'Bahar Karması'nda buluşma
'Bahar Karması'nda buluşma
Antalya Dünya Şampiyonası için alarmda
Antalya Dünya Şampiyonası için alarmda
Akdeniz Üniversitesi'nde bilimsel başarılar ödüllendirildi
Akdeniz Üniversitesi'nde bilimsel başarılar ödüllendirildi
Antalya cari açığa pozitif katkı sunmaya devam ediyor
Antalya cari açığa pozitif katkı sunmaya devam ediyor
12 Şubat 2015 Perşembe - 14:06

Türkiye'nin tek +18 fuarı başlıyor

TANITIM, reklam ve fuarlara katılımı büyük kısıtlamalara uğrayan alkollü içkilere yönelik Türkiye'de tek fuar olan Anfaş BEVEX, dördüncü kez kapılarını açıyor.

Türkiye nin tek +18 fuarı başlıyor
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Fuara 18 yaşından küçüklerin girmesi kesinlikle yasak. BEVEX'le birlikte Anfaş Food Product da 22'nci kez düzenlenecek. 

Antalya'da, Türkiye'nin en kapsamlı uluslararası düzeydeki gıda ve içecek fuarları, 25-28 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek. Expo Center'da 22'nci Uluslararası Anfaş Food Product Gıda İhtisas Fuarı ve eş zamanlı düzenlenecek 4'üncü Anfaş Bevex Uluslararası İçecek İhtisas Fuarı'nda, 400 firma stant açacak. Fuarları en az 45 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

18 YAŞINDAN KÜÇÜKLERE KAPALI

Fuarlara ilişkin ANFAŞ yöneticileri ve işbirlikçi kurumların temsilcileri, Akra Barut Hotel'de tanıtım toplantısı düzenledi. Tütün ve Alkol Düzenleme Piyasası Kurumu'nun (TAPDK) mevzuatında, alkollü içeceklere yönelik tanıtım, reklam ve fuarlarda sergilenmesi gibi birçok alanda getirdiği büyük kısıtlamalar nedeniyle Türkiye'de izin verilen tek fuar olan Anfaş Bevex'e 18 yaşından küçük ziyaretçilerin kesinlikle alınmayacağı açıklandı. Anfaş Genel Müdür Yardımcısı Server Seçer, fuarda TAPDK mevzuatına tamamen uyulduğu ve 18 yaş altı ziyaretçinin kesinlikle alınmadığını vurguladı. 

YURTDIŞINDAN KATILIM

Server Seçer, bu yıl fuarlara KKTC, İran, Almanya, Japonya, Malezya, Moldova, Balkan ülkeleri, Suudi Arabistan, Irak, İran, Pakistan, Rusya, Hollanda, İtalya, Almanya, Azerbaycan, Dubai başta olmak üzere dünyanın çeşitli bölgelerinden yiyecek ve içecek sektörü profesyonellerinin ziyaretinin kesinleştiğini söyledi.

Food Product'ın her geçen yıl yükselen bir grafikle ilerlediğini belirten Seçer, Anadolu, Avrupa ve Ortadoğu ülkelerindeki otel, restoran, fast-food, bar, kafeterya, pastane zincirleri, süper marketler, gıda toptancıları, üniversiteler, okul kantinleri, resmi kurumlar, hastaneler, yurtlar, orduevleri, öğretmenevleri, vilayetevleri, hakimevleri, yemek fabrikaları ve tüm yiyecek içecek profesyonellerinin iş bağlantıları kurmak için öncelikle tercih ettikleri uluslararası ihtisas fuarı olduğunu kaydetti. 

171 SÜPERMARKET ZİNCİRİ VE 2 BİN 700 MARKET

Fuara 171 süpermarket zinciri ve 2 bin 702 yerel market yetkililerinin katılacağını belirten Seçer, Perakendeciler Federasyonu'nun Ankara, Bursa, Kayseri, Konya, Karadeniz, İstanbul bölgelerini içine alan toplam 160 kişilik süpermarket yöneticilerinden oluşan heyetlerinin de katılacağını söyledi. Seçer, katılacak büyük market zincirleri arasında Migros, Carrefour Sa, Metro, Özdilek, Real, A101, Şok, 1e1, BİM, DİASA gibi markalar olduğunu dile getirdi. 

ÜLKE STANTLARI OLACAK

Bu yıl yabancı ülke stantlarında artış olduğunu açıklayan Seçer, KKTC, Moldova, Belçika, Litvanya, Suriye, Libya, İsviçre, Polonya ve Hollanda'nın ürünleri Türk pazarına tanıtmak ve distribütörlük anlaşması yapmak için stant açacaklarını ifade etti. Ülke stantlarında çeşitli görsel şovlar da sahnelenecek. 

ULUSLARARASI ALIM HEYETİ PROGRAMI

Ekonomi Bakanlığı koordinasyonu ve Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği organizasyonuyla düzenlenecek Alım Heyeti Programı'na Almanya, Azerbaycan, Bulgaristan, Çin, Fransa, Gürcistan, Hollanda, Irak, İngiltere, İran, İtalya, Japonya, Kazakistan, Kosova, Makedonya, Mısır, Moldova, Polonya, Romanya, Rusya Federasyonu, Suudi Arabistan, Ukrayna ve Ürdün'den katılım olacak. 

GIDA TEKNOLOJİSİ VE İNOVASYON SERGİSİ

Fuarda, Gıda Teknolojisi ve İnovasyon Sergisi de yapılacak. Anfaş Food Product Fuarı Direktörü Münevver Duran, firmaların sadece piyasaya yeni çıkardıkları ve çıkaracakları ürünlerini sergileyeceklerini söyledi. Üretim ve ambalajlamada kullanılan farklı ve yeni teknolojilerin tanıtılacağını kaydeden Duran, “En iyi inovatif ürün ise Türkiye Aşçılar Federasyonu'nun (TAFED) prestij ödülünü kazanacak. 15'in üzerinde firmanın bisküvili kahveli içecek tozu, müzikli kapak açacağı, isot kreması gibi farklı ürünleri sergilenecek" dedi.

HORİSTA HOTEL RESTORAN BARİSTA ETKİNLİĞİ

Fuarda, kahveyle ilgili doğru bilinen yanlışların giderilmesi, kahve sektöründe bilinçli kullanıcı oluşturulması, sektörün en doğruyu kullanması ve yeni, bilgili, yaratıcı kadroların oluşturulması için Horista Hotel ve Restoran Barista Etkinliği yapılacak. Kahvenin tarihi, kahve kavurma, dünya kahveleri ve çeşitlerindeki farklılıklar, kullanılan araç-gereçler, Türk kahvesinin dünü, bugünü ve geleceği, Türk kahvesi otomasyonu, otel ortamında en doğru ve hızlı kahve sunumu başlıklarında sunumlar olacak. Etkinlikte ayrıca Latte Art Gösterisi ve Temel Barista Eğitimi de yer alacak. 

TAFED bünyesindeki 20 bölgesel dernekle Fransa, Estonya, İtalya, Dubai, İsviçre ve Malezya'dan şeflerin katılacağı gastronomi, mutfak sanatı ve aşçılık mesleğine ilişkin sunum ve kültürel paylaşımlar gerçekleştirilecek. Şefler workshop sunumları da yapacak.
Mehmet ÇINAR/ANTALYA, (DHA) - 

 
Küba'da isyan etti
 
Vali Türker, Kepez'i gezdi
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
kelemterli 26 Şubat 2015 Perşembe 17:05

18 yaş altındaki dini bütün gençlik sigarayı,içkiyi uyuşturucu hiç bilmiyor

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İsviçre'deki gizli hesaplar sızdırıldı
İsviçre'de dünyanın en büyük ikinci bankasındaki hesaplar ortaya döküldü.
TMSF Bank Asya'ya el koydu
TRT'nin geçtiği habere göre, TMSF Bank Asya'ya el koydu. Başta İstanbul ...
Sevgililer Günü'nde çiçek ihracatı düştü
GEÇEN yıl '14 Şubat Sevgililer Günü'nde 30 milyon dal olarak gerçekleşen ...
 
ATB yılın ilk meclisini topladı
Antalya Ticaret Borsası (ATB) Ocak ayı meclisi ATB Meclis Başkanı Hüseyin ...
'Doğalgaz ile tasarruflu ısınmayı seçin'
ANTALYA'daki doğalgaz dağıtımını yapan Enerya firması, elektrikli sistemlerle ...
Antalya'ya kamudan 1.5 milyar TL'lik yatırım
TURİZMİN başkenti Antalya'ya geçen yıl kamu kurumları tarafından 1 milyar ...
 
Turizmciler endişeli euro düşüyor!
Maliyetlerdeki artışlara karşılık, euro kurundaki hızlı düşüş, fiyatlarını ...
Boşanmak el yakıyor
İzmir Barosu, 2015 yılı avukatlık asgari ücret tarifesini belirledi. Buna ...
Türkiye'nin son nüfusu belli oldu
Türkiye'nin nüfusu 2014 yılında binde 13.3 ya da 1 milyon 28 bin 40 kişi ...
 
Dursun Gündoğdu
4 makamlı başkan; Muhittin Böcek...
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva