ...
Ruslar gitti Kasım'da 2016'ya döndük
TURİZM açısından 2016'da tarihinin en kötü dönemini yaşayan ve bu yıl ...
2020 model bir Konyaaltı Sahili
ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 1990 model Konyaaltı ...
 
Bugün Antalya
ANTALYA'da ekim ayının ortasına doğru yazdan kalma günler yaşanırken, ...
Turizm şirketi iflas etti
ANTALYA'ya yılda 50 bine yakın turist gönderen Almanya'daki online tur ...
Kendiroğlu Kemer'de dert dinledi
​Antalya Deniz Ticaret Odası Başkanı B.İnanç Kendiroğlu Kemer'de ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva