Şero CHP Genel Merkezi'ne döndü
Şero CHP Genel Merkezi'ne döndü
Yaş engeline takıldılar
Yaş engeline takıldılar
AKM'de flüt konseri
AKM'de flüt konseri
Balon balığı istilasına 'avcılık' tedbiri
Balon balığı istilasına 'avcılık' tedbiri
8 Ocak 2014 Çarşamba - 15:01

Ünlü manken rekor kıracak

ANTALYA'da yarın podyuma çıkacak dünyaca ünlü Avustralyalı top model Miranda Kerr, seksi iç çamaşır markası Victoria's Secret defilesinde taşıdığı 2.5 milyon dolarlık sütyenin ardından bu kez 12 ustanın 2.5 ay boyunca işlediği 3 milyon dolarlık takı setiyle podyumda yürüyecek.

Ünlü manken rekor kıracak
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt


Türkiye'nin en büyük moda organizasyonları arasında gösterilen Dosso Dossi Fashion Show, yarın dünyaca ünlü Miranda Kerr'in de podyumda boy göstereceği defileyle başlıyor. Geçmiş yıllarda Adriana Lima, Anna Chapman gibi isimleri podyumunda ağırlayan Dosso Dossi, 17'nci kez kapılarını açmaya hazırlanırken iş tatili konseptinin özgün bir örneği olarak oluştu. 13 Ocak'a kadar devam edecek organizasyon, yılda iki kez ocak ve haziran aylarında düzenleniyor. 2005 yılında 11 firma ve 45 alıcıyla başlayan Dosso Dossi, 9 yılında Rusya ağırlıkta olmak üzere 30 ayrı ülke 200 farklı şehirden tekstil alıcılarını ağırlayacak. Dosso Dossi Fashion Show'a 120 firma katılacak.

Yarın dünyaca ünlü top model Miranda Kerr'in adımlayacağı podyumda bugün düzenlenen basın toplantısında Dosso Dossi CEO'su Hikmet Eraslan, Kerr'in geçen yıl Taksim Gezi Parkı olayları nedeniyle Türkiye'ye gelemediğini söyledi. Kendisinin önerisiyle Miranda Kerr'in katılacağı defilenin bu yıla çekildiğini aktaran Eraslan, "Kendisi hiçbir zaman 'Ben Türkiye'ye gelmeyeceğim' demedi. Sadece ortamın müsait olmadığını düşündüğünü aktardı" dedi.

Miranda Kerr'in son derece iyi bir profesyonel olduğunu anlatan Eraslan, Gezi olaylarının ardından kendisinin Türkiye gelmesinde daha önce Dosso Dossi Fashion Show'a katılan mankenlerin onda yarattığı güven duygusunun önemli olduğunu söyledi.

Miranda Kerr'in yürüyeceği Dosso Dossi podyumu saray bahçesi formunda düzenlendi. Ortasında fıskiyeli süs havuzu bulunan podyumun hazırlanması sırasında 70 bin farklı türde çiçek kullanıldı. Eraslan, Miranda Kerr'in defilede 4 firmanın farklı ilkbahar ve yaz kreasyonlarını sergileyeceğini söyledi.

Kerr, defilede ayrıca Roberto Bravo markalı 3 milyon dolarlık pırlanta seti de taşıyacak. CEO Hikmet Eraslan, "Kendisi, 2011 Victoria's Secret defilesinde 2.5 milyon dolarlık bir mücevher taşımıştı biz onu 500 bin dolar artırarak 3 milyon dolara çıkardık" diye konuştu.

Kerr'in taşıyacağı sette, tamamlandığı yılı göstermesi için 2014 pırlanta taş kullanıldı. Set, 12 ustanın 2.5 ay süresince işlemesiyle ortaya çıktı.

Antalya'da 13 Ocak'a kadar sürecek Dosso Dossi'nin açılış gecesinde megastar Tarkan sahneye çıkacak. Hikmet Eraslan, mümkün olması halinde Kerr ve Tarkan'ı bir araya getirmek istediklerini belirtirken Dosso Dossi'de sürprizlerin bunlarla sınırlı kalmayacağının da altını çizdi.

Eraslan'ın sözünü ettiği o sürprizlerden biri de Haziran 2012'da Antalya'da Dosso Dossi'nin podyum mankeni olan 'Kızıl ajan' Anna Chapman'ın tekrar gelecek olması. 40 metrekarelik bir stant kiralayan Anna Chapman, burada tüm tasarımları kendine ait 100 parçalık koleksiyonunu sergileyecek. Eraslan, Chapman koleksiyonunun ağırlıklı olarak günlük abiyelerden oluştuğunu ve tamamının Türk kumaşları ve aksesuarlarıyla imal edildiğini söyledi.

Emre BAYLAN/ANTALYA, (DHA) -

 
Giden müdür; nasip
 
Sevimçok yeniden başkan
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Giden müdür; nasip
RESMİ Gazete'de yayımlanan kararnameyle merkeze alınan 16 ilin emniyet ...
Antalya'ya korsan avcısı emniyet müdürü
İçişleri Bakanlığı kararıyla 16 ilin emniyet müdürü değişti. Ankara, Diyarbakır, ...
Antalya'da kaza; 11 yaralı
ANTALYA'da yolcu minibüsü, aynı yönde seyreden yolcu otobüsüne arkadan ...
 
Öğrenci yurdunda yangın
ANTALYA'da kız öğrencilerin kaldığı yurtta çıkan yangın, korkuya neden ...
Gençler bildiğini okudu
ANTALYA'da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Sarıkamış ...
Marco W.'nin cezası onandı
ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'ndeki bir otelde tatil sırasında İngiliz 13 ...
 
Fırça davası
ANTALYA'da tıbbi mümessil olarak çalışan Battal Baysal, amirinin "Dişlerini ...
Doğru soba yakma taktikleri
ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Çevre Sağlığı Şube Müdürlüğü, mahalle muhtarları ...
intihar mı astılar mı?
ANTALYA'da ortaokul 1'inci sınıf öğrencisi 11 yaşındaki Yasin Acar, evinin ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Düdük endişesi ve kazan-kazan
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva