Tartıştığı husumetlisini tabancayla öldürdü
Tartıştığı husumetlisini tabancayla öldürdü
Erdoğan’ı dinlemeden müzakerelere kapıları kapatmam
Erdoğan’ı dinlemeden müzakerelere kapıları kapatmam
Antalya'da denizaltı heyecanı
Antalya'da denizaltı heyecanı
Antalya'nın çocuk valisi makamı devraldı
Antalya'nın çocuk valisi makamı devraldı
16 Mart 2021 Salı - 12:03

Yılmaz: İnşallah müzemize Ziraat Kupası'nı getireceğiz

FRAPORT TAV Antalyaspor Başkanı Mustafa Yılmaz, “İnşallah yarın sahamızda Alanyaspor ile Türkiye Ziraat Kupası için oynayacağımız yarı final maçında umarım finalist biz oluruz" dedi.

Yılmaz: İnşallah müzemize Ziraat Kupası nı getireceğiz
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Antalya İş İnsanları Derneği (ANTİAD), koronavirüs tedbirleri kapsamında toplantı düzenledi. Toplantıya ANTİAD Başkanı Ferhat Yıldız, Fraport TAV Antalyaspor Başkanı Mustafa Yılmaz, ANTİAD Yönetim Kurulu ve üyeleri ile iş insanları katıldı. Pandemi koşullarıyla gerçekleşen toplantıda ANTİAD Başkanı Ferhat Yıldız tarafından Antalyaspor Başkanı Mustafa Yılmaz ile ANTİAD üyesi ve Antalyaspor eski başkanı Sedat Peker'e onursal üyelik plaketi verildi.

'ANTALYASPOR İLE ANTALYA'YI İÇ İÇE GÖRÜYORUZ'

Toplantıda konuşan ANTİAD Başkanı Ferhat Yıldız, Fraport TAV Antalyaspor Başkanı Mustafa Yılmaz'ı onursal üye yaparak ANTİAD'a dahil ettiklerini anlattı. Yıldız, “Bu bizim için önemli ve gururlu bir olay. Pandemi sonrası ilk defa pandemi koşullarına uygun bir şekilde toplantı gerçekleştirdik. Üyelerimizin sorunlarını dinledik ve çözüm önerilerinde bulunduk. 1 yıldır yaptığımız işleri aktardık. Son derece verimli bir toplantı oldu. Antalyaspor şehrin kalbi, şehirdeki insanların ortak buluşma noktası. Şehirdeki bütün insanlar Antalyaspor özelinde birlik ve beraberlik içerisinde tek takıma kenetlenerek vücut buluyor. Antalyaspor herkes için bir anlam taşıyor. İş insanları Antalyaspor'u desteklediğinde aslında şehri desteklemiş oluyor. Antalyaspor ile Antalya'yı iç içe görüyoruz. İkisini birbirinden ayırmıyoruz" dedi.

'DESTEKLERİNİZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ'

Fraport TAV Antalyaspor Başkanı Mustafa Yılmaz onursal üyelik için herkese teşekkür ettiğini söyledi. STK ve derneklerle ilgili geçmişte birçok önemli faaliyetlerde bulunduğunu belirten Mustafa Yılmaz, “Ben de içinizden biriyim. Arkadaşlarımızın destekleriyle başkan seçildim. Anonim şirketler tarafında 35-40 gün civarında ciddi çalışma yaptık. Antalya'nın ileri gelenleriyle görüşüp onların fikirlerini aldım. Bu sırada ANTİAD Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri bizleri ziyaret etti. Onların fikirlerini de almak önemliydi. Onur üyesi olarak içinizden birisi olarak sizin içinizde bir Antalyaspor Başkanı var, o yüzden destekleriniz bizim için çok önemli" diye konuştu.

'PANDEMİ KOŞULLARINDA TAKIM İDARE ETMEK EKONOMİK OLARAK ZOR'

Gece gündüz Antalyaspor'un başarısı için çalıştıklarını aktaran Mustafa Yılmaz, Antalyaspor'u daha iyi vizyonlara taşımak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını anlattı. Yılmaz, “Pandemi koşullarında takım idare etmek ekonomik olarak gerçekten çok zor. Dünyanın başına bela olan bu pandemi nedeniyle seyirci olmaması dolayısıyla gerek loca gerek kombinelerdeki gelirlerimiz maalesef sıfıra düştü. Stat içerisinde alabileceğimiz reklam ve sponsorluk gelirlerimiz çok alt seviyelere düştü. Dolayısıyla gerek benim gerekse yönetim kurulu üyelerimizin gayreti dışında bütün şehrin dinamiklerinin desteğine ihtiyacı var. Bu desteği sizlerden beklemek içinizde başkan olduğuma göre hakkımız diye düşünüyorum" dedi.

'TÜRKİYE ZİRAAT KUPASI'NDA UMARIM FİNALİST BİZ OLURUZ'

Hafta sonu Aytemiz Alanyaspor ile gerçekleşen maçta galibiyetle Antalya'ya dönemediklerini hatırlatan Mustafa Yılmaz, “1966 yılında kurulan kulübümüz 55 yıllık uzun maratonda Alanya maçı öncesine kadar 15 maçta yenilmezlik serisi yaşamışız. İnşallah yarın sahamızda Aytemiz Alanyaspor'la Türkiye Ziraat Kupası için oynayacağımız yarı final maçında umarım finalist biz oluruz. Finalist olduktan sonra ikinci ayağında, ikinci finalde inşallah Antalya'mıza şehrimize, müzemize bu ziraat kupasını getireceğiz" diye konuştu.

ANTALYA IS INSANLARI DERNEGI (ANTIAD), KORONAVIRUS TEDBIRLERI KAPSAMINDA TOPLANTI DUZENLEDI. TOPLANTIYA ANTIAD BASKANI FERHAT YILDIZ, FRAPORT TAV ANTALYASPOR BASKANI MUSTAFA YILMAZ, ANTIAD YONETIM KURULU VE UYELERI ILE IS INSANLARI KATILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA IS INSANLARI DERNEGI (ANTIAD), KORONAVIRUS TEDBIRLERI KAPSAMINDA TOPLANTI DUZENLEDI. TOPLANTIYA ANTIAD BASKANI FERHAT YILDIZ, FRAPORT TAV ANTALYASPOR BASKANI MUSTAFA YILMAZ, ANTIAD YONETIM KURULU VE UYELERI ILE IS INSANLARI KATILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA IS INSANLARI DERNEGI (ANTIAD), KORONAVIRUS TEDBIRLERI KAPSAMINDA TOPLANTI DUZENLEDI. TOPLANTIYA ANTIAD BASKANI FERHAT YILDIZ, FRAPORT TAV ANTALYASPOR BASKANI MUSTAFA YILMAZ, ANTIAD YONETIM KURULU VE UYELERI ILE IS INSANLARI KATILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA IS INSANLARI DERNEGI (ANTIAD), KORONAVIRUS TEDBIRLERI KAPSAMINDA TOPLANTI DUZENLEDI. TOPLANTIYA ANTIAD BASKANI FERHAT YILDIZ, FRAPORT TAV ANTALYASPOR BASKANI MUSTAFA YILMAZ, ANTIAD YONETIM KURULU VE UYELERI ILE IS INSANLARI KATILDI. (FERHAT YILDIZ) (FOTO:ANTALYA-DHA)

Aslı DURAN/ANTALYA, (DHA)

 
Rusya'dan Baykal Gölü’ne dev sualtı nötrino teleskopu
 
Yaralı bulunan kedi Biber, güvenli ellerde
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Alanya Atatürk Halk Koşusu ve Yarı Maratonu yapılacak
'ATATÜRK'E koşalım, Atatürk'le koşalım' sloganı ile düzenlenen 21. Alanya ...
Antalyaspor'da hedef, 21 yıl sonra Türkiye Kupası'nda final
SPOR Toto Süper Lig'in 30'uncu haftasında Aytemiz Alanyaspor'a farklı ...
Alanyaspor sezonun 3'üncü Akdeniz derbisini kazanıp, finale çıkmak istiyor
Aytemiz Alanyaspor bu sezon 3'üncü kez Fraport-TAV Antalyaspor ile karşılaşacak. ...
 
Serik'te Klassis Başkanlık Golf Turnuvası yapıldı
ANTALYA'nın Serik ilçesinde düzenlenen ve 60 golfçünün mücadele ettiği ...
Antalyaspor'da tek hedef kupada final
SÜPER Lig'deki 55'inci yılında ilk kez ulaştığı 13 maçlık yenilmezlik ...
Korkuteli Belediyespor yenilgisiz finallerde
VOLEYBOL Erkekler 2. Ligi'nde mücadele eden Korkuteli Belediyespor Erkek ...
 
Alanyaspor - Antalyaspor: 4-0
Spor Toto Süper Lig'in 30'uncu haftasında Aytemiz Alanyaspor, evinde Fraport ...
Konyaaltı Belediyesi, Aksaray’dan galibiyetle döndü
Konyaaltı Belediyesi Kadın Hentbol Takımı, Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde ...
Antalyaspor, derbide 7 haftalık galibiyet hasretine son vermek istiyor
SPOR Toto Süper Lig'in 30'uncu haftasında Fraport TAV Antalyaspor, yarın ...
 
Dursun Gündoğdu
Kepez yeniden AKP’ye geçer mi?
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva