Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
10 Mayıs 2022 Salı - 17:13

Yangına Dayanıklı Alüminyum Doğrama

Yangına dayanıklı alüminyum doğrama sistemleri son zamanlarda etkili bir düzeyde talep görmektedir. Yangın yönetmeliğine uygun olarak düşünülmüş olan kaçış yollarının, yanmaz nitelikte olan bölümleri ve acil çıkış alanları için tasarlanmıştır.

Yangına Dayanıklı Alüminyum Doğrama
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Bina içerisinde bu ürünlerin kullanılması hem çevre binaların güvenliğini artırıyor hem de bulunduğumuz alanlara değer katıyor. Kapı ve pencere sistemleri için aksesuar ve profilleri temel alınarak tasarlanmıştır.

Herhangi bir yangın durumunda binalarda ve evleri bölümleri arasında yangın geçişini yangına dayanıklı alüminyum doğramalar sağlıyor. Belirli bir zaman içerisinde bu yangını engellerken aynı zamanda insanların geçebilmesine de olanak sağlıyor.  Özellikle son zamanlarda yangına dayanıklı alüminyum doğrama firması tercihleri gündeme geldiği zaman karşımıza birden fazla seçenek çıkmaktadır.

Yangına Dayanıklı Alüminyum Doğrama Firması

Yangın başladığı andan itibaren en az 10 dakika içerisinde müdahale edilmez ise daha da büyüyecektir. Yangının olduğu yerde bulunan canlıların tahliyesi için en az 10 dakikaya ihtiyaç vardır. Bu sürenin sağlanabilmesi amacı ile bu ürünlerin kullanılmış olması gerekiyor.

Yanıcılığı en az olan ya da yanmaz nitelikte olan malzemeler kullanılması önemlidir. Yangına dayanıklı olan alüminyum doğrama firmaları 120 dakikaya kadar yangına dayanıklı ürünleri bulunduğunuz ortamlar için tasarlayarak güvenliğinizi artırıyor. Yangına dayanıklı alüminyum doğrama sistemleri ileri teknolojilerle desteklendiklerinden dolayı son zamanlarda yoğun bir seviyede ilgi görmektedir.

Yangına Dayanıklı Alüminyum Doğrama Sistemleri

İlk başlarda binaların yangın çıkış kapıları için üretilmiş olan bu tür alüminyum doğrama sistemleri her alanda tercih edilmeye başlamıştır. Yangından korunmaya hizmet eder nitelikte olan cam üniteler ve bağlantı unsurları ile bu sistemler desteklenerek daha fazla koruma sağlıyor. İyi derecede ses yalıtımı parametrelerine sahip olan bu ürünler kapılar ve başka bölümlerde için de kullanılıyor.

Sessizlik gerektiren yerlerde sıkça tercih ediliyor. Hastanelerde, ofis binalarında bu ürünleri sıklıkla görebilmek mümkün. En Zorlu olan koşullarda bile maksimum düzeyde dayanıklılık ve güvenlik sağlıyor. Yangına dayanıklı alüminyum doğrama sistemleri konusunda profesyonel bir firmayı tercih ediyor olmak, tam anlamıyla uluslararası kalite standartlarında bir hizmeti almanızı mümkün kılacaktır.

Çok fazla tasarım seçenekleri bulunması, kapı kapatıcı türleri bulunması, çeşitli menteşe seçenekleri bulunması ile yenilikçi üretim teknolojisi sunuyor. İçeride ve dışarıda oluşacak yangın etkilerine karşı mal ve can güvenliğini garanti altına alıyor. Sunmuş olduğu güvenlik etkisinin yanında aynı zamanda kullanıldığı yere de görsel açıdan maksimum düzeyde zenginlik katıyor.

Yangına Dayanıklı Alüminyum Doğrama Fiyatları

Sistemlerin fiyatları hesaplanırken fiyatı belirleyen en önemli faktörlerden bir tanesi profillerdir. Kullanım için gerekli olan profil alanın ölçüsüne bağlı olarak kesilip monte ediliyor. Alanın büyüklüğü daha fazla profil gerektiriyor. Kullanılacak olan cam tabakası ve cam işçiliği de ürün fiyatını etkiliyor. Camın görünümü ve rengi, temperli olup olmaması fiyatta değişiklikler meydana getiriyor.

Pencere tiplerinden kanatlı pencere tercih etmek maliyeti yükseltecek olsa bile kullanım açısından yüksek konfor elde etmenize sebep olacaktır. Ses yalıtımı, kolay açılıp kapanma, havalandırma kolaylığı sağlayacaktır. Donanım maliyetleri bu sistemlerin fiyatını etkileyen başka bir faktör. İthal donanımlara sahip olan malzemelerden üretilmiş sistemlerin fiyatları biraz daha yüksek olabilir.

Pencerenin çeşidi de fiyatı etkiler. Gömme panjur tercih etme ve ara parçalar ürün fiyatını arttırır. Ancak yüksek seviyede güvenlik ve ısı tasarrufu bu seçenekler sayesinde edinilebilir. Tüm yönleri ile kaliteli olarak yaptırılmış sistemler güvenlik ve tasarruf açısından çoğu zaman uygun maliyetli sistemlerdir. Yangına dayanıklı alüminyum doğrama sistemleri son zamanlarda çok daha kaliteli bir şekilde üretilmektedir.

kolasaluminyum.com

 
Gazipaşa'da kaza: 1 yaralı
 
Bodrum'da 29 kaçak ve 2 göçmen kaçakçısı yakalandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bilgisayar Kasası Nasıl Toplanmalıdır?
Bir bilgisayar toplamak için öncelikle liste yapılmalıdır. Bilgisayarın ...
Pek Çok Analizde Kullanılan İdrar Stribi İçin Online Sipariş İmkanı!
Tıbbi alanda çeşitli analizlerin yapılması için kullanılan yöntemler gün ...
Mdf Nedir? Mdf Çeşitleri Nelerdir?
Günümüzde ahşap ürünlerinde çok fazla tercih edilen MDF, çok sık kullanım ...
 
Omega 3 Kullanımında Nelere Dikkat Edilmelidir?
Vücudunuzun ihtiyaç duyduğu yağ türlerinin çoğunu diğer yağlardan veya ...
Su Sebili Almak İsteyenlerin Öncelikleri Ne Olmalı?
Öncelikle kullanım amacına göre seçim yapmalısınız. Cam su kapları 3 litre, ...
Plakalı Eşanjör Nedir?
Plakalı ısı eşanjörünün çalışma prensibi, yapısı, işlevi ve uygulaması ile belirlenir.
 
Sokak Modasına Uygun Erkek Tişört Kombinleri
Her birey tarzı ile sokak modasında kalıcı bir ilk izlenim bırakmak ister. ...
Cilt Ürünlerinde Muhteşem Etkiler Yaratan Clinique’nin Bakım Serileri
Cilt ile doğrudan temas eden ürünlerle yapılan makyaj işleminin cilt sağlığına ...
Elbise ile Hem Rahat Hem Şık
Kadınlar her ortama uygun olan ve kendilerini güzel hissettikleri elbise ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva