Ferman Akgül Kopenhag'a taşınıyor
Ferman Akgül Kopenhag'a taşınıyor
Tarık Mengüç'ten çarpıcı açıklama
Tarık Mengüç'ten çarpıcı açıklama
Başkan Kotan'dan Doyran ve Bahtılı'ya hafta sonu ziyareti
Başkan Kotan'dan Doyran ve Bahtılı'ya hafta sonu ziyareti
2 aylık evli çift, motosiklet kazasında yaralandı
2 aylık evli çift, motosiklet kazasında yaralandı
30 Aralık 2023 Cumartesi - 14:30

Tütüncü yeni yıl mesajında yaptıklarını anlattı

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yeni yıl mesajında bugüne kadar Kepez'e yaptığı projeleri başlıklar halinde hatırlattı ve "2024 yılı, devam eden projelerimizin tamamlanarak hayata geçtiği, Kepez’in gelişim ivmesinin devam ettiği bir yıl olacak" ifadesini kullandı.

Tütüncü yeni yıl mesajında yaptıklarını anlattı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Tütüncü'nün yeni yıl mesajı şöyle:

"Değerli Hemşehrilerim;

Her yeni yıl taptaze bir başlangıç, yepyeni umutlar demektir.

2023’e veda ederken, şehrimizin geleceğine dair büyük hedeflerle, masmavi umutlarla ve tarifsiz heyecanlarla 2024’e girmenin sevincini yaşıyoruz.

Yeni yılın, ülkemize ve bütün insanlığa hayırlar getirmesi; yeryüzünde barışa, dostluğa, dayanışmaya vesile olması; önceki yıllardan daha bereketli daha huzurlu ve mutluluk içinde geçmesi; güzellikleriyle unutulmayacak bir yıl olması en büyük temennimizdir.

2024’ün, Cumhuriyetimizin yeni yüzyılında Antalyamızın yılı olacağına dair inancımızın çok güçlü olduğunu da özellikle belirtmek isterim. Yeni yıl, sevgi ve kardeşlik ikliminde şehrimize ve hemşehrilerimize nice güzelliklerin kapılarını aralayacak. Aynı zamanda her yıl değişimlerini bir muhasebe ve murakabe vesilesi olarak görüyoruz.

2023 yılında da bitmek tükenmek bilmeyen bir gayretle durmadan çalıştık. Kepez’e, Antalya’ya ve ülkemize değer katan pekçok hizmeti hemşehrilerimizle buluşturduk. Eserler zincirimize nice parlak halkalar ekledik.

Bu kapsamda; “Cumhuriyetin 100. Yılında Kepez’e 22 adet Kütüphane” projemizi tamamladık. Akdeniz bölgesinin en büyük kütüphanesi olan Antalya Kütüphanesi’ni, açtık. Türkiye’nin sanayi tarihine de ışık tutan Antalya Araba Müzesi’ni şehre kazandırdık.

Mükellef bir kültür sanat adası olan Dokuma Park, iki özgün eser daha kazandı. 74 Müze Otel ile Kadın Spor Merkezi’ni tamamladık.

Eski Pil Fabrikası da, tıpkı Dokuma Park gibi kültür sanat temalı bir Kent Park halinde kapılarını açmaya hazırlanıyor. 2023, bu yolda hayli mesafe aldığımız bir dönem oldu.

5. Taziye Evini ve 6. Kreşimizi tamamladık. Kadın Kooperatifleri Çarşımızı açarak hizmete sunduk. Varsak Kent Meydanı Projemiz de sona geldik. Varsak Güreş Sahasını tamamladık. Dönem içinde 34 mahalle parkı yaptık. 5 Yeni Spor Salonu, 37 Yeni Okul, 5 Mahallemize doğalgaz şebekesi yapımı yılın önemli adımlarındandı. 13 Mahallemize Kapalı Semt Pazarları Projemiz başladı.

Türkiye’de bir ilk olan Bilim ve Teknoloji Tırımız ve Mobil Kütüphane OKUBÜS yollara çıktı. BilimFEST, bilim teknoloji tutkunlarıyla 2. Kez buluştu.

Gezici Sağlık Merkezlerimiz Kepez’in bütün mahallelerinde Antalya’nın ilçelerinde şifa dağıttı. Sanayi Sitelerinin yıllardır çözüm bekleyen imar ve mülkiyet sorunlarını çözdük, esnafımızın tapularına kavuşması sağladık.

Yıl içinde Kepez’e 40 Km. Yeni yol açtık, mahalkerimize değer kattık, şehiriçi trafiğine yeni arterler kazandırdık. 132 Km. Asfalt döktük. Şehir Hastanemizi çevre yollarına ve şehir içine modern ve kaliteli yollarla bağladık.

Şehrin kültür sanat hayatına renk katan pekçok etkinlik ve organizasyona imza attık. 2024 yılında da Kepez’i daha modern ve daha mutlu bir yer haline getirmek, vatandaşlarımızın yüzünü güldürmek ve güvenlerine layık olmak için hizmet maratonumuzda yılmadan, yorulmadan devam edeceğiz.

2024 yılı, devam eden projelerimizin tamamlanarak hayata geçtiği, Kepez’in gelişim ivmesinin devam ettiği bir yıl olacak. Kazanansa hep hemşehrilerimiz olacak.

Şurası muhakkak ki, 2009’da göreve geldiğimizde nice sorunlar yumağı bir Kepez vardı.  İnandık, çok çalıştık, çabaladık. Bugün Antalya’nın parlayan yıldızı olarak anılan, takip edilen, belediyecilikte ufukları zorlayan bir Kepez’i hep birlikte başardık.

Bizim en büyük gücümüz, hemşehrilerimizin artarak devam eden güveni ve desteği oldu. O güvene layık olmak da her zaman en büyük sorumluluğumuzdu.

Ömür kandilinde katran olduğu sürece, Allah izin, millet de yol verdikçe bu anlayışla hemşehrilerimizle elele, gönül gönüle yolculuğumuza devam edeceğiz. Antalya için, hemşehrilerimiz için daha yapacak çok işimiz, yürüyecek çok yolumuz var.

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve kahraman askerlerinin, aziz şehitlerimizin ve şanlı gazilerimizin emaneti olan Türkiye Cumhuriyeti’ni geleceğe güçlü bir biçimde taşımak için sınırsız bir sorumluluk anlayışıyla hep birlikte durmaksızın çalışmamız gerektiğinin farkındayız.

Bu duygu ve düşüncelerle karşılamakta olduğumuz 2024 bütün insanlığa, ülkemize ve Antalyamıza barış, huzur ve esenlik getirsin. Sevgileri büyüttüğümüz, kardeşliğimizi derinleştirdiğimiz, birbirimize sımsıkı sarıldığımız bir yıl olsun.

Kan ve gözyaşlarının olmadığı, insanların yaşam hakkının kutsandığı bir dünya özlemiyle sağlık ve afiyetle hepinize mutlu yıllar diliyorum.

2024, kalbimizi dolduran umutlarla, nice başarılarla Antalya’nın yılı olsun."

 

 
Antalya'da midibüsle otomobil çarpıştı: 2 ölü, 14 yaralı
 
Yeni Tasarım Evler
YORUMLAR
 Onay bekleyen 2 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalya'da midibüsle otomobil çarpıştı: 2 ölü, 14 yaralı
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde, otel personelini taşıyan midibüs ile çarpışan ...
Başkan Esen'den yeni yıl mesajı
KONYAALTI Belediye Başkanı Semih Esen, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Antalya DOB'dan konser
ANTALYA Devlet Opera ve Balesi (Antalya DOB), 2024 yılına konserle 'merhaba' dedi.
 
Antalya'da senfoniden seçme eserler
ANTALYA Devlet Senfoni Orkestrası (ADSO), klasik müzik severleri bu kez ...
Antalya'da Cumhuriyet tarihinin en büyük kaçak içki operasyonu
ANTALYA'da yılbaşı öncesi jandarmanın 5 depoya yaptığı baskında piyasa ...
Konyaaltı’ndaki işletmelere yılbaşı denetimi
Konyaaltı Belediyesi yılbaşı öncesi, restoran ve alkol satışı yapan işletmelere ...
 
Antalyaspor'dan ayrılan Nuri Şahin: Karalar bağlamaya gerek yok
SÜPER Lig ekiplerinden Antalyaspor'dan ayrılıp, Alman ekibi Borussia Dortmund'a ...
Antalya Kaleiçi ışıl ışıl oldu, sanatçılı oteller yok sattı
ÜÇ günlük yılbaşı tatili için yerli ve yabancı turistlerin en çok ilgi ...
Yılbaşı sofrası cep yakıyor!
YILBAŞINI ailesi ve yakınlarıyla kutlamak isteyenlerce evde yeni yıl eğlencesi hazırlığı başladı.
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva