GSF'den 'kadın' konulu sergi
GSF'den 'kadın' konulu sergi
Barış Arduç'un 'Gupse Özay' cevabına beğeni yağdı
Barış Arduç'un 'Gupse Özay' cevabına beğeni yağdı
Sümer Ezgü, Kumluca'da söyleşiye katıldı
Sümer Ezgü, Kumluca'da söyleşiye katıldı
3 gündür aranan genç derede ölü bulundu
3 gündür aranan genç derede ölü bulundu
22 Haziran 2022 Çarşamba - 13:26

Vali Yazıcı: Esnaf kalkınırsa ülke kalkınır

ANTALYA Valisi Ersin Yazıcı, yeniden Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı seçilen Adlıhan Dere'yi ve yeni yönetim kurulu üyelerini ziyaret edip görevlerinde başarılar diledi.

Vali Yazıcı: Esnaf kalkınırsa ülke kalkınır
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Vali Yazıcı, yeniden AESOB Başkanı seçilen Adlıhan Dere'yi ve yönetimini ziyaret eden edip kutladı. Birçok esnaf odası başkanının ve yeni yönetimin hazır bulunduğu ziyarette Vali Yazıcı, yeni yönetimi tebrik ederek planlanan çalışmalar, turizm sezonu ve ekonomik gelişmeler hakkında esnaflarla sohbet etti.

'ESNAFIN HAMİSİ, BABASISINIZ'

Vali Yazıcı'nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden AESOB Başkanı Adlıhan Dere, 2022 yılının Ocak ayında başlayan seçim çalışmalarını başarılı bir şekilde tamamladıklarını söyledi. AESOB Başkanı Dere, "Uyum içerisinde bir seçim gerçekleştirdik. Bizleri yalnız bırakmadığınız için esnaf dostu bir Vali olduğunuz için çok teşekkür ederim. Göreve geldiğinizden bu yana esnaf ve sanatkârın yanındasınız. Esnafın hamisi, babasısınız. Sizin gibi bir Vali ile çalışmaktan onur duyuyoruz. Göreve geldiğiniz günden bu yana Kaş'tan Gazipaşa'ya kadar bütün esnafımızı dinlediniz. Bu esnaf arkadaşlarımızı çok mutlu etti" şeklinde konuştu.

'ŞEHRİN NABZINI EN İYİ TUTAN ESNAF'

Ziyarette konuşan Antalya Valisi Ersin Yazıcı, esnafın her zaman yanında olduğunu ve esnafın kalkınmasının çok önemli olduğuna vurgu yaptı. Vali Yazıcı, şöyle konuştu;

"Bugün burada sizlerle birlikte olmaktan çok büyük mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Benim için görev yaptığım bütün illerde esnafın ayrı bir yeri ve önemi var. Şehrin nabzını en iyi tutan kişilerin esnaf olduğunu düşünüyorum. Esnaflarımızla bir araya geldiğimde hangi bölgemizde nasıl bir sıkıntı var, o bölgemizde neler oluyor en iyi esnaflarımız biliyor. İnsanlar sizden alışveriş yaparken derdini sıkıntısını da paylaşıyor. Pandemi dönemini artık geride bıraktık. Bundan sonra inşallah Antalya için hep birlikte çalışmaya ve Antalya'mıza güç katmaya devam edeceğiz. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Allah utandırmasın."

EN BÜYÜK MEZBAHA

Birlik ziyaretinin ardından AESOB Başkanı Dere ile birlikte Türkiye Kasaplar, Besiciler, Et ve Et Ürünleri Esnaf ve Sanatkârları Federasyonu Başkanlığı'na seçilen Antalya Kasaplar Odası Başkanı Osman Yardımcı'yı ziyaret eden Vali Yazıcı, başarı dileklerini iletti. Dede mesleğini devam ettirdiğini söyleyen Türkiye Kasaplar, Besiciler, Et ve Et Ürünleri Esnaf ve Sanatkârları Federasyonu Başkanı Yardımcı, "Biz Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği'ne bağlı bir odayız. 100 kişilik bir üye grubumuzla çalışmalarımıza devam ediyoruz. 2016'dan beri Antalya'nın en büyük mezbahasını çalıştırıyoruz" diye konuştu.

ESNAFLARA ZİYARET

Vali Yazıcı ve AESOB Başkanı Dere daha sonra Milli Egemenlik Caddesi esnafını ziyaret ederek sohbet edip, sorunlarını ve taleplerini dinledi. Esnaflara ve vatandaşlara ilgilerinden dolayı teşekkür eden Vali Yazıcı, "Antalya'mızın güler yüzlü esnafımızı ziyaret ederek işlerinde başarılar ve bol kazançlar diledik. Esnafımızla sohbet edip sorunlarını ve taleplerini dinledik. İnşallah Antalya'mızı birlikte çok daha güzel yerlere getireceğiz. Çünkü birlikte hareket ederek sorunları ve sıkıntıları çözebileceğimize, birlikte ortak akılla şehrimizi daha güzel yerlere taşıyacağımıza inanıyorum. Rabbim kazançlarını hayırlı ve bereketli eylesin" dedi.

ANTALYA VALISI ERSIN YAZICI, YENIDEN ANTALYA ESNAF VE SANATKRLAR ODALARI BIRLIGI (AESOB) BASKANI SECILEN ADLIHAN DERE'YI VE YENI YONETIM KURULU UYELERINI ZIYARET EDIP GOREVLERINDE BASARILAR DILEDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

VALI ERSIN YAZICI VE AESOB BASKANI DERE  MILLI EGEMENLIK CADDESI ESNAFINI ZIYARET EDEREK SOHBET EDIP, SORUNLARINI VE TALEPLERINI DINLEDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

VALI ERSIN YAZICI VE AESOB BASKANI DERE  MILLI EGEMENLIK CADDESI ESNAFINI ZIYARET EDEREK SOHBET EDIP, SORUNLARINI VE TALEPLERINI DINLEDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA,(DHA)

 
Yaz karmasında buluştular
 
Aksaray’da 506 polis adayı mezun oldu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yaz karmasında buluştular
ANTALYALI sanatçılar 'Yaz Karması' sergisinde buluştu, rengârenk eserler gözleri kamaştırdı.
AKMEK’in yıl sonu sergisine yoğun katılımlı açılış
Kepez Belediyesi’nin 14 yılda 48 binden fazla kişiye meslek ve sanat eğitimi ...
Antalya'da Harley Davidson'dan "Yaza Merhaba"
HOG Antalya Chapter üyeleri ile Harley Davidson kullanıcılarından oluşan ...
 
Avağ cinayeti sanıklarının yargılanması devam ediyor
ANTALYA'da oturan Hayrettin Avağ (45), birliktelik yaşadığı Behiye T.'nin ...
Meis Adası'ndan Kaş'a 7,1 kilometrelik kulaç
ULUSLARARASI Meis Kaş Yüzme Yarışı, 26 Haziran'da yapılacak. Kaş Belediye ...
Ailesini katletmişti; 5 gün sonra o da öldü
ANTALYA'nın Serik ilçesinde, pompalı tüfekle eşi Selda Muti (25) ve bedensel ...
 
Antalya'nın en uç noktasında yoga
MURATPAŞA Belediyesi, Dünya Yoga Günü'nde Antalya'nın Akdeniz'e uzanan ...
Çalınan cep telefonunu jandarma buldu
ANTALYA'nın Kaş ilçesinde bir düğünde çalınan cep telefonu jandarma ekipleri ...
Kaş'ta iki noktada çıkan yangınlar korkuttu
ANTALYA'nın Kaş ilçesinde, iki ayrı noktada çıkan sazlık ve orman yangınları, ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva