12. Akdeniz Tıp Öğrenci Günleri düzenlendi
12. Akdeniz Tıp Öğrenci Günleri düzenlendi
Rusya, Odessa’yı vurdu: 14 yaralı
Rusya, Odessa’yı vurdu: 14 yaralı
Antalya'da 1 Mayıs...
Antalya'da 1 Mayıs...
Sıcaklık artınca, Konyaaltı Sahili doldu
Sıcaklık artınca, Konyaaltı Sahili doldu
27 Ağustos 2011 Cumartesi - 16:03

Ülken’den Akaydın’a zeytin dalı

CHP Antalya İl Başkanlığı’na yeniden atanan Özer Ülken, arası bozuk olan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’a ‘zeytin dalı’ uzattı. Ulaşım konusunda Akaydın’a destek veren Ülken, sistemi övdü.

Ülken’den Akaydın’a zeytin dalı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Özer Ülken, 5 ilçe başkanı ile birlikte düzenlediği basın toplantısında; Büyükşehir Belediyesi’nin bir haftadır uyguladığı toplu taşıma sistemindeki yeniliklerin kenti daha modern, hızlı ve ucuz bir ulaşıma kavuşturduğunu vurguladı. Uygulamada yaşanan aksaklıkların bazı çevreler tarafından siyasi rant malzemesi olarak kullanılmasını eleştiren Ülken, “Antalya’da seçim kaybetmenin acısını hazmedemeyenler bir kaşık suda fırtına kopartmaya çalışıyor. Ancak bu çabalar boşa çıkacak ve Antalyalılar, sistemin oturmasıyla bu doğru hizmeti takdir edecektir” dedi.
 
UYUM SÜRECİ YAŞANIYOR
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Özer Ülken, partisinin Muratpaşa İlçe Başkanı Ercan Erkan, Kepez İlçe Başkanı Halil Bahar, Konyaaltı İlçe Başkanı Şefik Dirgen, Aksu İlçe Başkanı Hasan Bozkurt ve Döşemealtı İlçe Başkanı Burhan Emin Biçer ile birlikte düzenlediği basın toplantısında Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği yeni toplu ulaşım sistemini değerlendirdi. Toplu ulaşım konusunda sorunları çözmek adına Büyükşehir Belediyesi tarafından çok önemli bir adım atıldığını vurgulayan Ülken, “Toplu taşımacılığın düzene girmesi, hemşerilerimizin 24 saat kesintisiz, hızlı ve indirimli taşımacılıktan yararlanması için ‘aktarmalı sistem’ hayata geçti. Evet, bu yeni sisteme uyum sürecinde vatandaşlarımız bazı zorluklar yaşadı. Ama bazı kendini bilmezler de bu durumu kasıtlı bir şekilde kullanarak siyasi rant sağlamaya çalışıyor. Oysa Büyükşehir belediyemiz; sistemi hayata geçirmeden haftalar önce basın, reklam ve halkla ilişkiler çalışmaları yoluyla kamuoyuna çeşitli duyurular yaptı. Mobil ekipler kurularak bilgilendirmeler yapıldı. Broşürler hazırlandı ve yeni hatlar hemşerilerimize tanıtıldı” şeklinde konuştu.
 
BİRAZ DAHA HOŞGÖRÜ VE SABIR
 Yeni sisteme adaptasyon sürecinde bazı aksaklıklarla karşılaşmanın çok normal bir durum olduğunu vurgulayan Ülken, “Ulaşım esnafından, akıllı kart sisteminin yüklenicisinden, belediyeden, vatandaşlarımızın sistemi bilmemesinden kaynaklanan eksiklikler nedeniyle sorunlar da yaşayacağız. Nitekim yaşıyoruz… Ama bunlar kısa sürede çözülecektir. Kaldı ki sistemin uygulamaya geçtiği son bir haftada bazı aksaklıklar yaşanmış olsa da çözümü için hızla harekete geçilmiş yeni düzenlemeler yapılmıştır. Bugünden itibaren hemşerilerimizin isteği doğrultusunda bazı güzergahlara yeni eklemeler yapılmış ve bazı yeni hatlar eklenmiştir. Üstelik sistemin olumlu yanlarını da bu küçük aksaklıklara kurban etmemek, haksızlık etmemek gerekir
Bir kere trafikte ciddi bir rahatlama yaşanmıştır… Tramvaya paralel yollarda minibüs ve otobüs sayısı azalmıştır. Ayrıca 60 dakika içinde farklı toplu taşıma araçlarını kullanan vatandaşlardan sadece tek biniş ücreti alınmaktadır. Sistem rayına oturduğunda göreceğiz ki hem ulaşım hızlanacak hem de ucuzlamış olacak… Halkımızdan biraz daha hoşgörü ve sabır bekliyoruz” dedi.
 
SİYASİ RANT SAĞLAMAYI ÇALIŞIYORLAR
Bu sistemin şu anda Ankara, İzmir, Bursa, Eskişehir ve Malatya gibi farklı siyasi partiler tarafından yönetilen birçok belediyede uygulanan bir sistem olduğuna dikkat çeken CHP İl Başkanı Ülken; “Yani Amerika’yı yeniden keşfetmenin anlamı yoktur. Bu sistemin başarısı diğer illerde kanıtlanmıştır. Ama bakıyorsunuz Antalya’da seçim kaybetmenin acısını hazmedemeyenlerin kışkırtmasıyla büyük bir yaygara kopartılıyor. Bunun üzerinden siyasi rant sağlayama çalışan çevreler, bir kaşık suda fırtına kopartmaya çalışıyor. Ancak bu çabalar boşa çıkacak ve Antalyalılar, sistemin oturmasıyla bu doğru hizmeti takdir edecektir” diye konuştu.  
 
SORUNLARI BİZİMLE PAYLAŞIN
Antalyalıların biraz sabır ve hoşgörü göstermesi durumunda sistemin getirdiği yenilikleri ve kolaylıkları daha iyi anlayacağını kaydeden Ülken konuşmasını şöyle sürdürdü, “Hatlarda eksiklikler olacaktır. Bunlar zamanla düzeltilecektir. Tüm Antalyalı hemşerilerimizin; bu konudaki sıkıntı ve önerilerini gerek Büyükşehir belediyesi bünyesinde kurulan çağrı merkezine ve gerekse Antalya İl Örgütümüz ile Muratpaşa, Kepez, Konyaaltı, Aksu ve Döşemealtı ilçe örgütlerimize iletmelerini rica ediyoruz. İl ve ilçe örgütlerimiz, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da, üzerine düşen görevi yapmaya hazırdır Antalya’da daha modern, daha hızlı ve daha kaliteli ve daha ucuz bir toplu taşımacılık sistemine kavuşmamız için tüm hemşerilerimizin yetkililere ve ulaşım esnafına destek olmasını rica ediyoruz”
 

 
Spartalı Nihat Doğan
 
AKP, Akaydın’a ulaşımdan vurdu
YORUMLAR
Toplam 8 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Entrika Siyasetçiliği 29 Ağustos 2011 Pazartesi 11:26

siyasetçi eğer demokrasi dışına kayarsa,entrika siyaseti yaparsa böyle birbirlerine düşerler ve çözümü yumrukta bulurlar..oysa hepsi chp li.yazık.çözümü demokratik mücadelede aramak en çağdaş yaklaşım değilmi sayın eski ve yeni büyükşehir belediye başkanları ve o toplantıya katılan partililer?Bu şekilde Büyükşehiri AKP ye verirsek şaşmayın.Aklınızı başınıza toplayın,entrika siyasetini bırakınız.Bu siyaset tarzı tiksinti verici. Not:Deniz Baykalın gücünün farkına varan Bekir Kumbulu da tebrik etmek lazım, geç te olsa anlamış.:)

Yorumu oyla      17      3  
İdeoloji diye Bir Kavram 28 Ağustos 2011 Pazar 13:21

Değerli Partili Arkadaşım, Hala methiyeden bahsediyorsunuz,siz ideoloji diye bir kavramın farkındamısınız? Deniz Beyi,Özer Beyi savunmamın temelinde ideoloji yattığını farketmemişsiniz. Peki Yeni CHP ile Yeniden CHP arasındaki ideolojik uçurumun farkındamısınız?Kongreden 15 gün önce Deniz Beye yapılan komplonun anlamı ne biliyormusunuz?Parti tabanının izlenen politikalardan rahatsızlığın farkındamısınız!Kemalist Çizgi,Atatürkün partisi ne demek ,bundan uzaklaşmak ne demek biliyormusunuz!Ortadoğunun ;Türkiyemizin ateş çemberi içinde olduğunun ve izlenen politikanın farkındamısınız? Ayrıca,Düşenin de dostu olabileceğini biliyormusunuz? Vefa Duygusunun farkındamısınız? Sayın Deniz Bayakalı savunmanın temeli bunlardır sayın arkadaşım.Bu durumumu Çok basite indirgemeni kusura bakma kınıyorum arkadaşım.Mevzu güce,ata oynama filan değil,siyaseten bir yere gelme çabası hiç değil..İş senin dünyandaki değerlendirmeler kadar basit değil.Umarım bunların farkına varırsınız. METHİYE filan düzmüyorum, GÜCE oynamıyorum.GÜÇLÜ gözüken şu an başkası!Siyeseten birşey olup olmamak ta çok önemli değil.Önemli olan inandığını savunma cesareti gösterebilmek, adam gibi adam olabilmektir..Bazı yazılarda Milletvekili aday adayı şeklinde yazmamın nedeni de, tüm kamuoyuna sesleniyorum yazılarımda.Sadece CHP tabanına değil,beni tanımayanlara da yazının kim tarafından , nasıl biri tarafından yazıldığını hissettirmek amacıyla.Sizin bahsettiğiniz gibi amaç Reklam filan değil. Saygılarımla.Ben de bayramınızı kutluyorum. Bülent Kocabaş Gazipaşa Not:şahsıma yönelik bazı eleştirilere cevap vermek durumunda kaldım,o nedenle de bazen yazı yazmak zorunda kaldım,rahatsızlık verdiysem kusura bakmayınız.İyi bayramlar.

Yorumu oyla      23      4  
28 Ağustos 2011 Pazar 10:45

bu atama akaydın'ın siyaseten istenmediğinin kanıtıdır!!!!!!!!!!!!!

Yorumu oyla      19      4  
28 Ağustos 2011 Pazar 10:40

bence akaydın çok kötü bozguna uğramıştır. genel merkez akaydın'ı silmiştir.bence akaydın istifa etmelidir.

Yorumu oyla      18      4  
28 Ağustos 2011 Pazar 03:39

kazanan kimse olmadı.kaybeden deniz baykal ve antalya oldu.deniz baykal gönüllerde bitti.ona hiç kimse destek vermeyecek.kongrede çoğunluk bunun hesabını soracak...

Yorumu oyla      4      11  
bu durum 27 Ağustos 2011 Cumartesi 21:35

İşin sadece yyapılan hizmetleri anlatıp siyasi gelir etmek iken daha zor olan işlere girmek nedendi başkan.Aklını başına al önce zihnini sonra çevreni topla.Önce inadırıcı olmayacak ama inatla devam et.Başkada beklenen senden bir şey yok.Buda gelişmedir 2 yıldan sonra.

Yorumu oyla      3      6  
boynu bükük sosyal demokrat 27 Ağustos 2011 Cumartesi 19:13

siz 2 sene daha birbirinize zeytin dalı uzata durun, sonra halk yerel seçimlerde bir şamar daha indirsin, sonra da aylarca televizyonlarda "Allah Allah, nasıl oldu bu sonuç" diye dövünün. CHP'yi bu hallere düşürdüğünüz için hiç mi utanmıyorsunuz kendinizden?

Yorumu oyla      5      3  
ZALİM 27 Ağustos 2011 Cumartesi 18:00

Zoraki evlilik kime yararki.Bence özer akaydına zeytin dalı uzatacağına bir piskoloğa gitsin çok iyi olur.19 ilçe başkanından 5ini yanına alarak gövde gösterisi mi yapıyor.ÇOK KOMİK.

Yorumu oyla      6      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP Ankara eski Başkanı Şengül: Meclis üyesinin 83 mülkü var
CHP’li Yenimahalle Belediyesi’nin de karıştığı yolsuzluk iddialarını ortaya ...
Antalya denetmeni iki CHP'li
Ankara il teşkilatındaki sorunlar CHP’nin ‘kırmızı alarm’ vermesine neden ...
MHP'den teklif
MHP İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu, ilköğretim, lise ve üniversite ...
 
Ergenekon soruşturmasında Baykal için son karar
CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal hakkında, eski Adalet Bakanı Seyfi ...
Özer Ülken ile devam kararı
CHP Antalya İl Başkanlığı için Ülken'de karar kılındı.
Antalya CHP'de hareketli gece
CHP’de Antalya İl Başkanlığı konusunda hareketli bir gece yaşandı. Antalya’ya ...
 
BDP’li vekilin eşi konuştu
BDP Batman milletvekili Bengi Yıldız'ın adı son günlerde "demokratik açılım" ...
CHP'li Hamzaçebi'den teklif
CHP Grup Başkanvekili M. Akif Hamzaçebi, 2012 Ağustos ayı sonuna kadar ...
CHP'den nafaka teklifi
CHP Antalya Milletvekili Gürkut Acar, kadın lehine hüküm altına alınan ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Elitist bir tutku
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva