'Bahar Karması'nda buluşma
'Bahar Karması'nda buluşma
Antalya Dünya Şampiyonası için alarmda
Antalya Dünya Şampiyonası için alarmda
Akdeniz Üniversitesi'nde bilimsel başarılar ödüllendirildi
Akdeniz Üniversitesi'nde bilimsel başarılar ödüllendirildi
Antalya cari açığa pozitif katkı sunmaya devam ediyor
Antalya cari açığa pozitif katkı sunmaya devam ediyor
28 Haziran 2011 Salı - 23:50

Ülken’den garip bir açıklama-ma

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Özer Ülken, yazılı bir açıklama yaptı, ancak ne demek istediği anlaşılamadı.

Ülken’den garip bir açıklama-ma
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Özer Ülken, mevcut CHP yönetimini beğenmeyen ve bazı Parti Meclisi üyelerini değiştirmeye yönelik girişime karşı, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na destek amacıyla imza toplayanlara tepki gösterdi.
 
Her satırı yeni bir açıklamaya muhtaç yazılı “açıklama-ma”sında üstü kapalı konuşan Ülken, birilerini, ‘selden kütük kapmak’la suçladı, bir başkaları için isim vermeden, ‘İsimleri bilinen malum şahıslar’ dedi.
 
Kılıçdaroğlu’na sahip çıkanları, “Güya ona sahip çıkmak adına imza topladıklarını öğrenmiş bulunuyorum” diyen Ülken’in bu kişilere neden kızdığı tam olarak anlaşılamadı. 
 
Ülken’in açıklaması şöyle:
 
“Antalya İl Örgütü Cumhuriyet Halk Partisi geleneklerine ve ahlakına uygun davranmayı kendisine ilke edinen bir anlayışa sahiptir. Kurucu Genel Başkanımız Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ten başlayarak bütün genel başkanlarımıza ve şimdi de yeni Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na sahip çıkan bir anlayış Cumhuriyet Halk Partisi örgütünde her zaman hakim olmuştur.
 
İçinde bulunduğumuz bu koşullarda Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na sahip çıkmak Cumhuriyet Halk Partisi’nin kurumsal kimliğinin ve geleneğinin ilk şartıdır. Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Örgütü bu bilinçtedir. Son günlerin tartışmaları içinde eskiden olduğu gibi ‘selden kütük kapmak’ isteyen, bizce bilinen malum kişilerin (Genel merkez yöneticisi filancadan selam getirdim) diyerek Sayın Genel Başkanımızın konumunu ve kişiliğini tartışma konusu haline getirmek istediklerini, güya ona sahip çıkmak adına imza topladıklarını öğrenmiş bulunuyoruz.
 
Şunu herkesin bilmesini isteriz ki; Sayın Kılıçdaroğlu bir grubun genel başkanı değil tüm Cumhuriyet Halk Partililerin kurultayda seçtiği genel başkanımızdır ve kendisine saygımız sonsuzdur.
 
Genel başkanımızın; anlayışları bizce ve kamuoyu tarafından bilinen bir grup tarafından, onun adına ve onun bilgisi dışında sahiplenilmesine ve imza toplanmasına asla ihtiyacı yoktur. Örgüt disiplinine, hiyerarşisine ve geleneklerine aykırı biçimde davranışlarda bulunarak Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu tartıştırmaya hiç kimsenin hakkı yoktur. “
   
 

 
DÖSİAD'IN KIBRIS ÇIKARMASI
 
Kılıçdaroğlu: bazı örgütler iyi çalışmadı
YORUMLAR
Toplam 37 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Yeni CHP diyenler Gitsinler Yeni Parti Kursun 13 Ağustos 2011 Cumartesi 12:35

Bursa İl kongresi en güzel cevap oldu.Yeni CHP diyenler gitsinler yeni parti kursunlar...Değilse biz onları Kurultayda zaten göndereceğiz. Ulusal Sol

Yorumu oyla      3      3  
1 Temmuz 2011 Cuma 09:56

yaşasın 3 silahşörler

Yorumu oyla      5      4  
genç kalmış geç 30 Haziran 2011 Perşembe 14:00

evet Bülent DOLUNAY nasıl olduda baykal mualifi oldu bu soru komik çünkü Bülent DOLUNAY herzaman chp aşkıyla genel başkanlara saygı duydu şu an sıfatı antalya millet vekili olan BAYKALA kim neden ve nasıl mualif olsunki KILINÇTAROĞLUNA destek verilmesi kafarda doğal bir şey yoktur ve bugün diri güçlü bir yapılanma varsa BülenT DOLUNAYIN statüsel ve sıfatsal olarak buda onun efendiliği dürüstlüğü ve siyaseti çirkinleştirmeden yapması gelelim Yusuf MERİÇ e Antalyada batının örgütlenmesinde yıllardır emek vermiştir ve siyaseti okuyabilen ileri görüşlü bir siyaset adamıdır ne Önder SAVA nede Deniz BAYKALA saygısızlık yapmamıştır ve böyle bir süreçtede genel başkanımızın yanında ve kadrosunda olmuştur saydığınız 3. silahşör Yasin KARASU yıllarını gençlik kollarına vermiş siyasette hep cesur olmuş muratpaşa ilçe danışmada Süleyman EVCİLMEN i cesurca eleştirmiş ildanışmada Özer ÜLKENE faşist demiş siyasette şovelyeleşmiş bir arkadaşımızdır evet bu 3 silahşör çok iş yapar

Yorumu oyla      9      8  
ombusmand 30 Haziran 2011 Perşembe 13:20

sayın genel başkanımız kılıçdaroğlunun arkasındayız.tam destek veriyoruz.kaldı ki deniz baykalın milletvekili olaram meclise girmemesi. sadece danışman olarak kalmasından yanaydım.tüm c.h.p. lilere sevgiler ve selamlar.

Yorumu oyla      6      4  
eyk 30 Haziran 2011 Perşembe 11:41

siyaset kadrolarla yapılır alt tarafda ne güzel kadrolar sıralamış arkadaşlarımız keşke il yönetimide bu tarz görev dağılımlarıyla listelene bilseydi dar kutupçu yanlızlaşmış yanlızlığından ibrahim demire sarılmış kongrede eleştirdiği önder önene sarılmış bir il başkanı yönetimi zaten yok ortada ben sadece acıyıyorum özer ülkene hayatta kazara geldiği ve hazmedemediği il başkanlığı yüksele bildiği en yüksek makam olacaktır kendisinin ve imza harekerti bangır bangır geliyor kılıçtaroğluna destekte boynumuzun borcudur bizler deniz baykal genel başkanken onada saygı duyduk ama onun köşkte yada köşesinde oturmasını istiyoruz artık yürekleriyle siyaset yapan herkese selam

Yorumu oyla      7      4  
30 Haziran 2011 Perşembe 09:25

Kutlu.... olsun

Yorumu oyla      5      5  
İmzacılar 30 Haziran 2011 Perşembe 08:30

bu hareketin arkasındaki kişiler diye başlayan imzacılar isili arkadas..o kadar ismi vermissin ama sunu sormadan edemeyeceğim.................... -ee ?

Yorumu oyla      6      4  
deniz aydın 29 Haziran 2011 Çarşamba 17:56

birisi A takımı meric,dolunay vb. den olusuyor falan demis....yahu adamlar destek yayınlıyor.engel olmuyor...madem bunlar hizipçi insanlar, niye bu kadar endişeleniyorsunuz ki; baykal'ın 5 imza topladığı yerde ,bu adamlar 15 imza mı toplayacak(!) :))

Yorumu oyla      11      5  
mehmet kaya 29 Haziran 2011 Çarşamba 17:49

sayın kardeşlerim özer ülken baykaldan umudunu yitirmiş ,kılıçdaroğluna sarılmış bir görüntü çiziyor.bırak yönetimi destekleyenleri engellemeyi...otur istifanı hazırla...destek yazısı yayınlayanların ellerinden öperim ..sonucta kılıcdaroğlu baskanlıgındaki parti son 20 yılın en yüksek oyunu aldı..ayrıca sayın baykal artık susmalı...antalya vekillerini kendisi hazırlamasına ragmen turkiye den her ilde oy oranı artarken antalya da dustu...bunun sorumlusu baykalın kendisidir.

Yorumu oyla      10      3  
mete yıldırım 29 Haziran 2011 Çarşamba 17:45

Benim bildiğim kadarıyla, Yusuf Meriç il başkanlığı ile ilgili bir düşüncesi yok,kaldı ki parti meclisi mücaadelesi veren bir isimin kalkıpta il başkanlığına talip olması biraz garip kaçar.

Yorumu oyla      9      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu konuştu Baykal ayağa kalkmadı
Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, partisinin Grup toplantısında Nur ...
Antalyalı 14 vekilden 8’i yemin etti
TBMM’de 24’ncü dönem milletvekillerinin and içme töreninde 14 Antalya ...
Oktay Ekşi açılışta ne dedi?
Meclis'teki en kritik yemin töreni başlıyor. Meclis'i en yaşlı üye sıfatıyla ...
 
Yemin etmiyor
Tutuklu Milletvekilleri Mehmet Haberal ile Mustafa Balbay'ın durumundan ...
Deniz Baykal bugün Meclis'e gelecek mi?
Milliyet Gazetesi Yazarı Aslı Aydıntaşbaş, Deniz Baykal'la konuştu, bugünkü ...
CHP'de imza bilmecesi
CHP’de seçim sonrası yaşanan ‘Kurultay toplansın PM değişsin’ gerilimi ...
 
Vekiller bugün yemin edecek
TBMM'nin 24'üncü dönemi krizlerin gölgesinde bugün başlıyor. Bazı açılış ...
Baykal CHP'nin tanışma kokteyline gelmedi
CHP’nin milletvekilleri tanışma kokteylinde CHP’li yeni vekiller seçimden ...
CHP'lilere o telefonu kim etti?
CHP Genel Merkezi’nin “207 40 00” numaralı santralinden gelen telefonda ...
 
Dursun Gündoğdu
4 makamlı başkan; Muhittin Böcek...
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva