Tütüncü: Musluklardan içilebilir su akmalı
Tütüncü: Musluklardan içilebilir su akmalı
Ferdi Kadıoğlu'na bir talip daha çıktı
Ferdi Kadıoğlu'na bir talip daha çıktı
Güven Hokna'dan açıklama: Tuvalet temizledim
Güven Hokna'dan açıklama: Tuvalet temizledim
Kadir İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin yeni gelişme
Kadir İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin yeni gelişme
5 Ağustos 2021 Perşembe - 13:49

Ümitcan Uygun'un dokunduğu kadın ölüyor

ANKARA'da, Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen'in (21) ölümüyle ilgili hakkında soruşturma yürütülen Ümitcan Uygun, önceki gece evinde ölü bulunan Esra Hankulu'nun (25) ölümüyle ilgili gözaltına alındı. Uygun'un, Hankulu'nun ölümünden önceki gece, genç kadının evinde olduğu iddia edildi.

Ümitcan Uygun un dokunduğu kadın ölüyor
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Kamuoyunda Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen'in, geçen yıl 3 Haziran'da Keçiören'deki evinde ölü bulunmasıyla ilgili soruşturmada, sevgilisi olduğu belirtilen Ümitcan Uygun gözaltına alınıp, serbest bırakıldı. Sema Esen'e şiddet uyguladığı anlara ait görüntülerin sosyal medyada yer alması ardından ifadesi alınıp serbest bırakılan Ümitcan Uygun, iki kadınla birlikte uyuşturucu madde kullandığına ilişkin görüntüler de daha sonra sosyal medyada yer aldı. Ümitcan Uygun, bunun üzerine 10 Ocak'ta gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Uygun, 'uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanmak ve kullanılmasını alenen özendirmek' suçundan tutuklandı. Ölümünden önce Sema Esen’e uyguladı şiddet anı görüntülerine ilişkin hakkında açılan dava süren Ümitcan Uygun, tutuklu bulunduğu uyuşturucu dosyasında avukatının itirazı üzerine 17 Temmuz'da tahliye edildi.  

UMITCAN UYGUN, ONCEKI GECE EVINDE OLU BULUNAN ESRA HANKULU'NUN (FOTOGRAFTA) OLUMUYLE ILGILI GOZALTINA ALINDI.    FOTO-ANKARA-DHA

Esra Hankulu

AYNI SUÇLAMAYLA GÖZALTINA ALINDI 

Ankara polisi, önceki gece Mamak ilçesi Akdere Mahallesi'nde ihbar üzerine girdiği evde bir kadın cesediyle karşılaştı. İnceleme sonucunda ölen kişinin Esra Hankulu olduğu belirlendi. Soruşturmayı derinleştiren polis, tanık ifadelerinden Hankulu'nun en son Ümitcan Uygun ile görüştüğünü belirledi. Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre, Hankulu'nun ölümünün ilk belirlemelere göre uyuşturucu kullanımından kaynaklandığı tespit edildi. Ancak ölümü şüpheli görülen Hankulu'nun aynı gece arkadaşlarını arayarak psikolojisinin iyi olmadığını ve babasının mezarına gitmek istediğini söylediği belirtildi.  Arkadaşlarının o gece Hankulu'nun yanına giderek geceyi birlikte geçirdikleri öğrenildi. Poliste ifade veren arkadaşlarının, aynı gece Ümitcan Uygun'un da evde bulunduğunu, Uygun'u sabah kendileri uyanmadan Hankulu'nun odasından ayrıldığını iddia ettiler. Ayrıca Hankulu'nun yanında cep telefonu bulunamadığı öğrenildi. Olaydan sonra gözaltına alınan Ümitcan Uygun'un emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

ANKARA'DA YASAYAN ESRA HANKULU, EVINDE OLU BULUNDU. FOTO-ANKARA-DHA

Esra Hankulu

BAŞSAVCILIKTAN AÇIKLAMA

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Ümitcan Uygun'un gözaltına alındığı, Esra Hankulu'nun ölümüyle ilgili yürütülen soruşturma dair açıklama yaptı. Hankulu'nun ölümünün 3 Ağustos'ta bildirilmesi üzerine soruşturma başlatıldığı, aynı gün olay yerinde adli inceleme ve araştırma yapıldığı belirtildi. Açıklamada, "Yine ölenin vücudu üzerinde Cumhuriyet Başsavcılığımızca gerekli ölü muayene işlemleri yapılması sonucunda şahsın kesin ölüm nedeninin tespiti için klasik otopsi işlemi yapılmak üzere ceset Ankara Adli Tıp Şube Müdürlüğüne sevk edilmiştir" denildi.

Olay günü evde bulunan F.G., D.C. ve Ümitcan Uygun’un, Cumhuriyet Başsavcılığı'nın 3 Ağustos tarihli talimatı üzerine Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındığı kaydedilerek, "Soruşturmanın bulunduğu aşama, şüpheli sayısı dikkate alınarak Cumhuriyet Başsavcılığımızca 04/08/2021 tarihinde şüpheliler F.G., D.C. ve Ü.U.'nun (Ümitcan Uygun) gözaltı süresinin 1 gün süreyle uzatılmasına karar vermiştir. Olayla ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığımızca yürütülen soruşturma etraflıca ve titizlikle sürdürülmektedir" denildi.

ESRA'NIN KOMŞUSU: EFENDİ VE SAKİN BİRİYDİ

Esra Hankulu'nun komşusu Enver Gündüz, "Yaklaşık 1 sene önce buraya taşındılar. Annesiyle beraber yaşıyorlardı. Bir süre önce annesi başka yere taşındı, kız tek başına yaşıyordu. Binaya girip çıkarken sohbet ederdik. Olaydan önceki akşam da bir kız arkadaşıyla eve geldi. O zaman da biraz sohbet ettik ve sonra eve girdiler. Erkek yoktu yanlarında, demek ki daha sonradan geldi onlar. Daha önce ben o kişiyi görmedim, tanımıyordum. Daha önce hiç böyle bir olay yaşanmadı burada. Kız da sakin ve efendi biriydi. Kendi halinde yaşıyordu ve kimseye bir zararı yoktu" dedi.

BABASI 20 YIL ÖNCE ÖLMÜŞ

Öte yandan ailenin tek kızı olan Esra Hankulu'nun acil tıp teknikeri olduğu; ancak ataması yapılmadığı ve bir süredir de işsiz olduğu bildirildi. Esra Hankulu'nun babası Ahmet Hankulu'nun yaklaşık 20 yıl önce göle düşüp boğulduğu, annesinin ikinci evliliğini yaptığı belirtildi. Esra'nın yaklaşık 1 yıldır yalnız yaşadığı kaydedildi.

ANKARA'DA YASAYAN ESRA HANKULU, EVINDE OLU BULUNDU. FOTO-ANKARA-DHA

ANKARA'DA YASAYAN ESRA HANKULU, EVINDE OLU BULUNDU. FOTO-ANKARA-DHA

UMITCAN UYGUN, EVINDE OLU BULUNAN ESRA HANKULU'NUN OLUMUYLE ILGILI YURUTULEN SORUSTURMADA GOZALTINA ALINDI. FOTO-ANKARA-DHA-ARSIV

ANKARA'DA BIR EVDE OLU BULUNAN ESRA HANKULU'NUN KOMSUSU ENVER GUNDUZ OLANLARI ANLATTI. FOTO-HARUN OZALP-ANKARA-DHA

ANKARA'DA BIR EVDE OLU BULUNAN ESRA HANKULU'NUN KOMSUSU ENVER GUNDUZ OLANLARI ANLATTI. FOTO-HARUN OZALP-ANKARA-DHA

ANKARA'DA BIR EVDE OLU BULUNAN ESRA HANKULU'NUN KOMSUSU ENVER GUNDUZ OLANLARI ANLATTI. OLAYIN YASANDIGI APARTMAN. FOTO-HARUN OZALP-ANKARA-DHA

Haluk KARAASLAN-Özkan ARSLAN/ANKARA,(DHA)

 
Azerbaycan’dan Türkiye’ye itfaiye desteği
 
Gizemli kedi hastalığında zehirli mamadan şüpheleniliyor
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
taş 6 Ağustos 2021 Cuma 06:43

Genç genç insanlara yazık,uyuşturucu pençesine düşmüşler ve kaçınılmaz son,sürekli kullanırsan ve giderek dozunu artırırsan olağan ve beklenen son.Son yıllarda ülkemizde çeşitli uyuşturucu madde kullananların arttığı görülüyor.Bir nesil böyle harcanmamalı,genç yaşlarda yok olup gidiyorlar.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Azerbaycan’dan Türkiye’ye itfaiye desteği
Yangınlarla mücadele eden Türkiye'ye Azerbaycan'dan da destek geldi. Alevlere ...
Ormanlık alanda 25 kaçak göçmen yakalandı
İZMİR'in Bayraklı ilçesinde, ormanlık alanda yangınlara karşı görev yapan ...
Otomobilde, 4 bin paket kaçak sigara ele geçirildi
OSMANİYE’de polisin durdurduğu otomobilde, 4 bin paket gümrük kaçağı sigara ...
 
Vitamin sanıp yedikleri tarım ilacından ölen çift toprağa verildi
MALATYA'da, vitamin ilacı olduğunu sandıkları tarım ilacını ekmeğin üzerine ...
Yangına müdahale ederken traktörü yanan çiftçiye, yeni traktör
DENİZLİ Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Buldan ilçesinde çıkan ...
Korkut: Mısır fiyatı en az 2.11 TL olmalı
TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Feyzullah Korkut, üretimin ...
 
Van Gölü için 430 kilometre pedallayacaklar
VAN Gölü Aktivistleri Derneği'nce 'Van Gölü Havzası Eylem Planı ve Uygulama ...
Gülfem, konuşmak istemeyince eski eşi tarafından vuruldu
BURSA’da, Gülfem Alay (32), eski eşi İbrahim S. (45) ile konuşmayı kabul ...
Kısıtlama bitti, 'doktor balıklar' mesaiye başladı
SİVAS'ın Kangal ilçesinde bulunan ve sedef hastalığının doğal tedavi merkezleri ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva