Ferman Akgül Kopenhag'a taşınıyor
Ferman Akgül Kopenhag'a taşınıyor
Tarık Mengüç'ten çarpıcı açıklama
Tarık Mengüç'ten çarpıcı açıklama
Başkan Kotan'dan Doyran ve Bahtılı'ya hafta sonu ziyareti
Başkan Kotan'dan Doyran ve Bahtılı'ya hafta sonu ziyareti
2 aylık evli çift, motosiklet kazasında yaralandı
2 aylık evli çift, motosiklet kazasında yaralandı
2 Aralık 2021 Perşembe - 11:47

Yer sofrasındaki katliamın arkasında cinsel istismar çıktı

MUĞLA'da evde yer sofrasında yemek yiyen amcası Adnan Buhuroğlu (58) ile kuzenleri Yasin (29) ve Tahsin (27) Buhuroğlu'nu pencereden av tüfeğiyle ateş ederek öldüren Recep Buhuroğlu'nun (28) ifadesi ortaya çıktı.

Yer sofrasındaki katliamın arkasında cinsel istismar çıktı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Olay, 27 Kasım günü saat 21.30 sıralarında, Seydikemer'in kırsal Çatak Mahallesi'nde meydana geldi. Adnan Buhuroğlu, oğulları Yasin ve Tahsin ile birlikte evde yemek yerken, aralarında husumet bulunan yeğeni Recep Buhuroğlu, av tüfeğiyle pencereden ateş edip, kaçtı. Silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine adrese jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, baba ile oğullarının hayatını kaybettiği belirlendi.

Cinayetin hemen ardından, anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'taki hikaye bölümünde, "Buradan yazayım. Tanıdık, tanımadık kim varsa hakkınızı helal edin. Ben artık yokum, ulaşamazsanız yani bana. Olması gereken neyse onu yaptım, hoşça kalın' yazısı paylaşan Recep Buhuroğlu gözaltına alınıp, tutuklandı.

Adnan, Yasin ve Tahsin Buhuroğlu’nun cenazeleri ise Muğla Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsilerin ardından mahalle mezarlığında toprağa verildi.

'TAHSİN'E SÖYLEYİN KÖYE GELMESİN, GELİRSE ÖLDÜRÜRÜM'

Recep Buhuroğlu’nun, savcılıktaki verdiği ifade ortaya çıktı. İfadesinde amcası ile aralarında arazi anlaşmazlığı olduğunu belirten Buhuroğlu, "Ancak bu aramızda husumete dönüşmemişti. Mahkeme süreci de bulunmuyordu. Birbirimize gidip geliyorduk. Bundan 4-5 gün önce kız kardeşimin Tahsin tarafından cinsel istismara uğradığını öğrendim. Babam ile savcılığa giderek şikayetçi olmuşlar. Tahsin'e husumet beslemeye başladım. Şikayetin olduğu akşam Ramazan ile Yusuf isimli amcalarıma, 'Tahsin'e söyleyin köye gelmesin, gelirse öldürürüm' dedim. Annem korkarak evde bulunan tüfeği Ramazan amcamın evine bırakmış. Amcamdan tüfeği geri aldım" dedi.

TAHSİN'İN ÖLDÜĞÜNDEN EMİN OLMAK İSTEMİŞ

Recep Buhuroğlu, Tahsin'i mahalleye gelmediği sürece öldürme niyeti olmadığını anlattığı ifadesini şöyle sürdürdü:

"Olay gecesi saat 19.30 sıralarında kahvehaneye oturmaya gittim. Yanıma tüfeği almadım. Saat 21.00 sıralarında eve dönerken, amcamlarım evinin önünden geçiyordum. Pencereden amcam ile oğulları Tahsin ve Yasin'in yer sofrasında yemek yediğini gördüm. Eve giderek annemden gizlice tüfeği aldım. Kapıdan çıkarken annem beni gördü ve nereye gittiğimi sordu. Kendisine ava gideceğimi söyledim. Annemin Tahsinlerin evine gittiğimi anlamaması için ters yönden gittim. Annem içeri girdiğinde onların evine yöneldim. Evlerinin altında bulunan ahırdan balkon gibi olan yere duvarın üstünden atlayarak çıktım. Sonra pencereden Tahsin, amcam ve Yasin'i yer sofrasında otururken gördüm. Perde çekili değildi. Onlar beni görmedi. Yerde sofrada yemek yiyorlardı. Tahsin'in vücudunu hedef alarak bir el ateş ettim. Bunun üzerine Yasin ayağa kalkıp cama doğru geldiği sırada korkarak panikle hedef gözetmeden ateş etmeye başladım. Amcam ve Yasin'e de ateş ettim. En son Tahsin'in öldüğünden emin olmak için içeri girip kontrol ettim."

MUGLA'DA AMCASI ADNAN BUHUROGLU (58)  ILE KUZENLERI YASIN BUHUROGLU (29) (FOTOGRAFTA) VE TAHSIN (27) BUHUROGLU'NU 27 KASIM'DA EVDE YEMEK YEDIKLERI SIRADA AV TUFEGIYLE OLDUREN VE SEVK EDILDIGI ADLIYEDE TUTUKLANAN RECEP BUHUROGLU'NUN (28), SAVCILIKTAKI IFADESINDE KIZ KARDESININ,  KUZENI TAHSIN BUHUROGLU TARAFINDAN CINSEL ISTISMARA UGRADIGINI DUYMASI UZERINE CINAYETI ISLEDIGINI ONE SURDUGU OGRENILDI. (FOTO: MUGLA / DHA) (ARSIV)

MUGLA'DA AMCASI ADNAN BUHUROGLU (58) (FOTOGRAFTA), ILE KUZENLERI YASIN (29) VE TAHSIN (27) BUHUROGLU'NU 27 KASIM'DA EVDE YEMEK YEDIKLERI SIRADA AV TUFEGIYLE OLDUREN VE SEVK EDILDIGI ADLIYEDE TUTUKLANAN RECEP BUHUROGLU'NUN (28), SAVCILIKTAKI IFADESINDE KIZ KARDESININ,  KUZENI TAHSIN BUHUROGLU TARAFINDAN CINSEL ISTISMARA UGRADIGINI DUYMASI UZERINE CINAYETI ISLEDIGINI ONE SURDUGU OGRENILDI. (FOTO: MUGLA / DHA) (ARSIV)

MUGLA'DA AMCASI ADNAN BUHUROGLU (58)  ILE KUZENLERI YASIN (29) VE TAHSIN (27) BUHUROGLU'NU  27 KASIM'DA EVDE YEMEK YEDIKLERI SIRADA AV TUFEGIYLE OLDUREN VE SEVK EDILDIGI ADLIYEDE TUTUKLANAN RECEP BUHUROGLU'NUN (28) (FOTOGRAFTA), SAVCILIKTAKI IFADESINDE KIZ KARDESININ,  KUZENI TAHSIN BUHUROGLU TARAFINDAN CINSEL ISTISMARA UGRADIGINI DUYMASI UZERINE CINAYETI ISLEDIGINI ONE SURDUGU OGRENILDI.(FOTO: MUGLA DHA) (ARSIV)

Cavit AKGÜN/MUĞLA, (DHA)

 
Burdur'da 'Kütüphanesiz okul kalmayacak'
 
2 günlük Uras bebeğin ölümünde doktor kusurlu bulundu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yunanistan'ın Ege Denizi'nde ölüme terk ettiği 44 göçmen kurtarıldı
YUNAN Sahil Güvenlik unsurları tarafından darbedilerek, pasaport, para ...
Uludağ’da kayak öğrenmenin saati 450 TL
KIŞ turizminin gözde merkezlerinden Uludağ’da bu sezon kişi başı 1 saatlik ...
Otomobille servis minibüsü çarpıştı; 3 öğrenci yaralandı
AKSARAY'da öğrenci servis minibüsüyle otomobil, kavşakta çarpıştı. Kazada ...
 
Sevgilisinin 'İntihar etti' dediği Elif'in parmak izi bıçakta yok
KIRIKKALE'de, uluslararası ilişkiler bölümü öğrencisi Elif Sinan'ın (24) ...
Ekin'in cinayet şüphelisinden 'börekli, silahlı' intihar savunması
ADANA'da apartman bahçesinde yaralı bulunup, kaldırıldığı hastanede hayatını ...
Ardahan'da Kura Nehri dondu
ARDAHAN'da etkili olan kar yağışının ardından Kura Nehri'nin yüzeyi, buz tuttu.
 
Düşen telefonunu almak isterken kayalıkların arasına sıkıştı
KARTAL Sahili'nde düşen cep telefonunu almaya çalışırken kayalıklar arasına ...
Avcılar'da çamaşır makinesi hırsızı kamerada
AVCILAR'da bir otelin girişinde bulunan çamaşır makinesi el arabasıyla ...
Mine Koşan zatürreye yakalandı
Şarkıcı Mine Koşan, hayranlarını korkuttu. Bir süredir hasta olduğunu ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva