Rapunzel operasına çocuklardan yoğun ilgi
Rapunzel operasına çocuklardan yoğun ilgi
Mesut Kocagöz'ün tutukluluğuna itiraz reddedildi
Mesut Kocagöz'ün tutukluluğuna itiraz reddedildi
Muratpaşa'da konser var
Muratpaşa'da konser var
Zeynep Bastık ameliyat olacağını duyurdu
Zeynep Bastık ameliyat olacağını duyurdu
7 Ağustos 2018 Salı - 17:18

Yağma şüphelisinin parmak izi cinayet bıçağında

ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde evine girdikleri Türkan Tuncer'in (65) ellerini, ayaklarını ve ağzını bağlayarak bir miktar altın ve parasını yağmalayan 2'si Gürcü 3 şüpheli, adliyeye sevk edildi. Tuncer ve yakınları, adliyeye gelişleri sırasında şüphelilere tepki gösterdi.

Yağma şüphelisinin parmak izi cinayet bıçağında
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Olay, 2 Ağustos sabah saatlerinde Manavgat ilçesi Yukarı Pazarcı Mahallesi'nde bir evde meydana geldi. İddiaya göre, sabah saatlerinde, tuvalete gitmek üzere uyanan Türkan Tuncer, evin içerisinde yüzleri maskeli 2 kişiyle karşılaştı. Tuncer, soygunculardan birinin maskesini çıkardı. Bunun üzerine şüpheliler, Tuncer'in ağzını koli bandıyla kapattı, elini ve ayağını da iple bağlayarak başına şal geçirdi. Evde altın ve paraların yerini soran soyguncular, cevap vermeyen Tuncer'i dövdükten sonra, yerlerde sürükleyip tekmeledi. Yaklaşık 2 saat boyunca işkence gören kadın, saldırganların elinden kurtulmak için, altın ve paraların yerini söyledi. Evin her yerini arayıp etrafı dağıtan soyguncular; 4 altın bilezik, 1 Cumhuriyet altını ve 300 lira parayı bulduktan sonra Tuncer'i yeniden dövüp kaçtı.

Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği görevlileri, güvenlik kamerası görüntülerinden şüphelilerin eşkalini belirleyerek Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleriyle ortak çalışma yaptı. Yağma olayını gerçekleştirenlerin Gürcistan uyruklu David G. (46) ve Genadi S. (38) olduğu tespit edildi. Polis, şüphelilerin Adana'nın Seyhan ilçesinde bir otelde kaldığını tespit etti. Adana İl Emniyet Müdürlüğü'yle yapılan bilgi paylaşımının ardından şüpheliler David G. ve Genadi S. ile onlara yardım eden Murat Ç. (39) otelde yakalanarak Manavgat'a getirildi.

'GENADİ HIRSIZLIKTA UZMAN' DEDİ

Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alınan şüpheliler suçlarını itiraf etti. Murat Ç. polise verdiği ifadede, geçen yıl Çolaklı Mahallesi'ndeki çarşı yıkılıncaya kadar butikçilik yaptığını söyledi. David G. ile 15 yıl kadar önce Gürcistan'da tanıştığını söyleyen Murat Ç., “Ben David'i tanırdım. Genadi'yi tanımazdım. David, Genadi'yi 'Hırsızlıkta uzman' diye tanıştırdı. Benim bunların yaptığı hırsızlıkla ilgim yok. Ben sadece onlara araç kiralayıp şoförlük yapardım. Bana bu işten 2 bin lira verdiler" dedi. Murat Ç., Türkan Tuncer'in evinden alınan altınların, Mersin'de 13 bin 500 TL'ye bozdurulduğunu anlattı.

SUÇLARINI İTİRAF ETTİLER

David G. ve Genadi S. ise Tuncer'in ellerini ve ayaklarını, bağırmasını önlemek için de ağzını bağladıklarını itiraf etti. Evden aldıkları para ve altınlarla Adana'ya gittiklerini söyleyen şüpheliler, altınları Mersin'de 6 bin 500 liraya bozdurduklarını iddia etti. David G. ve Genadi S., bir süre önce Antalya'da bir eve girerek 3 bin 300 lira çaldıklarını da itiraf etti.

MURAT Ç.'NİN PARMAK İZİ CİNAYET BIÇAĞINDA

Şüphelilerin Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan parmak izi eşleştirmesinde, 2009 yılında Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesinde Kadir Özdal'ın öldürülmesinde kullanılan bıçaktaki parmak iziyle Murat Ç.'nin parmak izinin eşleştiği belirlendi. Murat Ç.'nin, Kadir Özdal cinayeti konusunda da sorgulanacağı belirtildi. Şüpheli Genadi S.'nin parmak izinin ise 2011 yılında Artvin'de hırsızlık yapılan bir evde bulunan parmak iziyle örtüştüğü belirlendi.

TÜRKAN TUNCER VE YAKINLARI SALDIRDI

Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan şüpheliler, adliyeye sevk edildi. Adliye önünde bekleyen Türkan Tuncer, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Yumrukla bir vurmam lazım. Yeminim var. Terlikle bir vurmam lazım. Yeminimi yerine getireceğim" dedi. Türkan Tuncer ve yakınlarının şüphelilere saldırısı, polis tarafından engellendi.

ANTALYA'NIN MANAVGAT ILCESINDE EVINE GIRDIKLERI TURKAN TUNCER'IN (65)  ELLERINI, AYAKLARINI VE AGZINI BAGLAYARAK BIR MIKTAR ALTIN VE PARASINI YAGMALAYAN 2'SI GURCU 3 SUPHELI, ADLIYEYE SEVK EDILDI. TUNCER VE YAKINLARI, ADLIYEYE GELISLERI SIRASINDA SUPHELILERE TEPKI GOSTERDI. (FOTO:MITHAT ABAKAN/MANAVGAT-DHA)

ANTALYA'NIN MANAVGAT ILCESINDE EVINE GIRDIKLERI TURKAN TUNCER'IN (65)  ELLERINI, AYAKLARINI VE AGZINI BAGLAYARAK BIR MIKTAR ALTIN VE PARASINI YAGMALAYAN 2'SI GURCU 3 SUPHELI, ADLIYEYE SEVK EDILDI. TUNCER VE YAKINLARI, ADLIYEYE GELISLERI SIRASINDA SUPHELILERE TEPKI GOSTERDI. (FOTO:MITHAT ABAKAN/MANAVGAT-DHA)

ANTALYA'NIN MANAVGAT ILCESINDE EVINE GIRDIKLERI TURKAN TUNCER'IN (65)  ELLERINI, AYAKLARINI VE AGZINI BAGLAYARAK BIR MIKTAR ALTIN VE PARASINI YAGMALAYAN 2'SI GURCU 3 SUPHELI, ADLIYEYE SEVK EDILDI. TUNCER VE YAKINLARI, ADLIYEYE GELISLERI SIRASINDA SUPHELILERE TEPKI GOSTERDI. SUPHELILERDEN MURAT C.'NIN (FOTODAKI) PARMAK IZININ, 2009 YILINDA ISLENEN BIR CINAYETTE KULLANILAN BICAKTAKI PARMAK IZIYLE ORTUSTUGU BELIRLENDI. (FOTO:MANAVGAT-DHA)

ANTALYA'NIN MANAVGAT ILCESINDE EVINE GIRDIKLERI TURKAN TUNCER'IN (FOTODAKI)  ELLERINI, AYAKLARINI VE AGZINI BAGLAYARAK BIR MIKTAR ALTIN VE PARASINI YAGMALAYAN 2'SI GURCU 3 SUPHELI, ADLIYEYE SEVK EDILDI. TUNCER VE YAKINLARI, ADLIYEYE GELISLERI SIRASINDA SUPHELILERE TEPKI GOSTERDI. (FOTO:MITHAT ABAKAN/MANAVGAT-DHA)

Mithat ABAKAN/MANAVGAT (DHA) 

Etiketler:
 
Uçak yolcularının valizlerinde uyuşturucu ele geçirildi
 
İyi Parti Türel'den ne istedi?
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Bilal 7 Ağustos 2018 Salı 17:41

En ağır şekilde cezalandırılmalılar.

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalyalı sürücüler dikkat...
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Arık Caddesi üzerinde yol yenileme ve asfalt ...
Alanya'da uyuşturucu operasyonu
ANTALYA’nın Alanya ilçesinde polisin sokak satıcılarına yönelik düzenliği ...
Elmalı'da selin yaraları sarılıyor
ANTALYA'nın Elmalı ilçesinde, dün akşam saatlerinde meydana gelen selde, ...
 
Antalya'da kurbanlık fiyatları
ANTALYA'da büyük kurban pazar yerlerinde büyükbaş hayvanlar 5 bin, küçükbaşlar ...
Antalya'da sıcak ve nem bunaltıyor
ANTALYA'da 32 dereceyi bulan sıcaklık, yoğun nem nedeniyle dışarda durmayı ...
Antalya'da en küçük kurbanlık fiyatı 850 lira
ANTALYA'da büyük kurban pazar yerlerinde büyükbaş hayvanlar 5 bin, küçükbaşlar ...
 
Yenigöl'e 12 yeraltı konteyner sistemi
MURATPAŞA Belediyesi, yaklaşık 2 kilometre uzunluğundaki Serik Caddesi'nin ...
Döviz arttı, hac malzemesi satışı düştü
KURBAN Bayramı'na sayılı günler kala döviz fiyatlarının artmasıyla hac ...
Distoniden beyin pili ile kurtuldu
ANTALYA'da, kasların istem dışı hareket etmesiyle ortaya çıkan hastalık olan distoni ...
 
Dursun Gündoğdu
Akıllanmayacağız... Emekli polisi teleferiğin başına getirdiler
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva