Başkan Uysal, Vali Hüsnü Tuğlu okulunda oy kullanacak
Başkan Uysal, Vali Hüsnü Tuğlu okulunda oy kullanacak
Banu Parlak gözaltına alındı
Banu Parlak gözaltına alındı
Ronaldo'nun lüks aracı hayran bıraktı
Ronaldo'nun lüks aracı hayran bıraktı
Doğum teşviki: 75 bin dolar ödenecek
Doğum teşviki: 75 bin dolar ödenecek
27 Ocak 2020 Pazartesi - 12:45

Vahşi cinayette 2 sanığa müebbet, sevgiliye tahliye istemi

ANTALYA'da ormanlık alanda başına poşet geçirilip, el ve ayakları bağlanmış ve cinsel organı kesik halde çıplak cesedi bulunan Halit Yılmaz'ı (50) öldürdükleri iddiasıyla yargılanan 2 sanık için savcı müebbet hapis cezası isterken, ilişki yaşadığı ortaya çıkan kadının ise tahliyesini talep etti.

Vahşi cinayette 2 sanığa müebbet, sevgiliye tahliye istemi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nde çalışan 3 çocuk babası Halit Yılmaz, geçen yıl 24 Mayıs günü iftardan sonra babası vefat eden bir arkadaşına taziyeye gitti. Yılmaz'ın gece eve gelmemesi ve telefonuna ulaşılamaması üzerine yakınları, Kepez Polis Merkezi'ne giderek, kayıp başvurusunda bulundu. Yakınlarının ifadesini alan polis, Yılmaz'ı bulmak için arama çalışması başlattı. Halit Yılmaz'ın otomobili, jandarma ekiplerince Antalya- Korkuteli Yolu Cehennem Deresi mevkisinde yol kenarında bulundu. Ekipler, aracın bulunduğu bölgeye yaklaşık 2 kilometre mesafedeki Naldöken mevkisinde de Yılmaz'ın cüzdanına ulaştı. Akşam saatlerinde ise ormanlık alanda Halit Yılmaz'ın üzeri çalıyla kapatılmış, başına poşet geçirilmiş, el ve ayakları bağlı çıplak haldeki cesedi bulundu.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, Halit Yılmaz'ın cep telefonu kayıtlarını incelemeye aldı. İncelemede Yılmaz'ın en son Zülfiye Yavuz (34) ile görüştüğü tespit edildi. Polis, Kepez ilçesi Kuzeyyaka Mahallesi'ndeki evine baskın yaparak, Zülfiye Yavuz ve eşi Muhammet Yavuz'u (37) gözaltına aldı. Zülfiye Yavuz, eşi Muhammet Yavuz ve arkadaşı Şükrullah Taş ile (35) Halit Yılmaz'ı evde öldürdüklerini itiraf etti. 3 şüpheli, tutuklandı.

Antalya 11'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edilen yargılamada, duruşma savcısı esas hakkındaki mütalaasını açıkladı. Savcı, Halit Yılmaz'ın Korkuteli ilçesi Naldöken mevkisinde, el ve ayakları bağlı, yüzüne 3 adet siyah poşet geçirilmiş, cinsel organı kesilmiş şekilde bulunduğunu hatırlatarak, şunları kaydetti:

"Maktulün sanık Zülfiye Yavuz ile daha önce ilişki yaşadığı ve sevgili oldukları, bu ilişkilerinin ortaya çıkması üzerine maktulün ailesi ile sorun yaşadığı, aynı mahallede oturan sanık Zülfiye Yavuz'un Kuzeyyaka Mahallesi'ne taşınmak zorunda kaldığı ve bir müddet sonra da sanık Muhammet Yavuz ile evlendiği ancak maktul ile ilişkisini sürdürdüğü, sanık Muhammet Yavuz'un da bir suçtan dolayı cezaevine girmesinden dolayı maktul ile görüşmeye devam ettikleri anlaşılmıştır. Cezaevinden çıkan sanık Muhammet Yavuz'un durumu öğrenmesi üzerine maktul ile aralarında husumet oluştuğu, olay günü de eve gelen maktul ile sanık Muhammet'in tartışma yaşaması üzerine sanık Zülfiye'nin çocuğunu alarak evden uzaklaştığı, Muhammet ile arkadaşı Şükrullah'ın maktulün kafasına sert cisim vurarak öldürdükleri ve cinsel organını kestikleri tespit edilmiştir."

Sanıklar hakkında 'canavarca hisle ve eziyet çektirerek öldürme' ve 'kişinin ölmesinden yararlanarak' hırsızlık suçlarından dava açıldığını bildiren savcı, sanıklar ile maktul arasındaki husumetin varlığının dikkate alınarak,  Muhammet Yavuz ve arkadaşı Şükrullah Taş'a müebbet hapis cezası verilmesini talep etti. Sanıklardan Zülfiye Taş'ın ise öldürme eylemine iştirak ettiğine dair kesin, yeterli ve inandırıcı delil bulunamadığı için tahliye edilmesini istedi.

Mahkeme, 3 sanığın tutukluluğunun devamına karar vererek, son savunmalar için duruşmayı erteledi.

ANTALYA'DA KAYBOLDUKTAN 8 GUN SONRA, ORMANLIK ALANDA BASINA POSET GECIRILIP, EL VE AYAKLARI BAGLANMIS CESEDI BULUNAN HALIT YILMAZ'I (50) OLDURDUGU SUCLAMASIYLA TUTUKLU YARGILANAN MUHAMMET YAVUZ VE ARKADASI SUKRULLAH TASIN (ORTADA) OMUR BOYU HAPSI, ZULFIYE YAVUZUN TAHLIYESI ISTENDI..(FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

ANTALYA'DA KAYBOLDUKTAN 8 GUN SONRA, ORMANLIK ALANDA BASINA POSET GECIRILIP, EL VE AYAKLARI BAGLANMIS CESEDI BULUNAN HALIT YILMAZ'I (50) OLDURDUGU SUCLAMASIYLA TUTUKLU YARGILANAN MUHAMMET YAVUZ VE ARKADASI SUKRULLAH TASIN OMUR BOYU HAPSI, ZULFIYE YAVUZUN (FOTODAKI) TAHLIYESI ISTENDI.(FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

ANTALYA'DA KAYBOLDUKTAN 8 GUN SONRA, ORMANLIK ALANDA BASINA POSET GECIRILIP, EL VE AYAKLARI BAGLANMIS CESEDI BULUNAN HALIT YILMAZ'I (FOTODAKI) OLDURDUGU SUCLAMASIYLA TUTUKLU YARGILANAN MUHAMMET YAVUZ VE ARKADASI SUKRULLAH TASIN OMUR BOYU HAPSI, ZULFIYE YAVUZUN TAHLIYESI ISTENDI.(FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

ANTALYA'DA KAYBOLDUKTAN 8 GUN SONRA, ORMANLIK ALANDA BASINA POSET GECIRILIP, EL VE AYAKLARI BAGLANMIS CESEDI BULUNAN HALIT YILMAZ'I (FOTODAKI) OLDURDUGU SUCLAMASIYLA TUTUKLU YARGILANAN MUHAMMET YAVUZ VE ARKADASI SUKRULLAH TASIN OMUR BOYU HAPSI, ZULFIYE YAVUZUN TAHLIYESI ISTENDI.(FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

ANTALYA'DA KAYBOLDUKTAN 8 GUN SONRA, ORMANLIK ALANDA BASINA POSET GECIRILIP, EL VE AYAKLARI BAGLANMIS CESEDI BULUNAN HALIT YILMAZ'I (FOTODAKI) OLDURDUGU SUCLAMASIYLA TUTUKLU YARGILANAN MUHAMMET YAVUZ VE ARKADASI SUKRULLAH TASIN OMUR BOYU HAPSI, ZULFIYE YAVUZUN TAHLIYESI ISTENDI.(OLAY YERI) (FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA)

Etiketler:
 
Antalya'da soğuk hava deposunda yangın
 
En soğuk ilçede, -30 derecede karla mücadele
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalya'da soğuk hava deposunda yangın
ANTALYA'da soğuk hava deposu, henüz bilinmeyen nedenle çıkan yangında ...
Tutuklanan 2 kadın, cezaevine çocuklarıyla gitti
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde, daire kiralayıp, 2 evden 75 bin liralık ...
Ata'nın giyemediği kıyafetleri depremzedelere gönderdiler
ANTALYA'da doğuştan epilepsi ve mikrosefali teşhisi konulup, 3 ay ömür ...
 
Gazipaşa'da kaza: 1 yaralı
ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde otomobilin kamyona arkadan çarpması sonucu ...
Subaşı’dan ‘Hemşire’ler için soru önergesi
Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, Sağlık Meslek Lisesi mezunlarının 2014 ...
Antalya OSB'nin şampiyonu Doktor Tarsa
BU yıl beşincisi düzenlenen Antalya Organize Sanayi Bölgesi Firmalar Arası ...
 
Başkan Uysal: Depreme tedbirli olmamız lazım
MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya İş Sağlığı ve Güvenliği ...
Kazada ölen gence siyah balonlu anma
ANTALYA'da geçen yıl trafik kazasında yaşamını yitiren Satılmış Fırat ...
Antalya'daki belediyelerin 'Sayıştay' raporlarını yayınlıyoruz
Belediyelerin korkulu rüyası ‘Sayıştay’ raporları yayınlandı. Belediye ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva