Avrupa ülkeleri arasında en az doktor Türkiye'de
Avrupa ülkeleri arasında en az doktor Türkiye'de
'Down Sendromlular Spor Oyunları' Antalya'da başlıyor
'Down Sendromlular Spor Oyunları' Antalya'da başlıyor
Çanakkale şehitleri Antalya’da törenlerle anıldı
Çanakkale şehitleri Antalya’da törenlerle anıldı
'İntihar etti' demişlerdi, gerçek sorguda ortaya çıktı
'İntihar etti' demişlerdi, gerçek sorguda ortaya çıktı

Mesut Gürkan

23 yıl sonra yeniden
31 Ağustos 2021 Salı

23 yıl sonra yeniden



Antalya Barbaros İlköğretim Okulu’nda tanışan ve ilkokuldan bu yana arkadaş olan Merve Uyaroğlu, Müşerref Kayan, Cansu Yakışıklı, Büşra Can Çelepi, Çiğdem Kaya, Kamer Taş Eldeniz 23 yıl önce başlayan arkadaşlıklarını hala devam ettiriyor. Hepsi de 1991 doğumlu arkadaşlar, hem doğum günü hem de tanışmalarının 23’üncü yılını kutladı. Hafta sonu bir otelde buluşan arkadaşlar, şıklık, zarafet ve güzellikleriyle adeta yarışırken, beraberliklerinin keyfini çıkardı. Güzeller, zaman zaman bir araya gelerek dostluk ve arkadaşlıklarını canlı tutuyor. Eski günleri yaşayıp, anıları tazeleyen sınıf arkadaşları, unutulmaz anlar yaşadı, en kısa sürede tekrar bir araya gelmek üzere sözleşerek buluşmayı noktaladı.

Üç arkadaş 3 kutlama



Turizmci Zühal Karaduman, uzun süredir görüşemediği lise arkadaşlarıyla Ekici’de karşılaşınca. İlk şaşkınlığı geçer geçmez bir sevgi yumağı oluşturdu. Eski anıları tazeleyen Karaduman ve arkadaşları kadehlerini bir araya gelmelerine kaldırdılar. Aynı masada diğer kutlama ise İpek-Halit çifti 21. evlilik yıldönümü kutlamasıydı. Vildan Ertürk ise doğum gününü eşi iş insanı Emrah Ertürk ve arkadaşları ile kutladı. Ekici’nin en iyi eğlenen gurubunu oluşturan arkadaşlar felekten bir gece çaldılar.

Yemenli patronu çocukluk arkadaşıyla



Kaleiçi’nin iki çocukluk arkadaşı bir araya geldi. Kaleiçi Sabaha Pansiyon ve Yemenli Meyhane sahiplerinden Ali Sabah, eski gazeteci olan Antalya Çilek Mobilya’nın sahibi Hakan İrban tesadüfen bir Yemenli akşamında buluştu. Kaleiçi sokaklarında bilye, top oynadıkları günlere giden iki arkadaş, anıları tazelediler.

Kuzenlerin meyhane buluşması



Çisem Atılgan ve eşi, Kaan Şahin ile yurt dışından gelen kuzenleri Esra, Merve ve Affan, Jeff’i Kaleiçi Balıkçım Meyhane’de ağırladılar. Uzun süredir görüşemeyen kuzenler bol bol sohbet edip ayrı geçen günlerin acısını çıkardılar.

Önceki sayfa   Sayfa başına git  
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim değil geçim
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
8 Mart Dünya Kadınlar Günü
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva