İklim değişti, kahve bitkisi meyve vermeye hazırlanıyor
İklim değişti, kahve bitkisi meyve vermeye hazırlanıyor
Yağmur Taktaş son yolculuğuna uğurlandı
Yağmur Taktaş son yolculuğuna uğurlandı
Stokçular yandı: Fahiş fiyat ve stokçuluk ayrı suç olacak
Stokçular yandı: Fahiş fiyat ve stokçuluk ayrı suç olacak
Motosiklet kazasında karı-koca hayatını kaybetti
Motosiklet kazasında karı-koca hayatını kaybetti
4 Aralık 2019 Çarşamba - 16:28

Validen çift kol nakilli Yusuf'a ziyaret

ANTALYA Valisi Münir Karaloğlu, Türkiye'nin dördüncü çift kol nakillisi Yusuf Oğuz Şimşek'i, Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hastanesi'nde ziyaret etti. Vali Karaloğlu, "Her şey çok iyi, sağlığı yerinde. Yusuf'a bir de söz verdik. Ben ve Ömer hoca Yusuf'un nikah şahidi olacağız" dedi.

Validen çift kol nakilli Yusuf a ziyaret
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi gördüğü sırada beyin ölümü gerçekleşen ve kimliği açıklanmayan 21 yaşındaki erkek hastanın kalp, böbrekleri, kornea, karaciğeri ile uzuvları ailesi tarafından bağışlandı. Ölen gencin kolları, 25 Kasım akşamı, 2015 yılında güneş panelini tamir ettiği sırada elektrik akımına kapılarak iki kolunu kaybeden Yusuf Oğuz Şimşek'e nakledildi. Şimşek, 10 saatlik nakil operasyonunun ardından yoğun bakım servisine alındı. Şimşek, yoğun bakımdaki tedavisinin ardından normal servise alındı.

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Türkiye'nin 4'üncü çift kol nakillisi Yusuf Oğuz Şimşek'i, halen tedavisinin devam ettiği AÜ Hastanesi'nde ziyaret etti. Vali Karaloğlu'na AÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, ameliyatı gerçekleştiren Prof. Dr. Ömer Özkan, Başhekim Prof. Dr. Bülent Aydınlı eşlik etti.

Ziyaret sonrasında açıklama yapan Vali Karaloğlu, Yusuf'un sağlık durumunun çok iyi olduğunu gördüğünü söyledi. Karaloğlu, evlilik kararı verdiğinde Prof. Dr. Ömer Özkan ile birlikte nikah şahitliğini yapacağı sözünü kendisine verdiklerini de söyledi. Karaloğlu, Prof. Dr. Ömer Özkan'a daha önceki görüşmelerinde, 'Hastamız normal servise çıktığında, ziyaret kabul ettiğiniz bir dönemde ben de gelip geçmiş olsun dileklerimi iletmek isterim' dediğini belirterek, şöyle konuştu:

"Bugün rektörümüzle birlikte hastamızı ziyaret ettik. Son derece sağlığı yerinde, neşesi yerinde. Uzman değilim ama gördüğüm kadarıyla son derece sağlıklı. Parmaklarının ucuna kadar dolaşımın düzgün olduğu anlaşılıyor baktığınızda. Ben her şeyden önce üniversitemizi, fakültemizi, Prof. Dr. Ömer Özkan Hocamızı ve ekibini kutluyorum. Organ nakli son derece önemli, son yıllarda her geçen gün artıyor. Yılda yaklaşık 5 bin organ nakli gerçekleşiyor. Bunun 1000'e yakınını da Antalya ilimiz yapıyor. Organ naklinin yüzde 20'si Antalya'da yapılıyor. Yurt dışından da çok ciddi takip ediliyor. Sağlık turizminde de Antalya için bir itici güç olarak kullanmak istiyoruz. Organ nakli önemli, ancak organ nakli yapılabilmesi için organa ihtiyaç var. Organ naklinde çok iyiyiz, ancak organ bağışında ne şehir, ne de ülke olarak iyiyiz. Özellikle kadavradan organ bağışında daha fazla bağışçı olmalıyız."

Prof. Dr. Ömer Özkan ise her şeyin yolunda olduğunu, hastanın sağlık durumunun çok iyi olduğunu, yarın 10 günü tamamlayacağını belirterek, fizik tedaviye başlandığını ifade etti.

ANTALYA VALISI MUNIR KARALOGLU, TURKIYE'NIN 4'UNCU CIFT KOL NAKILLISI YUSUF OGUZ SIMSEK'I, HALEN TEDAVISININ DEVAM ETTIGI AU HASTANESI'NDE ZIYARET ETTI. VALI KARALOGLU'NA AU REKTORU PROF. DR. MUSTAFA UNAL, AMELIYATI GERCEKLESTIREN PROF. DR. OMER OZKAN, BASHEKIM PROF. DR. BULENT AYDINLI ESLIK ETTI. VALI KARALOGLU, ZIYARET SONRASI ACIKLAMA YAPTI.(FOTO:EROL AKKIR/ANTALYA-DHA)

ANTALYA VALISI MUNIR KARALOGLU, TURKIYE'NIN 4'UNCU CIFT KOL NAKILLISI YUSUF OGUZ SIMSEK'I, HALEN TEDAVISININ DEVAM ETTIGI AU HASTANESI'NDE ZIYARET ETTI. VALI KARALOGLU'NA AU REKTORU PROF. DR. MUSTAFA UNAL, AMELIYATI GERCEKLESTIREN PROF. DR. OMER OZKAN, BASHEKIM PROF. DR. BULENT AYDINLI ESLIK ETTI. (FOTO:EROL AKKIR/ANTALYA-DHA)

ANTALYA VALISI MUNIR KARALOGLU, TURKIYE'NIN 4'UNCU CIFT KOL NAKILLISI YUSUF OGUZ SIMSEK'I, HALEN TEDAVISININ DEVAM ETTIGI AU HASTANESI'NDE ZIYARET ETTI. VALI KARALOGLU'NA AU REKTORU PROF. DR. MUSTAFA UNAL, AMELIYATI GERCEKLESTIREN PROF. DR. OMER OZKAN, BASHEKIM PROF. DR. BULENT AYDINLI ESLIK ETTI. (FOTO:EROL AKKIR/ANTALYA-DHA)

Erol AKKIR/ANTALYA, (DHA)

 
NASA ilk Robot Oteli’ni uzaya gönderiyor
 
928 araç sürücüsüne 'çakar' cezası
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bisikletçilerden 'yol' eylemi
ANTALYA'da yüzlerce bisikletli, kent merkezindeki bazı bisiklet yollarının ...
Başkan Hamamcıoğlu'ndan 'Mühendisler Günü' mesajı
MAKİNA Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şube Başkanı Ayşen Hamamcıoğlu, ...
Turizm altyapısına 328 milyon liralık kaynak
AFYONKARAHİSAR'da termal tesis yapılması için bir, Antalya'nın Kemer ilçesine ...
 
Antalya'da fuhuş operasyonu: 11 gözaltı
ANTALYA'nın Finike ilçesinde düzenlenen fuhuş operasyonunda 11 şüpheli gözaltına alındı.
Başkan Uysal'dan duyarlılık çağrısı
MURATPAŞA Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde, 'Hayatı paylaşmaya ...
Etüt merkezinde son aşamaya gelindi
KEMER Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Ahmet Erkal Spor Tesisleri'nde ...
 
Çaldığı 2 telefonu satmak isterken yakalandı
ANTALYA’da, bir iş yerinden çaldığı 2 cep telefonunu satmaya çalışan M.C. ...
Başkan Topaloğlu Ayışığı yolunu inceledi
KEMER Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Ayışığı yolunda yapımı devam ...
Antalya'da 9 kaçak yakalandı
ANTALYA'nın Kaş ilçesinden yasa dışı yollarla Yunanistan'ın Meis Adası'na ...
 
Dursun Gündoğdu
Akıllanmayacağız... Emekli polisi teleferiğin başına getirdiler
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva