Ronaldo'nun lüks aracı hayran bıraktı
Ronaldo'nun lüks aracı hayran bıraktı
Doğum teşviki: 75 bin dolar ödenecek
Doğum teşviki: 75 bin dolar ödenecek
Türkan Şoray'dan Kadir İnanır mesajı
Türkan Şoray'dan Kadir İnanır mesajı
TGS: 'Gazeteciler seçim sonuçlarına ulaşabilmeli'
TGS: 'Gazeteciler seçim sonuçlarına ulaşabilmeli'
1 Ocak 2021 Cuma - 14:43

Yılbaşı gecesi 'Şikayetvar'a birbirinden ilginç şikayetler yağdı

Şikayetvar, 2020’ye veda ettiğimiz yılbaşı gecesinde, 2021'nin ilk şikayetlerini derledi. Yeni yılın ilk bir saatinde gelen şikayetleri mercek altına alan Şikayetvar verilerine göre, gelen şikayetlerin geneli bu özel gece üzerinden şekilleniyor.

Yılbaşı gecesi  Şikayetvar a birbirinden ilginç şikayetler yağdı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Kimi kullanıcılar pişmeyen bulgurdan, gelmeyen hindi siparişinden, kaçırdığı uçaktan şikayetçi olurken; bazıları da yılbaşı gecesi kesilen elektrikten, bayat satılan çikolatadan, yayından kaldırılan diziden şikayetçiydi.

Şikayetvar, 2021’in ilk saatlerinde en çok şikayet edilen konuları inceledi. 1 Ocak 2021’de 00.00 ve 01.00 saatlerinin baz alındığı çalışmada, Şikayetvar platformuna 200’e yakın şikayet ulaştı. E-ticaret, pazaryeri siteleri, kargo sektörlerinde şikayetler yoğunlaşırken hediye siteleri, banka, gıda gibi alanlarda da tüketiciler yaşadıkları sorunları dile getirdi.

Şikayetvar'dan alınan verilere göre şikayetler şu şekilde sıralandı:

"Ankara-Antalya uçağına binmek için saat 20:10 da kapıya gittim ama kapanmıştı ne bir anons ne de isim okuma yoktu. O yüzden uçağımı kaçırdım yeni yılımı dışarıda geçirdim. Çalışanlarına söylediğim halde yardımcı olmadılar. Bilet parasının tarafıma ödenmesini istiyorum. (01 Ocak Cuma 0:04:38)

"Yıllardır eşimin çalıştığı firmadan yılda birkaç kez erzak verilir. Asla pişmediği hatta ziyan olduğu için? Çünkü suya koyduğumuz an kabuğundan ayrılıyor ya da ikiye bölünüyor yarısı orada çöpe gidiyor kalanını pişirmek isterken bir kısmı eziliyor, bir kısmı diri kalıyor, 1 kg fasulye den 250 gr kullanılıyor sadece. Şikayetleri okudum 2015 yılına ait şikayette bile aynı sorun ve ona rağmen hiçbir şey değişmemiş olması yakışmıyor bu markaya. (01 Ocak Cuma 0:11:15)

"Harikulade bir diziyi, yayından kaldırdınız reyting uğruna. Kaçtır hep aynı şeyi yapıyorsunuz, yakıştı mı sizin gibi bir kanala? (01 Ocak Cuma 0:09:52)

"Almış olduğum 20 paket tablet çikolatalar yüzeyleri beyazlamış, uygun koşullarda saklanmadığı her haliyle belli olan şekilde şahsıma satılmıştır. Koskoca firmanın buna dikkat etmeden satması ilginçtir. Çoluk çocuğumuza aldığımız ürünleri nasıl güvenip de yedirebiliriz acaba? Gerekli makamlara hafta içi şikayetlerimi bildireceğim. Saygılar. (01 Ocak Cuma 0:02:52)

"Arkadaşlar 31 Aralık’ta saat 22’de başlayan elektrik kesintisi yüzünden yeni yıla elektriksiz giriyoruz faturayı yatıramazsak 1 gün sonra kesiyorsunuz ama müşteri hizmetlerini arıyoruz, saat 23.30’da gelecek diyorlar, sonra 1.30 diyorlar. (01 Ocak Cuma 0:00:45)

"Neredeyse telefonu kıracağım. Şebeke sürekli gidip geliyor, ek paket alamıyorum 4.5 G uyumlu olmadığı için severek aldığım telefonu şu an kırmak istiyorum.Lütfen bir çözüm söyleyin ne yapabilirim? Aksi halde satıp başka bir telefon alacağım. (01 Ocak Cuma 0:00:32)

ÇAY BARDAĞIM ÇATLADI

"Çay bardağına çay koyarken birden bire çatladı. Parçalandı, çok korktuk. Daha sadece 2 kere kullandım. Asla memnun kalmadım ve takımım bozuldu. Aynı markadan birçok bardak aldım çeyizime şu an çok pişman oldum. (01 Ocak Cuma 0:00:46)

"Bugün iki çiçek siparişi verdim ve gelen çiçekler eksik, ambalajları farklı. Çiçekler soluk özentisiz. Kusura bakmayın biz önem verdiğimiz ailemize eşimize gönderiyoruz bu çiçekleri. (01 Ocak Cuma 0:04:33)

"Pandemi dönemi annem babam evde, dışarı çıkamıyor. Annem normalde de çıkmaz zaten. Ama kargocular gelince kimseyi bulamıyor. Üstelik dağıtımı çıktı mesajı ve bulamadık mesajı aynı anda geliyor. (01 Ocak Cuma 0:06:55)

"GÜNLER ÖNCESİ SİPARİŞ VERDİĞİM HİNDİ GELMEDİ"

"Yılbaşı akşamı için günler öncesinde hindi siparişi verdim. Dün arayıp tekrar siparişimi teyit ettim. Fakat bu akşam hindi sizlere ömür ve gelmedi. Başka bir siparişi getiren firma çalışanına merkezlerini aratıp sordum saat 19:30'da siparişimin yola çıktığını yolda olduğunu söylediler tekrar. Ama maalesef gelmedi. Telefonlarını aradım kaç sefer. Hatta 1.30 saat dayanıp bana sıra gelmesini bekledim ama telefon bekleyenler arasında 1. sıradasınız sonrası kesildi. Yani o kadar saat boşuna beklemişim. 73 yaşında annem ve babam ayrıca 16 yaşında oğlumla güzel bir akşam hayal ederken stres ve sinirle geçirmemi sağladıklar. Sinirden ağlayarak bir yeni yıl kutlattılar. Ayrıca aç kalmamız cabası. Eğer altyapınız kaldırmayacaksa bu kadar sipariş almayacaksınız. Büyük ihtimal mağdur ettikleri tek kişi ben değilim çünkü telefondaki bekleme sırası 100 küsurla başlıyordu. (01 Ocak Cuma 0:09:33)"

Etiketler:
 
Akdeniz Üniversitesi 179 kişiyi işe alacak
 
Olmadı başkan...
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Muratpaşa Belediyesi'nden yörük kültürüne katkı
MURATPAŞA Belediyesi, geçmiş yıllarda Yörük kültürü üzerine gerçekleştirdiği ...
Antalyalı gençler sokağı yangın yerine çevirdi
ANTALYA'da sokakta toplanan bir grup genç, yeni yılı karşılıklı göbek ...
Evlat acısına dayanamadı, kalp krizinden öldü
ANTALYA'nın Döşemealtı ilçesinde 2.5 ay önce trafik kazasında ölen Mehmet ...
 
Merkez Bankası gibi adam
ANTALYA'da yaşayan İnanç Karakaya (29), 13 yıl önce girdiği bir antikacıda ...
Koronavirüs ve düşük rekolte portakalın fiyatını uçurdu: dalında 4 lira
FİNİKE Ziraat Odası Başkanı Halil Sarıçobanoğlu, bu sezon rekoltenin düşük ...
2021'de Güneş ve Ay'da ikişer tutulma
YENİ yılda Dünya'da iki Güneş tutulması, iki de Ay tutulması yaşanacak. ...
 
Side'de halı dükkanı yandı
ANTALYA’nın Manavgat ilçesindeki dünyaca ünlü turizm merkezi Side’de bir ...
Antalyalı uzman çavuş bugün toprağa veriliyor
BARTIN’da görev yaparken bir kaza sonucu yaşamını yitiren Sahil Güvenlik ...
Antalya'da otomobilin sürücüsü yanarak can verdi
ANTALYA’nın Finike ilçesi yakınlarında şarampole devrilen otomobilde çıkan ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva