Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
30 Haziran 2016 Perşembe - 12:32

Ümit Uysal’ın ‘İnce’ manevrası

Antalya’da bir grup iş adamıyla iftar yemeği yiyen CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce’nin, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ile de baş başa görüştüğü ortaya çıktı.

Ümit Uysal’ın  ‘İnce’ manevrası
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Aliseydi KARAGÖZ/ Gün Haber

Muharrem İnce’yi geçtiğimiz salı günü saat 11'00' de Muratpaşa Belediyesi Hizmet Binası’ndaki  makamında ağırlayan Ümit Uysal'ın bu görüşmesi parti içerisinde sıkıntı yarattı.

Görüşme 1,5 saat sürdü

Basından gizli olarak, kapalı kapılar arasında gerçekleşen Uysal- İnce görüşmesi yaklaşık 1,5 saat sürdü. Her etkinliğini, her görüşmesini basın bürosu aracılığıyla paylaşan Ümit Uysal’ın Bu görüşmeyi servis ettirmemesi dikkat çekti.

CHP Genel Başkanlık yarışında bir süredir tüm Türkiye genelinde çalışmalar yürüten Muharrem İnce' nin Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ile ne görüştüğü bilinmezken, bazı partililer, “Ümit Uysal genel merkez ile bağlarını koparandı. 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde tekrar aday olabilmek ve koltuğunu korumak için siyasi çalışmalar yapıyor ve olası bir genel başkanlık yarışında Muharrem İnce ile birlikte hareket edeceği anlaşılıyor” yorumu yaptılar.

Gün Haber’e konuşan bir partili ise şu yorumu yaptı;

 “Ümit Uysal anlaşılan genel merkezden ümidini kesince, şimdi kendine yeni arayış içerisine girdi. Ama bunlar nafile arayışlardır. Kemal Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlık koltuğundan gitmesi için elinden geleni yapan, hakkında bir sürü sözler sarf eden, ayrıca rakibi olmuş ve halen genel başkanlık için çalışan biri ile Uysal'ın bir araya gelip görüşmesi ve bu görüşmeyi de hem partiden,  hem de kamuoyundan gizlemesi siyasi olarak etik değildir. Kemal beyin rakibi olarak ortaya çıkan biri ile kapalı kapılar ardında 1,5 saat ne görüştüler? Sayın Uysal, açıklasın da bizde öğrenelim. Bu görüşmeyi genel merkez nasıl değerlendirir bilemiyorum ama bize bu görüşme manidar geldi.”

Uysal, 2005 yılında Baykal'a karşı Sarıgül’ü desteklemişti

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 2004 yılında dönemin CHP Genel Başkanı Deniz Baykal tarafından, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı gösterilmeyince, Deniz Baykal'la yollarını ayırmıştı. Ümit Uysal, 2005 yılında yapılan CHP'nin 13. Olağanüstü Kurultayı’nda ise Deniz Baykal'a karşı, Mustafa Sarıgül'ü desteklemişti.

İftar yemeğine katıldı

Bu arada, CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce,  aynı gün akşamı, Antalya Sanayi ve İş Adamları Derneği'nin Antalya Akra Barut Otel’de verdiği iftar yemeğine katıldı. Muharrem İnce iftar yemeğinin ardından ülke sorunları, dış politika ve bundan sonraki süreçle ilgili bir konuşma yaptı. Muharrem İnce'yi dinlemeye gelenler arasında CHP Antalya Milletvekili adaylarından Figen Çalıkuşu, Yusuf Meriç ve Özlem Gözaçan' da yer aldı.

 
 

 
Tuncer: Bizi öldürerek, terbiye etmeye çalışıyorlar
 
Tütüncü'den go-kart testi
YORUMLAR
Toplam 21 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
30 Haziran 2016 Perşembe 23:26

Genel başkanlığa müzmin aday olup ,kazanamayıp tekrar aynı yerde ,hiçbirşey olmamış gibi güya politika yapan biriyle ümit Uysal I'n kendine yeni kapılar araması ,ümit Uysal I'n hala 2003 te Baykal ı ve CHP yi satan aynı kişi olduğunu gösteriyor. MHP sempatizanı birinin CHP ile doku uyumsuzluğu her zaman olur .

Yorumu oyla      9      4  
Nihan kadıkal 30 Haziran 2016 Perşembe 23:22

Ümit Uysal adlı Muratpaşa belediye başkanı , yukarıdaki haber metninde de yaZdığı gibi ,Baykal ile CHP ye girip,başarısızlıklarının sonucunda kendine yeni yüksek bir koltuk bulamayınca ilk iş Baykal ı ve CHP yi gözden çıkardı. 2014 te konyaaltında ikamet ettiği sırada 'Muratpaşa da ikamet bile etmeyecek çocuklarını Muratpaşa ilçesinde okutmayacak kadar uzaklken' 3.sıradan ite kaka belediye başkanı oldu .koyunları kurt sarmıştı keçiye apduramannn çelebi dediler ... Insan 7sinde neyse 70inde de o dur zira Baykal ı ne nedenle sattıysa bugün aynı nedenle kılıçdaroğlu nü satması şaşırtıcı değil,kaçınılmaz bişey. Ama asıl çirkin olan şu : Muharrem ince gibi her kurultayda

Yorumu oyla      9      4  
Mustafa Tuncel 30 Haziran 2016 Perşembe 23:15

İki partilinin (Telefonda ya da yüzyüze)görüşmesi doğaldır. Bütün partilerde bu tür görüşmeler her gün onlarca, yüzlercedir. Haberci dostlarımız tabii ki gerekeni yapmışlar; "İnce Manevra" abartısına rağmen, haber haberdir. Özgürce yorum yapanlara da aynı saygıyı duymaktan zevk alırız. Lakin; partinizin bir başkanına bu kadar saldırmak için ortada yeterli neden yok. Fırsat kolluyorsanız, lütfen daha haklı bir neden arayınız, ya da böyle bir nedeni bulma umudunuz yoksa, karşı trollere çanak tutmayınız.

Yorumu oyla      5      9  
Yörük07 30 Haziran 2016 Perşembe 22:02

Ümitin rezalet yönetememesini gören Muharrem ince sanırım kulağını çekmeye geldi ya da ümit yine yanlış ata oynicak bu sefer silinip gitcek.... Bu arada B.şehir adayı ç.o.Budak diyenler herkez işini yapsın yerel yönetimlerden anlayan halkla iç içe tavanada tabanada hitap eden TECRÜBELİ BAŞARILI BİR HALK ADAMI LAZIM

Yorumu oyla      7      4  
Antalya li Ömer 30 Haziran 2016 Perşembe 21:59

Ne densiz yorumlar var burda ne yaptı umit size menfaatinize dokundu değil mi simdi ileri geri konuşuyorsunuz umitin adı sanı belli burda kendinize bir rumuz uydurup atın tutun yiyorsa çıkın karşısına konuşun cevabını versin

Yorumu oyla      5      10  
Vatandaş affetmez 30 Haziran 2016 Perşembe 21:31

Siyasi tarihte,Belediye başkanlığının üzerinden daha 1 yıl geçmeden bir daha aday yapılmayacağı dillendirilen tek kişi sen olmalısın herhalde...düşün ki ne kadar da çok seviliyorsun...bu başarı tek başına sana ait... Herkese sataşan,herkesle kavga eden, partiyi 4'e bölen çok yetenekli "reis"!!!

Yorumu oyla      8      4  
halk 30 Haziran 2016 Perşembe 20:13

atatürkün partisini düşürdükleri hale bakın genelbaşkan kılıçdaroğlu seninle olmuyor bırak başka bir arkadaşımız gelsin chp bir iktidar yüzü görsün

Yorumu oyla      7      4  
Mustafa Cirit 30 Haziran 2016 Perşembe 20:12

umut uysal başgana ne oldu yahu ?.. Kılıçdaroğlunu sattımı yoksa Kılıçdaroğlu Umut başganı çizdimi ?.. Anlayamadım.Kılıçdaroğlu kime güvensin gardaş ?.. Bu umut başgan bir zamanlar Sarıgül'ün Antalya temsilcisiydi.Sonra bi ortadan kaybolmuştu 8-10 sene parti binasına uğramamıştı.Ana birde baktık ki, Muratpaşa ilçesinde belediye başganı aday belirlemesinde yapılan entrikaların içinden çıkıverdi.asıl adayların hakkıymış,hukukuymuş bakmadı bile hemen başgan adaylığını entrikayla alıverdi. Taa o zamanlar Antalya büyükşehir belediyesini akp ye kaptırmakla Chp yi Antalyada bitirme hareketini başlatanların içinde yer aldıydı.. Yazık Antalyada bunlar delegeleri bile iş ve aş tehditleriyle etkilediler partiyi başarısız kıldılar..

Yorumu oyla      9      4  
antalya seçmeni 30 Haziran 2016 Perşembe 20:10

devrim akaydın ve ümit bunlar sarıgülün ekibidir antalyada chp seçimi bunların yüzünden kaybetmiştir genelmerkez bunu göeremiyorsa yazık atatürkün kurduğu parti

Yorumu oyla      8      4  
Reşit 30 Haziran 2016 Perşembe 20:03

Ümit Uysalın başarısızlığını göremeyenler,partinin başarısını istemeyenlerdir.Muharrem İnce Antalya'da Chp'yi bitiren,Muratpaşa gibi Chp'nin kalesi olmuş bir ilçede,partiyi tartışılır duruma getiren başarısız bir belediye başkanı ve siyasetçi olan Ümit Uysal'la yürümek isterse kendisininde başarısız bir politikacı olacağının sinyalini vermiş olur.. Olmadı Muharrem İnce olmadı..

Yorumu oyla      9      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MHP'li başkan yardımcısı banyoda düşüp öldü
ANTALYA'da MHP Aksu İlçe Başkan Yardımcısı 43 yaşındaki Osman Bozak, banyoda ...
Türel'in iftarında iki sürpriz isim
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in şehit aileleri ve ...
NAZLIAKA: TÜREL İLE MAHKEMEDE HESAPLACAĞIZ
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile Ankara milletvekili ...
 
MHP'de kurultay bilmecesi
Çankaya İlçe Seçim Kurulu "10 Temmuz'da seçimli kurultay yapılamaz" kararını verdi.
Bahçeli; Kararını vermişsin Oktay...
MHP’de Oktay Vural depremi yaşanıyor.
Ruhi Beşiktaş; Semih Esen ile iş yürümez
Geçtigimiz gün partisi CHP den “Onurumla oynadılar” diyerek istifa eden ...
 
Demirtaş Antalya'da konuştu
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, dokunulmazlıkların kaldırılması ...
Türel'in CHP ile 'Patnos' kapışması
Antalya Büyükşehir Belediyesi, 'Kamuoyuna duyuru' başlıklı bir açıklama ...
Davutoğlu şimdi ne yapıyor?
Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu koltuğunu Binali Yıldırım'a devrettikten sonra ilk kez konuştu.
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva