Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
2 Temmuz 2022 Cumartesi - 17:00

Toptan isimli plakalık nereden alınır?

Parker Otomotiv A.Ş olarak köklü bir geçmişe sahip bir firma olarak gelişen teknoloji ile birlikte kendimizi sürekli geliştirmekteyiz.

Toptan isimli plakalık nereden alınır?
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Tecrübe ve geniş ürün yelpazesine sahip olmakla beraber müşterilerin siparişi doğrultusunda kısa süre içerisinde siparişler hazırlandıktan sonra anlaşmalı kargo şirketleri aracılığı ile müşterilerimize ulaştırılmaktadır. Şirketimizin üretim kapasitesi oldukça büyüktür. Ülke içerisinde ve Yurtdışına satışlarımız mevcuttur. Firmamız toptan satış yapmaktadır. Toplu siparişte bulunmak isteyen müşterilerimize Toptan plakalık satışlarımız bulunmaktadır. Araba plakalık ve motosiklet plakalık siparişi alınmaktadır. Ürünlerimiz kaliteli ve fiyat seçeneklerimiz bulunmaktadır. Fiyatlarımız piyasaya göre oldukça uygundur.

Ekonomik fiyatlara firmamız plakalık satışı sunmaktadır. Plakalık siparişlerinde müşterilerimizin talepte bulunmaları durumunda plaka altına isim yazılmaktadır. Kişiye özel plakalık seçeneklerimiz oldukça fazladır. Müşterilerimiz Wep sitemiz üzerinden yayınlanan kataloglarımıza bakarak ürünlerimiz içerisinde beğendikleri plakalıkları seçerek siparişte buluna bilmektedirler. Satışlarımız toptan olduğundan fiyatlarımız oldukça uygundur. Plakalıklarımız dayanıklı maddelerden üretildiklerinden kırılmaya karşı dayanıklıdırlar.

Plakalıklarımızın reklam ve yazı bölümünde kullanılan malzemeler silinme ve yıpranmaya dayanıklı olarak üretildiklerinden satın alınan plakalıklarda  logo ve plakalık isimlik alanına yazılan isimler silinmemektedir. Firmamızın üretmek olduğu plakalıklar Kaliteli (Lüks) ve Kalitesiz plaklık (Eko) olarak ikiye ayrılmaktadır. Müşterilerimizin bütçeleri ölçüsünde alabilecekleri plakalıkların maliyet ve fiyatları farklıdır. Araba ve motosiklet plakalık toptan siparişlerde eko ve lüks plakalık siparişi verilirken paket belirtilerek satın alınmalıdır. Lüks plakalık ve eko plakalıklar arsında fiyat farkı ürünlerin kalitelerinden kaynaklanmaktadır.

Toptan İsimli Plakalık Nereden Alınır?

Plakalık düşünüldüğü gibi basit bir oto parçası değildir. Günümüz şartlarında en iyi reklam alanı araba ve motosikletlerin plakalıklarıdır. Yoğun trafiğin olduğu alanlarda bireylerin en çok baktıkları alanlar araçların arka kısmı yani plakalık bölümleridir. Plakalıkların altlıklarında yazılı firma isimleri ve irtibat numaraları firmalara yeni müşteriler kazandırmaktadır. Kaliteli plakalıklar firmaların kalitesini yansıtmaktadır. Plakalık seçiminde solmayan ve mat renkler kullanan yani kalitenin adresi olan Parker Otomotiv A.ş den alınmalıdır.

Lüks Plakalık

l  1 yıl garantilidir

l  Sevkiyat saat içerisinde gerçekleşir.

l İmalatında 1. Sınıf malzeme kullanılmıştır.

l Renk seçimi sınırsızdır

l Kokusuzdur

Eko Plakalık

l  7-10 arasında gerçekleşir

l  Garanti bulunmamaktadır.

l Hurdadan dönüştürülmüş malzeme kullanılmıştır.

l Renk seçimi sınırlıdır.

l Plastik kokuludur.

Müşterilerimizin plakalıkların özelliklerini ve kalitelerini göz önünde bulundurarak siparişte bulunmalarını tavsiye etmekteyiz. Müşterilerimizin Sitemiz üzerinde firmamız ve ürünlerimiz ile ilgili geniş kapsamlı bilgiye ulaşmaları mümkündür. Sitemiz üzerinden ürün fiyatlarımızın güncel fiyatları takip edilerek ürün fiyatlarımız öğrenilebilinmektedir. Araba ve motosiklet plakalık siparişinde bulunacak müşterilerimizin eko ve lüks ürünlerimizin genel özelliklerine bakarak ürünlerimizi değerlendirmeleri tavsiye edilmektedir. Yine plakalık siparişinde bulunacak müşterilerimiz internet sitemiz üzerinden ürünlerimizi inceledikten sonra internet sitemizde bulunan iletişim bilgilerimizden firma sorumlularımıza ulaşarak ürünler hakkın da kapsamlı bilgi alabilir ve siparişte buluna bilmektedirler. Firmamızın sitesinde bulunan bilgilendirme ve destek bölümünden de firmamız ve ürünlerimiz ile alakalı bilgilere ulaşılabilinmektedir.

Plakalık Siparişi Nasıl Verilir?

Plakalık sipariş vermek isteyen müşterilerimiz resmi internet sitemiz olan https://plakacim.com adresimize giriş yapmaları gerekmektedir. Sitemize giriş yapıldıktan sonra ürünlerimiz ile alakalı tanıtım videosu müşterilerimizi karşılamaktadır. Sitemizin ürünler bölümünden plakalıklarımız ve plakalıkların fiyat listesi görülecektir. Sipariş vermek isteyen müşterilerimiz ürünlerim bölümünden açılan sağ üst köşede sipariş ver butonuna tıklayarak satın alma sayfasına yönlendirileceklerdir. Açılan sayfada ürün adet ve fiyatları görülecektir. Toptan plakalık siparişinde bulunacak müşterilerimizin alacak oldukları ürününde sipariş sayısı sınırsızdır. Satın alınacak ürünlerin sayısı seçildikten sonra plakalığın isim bölümü doldurulması gerekmektedir. İsim bölümüne diledikleri isim veya isimleri yazarak sipariş vere bilirler. Sipariş işlemleri tamamlandıktan sonra müşterilerimizin satın aldıkları ürünler kısa bir süre içerisinde hazırlanmaya başlanılarak en kısa sürede teslim edilmek üzere kargolanmaktadır.

 

 

 

Etiketler:
 
Boşanma davası açtığı eşinin öldürdüğü Tülay, toprağa verildi
 
Yolda bulduğu cüzdanın sahibine ulaşıp teslim etti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Boşanma davası açtığı eşinin öldürdüğü Tülay, toprağa verildi
ANKARA'da, boşanma davası açtığı eşi Tunç Erdem (41) tarafından tabancayla ...
Şehidin mezarının başındaki bayrak direğini çaldılar
DÜZCE'de, Şehit Jandarma Komando Onbaşı Ramazan Gel'in mezarının başındaki ...
3'üncü kattan düşen Kuzey, kurtarılamadı
KARAMAN'da, 3'üncü kattaki evlerinin penceresinde dengesini kaybedip, ...
 
Arıcılar bu yıl bal rekoltesinin yüksek olmasını bekliyor
BİTLİS’in florası zengin yüksek yaylalarında arıcılık yapan Caner Güngördü, ...
Telefon dolandırıcılığına 4 tutuklama
ŞANLIURFA’da telefonla aradıkları kişileri, kendilerini kamu görevlisi ...
Denizde erkek cesedi bulundu
SİNOP’ta, denizde erkek cesedi bulundu. Üzerinden kimlik çıkmayan kişinin ...
 
Motosikletler çarpıştı; 2 sürücü öldü
MERSİN'de iki motosikletin çarpıştığı kazada sürücüler Hasan Erkan (20) ...
Ağaçtan düşen kişi hayatını kaybetti
ORDU'nun Kumru ilçesinde ıhlamur toplamak için çıktığı ağaçtan henüz bilinmeyen ...
Sel felaketinden kurtarılan 30 köpek, tedavi ediliyor
BARTIN’daki sel felaketinde su basan barınakta kurtarılan, aralarında ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva