Özel kalemdi, belediye başkanı oldu
Özel kalemdi, belediye başkanı oldu
41 ilde 'Narkoçelik-12' operasyonu: 268 gözaltı
41 ilde 'Narkoçelik-12' operasyonu: 268 gözaltı
İzmir’de FETÖ operasyonu: 12 gözaltı
İzmir’de FETÖ operasyonu: 12 gözaltı
ANSİAD'ın konuğu Özel oldu
ANSİAD'ın konuğu Özel oldu
1 Kasım 2020 Pazar - 11:08

Vali Yazıcı Kemer'de

ANTALYA Valisi Ersin Yazıcı, Kemer ilçesinde çeşitli ziyaretler ve temaslarda bulundu. Vali Yazıcı kurum temsilcileriyle toplantı yapıp, esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Vali Yazıcı Kemer de
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Vali Yazıcı, 2016 yılında Diyarbakır Sur operasyonunda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Serdar Akın ve 2009 yılında Hakkari Yüksekova'da şehit olan Ufuk Şentürk'ün ailelerini de ziyaret etti.

Vali Ersin Yazıcı, Antalya'nın en önemli turizm destinasyonlarının başında gelen Kemer'de bir çalışma ziyareti gerçekleştirdi. Vali Yazıcı, temaslarına Kemer Kaymakamlığı'nı ziyaret ederek başladı. Vali Ersin Yazıcı, Kaymakam Murtaza Dayanç ve kurum müdürleriyle ilçenin eğitim alt yapısı, sosyo- kültürel ve ekonomik yapısı, tarım, turizm ve sağlık konularıyla pandemi sürecinde alınan tedbirleri değerlendirdiği bir toplantı yaptı. Toplantıda konuşan Vali Ersin Yazıcı, "Bugün, önemli turizm destinasyonlarının başında gelen Kemer ilçemizdeyiz. Kamu çalışanları olarak hizmetlerimizde birinci önceliğimiz hızlı ve sonuç odaklı çözümler geliştirmek olmalıdır. Biz nasıl hizmet görmek istiyorsak, vatandaşlarımıza da aynı şekilde hizmet etmeliyiz" dedi.

'İDYROS ANTİK KENTİ TURİZM EKONOMİSİNE KATKI SAĞLAYACAK'

İdyros Antik Kenti'nin turizme kazandırılmasının önemli olduğunu belirten Vali Yazıcı, "Denize çok yakın olması sebebiyle Akdeniz ticareti yapan gemicilerin, uğrak noktası olduğu düşünülen bir kent. İdyros Antik Kenti'nin de Kemer ilçesinin merkezinde yer alması turizm açısından bir avantaj. İdyros Antik Kenti'ni hızlı bir şekilde turizme kazandırmalıyız. Böylece otellerde konaklayan turistler dışarı çıkarak bölge esnafımıza da katkı sağlayacağını düşünüyorum" diye konuştu.

'SALGINDA EN KÖTÜSÜNÜ GERİDE BIRAKTIK'

Pandemiyle mücadele konusunda Antalya olarak en kötüyü geride bıraktıklarını ifade eden Vali Yazıcı, "Antalya olarak pandemide en kötüyü geride bıraktık. İnşallah bundan sonraki süreçte halkımızın desteğiyle vaka sayılarımız düşmeye devam edecek. Antalya'nın en önemli turizm merkezlerinden olan Kemer'de bize düşen en büyük görev şehrimize gelen yerli ve yabancı misafirlerimize örnek teşkil edecek şekilde maske- mesafe- temizlik kurallarına uymamız" dedi.

'KEMER, TURİZMDE ANTALYA'NIN İNCİSİ'

Kemer'in sadece deniz, kum ve güneşten ibaret olmadığına değinen Vali Yazıcı, "Kemer ilçemiz çok önemli doğal güzelliklere ve kültürel varlıklara ev sahipliği yapmakta. İlçenin deniz, kum, güneş kadar birçok önemli tarihi ve kültürel değerleri barındırdığını ve bunları daha fazla ön plana çıkarmamız gerektiğini düşünüyorum. Burası antik kentlerin bulunduğu, muhteşem bir doğaya sahip" diye konuştu.

'İNSANLAR TATİLDE, KÜLTÜRLE, DOĞAYLA BULUŞMAK İSTİYOR'

Günümüzde insanların tatil anlayışının değiştiğini vurgulayan Vali Ersin Yazıcı, "İnsanlar artık gittikleri turizm merkezlerinde bir otelde yiyip içip güneşlenmek istemiyor. İnsanlar kültürle, doğayla, gastronomiyle buluşmak istiyor. Onun için elimizde bulunan bu ve benzeri değerleri mutlaka ön plana çıkarmalıyız" dedi.

Toplantının ardından Kemer Belediyesi'ne geçen Vali Ersin Yazıcı'yı, Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, belediye meclisi üyeleri ve belediye çalışanları karşıladı. Vali Yazıcı, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'ndan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

'ESNAFIMIZIN GÖSTERDİĞİ ÖZEN MİSAFİRLERİMİZ İÇİN ÖNEMLİ'

Kemer Liman Caddesi'ndeki esnafları ziyaret eden Vali Yazıcı, "Esnafımızın tedbirlere uymada göstermiş olduğu özen şehrimizi ziyaret eden misafirlerimizin sağlığı için çok büyük önem taşımaktadır. Antalya'mız pandemi sürecinde vatandaşlarıyla ve esnafıyla birlikte maske - mesafe - temizlik tedbirlerini uygulamada başarılı bir şekilde devam etmekte. Esnafımıza bol ve bereketli kazançlar diliyorum" diye konuştu.

ŞEHİTLERİMİZİN BİZE EMANETLERİ

Vali Ersin Yazıcı, Kemer'de inceleme ve ziyaretleri sonrası ilçede bulunan şehit ailelerini ziyaret etti. Kemer Kaymakamı Murtaza Dayanç ile Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun eşlik ettiği ziyarette Vali Yazıcı, şehitlere Allah'tan rahmet ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu. Vali Yazıcı, şehitlerin emanet olarak bıraktığı ailelerinin her zaman yanında olacaklarını, kapılarının da her zaman şehit aileleri ve gazilere açık olduğunu dile getirdi. Vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden şehitlerin haklarının asla ödenemeyeceğini ifade eden Vali Yazıcı, "Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz bizim için çok değerli. Devletimiz ve milletimiz şehitlerimizin emanetlerine bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sahip çıkmaya devam edecek. Devletimizin tüm imkânları kendilerinin hizmetindedir" dedi.

'ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMAYACAĞIZ, UNUTTURMAYACAĞIZ'

Şehitliğin en yüce makam olduğunu söyleyen Vali Yazıcı ,"Türk milletinin istiklali ve istikbali uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin aileleri, yakınları her zaman bu milletin baş tacı olacaktır. Şehitlerimizi unutmayacağız, unutturmayacağız. Vatanı için hayatını feda etmek kahramanlığın en büyüğüdür. Bugün, kahraman şehitlerimize bir Fatiha okumak, hem de ailelerine baş sağlığı taziyesi ziyaretinde bulunmak istedik. Bize düşen şehidin ailesinin, yakınlarının yanında olmak. Şehitlerimizi unutmayacağız, unutturmayacağız. Devletimiz ve milletimiz tüm şehitlerimize her zaman minnettardır. Sizlere sabırlar diliyorum" diye konuştu.

Levent YENİGÜN/KEMER, (DHA)-

 
Aslan balığı Akdeniz için büyük bir tehdit
 
Antalya'ya yakışmayan çirkin tahrik
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aslan balığı Akdeniz için büyük bir tehdit
AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Su Ürünleri Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. ...
Bu gramofon bozulursa kırıp yiyebilirsiniz
ANTALYA'da yaşayan mutfak şefi Ali Keskin, 35 kilo çikolata kullanarak, ...
Antalyalı uzmanlar; 'İzmir bize ders olsun'
İzmir’de yaşanan yıkıcı depremin kurtarma çalışmaları devam ederken Ege ...
 
Antalyalı sunucu memleketinde toprağa veriliyor
Amansız hastalığa yenik düşen FB TV’nin Antalyalı sunucusu Dilay Kemer, ...
Korkuteli'de kaza: 1 ölü
ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde kamyonetin otomobile arkadan çarptığı ...
ADSO sezonu genç sanatçılarla açtı
ANTALYA Devlet Senfoni Orkestrası (ADSO), 'Cumhuriyet Bayramı'na özel ...
 
Girişin yasak olduğu mesire alanından 240 torba çöp çıktı
ANTALYA'da girişin kapalı olduğu Küçük Çaltıcak Milli Parkı'ndaki ormanlık ...
SMA'lı oğlu kilo almasın diye yemek yedirmeye korkuyor
ANTALYA'da, eşinin cezaevinde olması nedeniyle 4 çocuğuna tek başına bakmaya ...
25 yıldır turistlere denizde dondurma keyfi yaşatıyor
ANTALYA'nın Demre ilçesinde çiftçiliğin yanı sıra turistlere denizde dondurma ...
 
Dursun Gündoğdu
Akıllanmayacağız... Emekli polisi teleferiğin başına getirdiler
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva