Antalya'da denizaltı heyecanı
Antalya'da denizaltı heyecanı
Antalya'nın çocuk valisi makamı devraldı
Antalya'nın çocuk valisi makamı devraldı
Eşini öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet
Eşini öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet
Cem Yılmaz uzun yaşamının sırrını paylaştı
Cem Yılmaz uzun yaşamının sırrını paylaştı
2 Şubat 2011 Çarşamba - 09:46

Ülken'den önemli açıklamalar

CHP Antalya İl Başkanı Özer Ülken, Gün Haber’i ziyaret etti, "Biz şucu bucu değiliz" dedi. Ülken, görevden alındığına ilişkin tartışmalardan hem Kılıçdaroğlu'nun hem Baykal'ın rahatsız olduğunu söyledi.

Ülken den önemli açıklamalar
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Ülken görevden alındı mı?.. İstifalar bugünkü MYK’da görüşüldü mü, görüşüldüyse ne karar çıktı?... Göreve devam edecekse, istifacı yönetim kurulu üyeleriyle aynı çatı altında çalışacak mı?.. Yeni yönetim oluşturacak mı?..

TÜM MERAK EDİLENLERİ SORDUK

Özer Ülken, bazı il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Gün Haber'i ziyaret etti, yazarımız Dursun Gündoğdu ile görüştü. Gün Haber'e yayına başlamasından dolayı hayırlı olsun dileğinde bulunan Ülken, bağımsız basının önemini vurguladı. Ülken, AKP'ye de eleştiri getirerek basını bir silah olarak kullandığını ve kullanmaya devam edeceğini de ileri sürdü.

GÖREVİMİN BAŞINDAYIM

Özer ülken en çok merak edilen konuya açıklık getirdi."Son durum nedir, MYK'dan bir haber geldi mi?" sorusunu yanıtlayan Ülken şunları söyledi:

"Bir istifa süreci oldu. İstifa eden 9 asil üyeden 2 arkadaşımız istifasını geri aldı. Yedeklerden istifa eden 5 kişiden 2'si istifasını geri çekti. Asil üyelerden 9 istifa, 7'ye düştü.  Yedeklerden de 3 istifa oldu. Şu anda toplam 10 istifa var. Bu sayı, tüzüğümüze göre, yönetimin düşmesine neden olmuyor. Şu anda da  bize gelen resmi bir istifa yok. Genel merkezden de bize iletilen bir istifa yok.

ÜYELERİ KANDIRMIŞLAR

"Neden istifa ettirildiğini bilmeyen arkadaşlarımız var. Yedek üyelerden bazı arkadaşlarımıza ' Gidip gelemiyorsunuz, siz gidin de partiye daha sık gidip gelecek arkadaşlar gelsin, partinin önünü açın. Özer Başkan'ın da selamı var.' demişler. Arkadaşlarımız da partinin önünü açmak için, bu istifanın neye yol açacağını bilmeden istifa etmişler"

HERKES RAHATSIZ

Bu durumdan hem genel başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu hem de sayın Deniz Baykal rahatsız. Benimle ilgili bu yapılan girişim Ankara merkezli değil. Ankara, Antalya'dan bu dürtmelere karşı tüzüğün gereği noktasında bir yaklaşım sergiledi.

SEÇİMDE HANGİ YÖNTEM UYGULANACAK

Milletvekili olmayı düşünen bazı arkadaşlarımız ön seçim olsun diyor, bazıları olmasın diyor. Sayın Kılıçdaroğlu'nun ön seçim ve çarşaf liste gibi bir yaklaşımı oldu. Sayın Baykal da ön seçim istiyor. Ben burada şunu söylemek istiyorum. Tüm üyelerin katılımıyla bir ön seçimde sıkıntı olur. Delege bazında olabilir. Ama tüm bunlara karar verecek genel merkezdir.

Sayın Baykal'ın sadece Antalya'da değil, Türkiye'nin başka illerinde de partiye ciddi desteği olacaktır. Sayın Kılıçdaroğlu ile sayın Baykal'ın hukukunun arasına girmek hiç kimsenin haddi değil. Biz de şucu bucu değiliz. "

 

 

 

 

 

 

 
Çiftçi kredi kullandı
 
Ünlü boyacı
YORUMLAR
Toplam 14 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
3 Şubat 2011 Perşembe 11:32

ÖZER ÜLKEN YÜZÜNDEN PARTİMİZ YIPRANDI VE HERKES BİRBİNE DÜŞTÜ. ÖZER ÜLKEN YÜZÜNDEN SEÇİMLERDE BAŞARISIZ OLACAĞIZ.EN AZ 2 VEKİL SADECE ÖZER ÜLKEN YÜZÜNDEN KAYBEDİLECEK!!! BUNUN HESABINI SEÇİM SONRASI KİM VERECEK...SAYIN İL BAŞKANI,UMARIM BU YORUMLARI OKUYORSUNDUR: EĞER BİRAZ PARTİNİ,ÜLKENİ,ANTALYA'YI SEVİYORSAN İSTİFA ET VE BU KAOS BİTSİN.BU ŞEKİLDE YIPRANMIŞ BİR İL BAŞKANI OLARAK OTURMAK SANA BİRŞEY GETİRMEZ.SENİ DAHA DA YIPRATIR.LÜTFEN YAKIŞANI YAP VE İSTİFA EDİP ÇEKİL!!!!!!

Yorumu oyla      8      6  
deli veli ali 3 Şubat 2011 Perşembe 09:37

kardesim baykal yada kılıcdaroğlu rahatsız sa cıkar acıklama yapar.. baskanımızın arkasındayız derler..... kımı kandırıyorsun ulken baskan.... bu acıklamalara kargalar guler....

Yorumu oyla      9      3  
taban 3 Şubat 2011 Perşembe 09:26

31 adamı kendim yönetime yazcam 3 ay sonra onlar birazı istifa edecek bende o koltukta oturcam , ayıp adamda bıraz gurur olur, İSTİFA ET ÖZER ÜLKEN İSTEMİYORUZ SENİ

Yorumu oyla      10      3  
BU KADARINADA PES... 3 Şubat 2011 Perşembe 09:08

SAYIN AHMET ÖZER ÜLKEN İN O KOLTUKTA KALMASI DEMEK EN AZ 2 VEKİL EKSİK ÇIKARMAK DEMEKTİR. BUNU HERKES BİLİYOR BİLMEYENLERDE LÜTFEN GÖZLERİNİ VE KULAKLARINI AÇSINLAR. (özer beyin kalması demek partinin antalyadaki başarısızlığı demektir. peki bu başarısızlığı kim istiyor acaba, baykalmı kılıçdaroğlumu yada gürsel tekinmi)???

Yorumu oyla      11      3  
istifa 3 Şubat 2011 Perşembe 00:14

bir il başkanna yakışan tavrı bekliyoruz İSTİFAAAAAAAAAAAAAAAA

Yorumu oyla      21      4  
İSTİFAA 2 Şubat 2011 Çarşamba 23:35

BEN ÇALIŞMAK İSTİYORUM BİLMEM FARKINDA MISINIZ?ÜLKE MENFAATLERİ İÇİN AMA KENDİMİZ İÇİN DEĞİL AMA

Yorumu oyla      7      4  
yorum 2 Şubat 2011 Çarşamba 23:21

lütfen yorumlar ne olursa olsun yayınlayın

Yorumu oyla      6      3  
Timur 2 Şubat 2011 Çarşamba 23:19

Has CHP li diye yorum yapan yoldaşım? sen ve senin gibi düşünenler hiç bir zaman has chp li olamazlar? nedenmi?çay geçerken at değiştirilmez...bu birrrr Sayın Özer beyi beğenirsin beğenmessin? seversin sevmezsin...adam seçimle bileğinin hakkıyla oraya gelmiş... bu ikiii Has chp li diyip yorumlarınızla ve eğlemlerinizle partimize seçim arifesinde karşı siyasi partilere prim vererek ihanet ediyorsunuz bu üçççç seçime kadar akıllı olun başkanımıza ve partimize sahip çıkalım iktidar olalım... buda dörttt... KENDİMİZİ YIPRATIYORUZ....

Yorumu oyla      7      14  
Che... 2 Şubat 2011 Çarşamba 23:15

Neden istifa ettiğini bilmeyen arkadaşlarımız var cümlesi de ne ya?Sen örgütünle yan yana değil misin kardeşim onlardan haberin yok mu?Tabi ki de yoktur çünkü sen alışmışsın İl Binasına partililerini almamaya,kadın kollarını kovmaya,gençliği ayaklar altına almaya...Özer Ülken budur işte kendi partilisini ayaklar altına alan,kadın kollarına sahip çıkmayan AKP diktasıyla,zihniyetiyle Cumhuriyet Halk Partisini yönetmeye çalışan biridir...Ey Genel Merkez duy bu kadar insanın,partilinin sesini de bir şeyler yap yoksa bir kez daha kaybetmeye mahkumsun...

Yorumu oyla      18      4  
yorum 2 Şubat 2011 Çarşamba 21:55

yorumlarımız neden yayınlanmıyorrrrrrrrrrrrrrrr

Yorumu oyla      7      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Böcek'ten müthiş teklif
Antalya’da CHP ile ilgili kulislerde dedikodular birbirini kovalıyor. ...
Barolardan tepki
24 Baro, 19 maddelik ortak bir açıklama yaparak, yargıda yeni düzenlemeler ...
Bir CHP Analizi
CHP’de Antalya için aylardır söylenen şuydu: “Bu il başkanı değişecek”… ...
 
CHP yargıya gidebilir
CHP Grup Başkanvekili Mehmet Akif Hamzaçebi, Danıştay ve Yargıtay’ın yapısını ...
Büyükşehir sözü
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Denizli'de büyükşehir sözü verdi. Erdoğan ...
“İşi cazgırlık değil”
CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil, Başbakan Erdoğan’a ‘başpehlivan’ ...
 
MHP'nin iktidar hedefi
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 12 ...
Antalya’nın vekil sayısı artıyor
Yeni nüfus sonuçlarına göre 28 ilde nüfus azaldı, 53 ilde arttı. YSK, ...
“Torba” mesaisi
TBMM'de, "Torba Tasarısı" mesaisi bu hafta da devam edecek. TBMM Genel ...
 
Dursun Gündoğdu
Kepez yeniden AKP’ye geçer mi?
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva