'Bahar Karması'nda buluşma
'Bahar Karması'nda buluşma
Antalya Dünya Şampiyonası için alarmda
Antalya Dünya Şampiyonası için alarmda
Akdeniz Üniversitesi'nde bilimsel başarılar ödüllendirildi
Akdeniz Üniversitesi'nde bilimsel başarılar ödüllendirildi
Antalya cari açığa pozitif katkı sunmaya devam ediyor
Antalya cari açığa pozitif katkı sunmaya devam ediyor
29 Mart 2019 Cuma - 09:12

Zeynep, öldürülmüş olarak bulundu

KIRKLARELİ'nde dün gece metruk binada cesedi bulunan Zeynep Esin'in (11) katil zanlısı olduğu iddiasıyla 13 suçtan kaydı bulunan teyzesinin oğlu Kerem S. (28), gözaltına alındı. Yapılan otopside Zeynep Esin'in boğularak ve başına tuğla ile vurularak öldürüldüğü belirlendi.

Zeynep, öldürülmüş olarak bulundu
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Yayla Mahallesi'nde yaşayan Sezer ve Elif Esin çifti, Teyfik Fikret Yatılı Ortaokulu 5'inci sınıf öğrencisi olan kızları Zeynep'ten gün boyu haber alamayınca akşam saatlerinde polise başvurdu. Polis ve jandarma ekipleri, Zeynep Esin için kentte arama çalışması başlattı. Kırklareli Valiliği'nin de resmi sosyal paylaşım sitesinden duyurduğu çalışmalara, çok sayıda vatandaş da katıldı. Yaklaşık 7 saatlik çalışmanın ardından Zeynep Esin'in evlerine yaklaşık 2 kilometre mesafedeki, Bademlik Mahallesi'nde metruk bir binada cesedi bulundu.

Acı haberi alan Esin çifti, fenalık geçirdi. Sezer ve Elif Esin ambulansla Kırklareli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

BOĞULUP, BAŞINA TUĞLAYLA VURULMUŞ 

Zeynep Esin'in cenazesi, incelemenin ardından morga kaldırıldı. Yapılan otopside Zeynep Esin'in boğularak ve başına tuğla ile vurularak öldürüldüğü belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, sabah saatlerinde Zeynep Esin'in teyzesinin oğlu Kerem S.'yi gözaltına aldı.

Zeynep’in sınıf arkadaşları ise bugün acı haberi alınca okula gitmedi. Zeynep’in öğrenim gördüğü, sınıfın boş olduğu görüldü.

‘BAKKALA CİPS ALMAYA GİDELİM’ DİYE KANDIRMIŞ

Sezgin Esin, gözaltına alınan Kerem S.'nin, yeğenini 'Bakkala cips almaya gidelim' diyerek kandırdığını belirterek, "Gözaltına alınan Kerem S.'nin ablasının kızı ile 'Akşam eğlence var, gidelim birlikte' diyerek evden ayrılıyor. Oraya gittiğinde Zeynep'e 'Sana bakkaldan cips alacağım' diyerek kandırıp, metruk binaya götürmüş. Çocuğu kandırarak bu olayı gerçekleştiriyor" dedi.

Zeynep'in büyüdüğü zaman hemşire olmak istediğini anlatan amca Sezgin Esin, "Zeynep çok akılı bir kızdı. Dersleri de çok iyiydi. Benimle en son konuştuğunda, 'amca ben hemşire olacağım' dedi. Çok üzgünüz" diye konuştu.

'İDAM İSTİYORUZ' PANKARTI AÇTILAR

Zeynep Esin'in yakınları ve sevenleri, küçük kızın oturduğu mahalle girişine, 'idam istiyoruz' yazılı pankart astı. Kalabalık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenerek idam yasasını çıkarılıp, şüphelinin idam edilmesini istediklerini söyledi.

ÖLÜMÜNÜN ARDINDAN DRAM ÇIKTI

Zeynep Esin'in ölümünün ardından dram çıktı. Baba Sezer Esin'in Yayla Mahallesi'nde 2 odalı gecekonduda oturan ailesinin geçimini çöpten kağıt toplayarak sağladığı belirtildi. Mutfağı olmayan 2 odalı evde yaşam mücadelesi veren ailenin kötü şartlarda yaşadığı görüldü.

2 SAAT SONRA YAKALANDI

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, olayla ilgili İl Emniyet Müdürü Erkin Adalar ve İl Jandarma Komutanı Albay Kadir Oğuz ile birlikte valilik binasında basın toplantısı düzenledi. Olay nedeniyle kentin yasta olduğunu belirten Vali Bilgin, "Olayın zanlısı aradan 2 saat geçmeden yakalanmış, aynı zamanda zanlı kızımızın ailesinden, akrabasıdır. Zanlının 13 suçtan sabıkası vardır. Konu ile emniyet müdürlüğümüz ekiplerinin özverili çalışması sonucun tüm idari tahkikatlar yapılmış, adli tahkikatlar yapılmak üzere adli makamlara zanlı teslim edilmiştir. Cumhuriyet Başsavcılığımızca soruşturma yürütülmektedir. Huzur kenti olarak anılan Kırklareli'nin huzurunu kaçıracak hiçbir olaya müsaade etmeyeceğiz. Aileye buradan baş sağlığı diliyorum" dedi.

KIRKLARELI'DE KAFASINA TUGLA VURULARAK OLDURULEN 11 YASINDAKI ZEYNEP'IN KATILI  28 YASINDAKI TEYZESININ OGLU KEREM S. CIKTI. MAHALLE SAKINLERI ZEYNEP'I OLDUREN KATIL ZANLISININ  IDAM EDILMESINI ISTEDI. (FOTO: ALI CAN ZERAY/DHA,KIRKLARELI)

KIRKLARELI'DE KAFASINA TUGLA VURULARAK OLDURULEN 11 YASINDAKI ZEYNEP'IN KATILI  28 YASINDAKI TEYZESININ OGLU KEREM S.' CIKTI. ZEYNEP'IN  YAKINLRI GOZ YASLARINA BOGULDU.. (FOTO: ALI CAN ZERAY/DHA,KIRKLARELI)

KIRKLARELI'DE KAFASINA TUGLA VURULARAK OLDURULEN 11 YASINDAKI ZEYNEP'IN KATILI  28 YASINDAKI TEYZESININ OGLU KEREM S. CIKTI. ZEYNEP'IN  YKINLRI GOZ YASLARINA BOGULDU.. (FOTO: ALI CAN ZERAY/DHA,KIRKLARELI)

KIRKLARELI'DE KAFASINA TUGLA VURULARAK OLDURULEN 11 YASINDAKI ZEYNEP'IN KATILI  28 YASINDAKI TEYZESININ OGLU KEREM S.' CIKTI. ZEYNEP'IN  AMCASI SEZGIN ESEN ,(FOTODA)ZANLININ IDAM EDILMESINI ISTEDI. (FOTO: ALI CAN ZERAY/DHA,KIRKLARELI)

KIRKLARELI'DE KAFASINA TUGLA VURULARAK OLDURULEN 11 YASINDAKI ZEYNEP'IN KATILI  28 YASINDAKI TEYZESININ OGLU KEREM S. CIKTI. KIRKLARELI VALİSI OSMAN BILGIN, ZANLINN 2 SAAT GIBI KISA SUREDE YAKALANDIGINI SOYLEDI. (FOTO: ALI CAN ZERAY/DHA,KIRKLARELI)

Ali Can ZERAY / KIRKLARELİ,(DHA) 

Etiketler:
 
Kadın polis, polis nişanlısını tabancayla vurup, intihar etti
 
Adana'da 45 FETÖ şüphelisinden 8'i tutuklandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kadın polis, polis nişanlısını tabancayla vurup, intihar etti
ANKARA'nın Çankaya ilçesinde, Komiser Yardımcısı Yeliz Y., iddiaya göre ...
Sezona hazırlanan beach club'ta yangın
BODRUM'da, sezon hazırlıklarının yapıldığı beach club'ın deposunda, henüz ...
Hastane çatısından atlayarak, intihar etti
ADANA’da 9 katlı Seyhan Devlet Hastanesi'nin çatısına çıkan Şevki Ç. (51), ...
 
Yola koşan çocuğu polis kurtardı
MALATYA'da, yola fırlayan küçük çocuğu araçtaki radar kamerasından gören ...
Tabancayla oynarken başından vurulan Berat öldü
RİZE'nin Güneysu ilçesinde, lise öğrencisi Berat A. (16), evdeki tabancayla ...
Genco Erkal, tiyatroseverlerle buluştu
ATAŞEHİR Belediyesi 10’uncu Tiyatro Festivali kapsamında, usta isim Genco ...
 
Katarakt olan sokak köpeği için seferber oldular
MARDİN’de görme zorluğu çeken ve katarakt teşhisi konulan 'Ayaz' isimli ...
40 daireli binada çatı yangını
BALIKESİR’in Burhaniye ilçesinde, 40 daireli bir apartmanın çatısında ...
Köpeklerini almak isterken terastan düşüp, öldü
MANİSA'nın Turgutlu ilçesinde, kaçan köpeklerini almak için yan binanın ...
 
Dursun Gündoğdu
4 makamlı başkan; Muhittin Böcek...
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva