Başkan Uysal, Vali Hüsnü Tuğlu okulunda oy kullanacak
Başkan Uysal, Vali Hüsnü Tuğlu okulunda oy kullanacak
Banu Parlak gözaltına alındı
Banu Parlak gözaltına alındı
Ronaldo'nun lüks aracı hayran bıraktı
Ronaldo'nun lüks aracı hayran bıraktı
Doğum teşviki: 75 bin dolar ödenecek
Doğum teşviki: 75 bin dolar ödenecek
28 Haziran 2012 Perşembe - 17:26

Yıldıray Sapan Meclis’te veryansın etti

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan, daha önce defalarca kez gündeme taşıdığı, Antalya –Konya il sınır hattının değiştirilmesi konusunu bu kez de Meclis kürsüsünden dile getirdi.

Yıldıray Sapan Meclis’te veryansın etti
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Sapan, 27.06.2012 tarihinde T.B.M.M. Genel Kurulu kürsüsünden gündem dışı söz alarak, şunları söyledi : 
 
“Şimdi anlatacaklarım bir film senaryosu değil ya da Yeşilçam kuşağında yayınlanan, başrollerinde Erol Taş, Önder Somer, Kenan Pars ya da tecavüzcü Coşkun olan bir film de değil. Bu olay tamamen gerçek, sıra dışı, dahiyane.. Rantta son nokta diye adlandırabilirsiniz. Antalya’dan taş ocağı ruhsatı alamayanlar, dostlarını devreye sokup akıllara zarar bir şey yaptılar. Antalya’dan ruhsat alamayınca, Antalya’nın toprağını taş ve mermer uğruna deşmek için Konya’dan ruhsat aldılar. Ama Antalya toprağı için Konya’dan alınan ruhsatın geçerliliği tartışılacağı için ve bu tezatlığı aşamayacaklarını anlayınca çareyi Antalya toprağını Konya’ya bağlamakta buldular. Yani Konya sınırını Antalya toprağından 13 km içeriye doğru genişlettiler.”
 
Yıldıray Sapan, konuşmasında AKP İktidarına da yüklendi ve konunun altında imzası olanları eleştirdi ve ekledi :
 
“Antalya’dan taş ocağı ruhsatı alamayacağını anlayan iktidar yandaşı rantçılar. Obama’nın ünlü parmak işareti ile ayağına çağırdığı Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en başarısız dışişleri bakanına adeta görev vererek yaptırdılar. Dış politikada Türkiye Cumhuriyetinin en başarısız bakanı olarak tarihe geçen Davutoğlu; iş yandaşa çıkar sağlamaya gelince her AKP’li gibi ne kadar başarılı olduğunu göstermiştir. Buralar yemyeşildi bir zamanlar. Ta ki AKP’nin PARA UÇLU mermer makineleri buraya girinceye kadar. Şimdi her yer mermer tozlarıyla kaplı. Osmanlıdan bu yana Antalya’nın olan bu topraklar, Davutoğlu’nun önerisi, Abdullah Gül, İdris Naim Şahin, Tayyip Erdoğan’ın da üçlü kararnamesiyle bir anda Konya’nın oldu. Bir gecede, hatta bir saat içinde. Para deyince beyinlerinin sol lopları harekete geçen bu zihniyet maalesef Antalya’nın cenneti sayılabilecek doğa harikası bir yeri rant uğruna yerle bir etmiştir.”
 
Sapan, konuşmasının bir kısmında AKP’nin Antalya Milletvekillerine yüklendi :
 
“Antalya’nın AKP’li vekilleri ne yaptı dersiniz. Çıt çıkarmıyorlar. Evet, Antalya’nın ciğerini deştiler ama tıs yok. Korktular, ürktüler, pıstılar. Üç maymunu oynamayı tercih ettiler. Tek kelime ile yazıklar olsun. Aldığınız oy haramdır. Milletvekili, bulunduğu ilin hakkını hukukunu korur, sahip çıkar, gerektiğinde sesini yükseltir. Vatandaşın ve yaşadığı şehrin hakkını savunmak namus borcudur. Millet bizi buraya DİLSİZ ŞEYTANLIK yapmaya göndermedi. O halde haksızlık karşısında susmayacağız. Ama anlıyorum, başlarında rantın kılıcı var. Başlarında hortumların hortumu YEŞİL HORTUM var.”
 
Ve konuşmanın sonunda Recep Tayip Erdoğan da Yıldıray Sapan’dan nasibini aldı.
 
“Biraz önce anlattığım ve bana şapka çıkarttıran bu olay, AKP’nin yandaşlarına rant için bir ilin sınırları ile oynamasının ötesinde, kendisi gibi düşünmeyenlere, oy vermeyenlere karşı takındığı düşmanca tavrı da göstermektedir. Anlaşılan AKP, yerel seçimlerdeki yenilgisini kabullenememiştir. Bu tavır Tayyip Erdoğan’ın seçim yenilgisinden sonra ‘’28 kez geldim, bu olur mu?’’cümlesiyle iyice belirginleşmiştir. Halkın tercihine saygı göstermemiş, tam tersine cezalandırma yöntemine başvurmuştur. Zaten yetersiz olan yatırımları 2009 yılından sonra askıya almıştır. Cezalandırmanın son aşaması ise Antalya topraklarının Konya’ya bağlanmasıdır. Ama bu baskılar, haksızlıklar, sınırlarımıza tecavüzler Antalyalıları korkutmaz. Tam aksine tepkimizi daha da artırır. SINIR TECAVÜZCÜLERİ ilk seçimde gereken yanıtı alacaklardır. Tıpkı 2009’da olduğu gibi halktan sert bir tokat yiyeceklerdir.”
 
 
 
 
 
 

 
Otomobil Karacaören Barajı'na uçtu: Baba-oğul öldü
 
Bir kadın oğlu ve gelinin vurup öldürdü
YORUMLAR
Toplam 12 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Barış Yarkadaşın Kurultay Yorumu 18 Temmuz 2012 Çarşamba 16:52

Barış Yarkadaşın Yazısı:"17 Temmuz 2012 CHP'nin yeni rotası belli oldu ANKARA - CHP, 34. Olağan Büyük Kurultayı'nı Temmuz ayının ortasında, Ankara bozkırının sıcağında gerçekleştiriyor. Neredeyse 62 yıldır tek başına iktidar olamayan CHP'nin tabanı, seçmeni ve iktidarın nimetlerinden yıllardan bu yana yararlanamayan emekçileri, tüm olumsuzluklara rağmen partilerini sahipleniyor. Yaklaşık 15 bin kişi, Arena Spor Salonu'nu dolduruyor ve partilerinin iktidar yarışına omuz veriyor. CHP'nin perşembe sabahından itibaren değişecek olan yönetimi, bu vefayı, bağlılığı ve emeği bir saniye dahi olsun aklından çıkarmamalı... Arena Spor Salonu'nu dolduran ve ekranları başında kurultayı izleyen milyonlarca kişi, CHP'den artık iktidar bekliyor. Bunu, salonda sohbet etme fırsatı bulduğum onlarca partiliden bir kez daha duydum. Kemal Kılıçdaroğlu'nun salona girmesiyle birlikte heyecanlanan ve dakikalarca "Başbakan Kemal" sloganını atan CHP'liler, kurultay salonundan hangi duygularla ayrıldılar, doğrusu bilmiyorum. Ancak Kılıçdaroğlu'nun yaptığı konuşmanın ardından sohbet ettiğim partililerin bir çoğunun beklentilerinin karşılanmadığı gerçeğini rahatlıkla ifade edebilirim. Salona gelen CHP'liler, Kılıçdaroğlu'nun konuşmasının başlangıcında yaptığı vurgulara alkış ve sloganlarla sahip çıktılar. CHP liderinin CHP'den "ulu bir çınar" diye söz etmesi partisinin emperyalizme karşı aldığı net tavrı sahiplenmesi tabanda hemen karşılığını buldu. Kılıçdaroğlu'nun Mustafa Kemal Atatürk'e yönelik övgü dolu sözleri de aynı oranda coşku yarattı. Atatürk'ün adının geçtiği her yerde, salon adeta dalgalandı."

Yorumu oyla      3      3  
Sade Üye 15 Temmuz 2012 Pazar 15:18

Antalya eski il başkanı Ümit Uysal ve şimdiki il Başkanı Devrim Kökün geçmişte Sarıgülün partisini desteklediklerini,iştişare içinde olduklarını herkes Antalyada bilir.Bunu Antalyada bir partiliye açıp telefonla sorarsanız öğrenirsiniz.Genel Merkez lütfen siz de araştırınız.Kime sorsanız bu durumu bilirler.Şimdi Ümit Uysalın adı parti meclisi için geçiyormuş da filan."Ümit Uysal nasıl parti meclisini hakeden birisi oluyor,efsane oluyor ben anlamıyorum.Anlayan varsa açıklasın.Ümit Uysalın parti meclisine gönderilmesi Sarıgülün desteklenmesi demektir" görüşünü bildiren arkadaşa ben de katılıyorum. Genel Merkez bu zikzagları gerçekten görmezden mi gelecek,yoksa gereğini yapacak mı izleyip göreceğiz Partili rumüzlü arkadaşım.Bence de "Kemal Bey bunları görür ,bilir,gereğini de yapar" diye düşünüyoruz,gönül rahatlığı içerisindeyiz.Ümit Uysal Deniz Baykala saygısızlık derecesinde uygulatma yaptırdı Devrim Köke.Yok İl binasından Deniz Baykalın resimini indirtmeler yok havalanında karşılatmamalar.Bu arkadaşlar koca Genel Başkanı madara etmeye çalışıyorlar ama güçleri yetmezler,kamuyoyunda da partimizi rezil rüsva ettiklerinin farkında değiller.Kendilerini aşamayandan ülkeye ,partiye mi hayır gelecek.Bu Deniz Beye karşı fikirler sadece İl Başkanı Devrim Kök ün fikri değil.Deniz Baykalı incitenler, Ona saygısızlık yapanlar bütünleştirici olamazlar,Antalya CHP yi temsil edemezler,partimizi toparlayamazlar.Biz bunu böyle biliriz.Genel merkezin de gereğini yapacağına inanıyoruz.CHP Antalya Üyesi

Yorumu oyla      6      3  
30 Haziran 2012 Cumartesi 12:13

ÖN SEÇİM YAPILSAYDI HANGİ BİRİ MİLLET VEKİLİ OLABİLİRDİ ?? DÜRÜST OLUN DÜRÜST MECBUREN OY VERDİK İŞTE.... SAPAN İÇİN HERKEZ ÇANTACI DEMİYORMUYDU?? BUNLAR BENİM VE TABANIN İSTEDİĞİ VEKİLLER DEĞİL DÜRÜST OLUN...

Yorumu oyla      6      5  
ERKAN GEYGEL 29 Haziran 2012 Cuma 13:02

SAPAN KARDES BU MILLET NEYAPARSAN YAP ILLAGALI GAYRIMESRUYU SEVER ARKANA BAKMADAN DEVAM ET KUTLARIM

Yorumu oyla      9      5  
Hasan 29 Haziran 2012 Cuma 10:14

Aşagıdaki yorumcular seni çekmiyor sayın sapan bu yorum yapanlar Konyalı galiba

Yorumu oyla      8      7  
vatandaş 29 Haziran 2012 Cuma 09:56

sy.yorumcu arkadaşlar gün haberin yıldıray sapanın takipcisi olduğunu söylüyorsunuz bu haber sitesinde tüm vekillerin haberi çıktığını defalarca gördük demekki diyer vekiller yeterince çalışmıyorlar sizler gün habere laf atıyosunuz ama siz gün haberden fazla yıldıray sapanı takip ediyorsunuz sizler kime çalışıyorsunuz yoksa menderes türelin maaşlı personelimisiniz yoksa iş ortaklarımı bir millet vekili gerekirse dağlarada çıkar ovayada iner öylede olması gerekir sayın sapan sen böyle çalıştıkca bu millet seni her yere taşır çalışmalarında başarılar dilerim.

Yorumu oyla      6      5  
ilker 29 Haziran 2012 Cuma 09:46

Sn.Sapan aldığınız oyların her birinin karşılığını veriyorsunuz. Başarılarınızın devamını bekliyoruz. Billboardlarda da dediğiniz gibi yaşayanının desteği antalyamızın geleceğidir. Bizler de geleceğimize sahip çıkacağız. Bugün, yarın, daima... Boş eleştirilere meydan vermeyiniz, zira boş eleştiri boş işler peşinde koşan, boş insan zihniyetlerinin suretleridir.

Yorumu oyla      6      7  
veli fidan 29 Haziran 2012 Cuma 08:53

antalya halkı 14 milletvekilini seçti bu vekillerden yıldıray sapan ve gürkut acar haricinde hiç bir vekilin hiç bir çalışmasını görmüyoruz bu iki vekilimizle gurur duyuyoruz antalya sizinle gurur duyuyor

Yorumu oyla      6      4  
Hasan GÜL 28 Haziran 2012 Perşembe 23:52

Bu sitenin Sn.Sapanın sitesi olduğu , Sn Ecevit in kalemininde kimin kalemi olduğu anlaşılmıştır. Daha doğrusu delil li ispatlı kanıtlanmıştır. Biliyorduk zaten ....... YAZIKLAR OLSUN.....

Yorumu oyla      6      7  
muratpaşalılar 28 Haziran 2012 Perşembe 22:32

gun haber sanırım sadace sapanı takıp etmek için ankaraya bir muhabir koymuş meclıste sadece sapan konuşuyor diğer vekiller uyuyor bu sitenın sapanın sitesi olduğu birkez daha kanıtlandı sayın türel gunlerdir expo ile alakalı açıklamalar yapıyorkı sapanın açıklaması fasa fiso antalyaya ne karı ne zararı olan bir konu ya expo hanı antalyaya vermeyecekler dedikleri expo neden yazmıyorsunuz sayın türelin açıklamalarını merak ediyoruz sayın gündoğdu

Yorumu oyla      6      9  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Numan Kurtulmuş AKP'ye geçiyor
HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş ve eski DP Genel Başkanı Süleyman ...
Başkan Gül ve beraberindekiler serbest
Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla yürütülen soruşturma kapsamında ...
AKP Antalya'da kimi hangi göreve getirdi?
AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Köse, il başkan yardımcıları, komisyon ...
 
Antalyalı vekil partisinden ihraç edildi
Geçtiğimiz aylarda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "disiplinsiz ve ...
Dur Dağı imzaları TBMM'de
CHP Antalya Milletvekili Av. Gürkut Acar, Elmalı Tekke Köyü’ndeki Dur ...
CHP'li Kök tanışma yemeği verdi bir tek onlar gelmedi
CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök, bir otelde tanışma yemeği vardı. Herkes ...
 
CHP sınıfı geçti, Antalya belediyeleri kaldı
Objective Research Center'in hazırlamış olduğu Yerel Yönetim Araştırması ...
CHP'de gençler görev bölümü yaptı
Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Gençlik Kolları 10 Haziran’da gerçekleştirilen ...
Gürkut Acar: Yanlış yaparsak baraj altında kalırız
Gerçek Gündem Genel Yayın Yönetmeni Barış Yarkadaş, CHP'nin Grup Toplantısı'nda ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva