Başkan Kocagöz, 11 Haziran'da hakim karşısına çıkacak
Başkan Kocagöz, 11 Haziran'da hakim karşısına çıkacak
Belediye çalışanına dolandırıcılık davası
Belediye çalışanına dolandırıcılık davası
Antalya DOB’dan bir ilk ‘fuaye sohbetleri’
Antalya DOB’dan bir ilk ‘fuaye sohbetleri’
Aşkına karşılık vermeyen kadını öldürdü
Aşkına karşılık vermeyen kadını öldürdü
3 Mart 2023 Cuma - 19:57

Ünlülerden Meral Akşener'e tepki

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, altılı masada adaylığın konuşulduğu ilk görüşme sonrası bugün gerçekleştirdiği basın toplantısında Mansur Yavaş ya da Ekrem İmamoğlu'nun adaylığı konusunda görüş bildirdi. Akşener'in açıklamasının ardından ünlü isimler sosyal medyadan tepki gösterdi.

Ünlülerden Meral Akşener e tepki
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

İYİ Parti lideri Meral Akşener, cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda belediye başkanları Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a çağrıda bulunduğu açıklamalarının ardından ünlü isimler sosyal medyada tepki gösterdi.

"PES!"

Oyuncu Selçuk Yöntem, Twitter hesabından yaptığı açıklamasında, "Bravo Meral hanım böyle bir dönüşümü bir tiyatro oyununda bile hiç bir aktör yorumlayamaz... Pes" ifadelerini kullandı.

"UNUTULACAK SANIYORSUNUZ..."

Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç, "Gerçekten yazıklar olsun. İnsanlar ölümlü olduklarını unutuyorlar devasa egolarının zehirleriyle. Tarihin ne tarafında durduğunuz, nelere sebep olduğunuz unutulacak sanıyorsunuz. Unutulmayacak" dedi.

"HELAL ETMİYORUM"

Usta sanatçı İlyas Salman, "Hepsi bir kenara, sırf haysiyetsiz trolleri bize güldürdüğünüz için bile alacağınız olsun Meral hanım. Bir de lütfen bir daha grup toplantılarınızda benim repliklerimden alıntı yapmayın. Elbette alıntının telifi olmaz ama içime sinmiyor, helal etmiyorum" notunu paylaştı.

"DÜNKÜ İMZAYI SİZ ATMADINIZ MI?"

Sunucu ve TV Programcısı Metin Uca, "Sayın Meral Akşener, dünkü imzayı siz atmadınız mı efendim. Bir yıldır konuşulan konu dün mü dayatma oldu. İYİ Parti GİK kararı Türkiye’nin tek adam garipliğinden daha mı önemli? Göreve çağırdığınız CHP’li başkanlar Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş 'hayır' derse ne yapacaksınız?" dedi.

"VERDİĞİ HİÇBİR SÖZÜ TUTMADI!"

Yazar Nevzat Çelik, "İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener Millet İttifakı'na verdiği hiçbir sözü tutmadı! Altılı Masa Yıkıldı, Yıktı! Yalana çıktı! #meralakSener’miş, Truva Atı’ymış! Meral Akşener Tarih Oldu! YAZIKLAR OLSUN!" açıklamasında bulundu.

"BİR MERAL AKŞENER ŞOKUMUZ EKSİKTİ"

Ayşe Özyılmazel, "Bir Meral Akşener şokumuz eksikti. Ülke bu haldeyken, bu saatte, şimdi mi aklınıza geldi?! 6lı masa nasıl anlaşamazsınız siz?... Nasıl? Hırsın zamanı mıydı? Biriniz bile sevmiyorsunuz şu güzelim ülkemizi ve bizi. Biriniz bile! Yazıklar olsun hepinize. Meral Akşener, o dağıttığınız sadece masa değil, milyonların geleceği" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU

Dün yapılan altılı masa toplantısının ardından cumhurbaşkanı adayı konusunda partisiyle istişare etmek üzere partisinin Genel İdare Kurulu ile bir araya gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığına 'ret oyu' verdiklerini açıkladı.

Akşener, anketlerde ismi öne çıkan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu önerdiklerini ancak Millet İttifakı'nda bu önerinin kabul edilmediğini söyledi, iki belediye başkanına çağrıda bulundu. 

(Cumhuriyet)

 
Kılıçdaroğlu: Ben bu saatten sonra değişmem, ben birleştiririm
 
Yavaş ve İmamoğlu'ndan açıklama
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
taş 4 Mart 2023 Cumartesi 03:47

Metne imza attıktan sonra arkasında durmalıydı ve partisinin yetkili kurullarına bilgi vermeliydi.Yoksa metne imza atmamalıydı,şimdi ne oldu,parti içi dengeleri hesap ederek attığı imzanın arkasında durmadı.Oysa her şeyi göze alsaydı hem kendisi hem de partisi büyürdü,ne yazık ki parti içi çekişmelere ülkeyi heba etti.Sandıktan çıkan sonucu görünce eyvah diyecek ama iş işten geçmiş olacak,merkeze doğru yolculukta devam etse idi merkez de en büyük parti olma fırsatı vardı.Kendisinin de dediği gibi tarih olmaya ilk adımını atmış gibi görünüyorlar.Ayrıca madem ayrılmaya karar verdiniz,CHP üyesi olan iki Belediye Başkanına çağrı yapmakta neyin nesi,başka bir partinin iç işlerine karışmak siyaseten etik mi,en büyük yanlışlardan biri de bu olmuştur.Sürekli muhalefete de muhalefet etmek anlaşılır gibi değil,bir de dayatma diyorlar,5 mi büyük 1 mi,peki benim gösterdiğim isimler olsun deyince diğer 5 lidere asıl siz dayatmıyormusunuz.Zaten Mhp den kopup gelmişsiniz,şimdi ikinci bir MHP olmaya gerek varmıydı,milyonlarca vatandaşı umutsuzluğa sürüklemenin ne gereği vardı,seçimden sonra herhalde siyaseten nasıl bir yanlış yaptığını görecek,çevremizde yüzlerce kişi İyi Partiye oy verecektim ama artık vermem diyor,kişisel olarak bende İYİ Partiye oy verme modundan şu yaşananları görünce vaz geçmiş durumdayım.Akıl alır gibi değil,herhalde en çok sevinenler 5'li çeteler olmuştur.Ancak sevinçleri kursağında kalacak gibi görünüyor,5'li masa ortak adayla devam ederlerse geniş halk kitlelerinin de oyuyla sandıktan çıkar.Artık mesele şu veya bu parti değil,sistem oylanacak,zaten İktidar enkazın altında kalmıştı,oradan nasıl çıkacak,bu faturayı birileri ödeyecek idi,şimdi buna Meral Akşener'de katılmış oldu,düşünmeden beklemeden çok acele kararlar veriyor.Hatırlayın 'Boğazlar'için bildiri yayınlayan emekli 'Amirallere' ahmaklar gibi bir laf etmişti,peki süreçte ne oldu hepsi de beraat etti,onlar yinede kibar insanlar imiş hiç biri de çıkıp asıl ahmak sizsiniz demedi.Bu bir örnek,böyle gereksiz çıkışları var,kısacası 'LİDER'olamk zor bir iş,parti içi mücadeleyi göze alamamış ve eğemen güçlerin ekmeğine yağ çaldıktan sonra seçim sonu herhalde 3 zarf hazırlayıp Allahaısmarladık der gibi gözüküyor.Zaten ekonomik kadrosu da mevcut sömürü düzeninin devam etmesi yönünde açıklamaları vardı,belkide böylesi millet için hayırlı oldu.Dolar milyardarları fazla sevinmeyin,seçimden sonra çıkacak sonuca sizde şok olacaksınız...

Yorumu oyla      0      0  
Mete Demir 3 Mart 2023 Cuma 23:45

Helal olsun Akşener'e. 76 yaşında başkan olacam diye tutturmuş ve RTE karşısında hiç bir şansı olmayan Kılıçdaroğlu'na en güzel cevabı verdi. Bunların derdi millet değil Koltuk. Akp artıklarıyla birlikte tek dertleri koltuk. Şimdi HDP yi de alır Türk ve Atatürk olan herşeyi kaldırabilirler.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bakanlıktan, CHP'li Nazlıaka hakkında suç duyurusu
AİLE ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nca, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı ...
Kayıp Erva'nın hayatını kaybettiği ortaya çıktı
KAHRAMANMARAŞ'ta, depremde çöken binanın enkazından 6 saat sonra sağ çıkarılmasının ...
Denizde bulunan cisim, SAS ekiplerince imha edildi
ORDU’nun Altınordu ilçesinde denizde bulunan cisim, Sualtı Savunma Grup ...
 
TIR, madencileri taşıyan servise çarptı: 6 yaralı
ZONGULDAK’ın Kilimli ilçesinde, TIR'ın maden işçilerini taşıyan servis ...
Üsküdar'ı karıştıran olayın sırrı çözüldü
ÜSKÜDAR'da taksiye çarpıp bir kadına tepki gösteren sürücünün 800 bin ...
SGK: EYT başvurularında 'Emekli olur' yazısına gerek yok
SOSYAL Güvenlik Kurumu'nca (SGK) emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) düzenlemesi ...
 
İskeleden düşen işçi, doğum gününde yaşamını yitirdi
BURSA’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde 3 katlı binanın dışına kurulan iskeleden ...
Husumetlisini tüfekle yaralayan şüpheli tutuklandı
BURSA'nın İnegöl ilçesinde, para meselesi yüzünden tartıştığı husumetlisi ...
Yemekten rahatsızlanan 8 öğrenci hastaneye kaldırıldı
ÇORUM'da, Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde eğitim gören ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Tasarruf paketi
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva