Cezada indirim aileyi şoke etti
Cezada indirim aileyi şoke etti
Hasan Can Kaya acil ameliyata alındı
Hasan Can Kaya acil ameliyata alındı
Aybüke Pusat alkollü araç kullanırken yakalandı
Aybüke Pusat alkollü araç kullanırken yakalandı
4 gazinin mirasçısına İstiklal Madalyası verilecek
4 gazinin mirasçısına İstiklal Madalyası verilecek
2 Kasım 2020 Pazartesi - 19:56

Yeni bir Şule Çet olayı mı?..

ANKARA'da özel lisede eğitim gören Gamze Açar (17) Kızılcahamam ilçesinde konakladığı termal otelin 5'inci katındaki odadan şüpheli bir şekilde düşerek hayatını kaybetti. Başkent'te plazanın 20'nci katından düşen Şule Çet'in ölümüyle benzerlik gösteren olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı.

Yeni bir Şule Çet olayı mı?..
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Özel kolejde eğitim gören Gamze Açar, devre mülk satışı yapan firmanın adına internette verilen satış danışmanı arandığına ilişkin ilanda yer alan numarayı aradı. Açar, firmada çalıştığını ileri süren görevliler Kızılay'da buluştu. 4 kişi, Gamze Açar'ı Kızılcahamam ilçesinde odaları devre mülk olarak kiralanan otele götürdü. Açar, resepsiyondaki görevliden gizli bir şekilde 5'inci kattaki odaya götürüldü. Dün sabah saatlerinde gürültü üzerine dışarıya çıkan otel görevlileri, Gamze Açar'ı kanlar içinde yerde buldu. Çağrılan ambulansla önce Kızılcahamam Devlet Hastanesi'ne ardından da Ankara Şehir Hastanesi'ne kaldırılan Açar, doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

5 KİŞİ GÖZALTINDA

Mayıs 2018'de Ankara'da plazanın 20’nci katından düşen, önce intihar ettiği ileri sürülen; ancak daha sonra 2 kişi tarafından atılarak öldürüldüğü ortaya çıkan Şule Çet'in ölümüyle benzerlik gösteren Gamze Açar'ın ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında Gamze Açar'ın kaldığı otel odasında inceleme yapıldı. Odada eşyaların dağıldığı ve bardık kırıklarının olduğu saptandı. İncelemenin ardından oda ve odanın bulunduğu kat mühürlendi. Açar'ı otele götüren 4 kişinin de aralarında bulunduğu toplam 5 kişi ise gözaltına alındı. Şüpheliler, ilk ifadelerinde Gamze Açar'ın pencereden atlayarak yaşamına son verdiğini ileri sürdü.

'İNTİHAR EDECEK BİRİSİ DEĞİLDİ'

Gamze Açar'ın cesedi, Ankara Adli Kurumu'nda yapılan incelemeden sonra ailesine teslim edildi. Açar'ın yakınları ve arkadaşları büyük üzüntü yaşarken, genç kızın intiharına inanmadıklarını söylediler. Açar'ın sınıf arkadaşı Kardelen Yıldız, "Gamze asla intihar edecek bir insan olmadı. Çok fazla hayali vardı. Okul içinde okul dışında neşe kaynağımızdı. Bu olay bizi derinden üzdü Gamze’nin başına geldi. Bu olay Şule Çet'in ölümüne çok benziyor. Başka Şule Çet'ler, başka Gamze’ler ölmesin artık" dedi.  Yağmur Dönmez ise Gamze'nin hayat dolu olduğunu anlatarak, "Sanmıyorum intihar edeceğini, intihara karşıydı ve bunu saçma buluyordu. Daha kaç Gamze ölecek? Gamze için adalet istiyoruz" diye konuştu. Fırat Şenyiğit de olayın peşini bırakmayacaklarını kaydetti.

OTEL GÖREVLİSİ: EŞYALAR DAĞINIKTI

Otel görevlisi ise söz konusu odanın yıllık devre mülk olarak firmaya kiralandığını, genç kızın gizli bir şekilde odaya çıkarıldığını öğrendiklerini söyledi. Görevli, sabaha karşı gürültü üzerine dışarıya çıktıklarında Gamze'yi kanlar içinde gördüklerini, odada da eşyaların dağınık şekilde olduğunu belirtti.

'17 YAŞINDAKİ KIZIN BİZİMLE ÇALIŞMASI MÜMKÜN DEĞİL'

?İlanda ismi kullanılan firmanın satış müdürü Recep Burulday ise "Normalde bizim çalışan personelimiz 9 ve 12’nci katlarda kalıyor. O kişiler önce gelip burada 5’inci kattaki misafir odalarına yerleşiyor. Ardından da kızı gece geç saatlerde getiriyorlar ve resepsiyona çaktırmadan odaya alıyorlar. Zaten 17 yaşındaki bir kızın bizimle çalışması veya otele giriş yapması mümkün değil. O kişiler kendilerince internetten ilan vermişler. Bizim kendi çalıştığımız şirket ile kesinlikle hiçbir alakaları yok. Biz kendi firmamız olarak bu otele aylık ücret veriyoruz ve çalışanlarımız burada kalıyor. O gelen kişilerden birinin adı R. ve yanındakilerle birlikte gözaltında" diye konuştu. 

Şirket sahibi Gökbay ise "Gözaltına alınan 5 kişi var ve onlar kendilerince bir ilan vermiş. Ayrıca onların bizimle hiçbir alakaları yok, şirketimin adını da verdikleri ilanda kullanmamışlar zaten ki kullanmaları da mümkün değil" ifadelerini kullandı. 

Gamze Açar’ın cenazesi ailesi tarafından teslim alınarak defnedilmek üzere Antalya Karaöz’e götürüldü.

Etiketler:
 
Antalyalı vekilin dokunulmazlık dosyası da TBMM'de...
 
Aşıklar Mağarası turistlerin ilgi odağı
YORUMLAR
 Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalyalı vekilin dokunulmazlık dosyası da TBMM'de...
ARALARINDA CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da bulunduğu 18 milletvekiline ...
Hayat yaşamaya değer
Turgut GÜNGÖR
Güvenli tatil merkezi 'Kemer'
TÜRKİYE'nin en önemli turizm lokomotifleri arasında yer alan Kemer'e tatile ...
 
Muratpaşa mısırı, 13 bin paket un oldu
ANTALYA'da, Muratpaşa Belediyesi'nin covid-19 salgının yaratabileceği ...
Metruk binada çıkan yangın, büyümeden söndürüldü
ANTALYA'da, 2 katlı metruk binada, henüz belirlenemeyen nedenle çıkan ...
Manavgatlı offroadçulardan sahilde temizlik
MANAVAGAT Offroad Kulübü üyeleri aileleriyle birlikte sahillerde temizlik ...
 
Ekim ayı hal endeksi açıklandı
ANTALYA Ticaret Borsası (ATB), Ekim ayı Antalya Halleri Domates, Sebze ...
Antalya turizminde ekimde Ukrayna mucizesi
ANTALYA'ya ekim ayında 700 bin 90, 10 aylık dönemde ise 3 milyon 276 bin ...
Finike'den deprem bölgesine yardım
ANTALYA'nın Finike ilçesinde belediye tarafından organize edilen kampanya ...
 
Dursun Gündoğdu
4 makamlı başkan; Muhittin Böcek...
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva