Oto yıkamacı cinayetinde 'Meşru müdafaa' savunması
Oto yıkamacı cinayetinde 'Meşru müdafaa' savunması
Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Orman yangınlarıyla mücadele işbaşı eğitimi
Orman yangınlarıyla mücadele işbaşı eğitimi
Galatasaray'dan Dries Mertens kararı
Galatasaray'dan Dries Mertens kararı
4 Şubat 2018 Pazar - 19:41

Turizm sezonu başlamadan denizcilerin sorunları çözülüyor

Antalya DTO Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kendiroğlu, turizm sektör temsilcilerinden alınan bilgi ve kendi gözlemlerine göre 2018 turizm sezonunun oldukça iyi geçeceğini tahmin ettiklerini söyledi.

Turizm sezonu başlamadan denizcilerin sorunları çözülüyor
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Antalya Deniz Ticaret Odası (DTO) Alanya Limanı ve Demre'nin Üçağız iskelesinde yaşanan sorunları yeni turizm sezonu başlamadan çözümleyecek. Alanya Limanında güvenlik için turnike oluşturulacak ve çevre düzenlemesi yapılacak. Geçen yıl fırtınadan zarar gören Üçağız İskelesi de yeniden yapılarak denizcilerin hizmetine sunulacak.

Özellikle deniz turizmi, dalış, günübirlik tur tekneleri ve charter ile su sporları alanlarında turizm sezonu başlamadan sorunları çözmek için çalıştıklarını anlatan Antalya DTO Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kendiroğlu, geçen yıl fırtınadan zarar gören Üçağız İskelesinin yeniden hizmete gireceğini belirtti.

Antalya DTO'nun girişimleriyle geçen yıl şiddetli fırtınada parçalanan iskelenin siparişlerinin verildiğini ve İstanbul'da hazır hale getirildiğine dikkat çeken İnanç Kendiroğlu, ''Daha önce 170 metre uzunluğunda olan Üçağız İskelesi 200 metreye çıkarıldı. Önümüzdeki hafta Üçağız İskelesinin montajına başlanılacak. Bölgedeki tur teknelerinin en büyük sorunlarından biri giderilmiş olacak. İskelenin hizmete girmesiyle Üçağızlı tur tekneleri yeni turizm sezonuna hazır olmuş olacak'' dedi.

ALANYA LİMANI'NDAKİ SORUN DA GİDERİLDİ

Alanya Limanında havuz sisteminde üyelerinin ve denizcilerin sorunlar yaşandığına dikkat çeken Antalya DTO Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kendiroğlu, sorunların giderilmesi konusunda çalışmaların tamamlandığını kaydetti. DTO üyelerinin ve çalışanlarının izin ve diğer yasal prosedürlerin yerine getirildiğini anımsatan Kendiroğlu, şöyle devam etti.

''Alanyalı denizci ve üyelerimizin sorunları çözülüyor. Alanya limanında yakın zamanda inşaata başlanılacak. Yaklaşık 250 bin Liraya mal olacak bir yatırımla Alanya Limanında  başta terör olayları olmak üzere güvenlik amaçlı turnike ile çevre düzenlemesi yapılacak. Önümüzdeki mart ayında da hizmete açılacak.''

YENİ DÖNEMDE DE HERKESİ KUCAKLAYACAĞIZ

Antalya Deniz Ticaret Odası Başkanı İnanç Kendiroğlu seçim çalışmalarını yürütürken karargah olarak kullandığı kendi şirketindeki seçim ofisinden yürütüyor. Kendiroğlu'nu ziyaret eden denizcilik sektörünün her alanından temsilci ve üyeleri, başarı dileklerini iletirken destek verdiklerini de belirtiyorlar.

Alanya, Manavgat, Kemer, Finike, Demre ve Kaş ile Kalkan'dan gelen üyelerle görüşen ve sorunlarını dinleyen Antalya DTO Başkanı Kendiroğlu, göreve geldikleri tarihten bu yana üyeleri ve denizcilik sektörü için önemli projeleri uygulamaya geçirdiklerini söyledi.

DTO'nun günü birlik tur tekne işletmecileri için bir şey yapılmadığı yönündeki  iddialarını da yanıtlayan Kendiroğlu, ''Tur tekneleri için bir şey yapmadığımızı iddia edenler gerçeği yansıtmıyor. Hiç bir şey yapamadıysak gemilerde çalışan personelin portör muayenelerini çözdük. Tur gemilerinin denetimleriyle Sahil Güvenlik ile yaptığımız girişimlerimizle denizcilere önemli hizmetlerde bulunduk'' dedi.

DTO üyelerine Kredi Garanti Fonu kapsamında düşük faiz oranlarıyla kredi olanağı da sağlandığını dile getiren Antalya DTO Başkanı İnanç Kendiroğlu,  2015 ve 2016 yıllarında turizmde yaşanan sıkıntılar nedeniyle Antalya Büyükşehir Belediyesi ile yapılan görüşmeler sonucunda ihale bedellerinin düşürüldüğünü anlatan Kendiroğlu, şöyle devam etti.

''Tüm üyelerimizle el ele vererek bölgemizde denizcilik sektörünü daha da ileriye taşıyarak üyelerimizin ekonomik gelişimini de üst düzeye çıkarmak istiyoruz. Yeni dönemde de herkesi kucaklayacağımız, herkesin kendinden bir şeyler bulacağı bir yönetim anlayışının temsilcileri olacağız.Üyelerimizden büyük bir teveccüh görüyoruz.”

 

 

 

 
Antalyalı 3 CHP'li vekil 3 ayrı listede
 
Türel çiftine hediye 'Kırmızı' kazak
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ardahanski'ye 3 bakanlı açılış
ARDAHAN’da yapımı tamamlanan Yalnızçam Kayak Merkezi’ndeki son sistem ...
Antalya Müzesi'ne yoğun ilgi
ANTALYA Müzesi yurt dışından iadesi sağlanan tarihi eserleriyle dikkat ...
Turizm bakanına yeni danışman
Vakit Gazetesi eski yazarı Sibel Eraslan Kültür ve Turizm Bakanlığı danışmanı oldu.
 
5 yıldızlı iki otelin sahibi tutuklandı
Antalya'da 5 yıldızlı iki oteli bulunan Y.Z.Ö tutuklandı.
Moskova'dan harika bir haber
Türk turizmini, özellikle de Antalyalı turizmcileri sevindirecek birinci elden haber var.
Antalya'ya gelen her üç turistten biri orayı görecek
TURİZMDE 'Perge Yılı' olarak ilan edilen 2018'de, 14 milyona yakın turistin ...
 
Myra'da 500 bin turist
ANTALYA'nın Demre ilçesindeki Aziz Nikolaos Anıt Müzesi ile Likya Birliği'nin ...
Mardin'e 1 yılda 600 bin turist
​FARKLI din, dil ve medeniyetteki insanların yıllarca bir arada ...
Kültür ve Turizm Bakanı Burdur'da
KÜLTÜR ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Türkiye'nin 2018 yılına ilişkin ...
 
Dursun Gündoğdu
Kepez yeniden AKP’ye geçer mi?
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva