TGS: 'Gazeteciler seçim sonuçlarına ulaşabilmeli'
TGS: 'Gazeteciler seçim sonuçlarına ulaşabilmeli'
Bakan Yerlikaya: 2 bin 840 firari yakalandı
Bakan Yerlikaya: 2 bin 840 firari yakalandı
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
29 Kasım 2015 Pazar - 11:55

Yıldıray Sapan geri döndü

CHP Kumluca İlçe Örgütü'nün tek listeyle gidilen olağan kongresinde mevcut Başkan Kemal Bilal Öner, yeniden seçildi.

Yıldıray Sapan geri döndü
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

CHP Kumluca olağan kongresi Kumluca Düğün Salonu'nda yapıldı. Kongreye, Finike İlçe Başkanı Okan Tanır, Demre İlçe Başkanı Mehmet Sarıoğlu, il yönetim kurulu üyeleri, il başkan adayları, eski milletvekilleri ve partililer katıldı. Tek listeyle gidilen kongrede konuşan mevcut Başkan Kemal Bilal Öner, başarıyı insanın hayal ettiği şeyi yaşaması olarak tanımlarken, başarmak için de önce hayal etmek gerektiğini aktardı. Hayallerini gerçekleştirebilecek enerji ve gücü kendinde ve ekibinde gördüğünü anlatan Öner, "Bu nedenle oylarınıza talibim" dedi.

Kongrede konuşan CHP Antalya eski Milletvekili Gürkut Acar da "Kongrelerin bir mesajı olmalıdır. Bu kongrede ülkemizin savaşın eşiğinde olduğu olmalıdır. Kongrelerimiz çok kritik bir dönemde yapılıyor. Birlik olmak zorunda olduğumuz bir dönemdeyiz. Birbirimize çok ihtiyacımız var" diye konuştu.

SAPAN: BEN MERKEZ İLÇE BAŞKANI İKEN...

Eski milletvekillerinden Yıldıray Sapan ise "10 aydan beri Antalya'da CHP adına bir söz söyleyen yok. Oturmakla, dinlemekle il başkanlığı yapılmaz. CHP'li bir belediye başkanı Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in konuşmalarını alkışlıyor. CHP olarak Antalya'daki durumumuz bu noktadadır. Ben merkez ilçe başkanı iken neler yaptığımız ortadadır. Bize haksızlıkları eleştirecek, gündemi belirleyecek bir il başkanı gerekiyor" dedi.

Konuşmaların ardından seçime geçildi. Seçimde 160 üyeden 111'i oy kullandı. Kemal Bilal Öner'in listesi 111 geçerli oyun tamamını aldı. Yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Kemal Bilal Öner(İlçe Başkanı), Ali Altınkan, Batuhan Mutlu Engin, Bayram Başar, Eyüp Orman, Fahrettin Karaöz, Gizem Nizamoğlu, Hüseyin Kütük, İsmet Silahçılar, Mehmet Dikmen, Mehmet Özer, Ömer Başalan, Turhan Atalay, Uğur Duran, Ulaş Durdaş. İl delegeliğine ise Ali Atıcı, Arif Kocacık, Aydın Özer, Bayram Başar, Feride Salur, İsmail Acar, Kemal Bilal Öner, Mehmet Nuri İlter, Mustafa Çetinkaya, Mustafa Taşgın, Nadir Uluşar, Orhan Engin, Ramazan Savran, Ramazan Uluşar, Seyfi Arıkan ve Yusuf Altekin seçildi.

CHP KUMLUCA ILCE ORGUTU'NUN TEK LISTEYLE GIDILEN OLAGAN KONGRESINDE MEVCUT BASKAN KEMAL BILAL ONER, YENIDEN SECILDI.(FOTO:KUMLUCA-DHA)

CHP KUMLUCA ILCE ORGUTU'NUN TEK LISTEYLE GIDILEN OLAGAN KONGRESINDE MEVCUT BASKAN KEMAL BILAL ONER (FOTODAKI) , YENIDEN SECILDI.(FOTO:KUMLUCA-DHA)

Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA) -
 

 
Özel Adile Teyze öğretmenleri yemekte
 
Hasan Pulur hayatını kaybetti
YORUMLAR
Toplam 17 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
chp li taklamakan 7 Aralık 2015 Pazartesi 01:19

Mehmet... sen önce kaçtigin almanya dan turkiye ye dön. Niye kactin ? ne kacirdin vs anlat bir aklan paklan.sonra abdest al da hamamdan bahset.

Yorumu oyla      3      3  
Mehmet 2 Aralık 2015 Çarşamba 16:24

saldıray troller güldürmeyin beni,hamama tellak aranıyormuş sizce umut kim??

Yorumu oyla      3      3  
ferda yılmaz 1 Aralık 2015 Salı 01:50

Rakamlar ortada. Matematikten anlamayanlar cızırtı etmis yine :) akaydin,niyazi,cetin osman,baykal,kök,semih esen,cavit arı,muhittin bocek ve en cok da 500 bine yakın nufusuyla muratpasa belediye baskani umit uysal çalissaydi,halk onlardan memnun olsaydi oylar dusmezdi. Artardi. Ama düştü.hemde 2009 da yildiray sapan +30.000 ilave oyla buyuksehur belediyesini kazanmisken 2015 te fark -140 bine vurdu. Oylari birak dusurmeyi resmen Damping yaptirdilar. O yuzden tabiki yine ve yeniden chp nin il baskani yildiray sapan olmali. Aksini isteyen vatanhainidir.NET!

Yorumu oyla      3      3  
chp taban, 30 Kasım 2015 Pazartesi 11:56

ümit usal parti işine fazla karışıyor. gitsin muratpaşaya hizmet versin. hizmet etseydi oylar düşmezdi. adam haklı beyler dağılın.

Yorumu oyla      7      5  
PARTI TABANI 30 Kasım 2015 Pazartesi 02:53

YILDIRAY SAPAN VEKILKEN NE YAPMISTA IL BASKANI OLACAK

Yorumu oyla      5      6  
dmitri shevchenko 30 Kasım 2015 Pazartesi 01:30

Şaka mısın kafan mı guzel Mehmet Bey? Arkadasin altina 2009 da hazir koltuk verilmis; 5 yil artik nasil oturduysa (¿¿¿) 2014 te koltugu ayni turel e geri iade etmis. Beceriksisiz diyemiyorsunuz . Tuvalete de Yildiray Sapan gotursun mu ?baska arzunuz! Ah Ataturk zavalli Atam benim.Boyle ne nankorlere maruz kaldi kimbilir.

Yorumu oyla      6      4  
ayda şenocak 30 Kasım 2015 Pazartesi 01:23

#BenimİlBaşkanımYILDIRAYSAPAN #ANTALYANINUMUDUYILDIRAYSAPAN #YILDIRAYSAPAN 2009 da ilce baskanliğı Lav edildiginde Chp yi Antalyada 1.parti yapan adama,yıllar sonra Chp ye buyuksehir belediye baskanligi hediye eden adama,Belediyeyi o tarihte de hukumet olan akp den alan adama,zeytinköy batağını çicek bahcesine cevirmek icin herturlu riski alan adama,dokuma fabrikasi+lara (kundu) ormani + kemer GATAB skandalında+phaselis antik sehri arazisinin akpsever fettah tamince (turel 2009-2011 arasi tamincenin sirketinde genel mudurluk de yapti ) ye ,antalya da 2.5 milyon insan rahat yaşasın diye mahkemeden mahkemeye koşan adama,kazandigi helal parasini muhtac olana da;olmadigi halde arsız olana da harcayan adama edilen haksızlıklara bak hele... Hastanede yatan hastasinin durumu icin bile Sn.Sapan'ı arayıp 'sen konusuver' diye aratan insanlar var bir yanda bir de boyle mhp ile adalet partisi arasinda omrunu tuketip ,Chp de gunah cikartabilecegini sanan Y-Chp liler var...yazık size . iyiki benim oglum degil bu Mehmet bey.taş doguraydim da seni dogurmayaydim dedirtirdi.

Yorumu oyla      6      4  
serdar erdoğan 30 Kasım 2015 Pazartesi 00:42

Mehmet adlı yorumcuya... Siz neptün gezegeninden gelmiş olmalisiniz;çunku gerceklerden habersizsiniz veya 60'ından sonra,koltuk verilmesi karsiliginda bi zahmet (sözde) Chp li olan amcalardansiniz. Değilseniz: 2004 ten 2009 a kadar turel bbb iken Chp merkez ilçe baskaninin ZATEN Y.Sapan oldugunu bilirdiniz. Y.Sapan lara kent ormanindan dokuma fabr.arazisine yuzlerce konuda Antalya'yi Turel ve Akp ye karsi gogus goguse carpisarak savundu.Bu vb pek cok konuda mesela :antkart... herturlu haksiz yolsuz hukuksuz usulsuz uygulamaya her hafta sali gunu duzenli basin aciklamalari ve diger gunlerde ekstra sokakta ses getiren eylemleriyle çalisti.rantcilardan aldigi tehditlerden de bağımlı yargı mahkemelerinden de kacmadi korkmadi 'ben cebiodeyemem bu paralari vaz caydim oynamiycam

Yorumu oyla      6      4  
Mehmet 29 Kasım 2015 Pazar 18:05

Yıldıray sapan sana bir soru çok zor değil merak etme google yazmana gerek yok.Sen adaylık süreçlerin dışında menderesi ve akp yi hiç eleştirdin mi?Hani ağzından düşürmediğin partin ve örgütün aday gösterdiği adayın rakibi olan menderesi o yüzden geç bu laflari sen il başkanı seçilsen bile(ki bunun için “Antalya ya kırmızı kar yağması gerekir")senin eleştireceğin birisi yok.

Yorumu oyla      11      11  
Belediyeci 29 Kasım 2015 Pazar 13:32

Ümit Uysal,2003 te il başkanlığından ayrıldıktan sonra 2012 ye kadar neredeydiniz?..Neden partiye uğramadınız?..Sarıgül hareketiyle işbirliği içinde iken Cchp ye oy verdinizmi?..Antalyadan,istanbula chp li partilileri sarıgülle tanıştırmak için uçak bileti alıp taşıdınızmı?.Kısaca sarıgüle çalıştınızmı? Chp örgütlerinin üstünden elini çek..İşi ehli olan Yıldıray Sapan chp yi tekrar kimliğine taşır..

Yorumu oyla      10      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Davutoğlu'nun yerine kendisini koydu
Antalya'da CHP'li bir aday, ilginç bir olayla gündeme geldi.
Kılıçdaroğlu: CHP’de çok şey değişecek
CHP Lideri Kılıçdaroğlu, ocak ayında yapılacak kurultayda kendisine rakip ...
Doğanyiğit resmen Konyaaltı adayı
Bir süredir CHP Konyaaltı ilçe başkanlığı için çalışmalar yürüten Eren ...
 
Ankette ikinci sızma
Antalya’da ikisi AKP’li, ikisi CHP’li 4 belediye başkanı ile ilgili yapılan ...
CHP'de yeterli imza toplanamadı
CHP’de parti yönetiminin değişmesini isteyenler 500 imzada kaldı.
İşte yeni bakanlar kurulu
Başbakan Davutoğlu yeni bakanlar kurulunu açıkladı. Antalya Lilletvekili ...
 
Kritik görüşmenin saati belli oldu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile akşam ...
Bir anket sızdı
Antalya'da Muratpaşa, Kepez ve Konyaaltı'nı kapsayan bir anketin sonuçları... ...
Eski bakan hayatını kaybetti
Devlet eski bakanlarından Kamran İnan, Ankara’daki evinde 86 yaşında hayatını kaybetti.
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva