Emekli olan Yıldız Tilbe'den 'maaş' isyanı
Emekli olan Yıldız Tilbe'den 'maaş' isyanı
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
Kutsal görev için teşekkür etti
Kutsal görev için teşekkür etti
Tütüncü: Antalya'ya hizmet damgası vuracağız
Tütüncü: Antalya'ya hizmet damgası vuracağız
4 Mayıs 2020 Pazartesi - 15:18

Yaşlı kadının oğlu: Annemizin başımızın üzerinde yeri var

ANTALYA'da yakınları tarafından evinden atıldığını iddia ederek polisten yardım talebinde bulunan Fatma Bozer'in (91), sağlık sorunları yaşadığı iddia edildi. Bozer'in oğlu ve damadı, annelerinin geçen yıl da polise giderek olmayan altınlarının çalındığını öne sürerek haber olduğunu hatırlattı.

Yaşlı kadının oğlu: Annemizin başımızın üzerinde yeri var
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Olay, dün Kepez ilçesi Şehitler Parkı'nda meydana geldi. Parkta devriye gezen polis ekipleri, bastonu yardımıyla yürüyen Fatma Bozer'in yanına giderek, sokağa çıkma kısıtlaması olduğunu hatırlattı. Ağladığı gözlenen Fatma Bozer, kendisine ait evden birlikte yaşadığı yakınları tarafından kovulduğunu belirterek, polis ekiplerinden yardım istedi. Yaşlı kadın polis ekiplerine “Beni valiliğe götürün yavrum. Bana sahip çıkarlar" dedi. Gazetecilere konuşan Fatma Bozer, evinden zorla çıkartıldığını ve çok üzgün olduğunu söyledi. Kalacak bir yeri olmadığını anlatan Bozer, “Eşim, annem, babam ve kardeşlerim öldü. Son çare, Akseki'deki köyümde evim var. Orada kalırım" dedi. Polis, adresini tespit ettiği Fatma Bozer'i evine götürerek yakınlarına teslim etti.

'ALZHEİMER BELİRTİLERİ VAR'

Haberin medyada yer almasının ardından, Demirören Haber Ajansı'nın konuştuğu Fatma Bozer'in oğlu Tahsin Güven ile damadı Hakan Aktan, annelerinin sağlık sorunları nedeniyle yaşanmamış olayları olmuş gibi anlattığını ve ciddi derecede unutkanlığı bulunduğunu söyledi. Geçen yıl polise müracaat ederek, sattığını iddia ettiği ineklerin parasıyla aldığı 6 bileziği çaldırdığını söyleyen annelerinin o günlerde de medyaya konu olduğunu hatırlatan Hakan Aktan, şöyle dedi:

“Kendisiyle yaklaşık 12 yıl öncesine kadar 5 yıl birlikte oturduk. Eşimle anlaşamayınca oturduğumuzun evin alt katındaki evine indirdik. Zaman zaman bize çatıyordu ama ses çıkarmıyorduk. Son zamanlarda daha da agresif olmaya başladı. Hatta altınlarının çalındığını bile söyledi. Aslında kendisinin altını da yok. Ayrıldığı kayınpederime de bazı asılsız suçlamalarda bulundu. Bunu sürekli yapıyor. Yaşlı olduğu için de bir şey diyemiyoruz."

Sokağa çıkma kısıtlamasında annelerinin kendilerinden habersiz dışarı çıktığını sözlerine ekleyen Hakan Aktan, “Polisler yakalayıp, ceza kesileceğini söyleyince, evden kovulduğunu söylemiş. İşin aslını öğrenen polis, onu evine bırakıp, bir de uyarıda bulunarak ayrıldı. Kaynanamın evi var, maaşı var. Ayrıca yardımlar da geliyor. Kendisinde alzheimer belirtileri var. Unutkanlığı çok. Çoğu kez kaybettim dediği parayı bulup, verdik. Kendisini böyle idare ediyoruz" diye konuştu.

'MAĞDUR OLAN ANNEM DEĞİL, BİZİZ'

Yaşlı kadının oğlu Tahsin Güven ise annesinin medyada çıktığı gibi 75 değil, 91 yaşında olduğunu hatırlatarak, “Annemin evi var. Zaman zaman evime götürüp, orada ona bakıyorum. Götürdüğümüz yemekleri bazen döküyor. Bağırıp, çağırıyor. Yaşlıdır, başımızın üzerinde yeri var. O bizim annemiz. İyi de olsa kötü de olsa atamız. Ama yapılan haberden sonra sosyal medyada kötü, yanlış yorumlar yapılıyor ki, aynaya bakıp kendi kendime 'ben neymişim' diyorum. Böyle bir şey yok. Ortada ciddi bir mağduriyet var. Mağdur olan annem değil, biziz. Durumu benden daha iyi. İki tane tapulu evi var. Maaş alıyor. Devlet her gün yemeğini getiriyor. Biz de her zaman yanına geliyoruz. Geçenlerde 16 saat hastanede başında bekledim. Atacak olsam 16 saat başında beklemem. Bilip bilmeden bizi yanlış değerlendirip, yanlış yorum yapıyorlar" dedi.

'SÖYLEDİKLERİNİ CİDDİYE ALMAMAK LAZIM'

Annesinde ciddi unutkanlık olduğunu da sözlerine ekleyen Tahsin Güven, konuşmasını şöyle tamamladı:

“Bir yere koyduğu şeyi bulamıyor, sonra da çalındı diye milleti suçluyor. Yeğenime, bize huzur vermiyor. Sokağa çıkma yasağında bizden birinin evine girdiğini ve hırsızlık yapıldığını söylüyor. Sokağa çıkma yasağı varken biz nasıl dışarıya çıkabiliriz. Yetkililerden rica ediyorum. Anneme sahip çıksınlar. Sağlık sorunları var. Unutkanlık var. Kendisini kaybediyor. Geçenlerde parasını toprağın altına gömmüş. Sonra da çalındı diyerek bizi suçladı. Onu çok ciddiye almamak lazım. İyi de olsa, kötü de olsa bizim annemiz. Başımızın üzerinde yeri var. Biz ona ölene kadar bakacağız. Bakmak da zorundayız. Hakkımızda ne söylerse söylesin, bizim annemiz. Ancak ricam, sosyal medyada bilip bilmeden yanlış yorumlar yapmasınlar. Ben hayırsız bir insan olsaydım, çıkıp burada dobra dobra konuşmazdım."

ANTALYA'DA YAKINLARI TARAFINDAN EVINDEN ATILDIGINI IDDIA EDEREK POLISTEN YARDIM TALEBINDE BULUNAN FATMA BOZER'IN (OGLU ILE), SAGLIK SORUNLARI YASADIGI IDDIA EDILDI. BOZER'IN OGLU TAHSIN GUVEN VE DAMADI HAKAN AKTAN, ANNELERININ GECEN YIL DA POLISE GIDEREK OLMAYAN ALTINLARININ CALINDIGINI ONE SUREREK HABER OLDUGUNU HATIRLATTI.(FOTO:SULEYMAN EKIN/ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA YAKINLARI TARAFINDAN EVINDEN ATILDIGINI IDDIA EDEREK POLISTEN YARDIM TALEBINDE BULUNAN FATMA BOZER'IN (91), SAGLIK SORUNLARI YASADIGI IDDIA EDILDI. BOZER'IN OGLU TAHSIN GUVEN VE DAMADI HAKAN AKTAN, ANNELERININ GECEN YIL DA POLISE GIDEREK OLMAYAN ALTINLARININ CALINDIGINI ONE SUREREK HABER OLDUGUNU HATIRLATTI.(FOTO:SULEYMAN EKIN/ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA YAKINLARI TARAFINDAN EVINDEN ATILDIGINI IDDIA EDEREK POLISTEN YARDIM TALEBINDE BULUNAN FATMA BOZER'IN (91), SAGLIK SORUNLARI YASADIGI IDDIA EDILDI. BOZER'IN OGLU TAHSIN GUVEN (SAGDA) VE DAMADI HAKAN AKTAN (SOLDA) , ANNELERININ GECEN YIL DA POLISE GIDEREK OLMAYAN ALTINLARININ CALINDIGINI ONE SUREREK HABER OLDUGUNU HATIRLATTI.(FOTO:SULEYMAN EKIN/ANTALYA-DHA)

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA)

Etiketler:
 
Doğal Boya Nedir, Nasıl Üretilir?
 
İzmir'in güvercinlerini Darth Vader besledi
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 2 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Hamdi Yegin 4 Mayıs 2020 Pazartesi 22:42

Ben bu habere yorum yapmistim cok üzüldüm keski ilk yazinizi iyice arastirdiktan sonra yazsaydiniz,o yasli hanimin akrabalarindan özür dilerim haklarini helal ederler isallah.

Yorumu oyla      1      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalya Sürücü Kursları & Antalya Ehliyet Kursları
Yeni çıkan araba modelleri insanlarda araba kullanma isteği uyandırıyor. ...
Sedyeyi gemi, paspasları kürek yapıp Titanic'i canlandırdılar
ANTALYA'da özel bir diyaliz merkezi çalışanları, koronavirüs salgını stresinden ...
Hırsızlar, üniversiteden 8 hurda klima motoru çaldı
ANTALYA'da, Akdeniz Üniversitesi yerleşkesine giren hırsız ya da hırsızlar, ...
 
Sebze kasaları ve saksılarla oyun platformu kurdular
ANTALYA'nın Serik ilçesinde Kemal Demir, uygulanan 3 günlük sokağa çıkma ...
Yasak bitti vatandaşlar sokağa akın etti
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde sokağa çıkma kısıtlamasının sona ermesinin ...
Tartıştığı eski kocasını sırtından bıçakladı
ANTALYA'da Seda İ. (31), kendisini darbettiğini öne sürdüğü eski eşi Mehmet ...
 
Acil doktoru anneye, kızından resimli moral
AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Hastanesi'nde, koronavirüs vakası olarak gelen ...
Muratpaşa cimnastikte antrenman evde başladı
MURATPAŞA Belediyespor cimnastik takımı, koronavirüs nedeniyle salonların ...
Mahalle girişine iki dev bayrak
ANTALYA'nın Kaş ilçesine bağlı eski adı Seyret olan Gökçeören Mahallesi'ne ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva