Oscar ödüllü oyuncuya 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü' verildi
Oscar ödüllü oyuncuya 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü' verildi
Armağan Şenol yaşamını yitirdi
Armağan Şenol yaşamını yitirdi
Cannes jürisinde Türk isim
Cannes jürisinde Türk isim
Eşini av tüfeğiyle öldürdükten sonra intihar etti
Eşini av tüfeğiyle öldürdükten sonra intihar etti
1 Şubat 2024 Perşembe - 16:16

Yazar Mario Levi son yolculuğuna uğurlandı

İSTANBUL sevgisiyle tanınan ve sayısız eser kaleme alan yazar ve iletişim eğitmeni Mario Levi son yolculuğuna uğurlandı.

Yazar Mario Levi son yolculuğuna uğurlandı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

İstanbul Bir Masaldı, En Güzel Aşk Hikayemiz, Bir Şehre Gidememek gibi kitaplarıyla tanınan yazar ve iletişim eğitmeni Mario Levi için Acıbadem Musevi Mezarlığı’nda cenaze töreni düzenlendi. Cenazede taziyeleri Levi’nin eşi Ece Erdoğuş Levi ile ailenin yakınları kabul etti. Levi’nin çalışma arkadaşları, edebiyat ve sanat dünyasından isimler ile dostları aileyi yalnız bırakmadı. 66 yaşında hayatını kaybeden Levi için düzenlenen cenaze töreni sırasında, mezarlık çevresinde polis ekipleri geniş güvenlik önlemi aldı.

"BİZE İLHAM VERMEYE DEVAM EDECEK"

Televizyon programcısı Pelin Batu, "Çok kıymetli bir yazardı. İstanbul bir masaldı diyor ya, bir varmış bir yokmuş, hepimiz öyleyiz, bir varız, bir yokuz. Kelimeleriyle, sözleriyle, kitaplarıyla devam edecek bize ilham vermeye. Çok çalışkan, aynı zamanda çok da iyi bir insandı. Hayat enerjisi çok yüksek, inanılmaz komik, eğlenceli, sadece iyi bir yazarı yitirmedik, iyi bir arkadaşımızı da kaybettik bugün" dedi.

Buart Sanat Atölyesi’nden çalışma arkadaşı ise, "Uzun yıllardır beraberiz, çok değerli hocalarımızla beraber. Yeri asla dolmayacak. Artık zihinlerimizde, kalplerimizde, kulaklarımızda ve kalemlerimizde yaşayacak. Çok büyük bir kayıp, hem edebiyat için hem dünya için. Bir tek Türkiye için değil, dünya için. Allah rahmet eylesin, onu çok seviyoruz ve hep öyle hatırlayacağız. Onu tanıdığımız için çok şanslıyız" şeklinde konuştu. 

"MARIO TÜRKİYE İÇİN DEĞİL DÜNYA ÇAPINDA BİR DEĞER"

Spiker Gülgün Feyman ise, "Ben kaybetmek olarak bakmıyorum. Bundan sonra onun Türkçe konusundaki düşüncelerini, edebiyata ilişkin düşüncelerini, bir eğitmen olarak, öğretmen olarak verdiği mesajları yaşatmak gerekiyor. Onun adına atölyeler düzenlenmeli çünkü Mario Levi, 'Benim en derin ülkem Türkçe' diyen çok özel bir insan, dilimize sahip çıkmış bir insan. Lütfen birbirimizi ötekileştirmeyelim, ön yargılardan arınalım ve içimizdeki o insanı, o derinliği, hissederek yaşayalım. Mario Türkiye için değil, dünya çapında bir değer. Onun anısını yaşatmak artık hele dile aşık olan ben, onun anısını yaşatmak hepimizin görevi olmalı, yayın kuruluşlarının da öyle. Onun anısına söyleşiler de yapılmalı çünkü edebi kişiliği çok güçlüydü. Toprağı bol olsun" diye konuştu.

ISTANBUL SEVGISIYLE TANINAN VE SAYISIZ ESER KALEME ALAN YAZAR VE ILETISIM EGITMENI MARIO LEVI SON YOLCULUGUNA UGURLANDI. ISTANBUL BIR MASALDI, EN GUZEL ASK HIKAYEMIZ, BIR SEHRE GIDEMEMEK GIBI KITAPLARIYLA TANINAN YAZAR VE ILETISIM EGITMENI MARIO LEVI ICIN ACIBADEM MUSEVI MEZARLIGI’NDA CENAZE TORENI DUZENLENDI. CENAZEDE TAZIYELERI LEVI’NIN ESI ECE ERDOGUS LEVI ILE AILENIN YAKINLARI KABUL ETTI. AILEYI, LEVI’NIN CALISMA ARKADASLARI, EDEBIYAT VE SANAT DUNYASINDAN ISIMLER, DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI. 66 YASINDA HAYATINI KAYBEDEN LEVI ICIN DUZENLENEN CENAZE TORENI SIRASINDA MEZARLIK CEVRESINDE, POLIS EKIPLERI GENIS GUVENLIK ONLEMI ALDI.( FOTOGRAF: GOKCE KARAKOSE/ ISTANBUL DHA)

ISTANBUL SEVGISIYLE TANINAN VE SAYISIZ ESER KALEME ALAN YAZAR VE ILETISIM EGITMENI MARIO LEVI SON YOLCULUGUNA UGURLANDI. ISTANBUL BIR MASALDI, EN GUZEL ASK HIKAYEMIZ, BIR SEHRE GIDEMEMEK GIBI KITAPLARIYLA TANINAN YAZAR VE ILETISIM EGITMENI MARIO LEVI ICIN ACIBADEM MUSEVI MEZARLIGI’NDA CENAZE TORENI DUZENLENDI. CENAZEDE TAZIYELERI LEVI’NIN ESI ECE ERDOGUS LEVI ILE AILENIN YAKINLARI KABUL ETTI. AILEYI, LEVI’NIN CALISMA ARKADASLARI, EDEBIYAT VE SANAT DUNYASINDAN ISIMLER, DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI. 66 YASINDA HAYATINI KAYBEDEN LEVI ICIN DUZENLENEN CENAZE TORENI SIRASINDA MEZARLIK CEVRESINDE, POLIS EKIPLERI GENIS GUVENLIK ONLEMI ALDI.( FOTOGRAF: GOKCE KARAKOSE/ ISTANBUL DHA)

ISTANBUL SEVGISIYLE TANINAN VE SAYISIZ ESER KALEME ALAN YAZAR VE ILETISIM EGITMENI MARIO LEVI SON YOLCULUGUNA UGURLANDI. ISTANBUL BIR MASALDI, EN GUZEL ASK HIKAYEMIZ, BIR SEHRE GIDEMEMEK GIBI KITAPLARIYLA TANINAN YAZAR VE ILETISIM EGITMENI MARIO LEVI ICIN ACIBADEM MUSEVI MEZARLIGI’NDA CENAZE TORENI DUZENLENDI. CENAZEDE TAZIYELERI LEVI’NIN ESI ECE ERDOGUS LEVI ILE AILENIN YAKINLARI KABUL ETTI. AILEYI, LEVI’NIN CALISMA ARKADASLARI, EDEBIYAT VE SANAT DUNYASINDAN ISIMLER, DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI. 66 YASINDA HAYATINI KAYBEDEN LEVI ICIN DUZENLENEN CENAZE TORENI SIRASINDA MEZARLIK CEVRESINDE, POLIS EKIPLERI GENIS GUVENLIK ONLEMI ALDI.( FOTOGRAF: GOKCE KARAKOSE/ ISTANBUL DHA) FOTOGRAFTA: TELEVIZYON PROGRAMCISI PELIN BATU

ISTANBUL SEVGISIYLE TANINAN VE SAYISIZ ESER KALEME ALAN YAZAR VE ILETISIM EGITMENI MARIO LEVI SON YOLCULUGUNA UGURLANDI. ISTANBUL BIR MASALDI, EN GUZEL ASK HIKAYEMIZ, BIR SEHRE GIDEMEMEK GIBI KITAPLARIYLA TANINAN YAZAR VE ILETISIM EGITMENI MARIO LEVI ICIN ACIBADEM MUSEVI MEZARLIGI’NDA CENAZE TORENI DUZENLENDI. CENAZEDE TAZIYELERI LEVI’NIN ESI ECE ERDOGUS LEVI ILE AILENIN YAKINLARI KABUL ETTI. AILEYI, LEVI’NIN CALISMA ARKADASLARI, EDEBIYAT VE SANAT DUNYASINDAN ISIMLER, DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI. 66 YASINDA HAYATINI KAYBEDEN LEVI ICIN DUZENLENEN CENAZE TORENI SIRASINDA MEZARLIK CEVRESINDE, POLIS EKIPLERI GENIS GUVENLIK ONLEMI ALDI.( FOTOGRAF: GOKCE KARAKOSE/ ISTANBUL DHA) FOTOGRAFTA: BUART SANAT'TAN CALISMA ARKADASI

ISTANBUL SEVGISIYLE TANINAN VE SAYISIZ ESER KALEME ALAN YAZAR VE ILETISIM EGITMENI MARIO LEVI SON YOLCULUGUNA UGURLANDI. ISTANBUL BIR MASALDI, EN GUZEL ASK HIKAYEMIZ, BIR SEHRE GIDEMEMEK GIBI KITAPLARIYLA TANINAN YAZAR VE ILETISIM EGITMENI MARIO LEVI ICIN ACIBADEM MUSEVI MEZARLIGI’NDA CENAZE TORENI DUZENLENDI. CENAZEDE TAZIYELERI LEVI’NIN ESI ECE ERDOGUS LEVI ILE AILENIN YAKINLARI KABUL ETTI. AILEYI, LEVI’NIN CALISMA ARKADASLARI, EDEBIYAT VE SANAT DUNYASINDAN ISIMLER, DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI. 66 YASINDA HAYATINI KAYBEDEN LEVI ICIN DUZENLENEN CENAZE TORENI SIRASINDA MEZARLIK CEVRESINDE, POLIS EKIPLERI GENIS GUVENLIK ONLEMI ALDI.( FOTOGRAF: GOKCE KARAKOSE/ ISTANBUL DHA) FOTOGRAFTA: SPIKER GULGUN FEYMAN

ISTANBUL SEVGISIYLE TANINAN VE SAYISIZ ESER KALEME ALAN YAZAR VE ILETISIM EGITMENI MARIO LEVI SON YOLCULUGUNA UGURLANDI. ISTANBUL BIR MASALDI, EN GUZEL ASK HIKAYEMIZ, BIR SEHRE GIDEMEMEK GIBI KITAPLARIYLA TANINAN YAZAR VE ILETISIM EGITMENI MARIO LEVI ICIN ACIBADEM MUSEVI MEZARLIGI’NDA CENAZE TORENI DUZENLENDI. CENAZEDE TAZIYELERI LEVI’NIN ESI ECE ERDOGUS LEVI ILE AILENIN YAKINLARI KABUL ETTI. AILEYI, LEVI’NIN CALISMA ARKADASLARI, EDEBIYAT VE SANAT DUNYASINDAN ISIMLER, DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI. 66 YASINDA HAYATINI KAYBEDEN LEVI ICIN DUZENLENEN CENAZE TORENI SIRASINDA MEZARLIK CEVRESINDE, POLIS EKIPLERI GENIS GUVENLIK ONLEMI ALDI.( FOTOGRAF: GOKCE KARAKOSE/ ISTANBUL DHA) FOTOGRAFTA: ESI ECE ERDOGUS LEVI (SARI SACLI)

ISTANBUL SEVGISIYLE TANINAN VE SAYISIZ ESER KALEME ALAN YAZAR VE ILETISIM EGITMENI MARIO LEVI SON YOLCULUGUNA UGURLANDI. ISTANBUL BIR MASALDI, EN GUZEL ASK HIKAYEMIZ, BIR SEHRE GIDEMEMEK GIBI KITAPLARIYLA TANINAN YAZAR VE ILETISIM EGITMENI MARIO LEVI ICIN ACIBADEM MUSEVI MEZARLIGI’NDA CENAZE TORENI DUZENLENDI. CENAZEDE TAZIYELERI LEVI’NIN ESI ECE ERDOGUS LEVI ILE AILENIN YAKINLARI KABUL ETTI. AILEYI, LEVI’NIN CALISMA ARKADASLARI, EDEBIYAT VE SANAT DUNYASINDAN ISIMLER, DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI. 66 YASINDA HAYATINI KAYBEDEN LEVI ICIN DUZENLENEN CENAZE TORENI SIRASINDA MEZARLIK CEVRESINDE, POLIS EKIPLERI GENIS GUVENLIK ONLEMI ALDI.( FOTOGRAF: GOKCE KARAKOSE/ ISTANBUL DHA) FOTOGRAFTA.: ESI ECE ERDOGUS LEVI (SARI SACLI )

Gökçe KARAKÖSE, Ömer HASAR / İSTANBUL, (DHA)

 
Antalya'da feci kaza! Kamyonet kanala düştü
 
Metin Lokumcu davasında, 2'nci keşif talebine mahkemeden ret
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'de FETÖ operasyonu; 23 gözaltı
İZMİR'de FETÖ/PDY’ye yönelik yapılan operasyonda 23 şüpheli yakalandı.
Paraşütçüler gökyüzünde kahvaltı yaptı
ERZİNCAN’daki Ergan Dağı Kayak Merkezi'nde yamaç paraşütü yapan Hasan ...
Damat dehşetinde ölü sayısı 5’e çıktı
GAZİANTEP’te Halil Çağlar’ın boşanma aşamasındaki eşi ve 2 kayınbiraderini ...
 
Mazhar ve Fuat’tan, Özkan’sız ilk konser
Mazhar ve Fuat, yaklaşık sekiz ay sonra ilk kez Özkan’sız sahneye çıkmaya hazırlanıyor.
Şükran Atalay: Çözüm hak ihlali kararının uygulanmasıdır
MİLLETVEKİLLİĞİ düşürülen Can Atalay’ın annesi Şükran Atalay ve Atalay’ın ...
Oturduğu apartmanın önünde cesedi bulundu
KOCAELİ’nin Gebze ilçesinde Şerife İşibil (35) 8’inci katında oturduğu ...
 
ABD İstanbul Başkonsolosluğu'nda hareketli dakikalar
SARIYER’DE bulunan ABD İstanbul Başkonsolosluğu otoparkına girmeye çalışan ...
Settar Tanrıöğen'in yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor
BEYİN damarlarında oluşan anevrizma kanaması nedeniyle özel bir hastanede ...
İrem Sak'tan 'pavyon' yorumu
"Yalan Dünya" dizisindeki 'Tülay Ünlü' karakteriyle tanınan İrem Sak, ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva