Antalya'da BBP'li başkandan vatandaşa yumruk
Antalya'da BBP'li başkandan vatandaşa yumruk
Bakan Yerlikaya: 2 bin 840 firari yakalandı
Bakan Yerlikaya: 2 bin 840 firari yakalandı
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
22 Mart 2019 Cuma - 14:33

UYSAL: Çirkinliğin, çirkefliğin, şirretliğin sonu sandıkta bitecektir

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, belediye çalışanlarıyla buluşmasında konuştu.

UYSAL: Çirkinliğin, çirkefliğin, şirretliğin sonu sandıkta bitecektir
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Ümit Uysal, “Bütün çalışmalarımızla ezberleri bozduk. O yüzden gece gündüz, top yekun Ümit Uysal’a hücum. Bunların tamamı, son harfine kadar yalan, iftira ve karalamadır. Yasa önünde hepsiyle hesaplaşacağız. Ama Muratpaşa halkının cevabı sizin gerçek cevabınız olacaktır. Çirkinliğin, çirkefliğin, şirretliğin sonu sandıkta bitecektir” diye konuştu.

Başkan Uysal, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde gerçekleşen belediye çalışanlarıyla dayanışma yemeğinde konuşmasına “İşçimizden başkan yardımcılarımıza kadar, yol arkadaşlığınız mücadele arkadaşlığınız, şehrimizi ve insanlığı yükseltme yolunda verdiğimiz mücadelede katkılarınız için teşekkür ediyor, minnet duygularımı ifade ediyorum” sözleriyle başladı.

EMEĞE OY GÖZÜYLE BAKMAYIZ

Başkan Uysal, Muratpaşa’da 5 yıl önce göreve başlarken, disiplinli ve düzgün bir çalışma anlayışıyla kente katma değer üretecek şekilde hizmet üretirken belediye çalışanlarının da sosyo-ekonomik ve sendikal haklardan bütçe olanakları çerçevesinde maksimum yararlanmasını öngördüklerini söyledi. Bu doğrultuda 5 yıl önce 950 lira olan asgari ücreti, daha Türkiye’de asgari ücrete ilişkin bir tartışma yokken, kendiliğinden 1350 liraya yükselttiklerini hatırlatan Başkan Uysal, “Bizim emeğe bakış açımız bu. Biz emeğe seçim gözüyle, oy gözüyle bakmıyoruz. Hiçbir talep olmasa da emeğe vicdanlı ve doğru bakmaya gayret ediyoruz” diye konuştu.

Benzer şekilde, Türkiye’nin en iyi memur toplu sözleşmesinin Muratpaşa’da gerçekleştirildiğini, taşeron şirketlerde çalışan personelin sendikalaşmasının önünü açtıklarını belirten Başkan Uysal, hizmet alım sözleşmesine bağlı çalışırken kadroya geçen personelin durumunda ise hali hazır yasada bir genişleme olması durumunda iyileştirmeye gideceklerini sözünü verdi.  Başkan Uysal, “Birileri umut ticareti yapmak için bir şeyler söylüyor. Mümkün olursa, yasal çerçeve genişletirse bilin ki Muratpaşa Belediyesi de bunu yapar” dedi.

MURATPAŞA HALKI MUTLU

Muratpaşa’da belediyeciliği mental olarak baştan aşağı değiştirdiklerini belirten Başkan Uysal, nüfusu 500 bine dayanan bir ilçede gerçek ve sahici bir hizmet ortaya koyduklarını söyledi. Antalya’nın kalbinde şehrin asfalt altyapısını yüzde 70 oranında yenilediklerini belirten Başkan Uysal, şunları söyledi:

“Turizmin başkenti Antalya’mızda asfaltımızı kendimiz ürettik, şehrin altyapısını yeniledik. Muratpaşa halkı bundan memnun mu? ‘Belediyemiz bizim her kuruşumuzu düşünüyor’ diyor. Memnun olmayan kim? Belediyemize asfalt türevlerini satmak isteyen çevreler memnun değil. 800 dönüm yeni park yaptık. Buralarda kullandığımız bitkileri de kendimiz ürettik. Halkımız memnun mu? Memnun. Memnun olmayan kim, belediyeye 5 kat, 7 kat daha pahalı çiçek satmak isteyenler memnun değil. Muratpaşa’da kurduğumuz satın alma sistemiyle alırken kazanıyoruz ve bazı durumlar dışında 45’nci gün ödemelerimizi yapıyoruz. Bundan kim memnun değil, belediyede alengirli iş yapmak isteyenler memnun değil. Kıyılarımızı halka tahsis ettik. 1.5 liraya çay içiliyor, plajlar ücretsiz. Halkımız çok memnun. Kim değil? Kıyıları işgal altında tutup yarı mafyatik yapılara verenler, yandaşları zengin edenler memnun değil. Halkın malının halka ataş pahasına satanlar memnun değil.”

MEMNUN OLMAYAN ÇEVRELER BELLİ

Muratpaşa’nın bu çevreler için hep bir kötü emsal olduğunu belirten Başkan Uysal, “Muratpaşa’da konut alanları ticari alanlara çevrilmiyor, inşaat emsalleri artmıyor. Bizim işimiz kamu yararı. Halkımız da bundan memnun. Kim şehrin dalağı parçalansın, böğrü delinsin ister ki. Kim memnun değil, şehir oligarşisi, bir takım çevreler. Kestirmeden iş görmeye, politikacıları avcunun içinde tutmaya alışmış çevreler memnun değil” şeklinde konuştu.

‘YOLUMUZDAN DÖNMEYECEĞİZ ‘

Şimdi bu çevrelerin, yerel seçimlerde kendi meşreplerinde bir aday bulduğunu, bunu yan adaylar da desteklediğini belirten Başkan Uysal, konuşmasına şöyle devam etti:

“Çakma adaylar, maşa adaylar, satın alınmış zavallılar ve internet korsanları var.  Bunlar top yekun Ümit Uysal’a hücum. Yapılan hücum Ümit Uysal’a değildir, yapılan hücum Muratpaşa’da hep beraber yaptığımız tertemiz belediyeciliğedir. Kötü örnek oluyoruz. Kimseye rant sağlamıyoruz, her yeri halka açıyoruz. Her işimiz halka dönük. Üstelik bunları Turunç masa üzerinden Muratpaşa’ya adaletli bir şekilde dağıtıyoruz. Bütün çalışmalarımızla ezberleri bozduk. O yüzden gece gündüz, Ümit Uysal’a iftira ve karalama. Bunların tamamı, son harfine kadar yalan, iftira ve karalamadır. Hepsini de Cumhuriyet Savcılığı’na şikayet ediyoruz. Yasa önünde hepsiyle hesaplaşacağız. Onlar böyle yaptı diye yolumuzdan asla dönmeyiz. Üstümüze çirkef, şirret kampanyalar uyguladınız, iftira ve karalama kampanyaları uyguladınız, şehrin demokratik düzeyini yerle bir ettiniz. Her Allah’ın günü, her sabah bir zavallıyı kullandınız, her gün bir şey uydurdunuz. Sağda solda, uzaktan yakında gerçekle ilgili olmayan saçma sapan şeyler ifade ettirdiniz,  kuklalarınızı piyasaya sürdünüz diye, kendiniz de ortalıkta sessiz sedasız gezdiniz diye asla ve asla yolumuzdan dönmeyiz.”

‘ASIL CEVABI MURATPAŞALILAR VERECEK’

Bu iftira kampanyasının taraflarıyla yasa önünde tek tek hesaplaşacağının altını kalın çizgilerle çizen Başkan Uysal, “Yasal yollara gidiyoruz ama asıl cevap her birimizin haklarını koruduğu, onları düşünerek gece gündüz çalıştığı, kamunun bütün olanaklarını onlara tahsis ettiği Muratpaşalı komşularımız cevabıdır. 31 Mart’ta yalanlarınıza, iftiralarınıza, saldırılarınıza bizim her dakikamızı, her kuruşumuzu uğruna ortaya koyduğumuz Muratpaşa halkının cevabı sizin gerçek cevabınız olacaktır. Çirkinliğin, çirkefliğin, şirretliğin sonu sandıkta bitecektir.”

‘HAYATI YEME İÇME OLARAK GÖRENLER BİZİ ANLAMAZ’

Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Başkan Uysal, hayatı güç dalaşı ve yeme içme mekanizması olarak görenlerin Muratpaşa’da simgeleşen vatan, millet ve ülke sevgisini asla anlayamayacağını belirtti. Başkan Uysal, konuşmasını “Biz, ‘Biz kim olursan gel’ diyen Mevlana’nın, biz ‘Sevelim sevilelim. Bu dünyaya kimseye kalmaz’ diyen Yunus Emre’nin, ‘Bir olalım, iri olalım, diri olalım’ diyen Hacı Bektaş Veli’nin izindeyiz. Bizler, ‘Yurtta barış dünyada barış’ diyen ve kamu yöneticilerine dönüp ‘Sadece millet için çalışınız’ diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izindeyiz” sözleriyle tamamladı.

Etiketler:
 
Antalyaspor'un özel ziyaretçileri
 
Antalya'da kartla kapısını açtıkları evi soydular
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 2 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
yasef 24 Mart 2019 Pazar 14:33

Temiz Belediye başkanı bulmak için elinde mercekle gezmek lazım.Yüzde 90'nı rantçı olmuş.Belediyeleri kendi çiftlikleri gibi yönetiyorlar,eş dost akrabanın gelir kapısı olmuş gerisi hikaye.

Yorumu oyla      3      3  
Ayse 22 Mart 2019 Cuma 17:31

Antalya''nın gördüğü en başarılı ve çalışkan Belediye başkanlarından biri Ümit Uysal. Meyve veren ağaç taslanir. Bildiğiniz yolda devam edin. Yolunuz açık olsun.

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kız arkadaşlarının annesi eve çağırdı, sonuç felaket
ANTALYA'da eski sevgilisi Osman Çıkan'ı (56) öldürdüğü iddiasıyla tutuklu ...
Minikler Demre'de fidan dikti
ANTALYA'nın Demre ilçesinde 'Dünya Ormancılık Günü' kapsamında öğrenciler fidan dikti.
Kemer'de Uluslararası Tiyatro Festivali
KEMER Belediyesi ve Filiz Bağımsız Devletler Topluluğu Eğitim Kültür Yardım ...
 
Mavi Ev'de 'Yaşam Boyu Hukuk' semineri
ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Mavi Ev Konuşmalarında 'Yaşam Boyu Hukuk' ...
Bu yaz Antalya sahilleri bir başka güzel olacak
“Evinizin oğlu” diye tanınan ve bir dönem FOX TV’de sabah haberlerini ...
Ürettikleri bebekleri mola evlerine hediye ettiler
ANTALYA Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Engelli Hizmet Merkezinde ...
 
Korkuteli Akyar-Gümüşlü yoluna sıcak asfalt
ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli ilçesine bağlı Akyar ve Gümüşlü ...
Özel çocuklardan Kaymakamlık ziyareti
KORKUTELİ'nde, Down Sendromu Farkındalık Günü etkinlikleri kapsamında ...
Serik Gebiz'e semt polikliniği
ANTALYA'nın Serik ilçesine bağlı Gebiz Mahallesi'nde yöre halkının ihtiyaç ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva