Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
22 Nisan 2015 Çarşamba - 14:40

Yıldıray Sapan'a saldırı girişimi

CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan'a saldırı girişiminde bulunuldu.

Yıldıray Sapan a saldırı girişimi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Gazipaşa'daki Tarım Fuarı'na katılan ve burada protokol konuşması yapan CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan'ın hükümet aleyhindeki eleştirileri üzerine, mikrofonun sesi tamamen kapatıldı, bazı AKP'liler, 'Siyasetin yeri burası değil' diyerek Sapan'ın üzerine yürüdü. 

Olay sırasında eski Ulaştırma ve Habercilik Bakanı Lütfi Elvan ile Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'de fuarda bulunuyordu.

Bu arada, AKP'li belediye, tarım derneği ve kaymakamlığın bu organizasyonunda MHP'li Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile meclis üyeleri, CHP Gazipaşa ilçe başkanı ve meclis üyelerine protokolde yer ayrılmaması tepkiye neden oldu. AKP'li milletvekili adayları dahil tüm protokol sandalyelere otururken, muhalefet partilerine mensup siyasilerin unutulması şaşkınlık yarattı.

KOCABAŞ: BU BİR SALDIRI GİRİŞİMİDİR

CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Bülent Koçabaş, bu durumu Gün Haber'e değerlendirdi ve Sapan'a yapılanın bir saldırı girişimi olduğunu söyledi, 'Konuştuklarına, eleştirilerine dayanamadılar' dedi.

DHA'dan Nurşen Sınav'ın haberine göre ise olaylar şöyle gelişti:

ANTALYA'nın Gazipaşa İlçesi'nde Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Lütfi Elvan ve CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan'ın da katıldığı Tarım Fuarı'nın açılışına siyasi gerilim damgasını vurdu. CHP'li Sapan, kürsüde hükümeti eleştirince bir grup tarafından yuhalandı.

Gazipaşa'da bu yıl 10'uncu düzenlenen Gazipaşa Tarım Fuarı'nın açılışı dolayısıyla tören düzenlendi. Törene, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı, AK Parti Antalya 1'inci sıra milletvekili adayı Lütfi Elvan, Büyükşehir Belediyesi Başkanı AK Partili Menderes Türel, CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan, Gazipaşa Belediye Başkanı AK Partili Adil Çelik, AK Partili milletvekili adayları ve davetliler katıldı.

'17 MİLYON AÇ VAR'

Açılışta kürsüye gelen CHP'li Yıldıray Sapan, tarımın Gazipaşa için öneminden bahsederek sorunların da konuşulması gerektiğini söyledi. Gazipaşa değil tüm Türkiye'de tarımın AK Parti iktidarı tarafından bitirildiğini kaydeden Yıldıray Sapan, Antalya'daki 2B sorununa da değindi. Sapan, "Herkesin ailesi var biri 750 milyar TL ile yönetiyor, diğeri 750 TL'ye yönetiyor. Hepimizin ailesi var. Duble yollar yapılıyor ama her gün tadilat yapılıyor. 17 milyon aç var, 750 liranın altında yaşıyor, günde 2 TL kazanan arkadaş var. 'İtibarımız artsın' diye saray peşinde koşuyorsunuz. 1.5 milyara saray yaptınız. Araplarda da saray var ama var mı itibarı?" dedi.

KISA SÜRELİ ARBEDE YAŞANDI

Bunun üzerine Gazipaşa Belediye Başkanı Adil Çelik, "Burada siyaset yapmayın lütfen" diyerek Sapan'ı uyardı. Bu sırada bir grup Sapan'ı yuhalamaya ve kürsüye yaklaşmaya başladı. Gruptan bazıları "Biz buraya siyasete gelmedik" derken, araya giren polis, grubu uzaklaştırdı ve sakinleştirmeye çalıştı.

Kısa süreli arbedenin ardından olay büyümeden önlendi. Kürsüde konuşmaya devam eden Yıldıray Sapan'ı, Kaymakam Kadir Ekinci ve CHP İlçe Başkanı da konuşmasını bitirmesi yönünde uyardı ancak Sapan konuşmaya devam etti. Sapan, "Ben sizi üzmeye gelmedim ama doğruları söylüyorum" dedikten sonra kürsüden ayrıldı.

'TOROSLARIN YİĞİTLERİNE BU YAKIŞMAZ'

Yuhalama krizinden sonra konuşan Lütfi Elvan, "Biz Gazipaşalılar'la elmanın iki yarısı gibiyiz. CHP'li Bakan Fikret Ünlü'yle birlikte biz, hep el ele kol kolaydık ve muhtarlarımıza da 'O bizim bakanımızdır ağabeyimizdir, gereken hassasiyeti gösterin ve kucaklayın' demişimdir. Biz böyleyiz, siyaset anlayışımız bu. Bize de Gazipaşa'ya da yakışan bu. Biz buraya kavga etmeye gelmedik. Hangi partiye istiyorsanız oyunuzu verirsiniz. Bu millet ve halk kararını verir ama Torosların yiğitlerine bu yakışmaz" diye konuştu.

'BURASİ SİYASİ ARENA DEĞİL'

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de "Tarım Fuarı bir siyasi arena değil. Siyasi mesajlar vermeye gelmedik, seçimlerdeki vaatlerimizi paylaşmaya da gelmedik. Biz sorunlarımızı elbette konuşacağız, dinlemekten rahatsızlık söz konusu değil tarım fuarı siyasi bir arena değil" diye konuştu.

Yaşanan olayın ardından Gazipaşa Tarım Fuarı'nın açılışı yapıldı.


ANTALYA'NIN GAZIPASA ILCESI'NDE ULASTIRMA DENIZCILIK VE HABERLESME ESKI BAKANI LUTFI ELVAN VE CHP ANTALYA MILLETVEKILI YILDIRAY SAPAN'IN DA KATILDIGI TARIM FUARI'NIN ACILISINDA YUHALAMA KRIZI YASANDI. YILDIRAY SAPAN, KURSUDE HUKUMETI ELESTIRINCE BIR GRUP TARAFINDAN YUHALANDI.(FOTO:NURSEN SINAV/GAZIPASA-DHA)

ANTALYA'NIN GAZIPASA ILCESI'NDE ULASTIRMA DENIZCILIK VE HABERLESME ESKI BAKANI LUTFI ELVAN VE CHP ANTALYA MILLETVEKILI YILDIRAY SAPAN'IN DA KATILDIGI TARIM FUARI'NIN ACILISINDA YUHALAMA KRIZI YASANDI. YILDIRAY SAPAN, KURSUDE HUKUMETI ELESTIRINCE BIR GRUP TARAFINDAN YUHALANDI.(FOTO:NURSEN SINAV/GAZIPASA-DHA)

ANTALYA'NIN GAZIPASA ILCESI'NDE ULASTIRMA DENIZCILIK VE HABERLESME ESKI BAKANI LUTFI ELVAN VE CHP ANTALYA MILLETVEKILI YILDIRAY SAPAN'IN DA KATILDIGI TARIM FUARI'NIN ACILISINDA YUHALAMA KRIZI YASANDI. YILDIRAY SAPAN, KURSUDE HUKUMETI ELESTIRINCE BIR GRUP TARAFINDAN YUHALANDI.(FOTO:NURSEN SINAV/GAZIPASA-DHA)



 

 
Sporcular kültürlerini tanıttı
 
Miniklerin 23 Nisan coşkusu
YORUMLAR
Toplam 12 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 2 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
karsit gorus 22 Nisan 2015 Çarşamba 23:26

Moon rumuzlu yorumcu kardeş ... şekilci faşist bakis açiniz bu çağa ait olamaz. Nickinizi moon yapmissiniz ama aydinlanmadan öte ayın karanlik yuzunde kalmissiniz belliki. Sn milletvekili sapan ın çiftcinin hakkini tek başina savunmasina,aktrollerin ve elebaşlarinin tum engelleme girisimlerine ve otobusle toplanarak getirilmis ,makarnacı aktrollerin fiziki tehditlerine rağmen geri durmadan cesurca mertçe orada durup ülke menfaatleri icin konusmasini önemsemiyorda ,eli cebindeymis vs diye onemsizlestirmeye calisiyorsunuz. Demekki sizin tuzunuz kuru ve bu halktan degilsiniz.

Yorumu oyla      4      3  
aylin kostence 22 Nisan 2015 Çarşamba 23:18

Bence de eller cepte iyidir. Bu devirde ortalik hırsız kaynarken... eli çikarirsa-cikarirsak zaten 'alkisliyoruz,milletce alkisliyoruz '

Yorumu oyla      4      3  
moonlight 22 Nisan 2015 Çarşamba 23:16

Moon isimli yorumcuya... chp antalya mv sn sapan in karsisinda halkin damarina cuzdanina hortum takan akp liler var. KaçAkSaraylarda oturan ,kendi büyük dağlarini inşa eden...Başçalan ve ekibi... Elini cebine koymasi ,cuzdani çalinmasin diye olmasin (?) Bunu bi dusunun isterseniz. Zira biz de halkin %50 si olarak elimiz cebimizde hatta arkamizi da kolluyoruz. Allah muhafaza sifirlayiverirler ruhumuz duymaz. Sizin eliniz nerde ;)

Yorumu oyla      4      3  
Moon'a yanıt 22 Nisan 2015 Çarşamba 23:10

Sizin ona ne gücünüz ne de yüreğiniz yeter.o tek kişilik ordu. Korkun ondan. Kabusunuz olacak.

Yorumu oyla      4      3  
olympos lu mehmet 22 Nisan 2015 Çarşamba 20:12

Şu adamin ön secimde 1. Çikmasina engel olan /kendi kendilerinin bacagina sıkan zavalli chp liler. Len olllm şimdi napcaksiniz ?halk tabaninin yaninda kim olacak? Çok ararsiniz yine Yildiray Sapan i . Bu sectiginiz secmeceler Telefonunuza bile cikmayacaklar gardaş!! Hapi yuttunuz (yoksa bu chp uyeleri de mi aktrol la ? )

Yorumu oyla      4      3  
gülen ayva 22 Nisan 2015 Çarşamba 20:02

Trajikomik...bu akapeliler yine insanlarla alay etmisler resmen. 'Biz buraya siyaset yapmaya,dinlemeye gelmedik ' diyen tipolojilerin tamami o baskani bu baskani kaymakami bakani ... yani hepsi siyasetci... e sn yildiray sapan koca milletvekili hemde anamuhalefet partisinin en onemli parcalarindan biri. Ne yapacakti şarki soyleyip gobek mi atacakti (?) Tabiiki siyaset yapacak siyasi dille konusacak. Ayrica çift anadal yapip siyasal bilgiler bitirmis sayilir cunku tam 4 yildir ( 4 yillik lisans sayilir ) hem baykal hem kilicdaroglu ile calisti. 4 yildir tbmm kursusunde konusan,tbmm ye zeytinkoyden aldigi uyusturucuyla cikip baronlarin inine çomak sokan koca yurekli yildiray sapan Kaymakamdan belediye baskanindan ilce baskanindan mi ogrenecek nerede ne konusacagini ! Sizi bakara makara sallayarak saat kac deyip reza zarrab in önune yatan paralari sifirladim bıbacımcı gemicikciler paklar!

Yorumu oyla      4      3  
moon 22 Nisan 2015 Çarşamba 19:11

Konuşma sekline bak. eller cepte sanki kücük dağların yeni sahibi. Karşında duran halka saygın olsun.. Vekilmişşş ..

Yorumu oyla      3      4  
yildiray sapan fun's 22 Nisan 2015 Çarşamba 19:10

Antalya nin umudu yıldıray sapan. Dir gerisi hikayedir,masal olacaktir.

Yorumu oyla      4      3  
eseyan ari 22 Nisan 2015 Çarşamba 18:57

Şu şıklığa , zarafete bakar misiniz lutfen. Boyle bir endam kürsüye çikar,hemde dogrulari haykirip halkin menfaatini savunursa karsisindaki deşikler tabiiki hazmedemez. Bunalima giriyorlar ahahaha nazar etme nolur çalış seninde olur diyecegim ;ama endam ve yürek de allah vergisi .

Yorumu oyla      4      3  
chp altinyakali 22 Nisan 2015 Çarşamba 18:15

Aslan vekilim benim bee heytt. Sen var ya cansin can . Matbaaci menderes turel ile elvan lutfi ve tabiiki rant sevdalisi aktrolleri elbette dogrulari soylemene tahammul edemez provake etmeye calisir. Açiz dogru ,akp lilerin tarim politikasi :tarimi tek hasatlik ithal hibrit tohuma etmekten,gdo lu pirincleri mallari iskenderun limanindan sahte evrakla sokmaktan ibaret. Antalya da tarim ve turizm den baska ne varki? Tarihi eserler zaten saçkiran girmis gibi talan edilmis en cok da antalyaliyim diyenler harcamis. Tarihi lahite cimento dokup ahirina basamak yapan bir topluluk ...utanmaz arlanmazlar allahtan korkmaz kuldan utanmazlar karsina cikip da bir de hâlâ konusuyorlar.ettikleri Laf da laf olsa..siyaset yeri degilmis de secim vaadi baska yerde verilcekmis de...falan filan. Matbaaci menderes turel ile ithal mv adayi eski bakan elvan lutfi sadece 'asrin lideri'nin elini operek siyaset makamlarinda 'sözculuk 'yaptiklari icin sayin yildiray sapan in ne dedigini nasil dedigini anlamazlar normaldir. Bu once insanda vicdan sonrada insaniyet gerektiren bir seydir. Sen durma vekilim, biz bu ulke topraklarinda azinliga dusurulmus,turklugu kufur sayilma noktasina gelmis,namuslu vicdanli ahlakli vatansever ataturkcu bir avuç iyi insanlar toplulugu olan daima senin degerini biliyoruz bilecegiz. Bugun senin memleketi milleti dusunerek siyasetcilik sifatiyla yaptigin vatan savunmasina saldiran aktroller ve icimizdeki benzerleri ne yaparsa yapsin;tarih soyu sopu yokolan aşagilik mahluklarla doludur ve torunlari bile lanetlidir. Allah seni korusun ve senden razi olsun sayin yildiray sapan .

Yorumu oyla      4      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sporcular kültürlerini tanıttı
ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde düzenlenen ISF Dünya Okullar Oryantiring ...
Direksiyonda kalp krizi geçiren besici öldü
BURDUR'da kamyonet direksiyonunda kalp krizi geçiren besici 37 yaşındaki ...
Bulgaristan'dan EXPO 2016'ya imza
TÜRKİYE'nin ilk exposu EXPO 2016 Antalya'ya Bulgaristan da katılım anlaşması imzaladı.
 
Finike'de istihdam konuşuldu
AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Finike Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından geleneksel ...
Kargoyla 2 bin paket kaçak sigara
ANTALYA Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ...
DHMİ Başmüdürü mesajlarını temizledi
DEVLET Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Antalya Başmüdürü Osman Serdar, ...
 
Çevre Hizmet Ödülleri sahiplerini buldu
Akdeniz Üniversitesi Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi ile ...
Uzaydaki 3 uydumuz aynı karede
TÜRKİYE'nin uzaydaki 3 aktif uydusu Türksat 2A, Türksat 3A ve Türksat 4A, aynı karede görüntülendi.
Gaye Doğanoğlu kızını evlendirdi
Ünlü iş kadını Nadire İçkale’nin oğlu İçkale Turizm Yönetim Kurulu Başkanı ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva