GSF'den 'kadın' konulu sergi
GSF'den 'kadın' konulu sergi
Barış Arduç'un 'Gupse Özay' cevabına beğeni yağdı
Barış Arduç'un 'Gupse Özay' cevabına beğeni yağdı
Sümer Ezgü, Kumluca'da söyleşiye katıldı
Sümer Ezgü, Kumluca'da söyleşiye katıldı
3 gündür aranan genç derede ölü bulundu
3 gündür aranan genç derede ölü bulundu
11 Ekim 2021 Pazartesi - 09:06

Yüreğimize ateş düştü!

SURİYE'de terör örgütü tarafından güdümlü füze ile gerçekleştirilen saldırı sonucu şehit olan Fatih Doğan’ın (27), Adıyaman’daki baba evine acı haber ulaştı.

Yüreğimize ateş düştü!
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

 

ADIYAMAN'A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Fırat Kalkanı Harekatı bölgesi Azez’in Mare ilçesinde güvenlik güçlerinin olduğu konvoya terör örgütü PKK/YPG mensupları tarafından güdümlü füze ile saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda isabet alan zırhlı araçta bulunan Özel Harekat polisi Fatih Doğan şehit oldu. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'nde görev yaparken Fırat Kalkanı bölgesinde görevlendirilen şehidin acı haberi, Adıyaman merkezde Cumhuriyet Mahallesi'nde oturan Mehmet ve Emine Doğan çiftine askeri yetkililer tarafından verildi. Fatih Doğan'ın acı haberini alan aile, cenazenin bulunduğu Gaziantep'e hareket etti. 2 kız ve 1 erkek kardeşi bulunan şehit Doğan'ın 1 yıl önce evlendiği öğrenildi.

ELAZIĞ'A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Suriye'de terör örgütü tarafından gerçekleştirilen roketli saldırı sonucu şehit olan Cihat Şahin'in (34) Elazığ'daki baba evine acı haber ulaştı. Fırat Kalkanı bölgesi Azez'de güvenlik güçlerinin olduğu konvoya terör örgütü PKK/YPG mensupları tarafından roketli saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda isabet alan zırhlı araçta bulunan Elazığlı Özel Harekat polisi Cihat Şahin şehit oldu. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'nde görev yaparken Fırat Kalkanı bölgesinde görevlendirilen şehidin acı haberi Elazığ'da merkeze bağlı Kırklar Mahallesinde bulunan baba evine ulaştı. Evine Türk bayrağı asılan biri 3, diğeri 7 yaşındaki 2 çocuk babası şehit Şahin'in 7 kardeşten dördüncüsü olduğu ve annesi Emine ile Mehmet Şahin'in kızlarını üniversiteye kayıt yaptırmak için Eskişehir'e gittikleri öğrenildi. Cihat Şahin'in acı haberini Eskişehir'de alan acılı aile, Gaziantep'e hareket etti.


Şehit olan Fatih Doğan ve Cihat Şahin’in cenazesi bu sabah saat 10.00’da Gaziantep’te düzenlenecek törenin ardından memleketlerine gönderilecek.

SURIYE'DE TEROR ORGUTU TARAFINDAN GUDUMLU FUZE ILE GERCEKLESTIRILEN SALDIRIDA SEHIT OLAN FATIH DOGAN’IN (27)  (FOTOGRAFTA) ADIYAMAN’DAKI BABA EVINE ACI HABER ULASTI. (FOTO: ADIYAMAN/DHA)

SURIYE'DE TEROR ORGUTU TARAFINDAN GUDUMLU FUZE ILE GERCEKLESTIRILEN SALDIRIDA SEHIT OLAN FATIH DOGAN’IN (27)  (FOTOGRAFTA) ADIYAMAN’DAKI BABA EVINE ACI HABER ULASTI. (FOTO: ADIYAMAN/DHA)

 
İzmit Körfezi'nde kaçak midye avlayan 6 kişi yakalandı
 
Kilis’te, nar hasadına başlandı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
demir 11 Ekim 2021 Pazartesi 10:43

Her gün aynı haberleri okumaktan milletin psikolojisi bozuluyor.Yazık değil mi bu vatan evlatlarına,öylece toprağa düşmelerini mi her gün bekleyeceğiz. Suriye politikası baştan itibaren yanlıştı,ama yanlıştan da dönmek erdemliktir.Hala kuru kuruya bu yanlışı sürdürmenin gereği yok,bakın her devlet tutumunu tekrar gözden geçirdi ve yeni adımlar atmaya başladılar. Bizim çıkarımız birleşik bir Suriye olduğuna göre derhal vakit geçirmeden Suriye ile Dış İşleri Bakanı direk aracısız görüşmelidir.Yapılacak iş belli,sınırımızda İDLİB denilen yerde Dünya'nın her yerinden gelmiş gözü dönmüş eli kanlı katillerden kurtulmak için Suriye,Rusya ve Türkiye'nin katıldığı ortak bir operasyon yapılarak bölge teröristlerden temizlenerek toprak sahibi olan Suriye orada da hakimiyetini sağlayarak sınırlarımız güvence altına alınmalıdır. Daha sonra yine Suriye,Irak ve Rusya ile anlaşarak Suriye'nin doğusunu elinde bulunduran YPG denen aslında hepsi PKK den türeyen bu cani örgüte de yine ortak bir operasyon yapılarak temizlenmelidirler.Sınırlarımızın güvence altına alınması için birleşik bir Suriye'ye ihtiyaç var.Geçmişte şu oldu bu oldu derhal ondan vazgeçmek lazım ve bir şeyler yapmak gerekir.Yoksa Suriye topraklarında adları ne olursa olsun kafa kesen çoluk çocuk demeden öldüren,pazarlarda kadınları satan veya ayrı bir devlet kurmaya çalışan bu terör örgütlerinin her gün bize saldırmalarını mı seyredeceğiz.Sorumluluk makamlarında bulunanlar ya bunu yapın,ya da yapamıyorsanız bırakın yapanlar gelsin ve bu memleketin çocuklarının birer birer toprağa düşmesini engellesinler.Vatanı korumak için gerektiğinde bu gençlerimiz zaten şehitliği göze alıyorlar bu ayrı bir mesele,ancak karar mekanizmalarında oturanlar uzun süredir devam eden bu düzenin sürekli hale gelmesine öyle seyirci kalamazlar.Her şeyi göze alacaksınız ve kararlı şekilde halka çıkıp anlatıp uygulamaya geçeceksiniz,bakın biz harekata geçelim her şey bizim lehimize olur.Suriye karşımızda duruyor elimizi uzatsak tutmaya hazırlar.Ayrıca Şam'da 'Emevi Camiinde' bir cuma namazı kılmak istiyorsanız bunu ancak böyle dostluk çerçevesinde başarabilirsiniz.Birde cuma namazı kılmak için İslam aleminde yüzlerce cami varken neden Emevi Camiinde namaz kılmak istediğinizi bir anlatabilseniz.Bu ısrar niye!!!

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmit Körfezi'nde kaçak midye avlayan 6 kişi yakalandı
İZMİT Körfezi’nde kaçak midye avcılığı yapıldığı ihbarı üzerine harekete ...
Trafikte tartıştığı sürücüyü bıçaklayıp kaçtı
ANKARA'da bir dolmuş şoförü, trafikte tartıştığı otomobil sürücüsünü bıçaklayıp, ...
Türkiye’nin En Kapsamlı Paneli
Sosyal medya günümüzde daha önce kullanılmayan ve yeni yeni ortaya çıkan ...
 
Seramik deposunda çıkan yangın, söndürüldü
ADIYAMAN'da, bir seramik deposunda çıkan yangın, itfaiyenin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü.
Motosikletli kuryelerden eylem: Hız puanlaması kaldırılsın
İSTANBUL Motosikletli Kuryeler Derneği tarafından, son zamanlarda yaşanan ...
171 kilo uyuşturucuya 9 gözaltı
BİNGÖL’ün Genç ilçesi kırsalında jandarma ekiplerince son 3 günde yapılan ...
 
Hurda Fiyatları Nasıl Belirleniyor?
Bakır, demir, alüminyum, krom, sarı, nikel, çinko vb. metaller ile plastik, ...
Şişli'de içinde 30 bin lira bulunan çantayı çaldı
ŞİŞLİ'de işyerinden 30 bin lira ve 200 dolar para olan çalan şüpheli yakalandı. ...
75 yıldır fıçı üreten usta, 89 yaşında hayatını kaybetti
BURSA'nın İznik ilçesinde 75 yıldır fıçı üreterek geçimini sağlayan İsmail ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva