Antalya'da kısıtlama sonrası sahil keyfi
Antalya'da kısıtlama sonrası sahil keyfi
Müzik camiasının acı günü
Müzik camiasının acı günü
Emekli olan personele Başkan Uysal'dan teşekkür plaketi
Emekli olan personele Başkan Uysal'dan teşekkür plaketi
Prof. Dr. Yavuz: Şubat sonrası okullar açılabilir
Prof. Dr. Yavuz: Şubat sonrası okullar açılabilir
1 Ekim 2020 PerÅŸembe - 10:58

Tıp fakültesi öğrencisinin çenesini kırdılar

ZONGULDAK'ın Kozlu ilçesinde, Mert B. (21), Murat B. (19) ve G.K.S. (21), tıp fakültesi son sınıf öğrencisi Çağatay Çelik'i arkadaşlarıyla sahilde gitar çaldığı sırada darbederek, çenesini kırdı.

Tıp fakültesi öğrencisinin çenesini kırdılar
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Olay, 30 Eylül ÇarÅŸamba günü saat 02.00 sıralarında, Kozlu sahilinde meydana geldi. Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi 6'ncı sınıf öÄŸrencisi ÇaÄŸatay Çelik, intörn olarak görev yaptığı acil servisteki mesaisinin ardından 1 gün sonra okulunda yapacağı sunum nedeniyle arkadaÅŸlarıyla stres atmak için yürüyüÅŸe çıktı. Çelik, sahilde arkadaÅŸlarıyla gitar çalıp, ÅŸarkı söyledi. Eve gitmek için toparlanan Çelik ve arkadaÅŸlarına, yanlarına gelen 3 genç saldırdı. Yanındaki 2 arkadaşı kaçarken, Çelik ise 3 kiÅŸinin tekme tokat saldırısına uÄŸradı. Çenesi kırılan Çelik, güçlükle kaçarak, polisi ve ailesini aradı.

'LİSANSLI BOKSÖR' İDDİASI

Sahile gelen polis ekipleri, Mert B., Murat B. ve G.K.S.'yi gözaltına aldı. Emniyetteki iÅŸlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen ÅŸüphelilerden, lisanslı boksör olduÄŸu iddia edilen Mert B. ve Murat B. çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı. G.K.S. ise adli kontrol ÅŸartıyla serbest bırakıldı.

'SİGARA YOK' DEYİNCE YUMRUK YEMİŞ

ÖÄŸrenim gördüÄŸü tıp fakültesi hastanesinde tedaviye alınan ÇaÄŸatay Çelik, çenesinden ameliyat oldu. Kırılan çenesinin sol ve saÄŸ kısmında vidalar takılan Çelik, güçlükle konuÅŸabiliyor. YaÅŸadığı korku dolu anları anlatan Çelik, hastanedeki görevinden çıktıktan sonra 1 gün sonraki sunumu öncesi arkadaÅŸlarıyla stres atmak amacıyla sahile gittiklerini söyledi. Çelik, "Stres atalım, diyerek sahilde gitar çalıyorduk. Eve dönmek için gitarı çantasına koyarken 3 kiÅŸi bize yaklaÅŸtı. İçlerinden biri, bana, 'KardeÅŸ bana da bir ÅŸarkı çal' dedi. İstek bir ÅŸarkıda bulundu. Ben de 'Tabi, çalarız' dedim. Tam oturdum, gitarı çıkardım, çalacağım; bana gelip 'Sende sigara var mı?' dedi. Ben de 'Sonunu içtik, bende daha yok' dedim. Bunun üstünde hiç beklemediÄŸim ÅŸekilde aniden bir yumruk yedim" diye konuÅŸtu. 

'ÇENEM KIRILDI, SAKLANDIM'

Güçlükle ayaÄŸa kalktıktan sonra saldıran 3 kiÅŸiyle konuÅŸmaya çalıştığını belirten Çelik, "Ben 'Sorun neyse çözebiliriz. Doktorum, babam askeriyede çalışıyor' derken baÅŸka yumruklar, tekmeler yemeye baÅŸladım. Bu sırada 3 arkadaÅŸ sırayla vurdular bana. O sırada 2 arkadaşım ilk fırsatta kaçmışlardı. Ben de ilk fırsatta kaçtım. O sırada çenem kırılmıştı. Bu durumdayken 155'i ve ailemi bilgilendirmeye çalıştım. Çenem kırıldığı için zorlandım ve orada saklandım. Bunlar bana kalırsa insan deÄŸiller. Bir insana sebepsiz yere vurmak ya da ÅŸiddete baÅŸvurmak nasıl bir kafa, anlamış deÄŸilim. Bana denk gelmesi de biraz üzücü oldu; çünkü ben hep iyi bir insan olmaya çalıştım. Yardımsever olayım, kendimi olabildiÄŸimce geliÅŸtireyim ve insanlara öÄŸrendiÄŸim bilgileri paylaşıp onların da geliÅŸimine yardımcı olayım istedim. Bunun benim başıma gelmesi çok üzücü oldu. Tedavim ne kadar sürecek belli deÄŸil. AÄŸzımdaki vidalar belki ömür boyu kalacak. Psikolojik olarak bende yükü olacak ama atlatabilirim de bilmiyorum" dedi. 

'KARÅžILARINDA DÜÅžMAN VARMIÅž GİBİ DÖVMÜÅžLER'

Emekli astsubay Fuat Çelik ise oÄŸlunun olaydan sonra kendisini aradığını ancak konuÅŸmasından sadece 'gel' dediÄŸini anladığını söyledi. OÄŸlunun sahilde olduÄŸunu bildiÄŸi için ilk olarak yolun karşısına geçtiÄŸi sırada trafik kazası geçirdiÄŸini düÅŸündüÄŸünü anlatan Çelik, "Hemen oraya gittik. GeldiÄŸimizde polis arkadaÅŸlar Kozlu sahili giriÅŸinde oÄŸlumun suratı ise kanlar içindeydi ve konuÅŸamıyordu. 2 arkadaşı tanımadıkları 3 kiÅŸi tarafından durup dururken saldırıya uÄŸradıklarını söylediler. Polis ekipleriyle hemen sahile gittik aramaya. Polislerden önce ben fark ettim ve polisler yakaladı. DehÅŸet verici bir olay. Birbirlerini tanımıyorlar. Benim çocuklarla veya onların hiçbir tanışmışlığı yok. Karşıdaki bir arkadaÅŸ lisanslı boksörmüÅŸ. Karşılarında büyük bir düÅŸmanları varmış gibi yerde oturan çocuklara tekme tokat giriyorlar" diye konuÅŸtu.

'BU ÇOCUK DOKTOR, GELECEĞİMİZ'

OÄŸlunun 4,5 saat süren ameliyatın ardından çenesine takılan vida sayesinde güçlükle konuÅŸabildiÄŸini ve 1,5 yıl boyunca tedavinin öngörüldüÄŸünü anlatan Fuat Çelik, ÅŸöyle konuÅŸtu:

"Bu çocuklar sosyal medyada yine güzel ÅŸeyler yaptık. Hiç acımadık, hiç acımayacağız. Hiç tanımadığımız adamlara saldırmaya devam edeceÄŸiz, diye paylaşım yapıyorlar. Lütfen çocuklarımıza sahip çıkalım. Bunlar hepimizin çocukları. Bu çocuk doktor, geleceÄŸimiz. Gecesini gündüzüne katıyor. Ben bu çocuÄŸu bugünlere kolay getirmedim. Tıp fakültesini okudu, emek verdi. Hiç tanımadığı insanlar tarafından yüzü gözü dağılsın, diye bu hale gelsin, diye büyütmedik. Åžarkı söylüyor, gitar çalıyor. Her türlü müzik aletini kullanıyor. Åžu an ne konuÅŸabilir doÄŸru dürüst ne de sesi çıkabiliyor. Yüzünde bir sürü vida takıldı. Birçok operasyon geçirecek. Ne zaman iyileÅŸeceÄŸi belli deÄŸil. 1,5 yıllık bir süreç deniyor. Bunun hesabını kim verecek?"

ZONGULDAK'TA SAHILDE ARKADASLARIYLA GITAR CALARKEN SALDIRIYA UGRAYAN CAGATAY CELIK(FOTOGRAFTAKI), 4.5 SAAT SUREN AMELIYATIN ARDINDAN CENESINE VIDA TAKILDI. CELIK'IN TEDAVISI SURUYOR.  FOTOGRAF-GURKAY GUNDOGAN-ZONGULDAK-DHA

ZONGULDAK'TA SAHILDE ARKADASLARIYLA GITAR CALARKEN SALDIRIYA UGRAYAN CAGATAY CELIK(FOTOGRAFTAKI), 4.5 SAAT SUREN AMELIYATIN ARDINDAN CENESINE VIDA TAKILDI. CELIK'IN TEDAVISI SURUYOR.  FOTOGRAF-GURKAY GUNDOGAN-ZONGULDAK-DHA

ZONGULDAK'TA SAHILDE ARKADASLARIYLA GITAR CALARKEN SALDIRIYA UGRAYAN CAGATAY CELIK'IN(SOLDAKI) BABASI FUAT CELIK(AYAKTAKI) YASANANLARI ANLATTI. FOTOGRAF-GURKAY GUNDOGAN-ZONGULDAK-DHA

ZONGULDAK'TA SAHILDE ARKADASLARIYLA GITAR CALARKEN SALDIRIYA UGRAYAN CAGATAY CELIK(FOTOGRAFTAKI), 4.5 SAAT SUREN AMELIYATIN ARDINDAN CENESINE VIDA TAKILDI. CELIK'IN TEDAVISI SURUYOR.  FOTOGRAF-GURKAY GUNDOGAN-ZONGULDAK-DHA

ZONGULDAK'TA INTORN DOKTOR CAGATAY CELIK, KOZLU SAHILINDA GITAR CALARKEN SALDIRIYA UGRADI. FOTOGRAF-GURKAY GUNDOGAN-ZONGULDAK-DHA

ZONGULDAK'TA INTORN DOKTOR CAGATAY CELIK, KOZLU SAHILINDA GITAR CALARKEN SALDIRIYA UGRADI. FOTOGRAF-GURKAY GUNDOGAN-ZONGULDAK-DHA

ZONGULDAK'TA INTORN DOKTOR CAGATAY CELIK,SALDIRIDAN SONRA BU HALE GELDI. FOTOGRAF-DHA

ZONGULDAK'TA INTORN DOKTOR CAGATAY CELIK,SALDIRIDAN SONRA BU HALE GELDI. FOTOGRAF-DHA

Gürkay GÜNDOÄžAN/ZONGULDAK, (DHA)

Etiketler:
 
Koronavirüste bağışıklık yüzde 2,5
 
SunExpress, artık uçaklar için tasarım yapabilecek
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sinop'ta palamudun 6 tanesi 10 lira
KARADENİZLİ balıkçılar, 1 Eylül’de başlayan av sezonuyla ağlarını denizlere ...
ÖSYM Başkanı Aygün: ALES/2 başvuru kılavuzu yayımlandı
ÖLÇME Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Halis Aygün, 6 Aralık'ta ...
Hukuk mücadelesini kazandı ama işe dönemedi
İZMİR Büyükşehir Belediyesi'nde güvenlik görevlisi olarak çalışırken yakalandığı ...
 
Dağ keçilerini görüntülediler
ERZURUM'un Olur ilçesine bağlı Ormanağzı Mahallesi’nde, dağ keçileri yavruları ...
GATA'da görevli doktor oğullarıyla, telefonla hasret gideriyorlar
GÜLHANE Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde koronavirüs salgını ile mücadele ...
Hakim ve personel karantinaya alındı, duruşmalara ara verildi
AYDIN'ın Kuşadası ilçesi adliyesinde, 2'nci Asliye Ceza Mahkemesi'nin ...
 
Sebze ve meyve üreticileri tüfekle nöbet tutuyor
MERSİN’in Tarsus ilçesindeki sebze ve meyve üreticileri, hırsızların mahsullerini ...
400 yıllık ahşap camiye restorasyon talebi
SAMSUN'un Tekkeköy ilçesindeki 400 yıllık ahşap caminin tavan ve zemininde ...
Doğaya bırakılan molozlar tepki çekti
İZMİR'in Bornova ilçesinde kimliği belirsiz kişi veya kişilerce doğaya ...
 
Dursun Gündoğdu
'Kim bu adam?' diye sormadınız mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Sönecek ocak su istemez
Yakup Alıcıgüzel
Yakup Alıcıgüzel
Coronaya karşı ne iyi gelir?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Vallahi güle güle 2020
İsa Altun
İsa Altun
Åžiddete 'Sessiz kalma'
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Yıl yeni umut daimi...
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Antalya’da başhekim olmak
Duran Canatan
Duran Canatan
EÅŸitlik Projesi
K. Kemal Derin
K. Kemal Derin
TİARTİ
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Ocak ayında ikili ilişkilere karşı daha az sert olduğunuzu hissedeceksiniz. En çok da kalbinizle dokunacağınız kişilerle ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm KAMPÜS Sağlık Ekonomi Spor
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletiÅYimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva