Antalya'da 1 Mayıs...
Antalya'da 1 Mayıs...
Sıcaklık artınca, Konyaaltı Sahili doldu
Sıcaklık artınca, Konyaaltı Sahili doldu
Anadolu Nefesli Beşlisi'nden dünya müzikleri
Anadolu Nefesli Beşlisi'nden dünya müzikleri
Hadise'den 'Aşk var mı' yanıtı
Hadise'den 'Aşk var mı' yanıtı
13 Aralık 2014 Cumartesi - 14:30

Türel: şer güçleriyle mücadele edeceğiz

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Menderes Türel, partisinin 906 mahalle temsilcisiyle biraya geldiği toplantıda "Gerekirse şer güçleriyle omuz omuza mücadele edeceğiz.

Türel: şer güçleriyle mücadele edeceğiz
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Bizi hizmetten alıkoymak isteyenler karşısında yılmayacağız, hizmet için elimizden geleni de yapacağız" dedi.
 
Belediye Başkanı Menderes Türel, partisinin Antalya İl Başkanlığı'nca düzenlenen organizasyonda Ak Parti'nin 19 ilçesinden gelen 906 mahalle temsilcisiyle biraya geldi. Antalya Kültür Merkezi'nde gerçekleşen toplantıya Eşi Ebru Türel'le birlikte katılan Başkan Türel, bir tarafta Antalya'ya ve Türkiye'ye hizmet için uğraşırken karşılarına şer güçlerin çıktığını iddia etti. Başkan Türel, "Birileri de ellerinde kağıt kalem, kirli politikalarla meşgul olurlar. Bunlara da hep birlikte doğruyu anlatmak boynumuzun borcudur. Biz, Allah'a şükürler olsun, hesaba çekilmeden hesap veren bir anlayışla yaşadığımız için bu dünyada veremeyeceğimiz bir iş olduğu takdirde bu işlerin içinde yer almayız" diye konuştu. Antalya'ya hizmet noktasında gerekirse 'şer güçleriyle' omuz omuza mücadele edeceklerini kaydeden Türel, "Bizi hizmetten alıkoymak isteyenler karşısında yılmayacağız, hizmet için elimizden geleni de yapacağız" dedi.
 
İNSANLIK GÖREVİ
 
Ak Parti'nin Türkiye'de çok önemli bir misyonu üstlendiğini kaydeden Menderes Türel, sadece köprüler, kavşaklar, arıtmalar altyapı üstyapı meseleleriyle değil, Türkiye'nin maddi kalkınmasının yanı sıra manevi kalkınması için de çalıştıklarını söyledi. Partisinin bu noktada bakış açısını "Gönül köprülerini de en iyi şekilde kurmak, fakir fukaranın, garip gurebanın yanında olmak ama bütün bu çalışmaları yapıyorken de sağ elin verdiği sol el görmeden yapmak" sözleriyle özetleyen Başkan Türel, fakirin ihtiyacı olanın yanında olacaklarını söyledi. Mahalle temsilcilerine bu noktada büyük görev düştüğünü kaydeden Menderes Türel, mahalle temsilcilerini gelecek bildirimlere göre ihtiyaçlarını Büyükşehir Belediyesi'nce karşılanacağını söyledi. Başkan Türel şöyle konuştu:
 
"Bu bizim siyasi görevimiz değildir, insanlık görevidir. İnsani olarak bunları yapıyoruz. Bunların hiçbirini arkasında bir oy hesabı yatmaz. Bu gayretlerin arkasında gönülleri kazanmanın dışında bir başka amacımız yoktur. Milletimizin duasının almak bizim için en hayırlı hizmettir. Onu sizler başaracaksınız, hep birlikte başaracağız. Bu gayretlerini hesabı ahir dünyada bile yarayabilir. Bunu hiçbir zaman unutmayalım."
 
TÜRKİYE'DE BİR İLK MUBİM
 
Ak Parti'nin mahalle temsilcileriyle yaptıkları buluşmanın ardından gelecek hafta mahalle muhtarlarıyla biraya geleceklerini kaydeden Başkan Türel, o toplantıda Türkiye'de bir ilk olan ve kısa adı MUBİM olan Muhtar Bilgi İletişim Merkezi'nin faaliyete geçeceğini söyledi. Sistemin kısaca teknolojinin en iyi şekilde kullanılarak hizmetin ayağa götürülmesi olduğunu belirten Türel, bu çalışmanın ilerleyen zaman içinde önce mahalle temsilcileri ardından Antalyalılara kadar genişleyeceğini söyledi.
 
'BİZ YATTIĞIMIZ YERDEN OY ALAMAYIZ'
 
Toplantıda Ak Parti İl Başkanı Mustafa Köse, 2014 yerel seçimlerinin Antalya için çok önemli bir dönüm noktası olduğu söyledi. Antalya'da partisinin büyükşehir belediyesini yeniden kazanmasıyla "Ak Parti sahillerde yok. Ak Parti sahillerde olmayan partidir" söylemlerinin çöktüğünü kaydeden Köse, "Bütün Akdeniz sahilinde ve Ege'de Ak Partili olan tek belediye Antalya Büyükşehir Belediyesi oldu. Türkiye'de kaybettikten sonra kazanan tek Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel oldu" dedi. Önemli olan noktanın elde edilen başarıyı sürdürülebilir hale getirmek olduğunu kaydeden Köse şunları söyledi:
 
"Biz başkaları gibi yattığı yerden oy alamayız. Hiçbir iş yapmayacaksın, paraları çarçur edeceksin, Antalya'nın kaynaklarını bir yerlere tevarüs edeceksin ondan sonra milletin karşısına çıkıp oy isteyeceksin. Biz bunlar gibi yapsaydık yüzümüz olmazdı, milletin karşısına çıkmaya utanırdık. Yan gelip yattıkları, Antalya'ya bir çivi çakmadıkları halde çıktılar yüzleri buruşmadan oy istediler. Biz bunu yapamayız. Biz hizmet partisiyiz. Hizmet etmek, vatandaşın ayağına gitmek mecburiyetindeyiz. Bunun sizlerle birlikte yapacağız, sizler yapacaksınız."
 
Toplantı Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı'nın mahalle temsilcilerine yönelik sunumuyla sona erdi.

Emre BAYLAN/ANTALYA, (DHA)
ANTALYA BUYUKSEHIR BELEDIYE BASKANI MENDERES TUREL, PARTISININ ANTALYA IL BASKANLIGI'NCA DUZENLENEN ORGANIZASYONDA AK PARTI'NIN 19 ILCESINDEN GELEN 906 MAHALLE TEMSILCISIYLE BIRAYA GELDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

 
Ahmet Hakan Gökçek'i mat etti
 
CHP tüm sokaklara bu maskeli afişi asacak
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Muratpaşa ve Kepez'de kongre kararı
CHP Antalya Muratpaşa ve Kepez ilçe başkan ve yönetim kurulu üyeleri kongre ile belirlenecek.
Deniz Baykal, 1677 gün sonra o koltukta
CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Genel Başkanlıktan istifa ettiği ...
AKP'de Muratpaşa'ya tek aday
ANTALYA'da Ak Parti Muratpaşa İlçe Teşkilatı'nın yarın yapacağı olağan ...
 
CHP'ye yeni başkan
CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Korkuteli ilçe yönetiminin olağan üstü kongresinde ...
AKP’de yeni kabinede olmayacak bakanlar kim?
AK Parti kulislerinde kabinede revizyona gidileceği konuşuluyor. İddialara ...
Süheyl Batum CHP'den ihraç edildi
Batum, Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) tarafından partiden ihraç edildi.
 
Konyaaltı AKP'de görev dağılımı
AK Parti Konyaaltı İlçe Teşkilatı, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen 3. ...
Dünyaca ünlü oyunda CHP reklamı
Dünyanın en büyük oyun yapımcılarından olan Ubisoft’un 2 Aralık’ta piyasaya ...
Ümit Uysal, Bakan Yardımcısı Arıcı'dan ne istedi?
Lara Ormanı’nın Muratpaşa Belediyesi’ne tahsisi için Kültür ve Turizm ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Elitist bir tutku
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva