12. Akdeniz Tıp Öğrenci Günleri düzenlendi
12. Akdeniz Tıp Öğrenci Günleri düzenlendi
Rusya, Odessa’yı vurdu: 14 yaralı
Rusya, Odessa’yı vurdu: 14 yaralı
Antalya'da 1 Mayıs...
Antalya'da 1 Mayıs...
Sıcaklık artınca, Konyaaltı Sahili doldu
Sıcaklık artınca, Konyaaltı Sahili doldu
8 Mart 2014 Cumartesi - 17:42

Türel; Halkkart tarih olacak

AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel, seçimi kazanıp göreve gelmesi halinde kırmızı otobüs ve Halkkart'ın tarih olacağını söyledi.

Türel; Halkkart tarih olacak
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Ak Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel, Antalya Otobüsçüler Odası'nın konuğu oldu. AESOB Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıya Türel'in yanı sıra Ak Parti'nin Muratpaşa adayı Cihan Bulut, Konyaaltı adayı Remzi Sadi ve Aksu adayı Halil Şahin katıldı.

Türel, bugün otobüsçü, minibüsçü esnafına yapılanların ortada olduğunu, 2009'da görevi devrettikten sonraki süreçte Antalya'da toplu ulaşımda yeni icatlar yapıldığını belirtti. Türel, şöyle konuştu: "Belediyecilik vatandaşın işini kolaylaştırmaktır. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na Menderes Türel geldiği gün aktarmalı ulaşım tarihe karışacak. Bunu bilboard'lara da belge olarak yazdım. Kavşak yatırımlarıyla Dedeman'dan hastaneye 4 dakikada gelinebilirken, bugün 40 dakika sürüyor. Göreve geldiğimde 30 kavşak projesi tamamlanacak ve Antalya'ya 109 yeni kavşak kazandıracağız."

Ak Parti adayı Türel, Halkkart konusuna da değinerek, "Halkart'ta yüzde 2'ler nereye gitti, belediyenin payı kimlere gitti? Birilerinin cebine gitti. Halkkart icadıyla hem vatandaşımızı hem esnafımızı zarara uğrattılar. Halkart da Antalya'da Menderes Türel ile birlikte tarihe karışacak. Ne yapacağımıza hep birlikte karar vereceğiz" dedi.

Aynı durumun kırmızı otobüsler için de geçerli olduğunu dile getiren Türel, "3'üncü icat kırmızı otobüsler. 40 yeni kırmızı otobüs Antalya trafiğini felç ediyor ve 180 kırmızı otobüs alımı yetkisi de meclisten geçti. 140 araç daha alma pazarlığı tamamlandı. Seçim korkusu nedeniyle getiremiyorlar. Hayırlı olsun değil Allah korusun diyorum. Göreve geldiğimde 1 hafta içinde kırmızı otobüsler de kent merkezinde tarih olacak" diye konuştu.

OYLAR TÜREL'E ÇAĞRISI

Toplantıda Otobüsçüler Odası Başkanı Ali Tüzün de Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın toplu ulaşım kararlarını eleştirerek, "Yaparsa Hoca yapar" dediler, bizi yiyecek ekmeğe muhtaç etti" ifadesini kullandı. Tüzün, tüm oda üyelerine seçimlerde Menderes Türel'e oy vermeleri çağrısında bulundu. Mehmet ÇINAR/ANTALYA, (DHA) -

 
Muhittin Böcek'in 2014 seçim projeleri
 
Antalya'da hava durumu
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ben 8 Mart 2014 Cumartesi 19:39

halkkart tarıh olacak...yerıne proje...YOK kırmzı otobusler tarıh olacak..yerıne proje...YOK tramvayın hattının hatasından hız dususunden neden sozedılmıyor? zamanında yapılmadan oncekı sunumları 70 km/st hız denmıstı 35 km/st hız yapabılıyr. ınsana değer verılmedı yaparım olur yaptım oldu mantığı hayata gecmıyor gecınce de yasam kentı degıl beton kentı oluyor. altgecıt...betonlaştırmak mı amaç... toprağa suya cıcege bocege hasret Antalya..ankara gıbı cırkınlestırecek. alt gecıtlerı bıle cıceklendırerek onlara guzellık kattı akaydın hocamız...gozumuz gonlumuz açıldı. kendı ıcadını ınkar etmemelı camur atacagım dıye kendını de camura bulamamalı kısı. o zamankı verdıgımız kart paralarını da ıcındekılerı de gerı alamadık.kırmızı otobüsler ulaşımda muhteşem guzergahlarıyla yolcu kapastelerıyle zamanında gelıyr kaptanlar egıtımlı gıyım konuşma konusunda yolcuyla dıyalogları ıyı. tramvay basını yedı zaten esnaf zararettı dukkanlar kapandı evsahıplerı bos dukkana vergı odedıler güzergâhı STKların defalarca uyarılarına kulak vermeden bılgılerıne danışmadan bırde secım oncesı calıstı oldu dıye hemen trafıge sokulan tramvay kaza yapmıştı....Marmaray gıbı...bu konuyu secım malzemesı yaparsa halka degıl kendıne ayıp olur...bence balık hafızamız yok koyun gıbı de güdülmüyoruz.

Yorumu oyla      4      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Muhittin Böcek'in 2014 seçim projeleri
KONYAALTI Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 4'üncü dönemde ahşap iskeleleri, ...
Bu seçimde oyum CHP’ye
2002 yılından bu yana Zaman Gazetesi'nin yazarlığını yapan Şahin Alpay, ...
Seçim ofisine miting gibi açılış
Muratpaşa’nın 56 mahallesine eşit hizmet sloganıyla yola çıkan Cumhuriyet ...
 
Akaydın'dan Evcilmen'e çok ağır sözler
ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı CHP'li Mustafa Akaydın, büyükşehirde ...
Ufukta erken seçim görünüyor
Kılıçdaroğlu, meydanlara bakınca ufukta “erken seçim sandığını” görüyor ...
AKP'yi seks kasetleri ile vurabilirler
Yeni Akit gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Hasan Karakaya, Fethullah ...
 
İşte son anket
Metropoll araştırma şirketi ses kayıtlarının çıktıktan sonra yaptığı anketi ...
Başkan seçilirse CHP'den ayrılacak mı?
Başkan seçilmesi durumunda parti değiştireceği iddia edilen CHP'nin Ankara ...
AKP'nin son dakika korkusu
Ses kayıtlarıyla sıkıntı yaşayan AKP'de, seçime az bir süre kala cemaatin ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Elitist bir tutku
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva