TGS: 'Gazeteciler seçim sonuçlarına ulaşabilmeli'
TGS: 'Gazeteciler seçim sonuçlarına ulaşabilmeli'
Bakan Yerlikaya: 2 bin 840 firari yakalandı
Bakan Yerlikaya: 2 bin 840 firari yakalandı
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
31 Ekim 2011 Pazartesi - 11:34

Turizmciler bayrama hazırlanıyor

Van'daki deprem ve Hakkari'de 24 askerin şehit düştüğü terörün gölgesinde geçecek Kurban Bayramı için turizmciler bir dizi hazırlık yaptı. 5 günlük Kurban Bayramı tatilini sahillerde geçirmek isteyenler için Ajda Pekkan, Bülent Ersoy, Sertab Erener, Sibel Can gibi birçok ünlünün sahne alacağı programlar düzenlenecek.

Turizmciler bayrama hazırlanıyor
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Yaşanan üzücü olayları değerlendiren turizmciler, bu Kurban Bayramı'nın terör nedeniyle verilen şehitler ve Van'da meydana gelen deprem nedeniyle buruk geçeceğini kaydetti. Geçen yıla göre rezervasyon akışının çok hızlı olmadığına da dikkat çeken sektör temsilcileri, mevcut rezervasyonlara ilişkin iptallerin ise yaşanmadığını anlattı.
Ajda Pekkan, Bülent Ersoy, Serdar Ortaç, Sibel Can, Funda Arar, Volkan Konak, Petek Dinçöz, Yıldız Tilbe, Coşkun Sabah, Zara, Candan Erçetin, Mustafa Ceceli, Sertab Erener gibi birçok ünlü isim, Kurban Bayramı'nda sahnede olacak. ETS, Odeeon Tours gibi şirketlerin hazırladığı bayram tatili programları, ağırlıklı Antalya ve Kıbrıs'taki 5 yıldızlı otellerde gerçekleşecek.
MARDAN VE RIXOS GÖZDE
Dünyanın en lüks oteli ödülüne sahip Mardan Palace, bu bayram Ajda Pekkan'ı ağırlayacak. Pekkan'ın 8 Kasım gecesi sahneye çıkacağı Mardan'da 6 Kasım'da Behzat Gerçeker ve Enbe Orkestrası konseri olacak. Antalya'daki Rixos grubunun Beldibi'nde bulunan oteli Rixos Sungate'de 6 Kasım'da Funda Arar, 7 Kasım'da Kubat ve Hüsnü Şenlendirici ile 8 Kasım'da da Candan Erçetin konser verecek. Aynı grubun Belek'teki oteli Rixos Premium'da ise 7 Kasım gecesi Sertab Erener ve 8 Kasım gecesi de Mustafa Ceceli sahneye çıkacak.
KONSER DOLU PROGRAMLAR
Antalya Belek'te bulunan Sueno Hotels Beach Side'de bu bayramın sürprizleri, 6 Kasım'da Zara, 8 Kasım'da Altay olacak. Susesi Luxury Resort'te de bayram yıldızlarla dolu geçecek. 6 Kasım'da Özcan Deniz, 7 Kasım'da Murat Tekyıldız, 8 Kasım'da Işın Karaca tesiste sahneye çıkacak. Lara'da bulunan Titanic Resort Hotel'de 6 Kasım'da Volkan Konak, 8 Kasım'da da Gökhan Tepe konserleri yapılacak. Kundu'da bulunan Kremlin Palace'da ise 6 Kasım'da Bengü, 7 Kasım'da Ferhat Göçer, 8 Kasım'da da Ziynet Sali hayranları ile buluşacak. 7 Kasım'da Alanya'daki Goldcity Tourism Complex Zerrin Özer ile renklenecek.
KIBRIS'A YILDIZ YAĞACAK
Bu bayram Kıbrıs'a da yıldız yağacak. Cratos Premium Hotel'de 5 Kasım'da Bülent Ersoy, 8 Kasım'da Serdar Ortaç hayranlarıyla buluşacak. Kaya Artemis Resort'un bu bayram sürprizi Volkan Konak olacak. Funda Arar, 7 Kasım'da Merit Crystal Cove Hotel'de sahneye çıkacak. Noah's Ark Deluxe Otel'de 8 Kasım'da Sibel Can, Salamis Bay Conti'de 7 Kasım'da Petek Dinçöz hayranlarıyla buluşacak. Malpas Hotel'de 6 Kasım'da Safiye Soyman ve Faik Öztürk, 7 Kasım'da Coşkun Sabah ile Oryantal Didem, 8 Kasım'da da Yıldız Tilbe bayramın sürpriz isimleri olacak.
TERMALLER DE RENKLENECEK
Termal tesisler bu bayram yıldızların enerjisiyle daha da sıcak olacak. 7 Kasım'da Korel Thermal Resort'te Işın Karaca, 8 Kasım'da Afyon Sandıklı Park Thermal Otel'de Ali&Aysun Kocatepe, Oruçoğlu Thermal Otel'de 8 Kasım'da Bengü sahneye çıkacak. Bayramda İstanbul'dan uzaklara gitmek istemeyenleri, yakın bölge tesislerinde birçok ünlü isim konuk edecek. İğneada Resort Otel'de 7 ve 8 Kasım'da Yeşim Salkım, 9 Kasım'da Ümit Yaşar bayramı misafirleriyle kutlayacak. Klassis Resort Hotel Silivri'de, 7 Kasım'da Altay ve 8 Kasım'da Linet konser verecek. Büyük Abant Otel'de de 8 Kasım'da, Hakan Altun misafirlere keyifli bir gece yaşatacak.
ÇEŞME'DE EMEL SAYIN
Antakya Ottoman Palace Thermal Resort&SPA 8 Kasım'da Kubat sahneye çıkarken, Çeşme Ilıca Otel'de 8 Kasım gecesi Emel Sayın hayranlarıyla buluşacak. Bodrum da bu bayram ünlü isimlere ev sahipliği yapacak. Rixos Premium Bodrum'da 6 Kasım'da Sinan Erkoç, 8 Kasım'da Suat Ateşdağlı bayram eğlencesini doruğa çıkaracak.
 
DHA-Antalya - Mehmet ÇINAR

 
Onun kurtarıcısı babası
 
Akaydın: Pişkin Başbakan
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Akdeniz'de yaz devam ediyor
SOĞUK kış günleri yurt genelinde kendisini göstermeye başlarken, Akdeniz ...
Alanya'ya 10 ayda denizden 30 bin turist geldi
Antalya'nın Alanya İlçesi'ne, bu yıl sefer yapan 22 kruvaziyer gemisiyle ...
ADDK'dan Tunç Dağı'na 54 metrekarelik bayrak
ADDK Akdeniz Dağcılık ve Doğa sporları Kulübü'nün 29 ekim Cumhuriyet çıkışı ...
 
Antalya'da enişte dehşeti
Antalya'da çılgın enişte, iki kayınbiraderini önce pompalı tüfekle vurdu, ...
Büyükşehirden Antalya'da cumhuriyet yürüyüşü
Antalya'da öğle saatlerinde CHP'nin organize ettiği yürüyüşün ardından ...
Antalya'da alternatif cumhuriyet kutlaması
BAŞBAKANLIK genelgesi ile tüm illerde kutlamaları iptal edilen 29 Ekim ...
 
Cumhuriyet kutlaması 20 dakikada bitti
BAŞBAKANLIK Genelgesi'yle resmi geçit törenleri ve resepsiyonların iptal ...
Çocuklar operada
TED Antalya Koleji İlköğretim Okulu, çocuklarda sanat bilincini geliştirmek ...
8 katlı apartmanın terasından atlamak istedi
Antalya'nın Güllük Caddesi'nde bulunan 8 katlı Savaş Apartmanı'nın terasına ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva