Farah Zeynep Abdullah, Kızıl Goncalar iddiasına cevap verdi
Farah Zeynep Abdullah, Kızıl Goncalar iddiasına cevap verdi
Tütüncü: Musluklardan içilebilir su akmalı
Tütüncü: Musluklardan içilebilir su akmalı
Ferdi Kadıoğlu'na bir talip daha çıktı
Ferdi Kadıoğlu'na bir talip daha çıktı
Güven Hokna'dan açıklama: Tuvalet temizledim
Güven Hokna'dan açıklama: Tuvalet temizledim
23 Haziran 2019 Pazar - 12:04

Ulaşım esnafının sorun ve talepleri dinlendi

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Başdanışmanı Cansel Tuncer, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) öncülüğünde düzenlenen toplantıda ulaşım esnafının sorunlarını dinledi.

Ulaşım esnafının sorun ve talepleri dinlendi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Tuncer, talep ve önerilerin takipçisi olacaklarını belirterek, “Vatandaşımızı da, esnafımızı da üzmeyecek, ortak bir nokta bularak ve çözüm üretecek çalışmalar yapıyoruz" dedi.

Başkan Muhittin Böcek'in talimatıyla AESOB'da düzenlenen toplantıya Başdanışman Cansel Tuncer, Genel Sekreter Yardımcısı Tuncay Sarıhan, Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Daire Başkanı Hülya Atalay, AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri ve 19 ilçenin ulaştırma hizmetleri esnaf odası başkanları katıldı. Toplantıda ulaşım esnafının sorunları tespit edildi, görüş, öneri ve talepleri ele alındı.

DERE, ZAM TALEBİNİ DİLE GETİRDİ

Antalya'da ulaşım esnafının bazı sorunları olduğunu aktaran Adlıhan Dere, toplantının bu sorunların ele alınması ve çözüme kavuşması açısından son derece önemli olduğunu söyledi. Başkan Dere, esnafın 2 yıla yakın zamandır ulaşımla ilgili zam talepleri olduğunu belirterek, “Geçen yönetim tarafından zam konusunun değerlendirmeye alınacağı dönemde seçim dönemine girildi. Seçimden sonra yapılır dendi. Esnafımızın bu yönde bir beklentisi var" dedi.

'ORTAK NOKTA BULUNACAK'

Ulaşım esnafının temsilcilerini dinlemek ve taleplerini almak üzere toplantı düzenlenmesinin son derece yararlı sonuçlar doğuracağını söyleyen Cansel Tuncer ise 19 ilçenin oda başkanları ve ulaşım esnafının dile getirdiği sorun ve talepleri tek tek not ettiklerini belirtti. Tuncer, toplantıda öne çıkan zam ve korsan taşımacılığa karşı denetim konusunda açıklamalarda bulundu. Ulaşım esnafının zamla ilgili beklentisinin farkında olduklarını söyleyen Tuncer, “Zam konusuyla ilgili yazılı taleplerinizi de aldım. Birlik başkanımız da bu konuda belediyemize bir dilekçe verecek. Başkanımız da konunun farkında. Burada bulunan ulaşım esnafı 2 yıldır zam almamış durumda. Bu konuda kaçınılmaz bir görüntü var. Zam seçim sebebiyle ertelenmiş ama ekonomik kriz de var. Vatandaşımız da zor durumda. Bu nedenle ortak nokta bulacak, çözüm üretecek çalışmalar yapıyoruz. Çok kısa bir zamanda bu konudaki kararımızı sizlerle paylaşacağız" diye konuştu.

TEMMUZ AYINDA ESNAF ÇALIŞTAYI

Ulaşım esnafının denetim konusundaki taleplerinin de son derece önemli olduğunun altını çizen Tuncer, 4 merkez ilçe dışında denetim araçlarının 1.5 yıl önce çekildiğini yeni öğrendiğini ifade etti. Tuncer, “Denetimin ne kadar önemli olduğunun bizler de farkındayız. O yüzden bu konuda gerekli çalışmaları yapıyoruz. Denetim araçlarının en kısa sürede bu ilçelerde görevlendirilmesiyle ilgili haberi sizlerle paylaşacağız. Temmuz ayında başkanımızın da katılımıyla düzenleyeceğimiz esnaf çalıştayında diğer sorun ve taleplerinizi de neticelendireceğiz" ifadelerini kullandı.

SERVİSTE C PLAKA ZORUNLULUĞU

Tuncer, ulaşım esnafının isteklerini de dikkate alarak servis hizmetinin öz malla yapılması konusunun da değerlendirildiğini belirterek, “Herkese C plaka zorunluluğu getirmek konusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ulaşım Daire Başkanlığımız bu konuda çalışıyor. O konudaki sıkıntıdan da sizleri kurtaracağız. Onun dışında çözülemeyecek sorun olmadığını düşünüyoruz" dedi.

Etiketler:
 
Antalya'da bisiklet yolları işgal altında
 
Antalya'da DSİ kanalı çöplüğe döndü
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Taksi Fiyatları 24 Haziran 2019 Pazartesi 11:45

Antalya'da Taksi Rant Fiyatları 1*- Havalimanı 850.000 TL 2*- Tera City, 5M Migros, Otogar 750.000 TL 3*- Lara Sızın Taksı 450.000 TL 4*- Adlıye Taksı 400.000 TL 5*- Duraksız Aracsız Bos T plakası 250.000 TL Taksımetre KM bası 4 TL yazıyor Acılıs ücreti de 4.5 TL. BU kısılere ne dıye zam ıstesın? Vatandasa yazık degılmı?

Yorumu oyla      3      3  
Milyonluk taksiciler icinmi? 23 Haziran 2019 Pazar 23:48

Milyonluk taksiciler icin fiyatlari yukseltmeye ne gerek var? Temiz bakimli degiller yabanci dilleri yok. Muateri ile duzgun konusmazlar. Araclari taverna gibi isil isil. Sakalli bakimsizlar. Musteriyi kandiranlar. Havalimani belek taksi ile 40 euro iken belek havalimani 50 euro. Turist kaziklandigini hissetmezmi? Kacak olarak tur yapiyorlar Seyahat acentelerinin islerini yaparlar. Hanutculuk komisyonculuk yaparlar. Yolda hosuna gitmeye transfer firmalarini doverler. Birakin bunlara zammi ustune ceza vermesi gerekir 220 Taksi ye sahip taksiciler baskaninin...

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalya'da bisiklet yolları işgal altında
ANTALYA kent merkezindeki bisiklet yolunda park halinde ve seyir halindeki ...
Kadına çarptı tokadı yedi
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan Polonyalı ...
İçki pahalanınca sahte ve kaçak çoğaldı
ANTALYA'nın Alanya ilçesinde polisin kaçak içki operasyonunda 219 bidon ...
 
Antalya'da otelin içine girdi ateş etmeye başladı
ANTALYA'da, eski iş arkadaşlarıyla tartışan kişi, bir süre önce işten ...
Hem kaza hem yağmur
ANTALYA'nın Akseki ilçesinde yolcu otobüsünün devrildiği kazada 25 kişi yaralandı.
Menderes Türel'in acı günü
ANTALYA Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel'in annesi Serçin ...
 
Antalya'da kaçak sigara imalathanesine baskın
ANTALYA'da polis, kaçak sigara imalathanesine düzenlenen baskında, yaklaşık ...
Sıcaktan bunalan çocuklar süs havuzunda serinledi
ANTALYA'da, sıcak havadan bunalan kağıt toplayıcısı bir grup Suriyeli ...
'Finding Mother 2' Antalya'da çekildi
'ANTALYA Sinema Şehri Olacak' sloganıyla Türk-Kırgız-Kazak ortak yapımı ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva