Alanya Atatürk Evi ve Müzesi ziyarete açıldı
Alanya Atatürk Evi ve Müzesi ziyarete açıldı
Fransız turistler gemiyle Alanya'ya geldi
Fransız turistler gemiyle Alanya'ya geldi
Eşi boşanma davası açtı
Eşi boşanma davası açtı
Antalya'da tayinde torpil iddiası
Antalya'da tayinde torpil iddiası
19 Nisan 2016 Salı - 11:10

Yılbaşı gecesi tecavüz iddiasıyla 5 sanık yargılanıyor

ANTALYA'da Ukrayna uyruklu Svitlana N.'ye yılbaşı gecesi tecavüz iddiasıyla yargılanan 5 sanık, aksine sabaha kadar birlikte olma karşılığında 1200 liraya anlaştıklarını söyledi. Sanıklar, Svitlina N.'nin, şikayeti geri alma karşılığında kendilerinden bir daire istediğini de öne sürdü.

Yılbaşı gecesi tecavüz iddiasıyla 5 sanık yargılanıyor
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Antalya'da 2014 yılbaşı eğlencesi için Lara Örnekköy'deki bir diskoya giden Ukrayna uyruklu 40 yaşındaki Svitlana N., saat 03.00 sıralarında eğlence merkezinden çıktı. Svitlana N. evine yaya olarak giderken yanından geçen otomobildeki 2 kişi, iddiaya göre Svitlana N.'yi zorla araca bindirdi. Araçtaki 4 kişi Svitlana N.'yi ormanlık alana götürdü. İddiaya göre araçtakilerin sırayla tecavüz ettiği Svitlana N., Mehmet A.G.'nin yüzünü tırnaklarıyla çizdi. Daha sonra 4 şüpheli Svitlana N.'yi evine bıraktı.

Svitlana N. ertesi gün polis merkezine giderek şikayetçi oldu. Şikayet üzerine Svitlana N.'nin verdiği plakayı sorgulayan polis, aracın kiralandığını belirledi. Aracı kiralayan Mustafa E. ile birlikte Mahmut Ç.G., Mehmet A.G., Kerim Ö. ve Özcan T. gözaltına alındı.

Olay gecesi Svitlana N. ile birlikte olduklarını söyleyen Mehmet A.G., Kerim Ö. ile Özcan T., tecavüz iddiasını yalanladı. Svitlana N. ile sabaha kadar ilişkide bulunmak üzere 1200 liraya anlaştıklarını iddia eden 3 şüpheli, kadınla bir pansiyonda ilişkiye girdiklerini söyledi.

Tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalan 5 şüpheli hakkında 24 yıla kadar hapis cezası istemiyle Antalya 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Davanın ilk duruşmasında Özcan T., Mahmut Ç.G., Kerim Ö. yer alırken, bir başka suçtan Manisa Cezaevi'nde hükümlü Mehmet A.G. ise SEGBİS üzerinden katıldı. Olayda kullanılan aracı kiralayan Mustafa E. ise duruşmaya gelmedi. Svitlana N. ile tarafların avukatlarının da hazır bulunduğu duruşmada, sanıklar suçlamaları kabul etmedi.

'1200 LİRAYA ANLAŞTIK'

Sanıklardan Kerim Ö., olay günü Mehmet A.G.'nin kiralık bir araçla yanına geldiğini, daha sonra Özcan T.'yi evinden alıp Örnekköy'deki bir diskonun önüne gittiklerini belirterek, şöyle konuştu:

"Yanımızda diğer iki sanık yoktu. Özcan T.'yi içeriye gönderdik. Bir süre sonra Özcan T. yanımıza geldi. 1200 lira karşılığında bir kadınla anlaştığını söyledi. Bu kadının sabaha kadar üçümüzle olacağını söyledi. Adam başı 400 lira düştüğünü söyledi. Kendisi 1000 lira vermiş. Benden 200 lira alıp tekrar içeri gitti. Sonra bir kadınla birlikte geldi. Çığlık mevkiindeki bir pansiyonda oda kiralayıp birlikte olduk. Dönüşte arka koltukta Svitlana N.'nin yanında Mehmet A.G. oturuyordu. İkisi bir ara kavga etti. Svitlana N., Mehmet A.G.'nin yanağını ısırdı. Bunun üzerine Mehmet A.G. de kadına birkaç yumruk attı. Sonra da mağdureyi evine bıraktık."

'ŞİKAYETTEN VAZGEÇME KARŞILIĞINDA DAİRE İSTEDİ'

Svitlana N.'nin, şikayeti geri alma karşılığında kendilerinden bir daire istediğini öne süren Kerim Ö., "Hatta kendisinin insaflı olduğunu, bir arkadaşının bir daire ile birlikte bir araba aldırdığını söyledi. Sonra 100 bin liraya düştü. Hatta 50 bin liraya kadar düştü. Fakat biz kendisine herhangi bir ödeme yapmadık" dedi.

DÖNÜŞTE YANAĞIMI ISIRIP KOPARDI

Mehmet A.G. ise Svitlana N.'nin ilişkiden sonra hemen geri dönmek istediğini belirterek, "Ben anlaşmamızın sabaha kadar olduğunu söyledim. Bunun üzerine taşkınlık çıkardı. Bağırıp çağırmaya başladı. Resepsiyon görevlisi gelip gürültüden diğer müşterilerin rahatsız olduğunu söyledi. Bunun üzerine pansiyondan ayrıldık. Svitlana N.'nin araç seyir halindeyken kapıyı açıp ayağını uzatmaya başladı. Ben de kendisine zarar vereceğini düşünerek kolundan tuttum. Bunun üzerine dönüp yanağımı ısırdı. Can havliyle kendisine yumruk attım. Yanağımda ısırdığı yeri kopardı. Bu nedenle yüzümde kalıcı iz kaldı" diye konuştu.

Mahmut Ç.G. de olayla ilgisi olmadığını, yılbaşı gecesi aracı kiralayan Mustafa E. ile birlikte evde oturduklarını söyledi. Ormanda 4 kişinin tecavüzüne uğradığını iddia eden Svitlana N. ise şikayetten vazgeçme karşılığında sanıklardan bir talepte bulunmadığını söyledi.

Duruşmaya katılmayan Mustafa E. hakkında yakalama emri çıkartılmasına karar veren mahkeme, olayda kullanılan kiralık aracın takip sisteminin ve yılbaşı gecesi ilişkiye girildiği iddia edilen pansiyondaki kayıtların ve görüntülerin istenmesi için duruşmayı erteledi.

ANTALYA'DA UKRAYNA UYRUKLU SVITLANA N.'YE (FOTODAKI) YILBASI GECESI TECAVUZ IDDIASIYLA YARGILANAN 4 SANIK, AKSINE SABAHA KADAR BIRLIKTE OLMA KARSILIGINDA 1200 LIRAYA ANLASTIKLARINI IDDIA ETTI. SANIKLAR, SVITLINA N.'NIN, SIKAYETI GERI ALMA KARSILIGINDA KENDILERINDEN BIR DAIRE ISTEDIGINI DE ONE SURDU.(FOTO:MUSTAFA KOZAK/ANTALYA-DHA)

Mustafa KOZAK/ANTALYA, (DHA) -

 

 
Gözaltı listesi
 
Protestolu senet tutarı üç ayda 2.5 milyar liraya ulaştı
YORUMLAR
 Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Öğrencilerden soruşturma eylemi
AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) öğrencisi bir grup, rektörlük tarafından haklarında ...
EXPO 2016'da indirimli bilet için son 5 gün
EXPO 2016 Antalya'ya girişte kullanılacak sezonluk kart ve biletler için ...
Yazar Tekinkoca, İzmir Kitap Fuarı'nda okuyucuyla buluştu
ANTALYALI gazeteci yazar Senem Tekinkoca, 21. İzmir Kitap Fuarı'nda son ...
 
Polis ve askere Antalya'dan destek
ANTALYA'da görev yapan polis eşleri ve şehit aileleri, Mardin'de görev ...
67 yaşında madalyaya doymuyor
TÜRKİYE Triatlon Federasyonu tarafından Antalya'da düzenlenen Powerstar ...
Eşini sokakta bıçakladı, linçten polis kurtardı
ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde eşini sokak ortasında bacaklarından bıçaklayarak ...
 
Büyükelçi Moore, Vali Türker'i ziyaret etti
İNGİLTERE'nin Türkiye Büyükelçisi Richard Moore, Vali Muammer Türker'i makamında ziyaret etti.
Ulusal Birlik Anıtı törenle açıldı
ÇALLI Kavşağı'nda gerçekleştirilen köprülü kavşak yapımı nedeniyle yerinden ...
CHP'li eski ilçe başkanı il binasına alınmadı
ANTALYA'da facebook paylaşımları nedeniyle İl Disiplin Kurulu'na sevk ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Karanlık ilişkiler
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
19 Mayıs ve Milli Mücadele
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva