Çuvala takıldı, balıkçılar kurtardı
Çuvala takıldı, balıkçılar kurtardı
Alex de Souza, Antalyaspor'da
Alex de Souza, Antalyaspor'da
Başkan Uysal’dan 19 Mayıs mesajı
Başkan Uysal’dan 19 Mayıs mesajı
Antalya 14. Uluslararası Tiyatro Festivali perde açtı
Antalya 14. Uluslararası Tiyatro Festivali perde açtı
6 Şubat 2017 Pazartesi - 12:30

Tünektepe'ye 3 bin ziyaretçi

TÜNEKTEPE Teleferik Projesi, ücretsiz hizmet verdiği ilk günde, 3 binin üzerinde ziyaretçiyi zirveye taşıdı. Hafta sonlarını Tünektepe'nin eşsiz manzarası eşliğinde geçirmek isteyen Antalyalılar, teleferik tesisinin önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Tünektepe ye 3 bin ziyaretçi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Büyükşehir Belediyesi'nin Antalya'ya kazandırdığı Tünektepe Teleferik Projesi, ilk ziyaretçilerini taşımaya başladı. Başkan Menderes Türel'in 1 hafta boyunca teleferik seferlerinin ücretsiz gerçekleşeceği müjdesini duyan Antalyalılar, bu fırsatı değerlendirmek için teleferiğin başlangıç noktası olan Sarısu'ya akın etti. Saat 10.00 ile 17.00 arasında hizmet veren Teleferikle Tünektepe ilk gün 3 bin kişiyi ağırladı. 

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Tünektepe'yi ilk kez ziyaret ettiğini belirten Hasan Uslu, “Ailemle birlikte hafta sonunu değerlendirmek için geldik. Teleferiğe de ilk kez biniyorum çok güzel bir deneyim oldu. Daha önce hiç Tünektepe'ye de çıkmamıştık. Sadece uzaktan görüyorduk, çıktığımızda manzara harikaydı. Çıkarken kronometreyi açtım, yolculuğumuz 9 dakika 20 saniye sürdü. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

HEYECAN YAŞATTI

21 yıldır Antalya'da yaşayan Şahin Ailesi de Tünektepe Teleferiğe ilk binenler arasında yer aldı. Ünal Şahin, “Teleferiğe ilk defa bindim, Tünektepe'ye de ilk defa çıkıyorum" dedi. Selma Şahin ise “Heyecanlıyız ve çok mutluyuz. Hafta sonunu çocuklarımızla değerlendiriyoruz. Burası turistik bir alan, iyi ki böyle bir şey yapılmış" dedi.

12 yaşındaki Zeynep Nur Şahin ise "Ben hiç teleferiğe binmedim, bugün binebildiğim için kendimi şanslı hissediyorum. Önce korkmuştum, binemem diye düşünmüştüm ama çok güzel" dedi.

SIK SIK GELECEĞİZ

Tünektepe Teleferik projesini yapımına başlandığı günden bu yana yakından takip ettiğini belirten Uğur Candan ise "Tünektepe bizim için bilhassa dolunay gecelerinde eşimle beraber gelip, Antalya'yı seyredip fotoğraf çektiğimiz bir yerdi. Dün akşam seferlerin başladığını internetten öğrenir öğrenmez bugün hemen ilk gidenlerden, ilk tecrübe edenlerden olalım istedik. Büyük bir ilgi var. Çok keyifli bir çıkış yaptık" dedi.

ÜCRETLER MAKUL 

Ücretsiz seferlerin ardından uygulanacak fiyatları değerlendiren Niyazi Kılınç ise, teleferik ücretinin makul olduğunu belirtti. Kılınç, “1 hafta boyunca teleferik hizmeti ücretsiz, daha sonrasında kişi başı 15 TL iki kişi 20 TL gibi gayet makul bir ücreti var. Teleferik hizmeti başladığı için çok mutlu olduk. Buraya arabayla ulaşım biraz teferruatlı oluyor. Virajlı yollardan çıkıyoruz ama bu teleferik sayesinde çok çabuk Tünektepe'ye ulaşabiliyoruz" diye konuştu.

MARTI GİBİ TÜNEKTEPE'YE KONDUK

"Büyükşehir Belediye Başkanımızın dediği gibi ayaklarımızın yerden kesildiğini hissettik. Martı gibi uçtuk ve Tünektepe'ye konduk" diyen emekli Önal Önder de "Antalya'ya böyle bir tesis kazandırıldığı için çok mutluyuz. Böyle bir manzara, böyle bir temiz hava başka bir yerde yok. Çok modern bir teleferik, yapılmış 9 dakika gibi bir sürede yukarı çıkılıyor. Harika bir manzara var, herkese tavsiye ediyorum. Biz ilk defa geldik. Menderes Türel'e çok teşekkür ediyoruz. Antalya'yı çok seviyoruz adeta biz Antalya'ya aşığız" diye konuştu.

MUHTEŞEM MANZARA 

Özkan Kurnaz da "Çok farklı bir tesis, yıllardır Tünektepe'ye çıkmamıştık. Yukardan Antalya manzarasına baktık. Yatırım çok güzel. Hükümetimize, Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel'e çok teşekkür ediyoruz. Antalya'da son yıllarda yapılan yatırımlara baktığımda ben memnunum, memnun olduğum için de Antalya'da yaşamaya devam ediyorum" diye konuştu.

 

Etiketler:
 
Büyükşehir'den evde bakım
 
Muratpaşa'nın cemevinde sona doğdu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Büyükşehir'den evde bakım
ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, yürüyeme ve görme engelli 106 yaşındaki ...
Antalya'da da operasyon... FETÖ'den 23 gözaltı
ADIYAMAN merkezli 8 ilde, Fethullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanması'na ...
Celal Çiğdem yaşamını yitirdi
AFYONKARAHİSAR’ın Sandıklı İlçesi’nde TIR’la çarpışan hafif ticari aracın ...
 
Ne işin var orada?
ANTALYA'da müzik öğretmeni 25 yaşındaki Özgün Doğan, tırmandığı kayalıkta ...
İşte şampiyonlar
MURATPAŞA Belediyesi Yaşlı Evi'nin 'Dünya Şampiyonu' dans takımı, ekibe ...
Bedava teleferik
ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği, Sarısu- Tünektepe ...
 
Antalya'da IŞİD operasyonu
ANTALYA'da IŞİD operasyonu kapsamında 10 Suriyeli gözaltına alındı.
Antalya'da deprem
AKDENİZ'de Richter Ölçeği'ne göre 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Kumluca'da kaza; 1 yaralı
ANTALYA'nın Kumluca İlçesi'nde otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü yaralandı.
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
19 Mayıs ve Milli Mücadele
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Tasarruf paketi
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva