4 gazinin mirasçısına İstiklal Madalyası verilecek
4 gazinin mirasçısına İstiklal Madalyası verilecek
Cemevlerinin aydınlatma giderini devlet ödeyecek
Cemevlerinin aydınlatma giderini devlet ödeyecek
'Bahar Karması'nda buluşma
'Bahar Karması'nda buluşma
Antalya Dünya Şampiyonası için alarmda
Antalya Dünya Şampiyonası için alarmda
27 Mayıs 2015 Çarşamba - 13:21

Türel hizmetlerini anlattı

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 'Yüz Akımız 1'inci Yıl' başlığı altında başkanlık görevindeki bir yıllık görev sürecine ilişkin Cam Piramit'te, tamamlanan, devam eden ve proje aşamasındaki hizmetlerini anlattı.

Türel hizmetlerini anlattı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Sinevizyon gösterimiyle projeler tanıtıldığı törende, konuşması için sahnede 4 promter bulundurulan Türel, konuşmasının çok büyük bölümünde CHP'yi ve Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Mustafa Akaydın'ı hedef aldı. 

UYKU AĞIR BASTI

Çok sayıda davetlinin katıldığı törende Türel'e eşi Ebru Türel ile oğulları 10 yaşındaki Akant ve 6 yaşındaki Akın eşlik etti. Saat 19.00'da yemek programıyla başlayan ve Cam Piramit salonunda saat 21.00'e doğru başlayan tanıtım ve konuşmayla devam eden programda Türel yaklaşık bir saat sahnede kaldı. Bu sırada küçük oğlu Akın ise uyumaya başladı. Türel'in konuşması tamamlandıktan sonra eşi ve oğullarıyla sahneye çağrıldı. Korumaların uykulu halde sahneye getirdiği Akın, uyandırıldığı için ağladı.

HESAP GÜNÜ

365 günde 100'ü aşkın projeyi ya başlattıkları, ya tamamladıkları, ya da tamamlama aşamasında önemli yol katettiklerini belirten Menderes Türel, “Neredeyse 3- 4 güne bir proje düşmüş. Ben de dolayısıyla 'hesap günümüzü gelecek seneye ertelemeyelim' diye böyle bir toplantıyı gerçekleştirdim. Bugün bizim hesap günümüz. Size bir senenin hesabını vereceğiz. Esasında biz kedimizi her gün hesaba çekiyoruz. Ama bugün emanetin sahiplerine hesap vereceğiz. Sizler bize güvendiniz, bizlerde sizin karşınıza birinci senemizde 100 projemizle çıktık" dedi.

CHP'nin Merkez Türkiye Projesi'ni de 'ne olduğu belli olmayan proje değil bir fikir' olarak eleştiren Başkan Türel, Antalya'da yalanlarla gelerek, bir çivi bile çakmadan Antalya'yı batırdıkları suçlamasında bulundu. Türel, “Bizim Antalya olarak 5 sene ağzımız yandı, Türkiye yanmasın. Bol keseden atıp tutuyorlar" dedi. 

'ORTADA ESER VAR'

Türkiye'yi bu vaatlerle kandırmaya çalışanların 'hortumları keseceğiz' diye söylemde bulunduğunu hatırlatan Menderes Türel, şunları söyledi:

“Haklılar hortumlar kesilince hizmet daha iyi verilir. Biz göreve geldiğimizde Büyükşehir'de bir baktık her yer hortum. Hortumdan geçilmiyor. Göreve gelir gelmez otopark gelirleri katlanmaya başladı, onların aldığının yarı fiyatına yeni araçlar aldık, aldığımız her malda fiyatlar düştü. Hangi işe baksanız milletin kör kuruşunun ardından koşmadıkları için bugün 36 davadan yargılanıyorlar. Personel sayısını tam iki katına çıkarmışlar. İhtiyaç fazlası personele 470 milyon TL ödemişler. Başlamış ihaleleri keyfi olarak partizanlık yüzünden iptal etmişler. Burada da, bu firmalardan bazılarının cebine tam 114 trilyon lira indirmişler. İkisini toplasanız, hani çok ağzına doladıkları saray mevzu var ya, neredeyse o sarayın birilerini zengin etmek için indirdikleri paralar maliyetine yaklaşıyor. Onun için de zaten bir çivi çakamamışlar. O yüzden orada hiç olmazsa bir eser var. Ama Antalya'da ne var ortada hiçbir şey maalesef yok".

MEDYAYI DA ELEŞTİRDİ

Kadınyarı'na beton dökülmesi, 19 Mayıs'ta belediyenin öğrencilere tişört dağıtması gibi konulardaki yaklaşımı nedeniyle medyayı da eleştiren Türel, CHP'lileri eğlenmekle, eğlenmeye vakit bulamadıklarında da kavga etmekle suçladı. 14 adayın birlikte fotoğraf bile çektiremediğini söyleyen Türel, belediye projelerinden bahsederek, önce ailesi ardından da belediye personeliyle fotoğraf çektirdi.


ANTALYA BUYUKSEHIR BELEDIYE BASKANI MENDERES TUREL, 'YUZ AKIMIZ 1'INCI YIL' BASLIGI ALTINDA BASKANLIK GOREVINDEKI BIR YILLIK GOREV SURECINE ILISKIN CAM PIRAMIT'TE, TAMAMLANAN, DEVAM EDEN VE PROJE ASAMASINDAKI HIZMETLERINI ANLATTI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA BUYUKSEHIR BELEDIYE BASKANI MENDERES TUREL, 'YUZ AKIMIZ 1'INCI YIL' BASLIGI ALTINDA BASKANLIK GOREVINDEKI BIR YILLIK GOREV SURECINE ILISKIN CAM PIRAMIT'TE, TAMAMLANAN, DEVAM EDEN VE PROJE ASAMASINDAKI HIZMETLERINI ANLATTI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Mehmet ÇINAR/ANTALYA, (DHA) - 

 
Türkçe Dil Paketi Olan Paramanya ve Efsane Savaşları Gibi Oyunlar
 
Market ve bakkallara gıda denetimi
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
dunya konusuyor 27 Mayıs 2015 Çarşamba 14:13

konyaalti sahil projesini bogacay projesini dunya konusuyor. bogacay projesi venedik projesinin tahtini simdiden salladi . itaya venedik finis turkiye antalya bogacay projesi yes.

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Türkçe Dil Paketi Olan Paramanya ve Efsane Savaşları Gibi Oyunlar
Türkçe dil paketine sahip paramanya ve efsane savaş oyunları gibi heyecanlı ...
Manavgat'ta Suriyeli 187 mülteci yakalandı
ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde, deniz yoluyla Avrupa ülkelerine kaçmaya ...
Top model Kendall Jenner, Antalya'da 6 yakın koruma istedi
ANTALYA'da katılacağı Dosso Dossi Fashion Show kapsamında 9 Haziran'da ...
 
Vali Türker'den Demre'ye ziyaret
ANTALYA Valisi Muammer Türker, Demre'yi ziyaretinde ilçe protokolü ve ...
Kaleiçi esnafı asansörden şikayetçi
ANTALYA'da tarihi Kaleiçi esnafı, CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa ...
Kaş Marina'da doluluk oranı artıyor
ANTALYA'nın Kaş İlçesi'nde yaklaşık 4 yıl önce hizmete giren Kaş Marina'nın ...
 
Demirtaş: Beğenmediysen istifa et, AKP'nin başına geç
Antalya'da partisinin Seyhan Caddesi üzerinde düzenlendiği mitingde konuşan ...
Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Merkezi'nin temeli atıldı
ANTALYA'da Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Merkezi'nin temeli sevgi gösterileri ...
İlk senato toplantısı
ALANYA Alaaddin Keykubat Üniversitesi'nin ilk senato toplantısı, Alanya ...
 
Dursun Gündoğdu
4 makamlı başkan; Muhittin Böcek...
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva