Fransa'dan dayanıklılık merkezi hibesi
Fransa'dan dayanıklılık merkezi hibesi
23 Nisan'a özel 'Rapunzel' çocuk operası
23 Nisan'a özel 'Rapunzel' çocuk operası
Antalya'daki cinayet kararını Yargıtay bozdu
Antalya'daki cinayet kararını Yargıtay bozdu
Antalya Havalimanı'ndan 3 ayda 3 milyon 323 bin yolcu geçti
Antalya Havalimanı'ndan 3 ayda 3 milyon 323 bin yolcu geçti
11 Mart 2019 Pazartesi - 12:11

Türel, esnaf buluşmasında

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, "Antalya artık şampiyonluğa oynayan bir şehir. Tramvayı bitireceğiz, metroyu yapacağız. Artık esnaf kardeşlerimizle hep birlikte şampiyonluk kupasını havaya kaldıracağız" dedi.

Türel, esnaf buluşmasında
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Cam Piramit'te gerçekleşen esnaf buluşmasında konuştu. Esnafın karşısına seçimden seçime çıkan bir belediye başkanı olmadığını söyleyen Türel, “Her sene esnaf odalarıyla çalıştaylar yaptık. Sorunları konuştuk ve esnafımıza nasıl destek veririz onlar için gayret ettik. Yaptığım ve yapacağım projelerin çoğu Antalya ticareti, turizmi içindir yani sizler içindir. Bu seçimler benim olduğu kadar ziyadesiyle hatta daha fazla sizin seçiminizdir. Bu sebeple her birinizden ayrı ayrı destek istiyorum. Helallik istiyorum. Bu seçim Antalya'ya hizmet seçimidir" dedi.

ESNAF İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Şehir merkezinin canlanması, esnafın turizmden faydalanması için çalıştıklarını belirten Türel, "Kaleiçi'ni yaptık. Cumhuriyet Meydanı'nı yaptık. Ali Çetinkaya Caddesi'ni yaptık. Türkiye'de ilk defa AVM yapmayan halka açık park yapan bir Belediye Başkanı olarak tarihteki yerimizi aldık. Şehir merkezimizi güzelleştiriyoruz ki turist gelsin, esnaf kazansın. Derdimiz bu. Şarampol Caddesi Projemizi esnafımız için yaptık. Doğu Garajı Projemizi esnafımız için tamamlıyoruz" dedi.

Antalya'nın 40 yıldır çözülmeyen problemlerini çözdüklerini kaydeden Başkan Türel şunları söyledi: “Kırcami, Kepez, Çalkaya imar problemlerini çözdük, arıtma tesisleri yaptık. Konyaaltı Sahili, Boğaçayı hepsi birbirinden değerli projeleri hayata geçirdik. 19 ilçemizin hepsine 539 kırsal ilçemize hizmet götürdük. Antalya artık şampiyonluğa oynayan bir şehir. Tramvayı bitireceğiz, metroyu yapacağız. Balbey'de tarihi dokuyu ortaya çıkaracağız. 100. Yıl'da Falez ve Antalyaspor kavşakları arasındaki hemen arkamızdaki trafiği yer altına alacağız. Ve üstünü muhteşem bir Millet Bahçesi yapacağız. Lara'da kruvaziyer limanı da bitirdiğimizde artık hep birlikte esnaf kardeşlerimizle birlikte şampiyonluk kupasını havaya kaldıracağız."

BOŞ VAATLERE KANMAYIN

Gelecek 5 yılda 20 milyar liralık yatırım yapacaklarını kaydeden Türel, "Metro, kruvaziyer liman, Boğaçayı 2 ve 3'üncü etapları, diğer projelerimiz toplamda 70 bin kişiye 359 projemizle iş sahası açacağız. Bu projelerin kendisi bile Antalya ticaretine bereket demektir. Lütfen bizim projelerimizi inceleyin. Bir de diğer arkadaşların projelerine bakın. 'Suyu biz satacağız sütü biz satacağız mamayı, yemi, eti biz satacağız' diyorlar. Her şeyi belediye satarsa esnaf ne satacak Allah aşkına. Bazıları galiba sizin ekmeğinize göz dikmiş. Hesap kitap bilmeden bir ciddi çalışma yapmadan meydana çıkmışlar. Antalya gerçekten bu sözleri hak etmiyor" diye konuştu.

ANTALYA İÇİN TARİHİ BİR FIRSAT DÖNEMİ

"Antalya gibi bir dünya şehrine büyük projelerle yarışmak yakışır" diyen Menderes Türel, "O yüzden adaylar değil projeler yarışsın. Siyaset değil hizmetler yarışsın. Bizim ilk dönemimiz altyapı projesi dönemi oldu. 5 yıl ara verdiğimiz için bu dönem çevre yolları, kavşaklar, 2. etap tramvaya ancak sıra geldi. Yine de parklar yaptık, sosyal hizmetlerde Türkiye'ye örnek olduk. Sosyal kart, emekliye indirimli toplu taşıma, Alzheimer hasta merkezi, yatalak hastalar için özel hastane, engellilere evde hizmet için büyük çalışmalar yaptık. Yolu olmayan suyu olmayan köylere yatırım götürdük. Sulama projeleri gerçekleştirdik. Önümüzdeki dönem bu sosyal yardım projelerinde çok daha büyük bir hamle yapacağız. Balbey ile birlikte şehir merkezimizin çehresi değişecek. Önümüzdeki 5 yıl Antalya için tarihi bir fırsat dönemidir" diye konuştu.

ANTALYA BUYUKSEHIR BELEDIYE BASKANI MENDERES TUREL, CAM PIRAMIT'TE GERCEKLESEN ESNAF BULUSMASINDA KONUSTU.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA BUYUKSEHIR BELEDIYE BASKANI MENDERES TUREL, CAM PIRAMIT'TE GERCEKLESEN ESNAF BULUSMASINDA KONUSTU.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA BUYUKSEHIR BELEDIYE BASKANI MENDERES TUREL, CAM PIRAMIT'TE GERCEKLESEN ESNAF BULUSMASINDA KONUSTU.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA BUYUKSEHIR BELEDIYE BASKANI MENDERES TUREL, CAM PIRAMIT'TE GERCEKLESEN ESNAF BULUSMASINDA KONUSTU.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA, (DHA) 

 
Finike sahasında Manavgat'a boyun eğdi
 
CHP'nin seçim bürosuna saldırıda gözaltı sayısı 3'e yükseldi
YORUMLAR
 Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ANSAN'dan türkü ziyafeti
ANTALYA Sanatçılar Derneği'nde (ANSAN) başlatılan 'ANSAN'da Müzik Var' ...
İlk kitap ilk heyecan
EMEKLİ İngilizce öğretmeni Gülsevin Eren Güngör'ün çocukluk ve gençlik ...
Antalya'da dev köpek balığı, açık artırmayla satıldı
ANTALYA'da, denize açılan balıkçıların ağına takılan, 4,5 metre uzunluğunda ...
 
'En genç futbolcu'nun bacağı diz altından kesildi
ANTALYA'da, sol bacak kaval kemiği olmadan dünyaya gelen Ali Deniz'in ...
Antalyalı sanatçı, intihar etti
ANTALYA Devlet Opera ve Balesi (DOB) sanatçısı Hakan H., evindeki tüp ...
Türel: Korkuteli çağ atlayacak
ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Korkuteli'ni çağ atlatacak ...
 
Kılıçdaroğlu: Türkiye, bütün dünyaya açıktır
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Antalya'nın Konyaaltı ilçesindeki Nazım ...
Son rötuşları attı
ANTALYALI heykel ve resim sanatçısı Şule Ağayar, 14 Mart Perşembe günü ...
İstilacı aslan balığının eti tanıtıldı
ANTALYA'nın Demre ilçesinde Balon ve Aslan Balıklarının Yayılım Alanlarının ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Bayram nostaljisi
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva