Kepez'in sultanlarından ilk galibiyet
Kepez'in sultanlarından ilk galibiyet
Muratpaşa'da ilk sergi heyecanı
Muratpaşa'da ilk sergi heyecanı
'Nuri Şahin'in Beşiktaş'a gitmesi bizi...'
'Nuri Şahin'in Beşiktaş'a gitmesi bizi...'
Teleferik kazasında bilirkişi raporu dosyaya girdi
Teleferik kazasında bilirkişi raporu dosyaya girdi
25 Temmuz 2023 Salı - 08:33

Vatandaş İYS İle Neler Yapılabilir?

Ticaret Bakanlığı tarafından geliştirilen vatandaş İYS portalı istenmeyen her türlü mesajlardan kurtulmak için önemli olup her konuda siteden yardım alınabilir.

Vatandaş İYS İle Neler Yapılabilir?
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Vatandaş İYS hizmetleri pek çok kişi tarafından tercih edilen bir veri tabanı olarak çalışmalarına devam ediyor. Her türlü istenmeyen mesajların önüne geçmek adına önemli bir yere sahip ola İleti Yönetim Sistemi ile merak ettiğiniz tüm konulara detaylı bilgileri siteden almak mümkün oluyor. Son derece etkili bir uygulama olarak şirketlerde olduğu gibi vatandaşlar içinde önemli hizmetler sunuyor. Pek ok avantajları büyük bir kolaylıkla gösteren İYS için her zaman siteyi ziyaret edebilirsiniz. 7 gün 24 saat kesintisiz müşteri hizmetleri sunan site için müşteri memnuniyeti çok daha önemli bir yere sahip oluyor.

İleti Yönetim Sistemi Nedir?

İleti Yönetim Sistemi hizmet sağlayıcıların sesli arama, mesaj ve e- posta gibi farklı türde ileti izinlerini saklayarak yönetebilecekleri vatandaşların izinlerini görüntüleyip kaldırabilecekleri ulusal veri tabanıdır. İYS ticari elektronik ileti onayını şikâyet etme, ret ve onaylama süreçlerini yöneten bir veri tabanı sistemi olup hizmet sağlayıcı firmalar bu veri tabanı sistemi ile pazarlama amacıyla göndermiş oldukları mesaj ve e- posta iletilerini göndermek adına alıcılardan izin ya da ret onayı alıyor.

Hizmet sağlayıcının IPA programı ile uyumlu bir şekilde veri tabanlı ileti kullanılmaması, kontrol edilmesini sağlaması gerek kamu adına gerek ise ticari çalışmaların kötüye kullanılmaması bakımından son derece önemli bir etki sağlıyor. İleti Yönetim Sistemi yönetim, izin, ret ve şikâyet evresine tabii tutulmaktadır. 

Vatandaşların İleti Yönetim Sistemi aracılığı ile ticari elektronik iletilere verdikleri onaylar 1 yıllık süre içinde kabul ediliyor. Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan yeni düzenlemeler ile vatandaşlar bu sistem üzerinden istedikleri zaman elektronik ileti onay ya da ret tercihlerini düzenleyebiliyor. Her türlü sorularınız ve merak ettiğiniz konular için her zaman site ile iletişime geçilebilir. Siteden aldığınız hizmetler doğrultusunda çok daha avantajlı olmak mümkün oluyor.

Vatandaş İleti Yönetim Sistemi Nasıl Kullanılır?

Genel olarak vatandaş İleti Yönetim Sistemi kullanmak isteyenlerin sisteme kayıtlı olması gerekir. İnternet aracılığı ile İleti Yönetim Sistemine giriş yapılması halinde ekrana çıkan vatandaş girişi paneli üzerinde giriş yapılabilir. Ekrana gelen telefon bilgisinin yer aldığı kısma telefon numarası ve doğrulama kodu girmek gerekiyor. Bu adımları sırası ile takip edilmesinden sonra aydınlatma metni ve okuduğunu onaylama kutusu tıklanarak işaretlenmeli.

Son aşamayı da bu biçimde tamamlanmasından sonra mesaj ya da e- posta iletisi gönderebilen hizmet sağlayıcı firmaları daha kolaylıkla görüntüleyebilir ve düzenleyebilir. Her zaman kaliteden ve güvenden taviz vermeden çalışmalarına devam eden siteden her konuda yardım alabilirsiniz. Merak ettiğiniz ya da anlamadığınız tüm konularda en doğru bilgiyi almanızı sağlıyor. Her türlü veri tabanı ve sistem ile ilgili merak ettiğiniz sorulara siteden cevap bulmak mümkün oluyor. Güvenilir hizmetleri ile çok daha kısa sürede İYS hizmetlerini güven içinde almaya site sayesinden sahip olunabilir.

Vatandaş İletim Yönetim Sistemi Nasıl Çalışır?

Son zamanların en önemli sistemlerinden biri olan vatandaş İYS kullanıcıların tüm elektronik ileti onay ve retleri bu sistem içinde saklı bulunuyor. Ticari elektronik ileti gönderimi sağlayan şirketler müşterilerinden almış oldukları mesaj, e- posta, indirim, reklam, kampanya ve pazarlama ileti onaylarını sisteme yüklüyor. Müşteriler güncellemiş oldukları izin ya da ret haklarını istedikleri zaman kullanılabilir. Vatandaş İleti Yönetim Sistemi ile alıcılar hangi kanal aracılığı ile hangi hizmet sağlayıcısının e- posta, mesaj ve arama gibi elektronik ileti gönderimi yapılacağını düzenleyerek görüntülenebilir. Hizmet sağlayıcı firmalar sistem üzerinden yaptıkları kontroller sonrası vatandaşların onay verdikleri platformlar aracılığı ile elektronik ileti gönderimi sağlıyor.

Şirketler vatandaşların ret vermiş olduğu elektronik iletileri kontrol ederek platformlar aracılığı ile alıcılara elektronik ileti gönderimi sağlıyor. 7 gün 24 saat kesintisiz müşteri hizmetleri veren site ile iletişime geçerek her konuda detaylı olarak bilgi alınabilir. Vatandaş İYS faydaları ile önemli bir yere sahip olan sistem ile ilgili en güvenilir hizmetleri siteden almak mümkün oluyor. Müşteri memnuniyetine önem veren siteyi her zaman ziyaret edebilirsiniz.

 
Afra Saraçoğlu paylaşımıyla ilgi çekti
 
Otomobilin üzerine harç döküldü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çelik Evlerin Avantajları ve Dezavantajları Nelerdir?
Hem dünyada hem de ülkemizde rağbet görmeye başlayan çelik yapılı evlerin ...
İş Zekası Ve Raporlama Sistemleri Firmalara Ne Gibi Fayda Sağlar?
Özellikle iş zekası çok boyutlu veri analizlerinin sağlanması ve bu süreçte ...
Al Sat Takasla: İkinci El Otomotiv Sektöründe Yeni ve Güçlü Bir Oyuncu
İkinci el otomotiv sektöründe hizmet veren Al Sat Takasla, yeni bir oyuncu ...
 
Haberet.com Zirvenin En İyi Haber Portalı seçildi
5 aylık yayın hayatının ardından Haberet'e "Zirvenin En İyi Haber Portalı" ödülü layık görüldü.
Bedez, Techno Dünyasında Adından Söz Ettiriyor
Erken yaşlarda vurmalı çalgılarla müzikle tanışan Bedez, profesyonel müzik ...
Dil Derneği’nden TDK eleştirisi: Kendini hatırlatmaya çalışıyor
Türk Dil Kurumu (TDK) tarafından yapılan yeni düzenlemeleri değerlendiren ...
 
Orhan Özdeniz'in Eşsiz Dokunuşuyla BOA Grill and Bar: Ünlülerin Uğrak Mekanı
Gıda sektöründeki markaların başarılı danışmanı Orhan Özdeniz, BOA Grill ...
Op. Dr. Bülent Türkyılmaz'dan Liposuction Hakkında: İstenmeyen Yağların Güvenli ve Etkili Çözümü
Estetik ve plastik cerrahi alanında uzmanlaşmış olan Op. Dr. Bülent Türkyılmaz, ...
SEO Ajansı Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyiz?
İnternet üzerinde var olan rekabetin artmasıyla birlikte, işletmelerin ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Elitist bir tutku
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva