Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi

Mesut Gürkan

Büyükşehir Necip Nugay gecesi düzenledi
12 Şubat 2016 Cuma

Antalya’nın ilk ses sanatçılarından Rahmetli Necip Nugayı Doğum gününde AKM’de yüzlerce seveninin katılımı ile andık
Türel’in talimatıyla düzenlenen anma gecesinden klavye silahşorlarına Türel’den tokat gibi cevapta gecede geldi 

Hazırlıkları günler öncesinden başlayan, sevenlerine önceden haber verilen Necip Nugay doğum günü olan 7 Şubat Pazar akşamı anıldı. AKM Perge Salonunu dolduran yüzlerce seveninin katılımıyla gerçekleştiren anma tek kelimeyle harikaydı 
Türel’de katıldı. 
Yurt dışında olan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel uçaktan iner inmez doğru AKM ye gelerek geceye katıldı. Necip Nugay’ın cenaze törenine şehir dışında olmasıyla katılamamıştı. Klavye silahşorları hemen sosyal medyada “Antalya çocuğu Türel Antalya çocuğunun cenazesine katılamadı” diye yaygarayı basmıştı. (yanlış hatırlamıyorsam, görevdeki başkanlardan kimse katılmamıştı) Necip Nugay’ın cenazesi ne yetişemeyen Türel aynı gün akşam evine gitmişti. Necip Nugay’ın oğlu Onur Nugay’a bir anma günü düzenleyelim Antalya’ya mal olmuş böylesine değerli bir insana demişti. Oğlu da doğum günü olsun demişti. Türel Bunun üzerine bu gecenin düzenlenmesi için gerekli talimatları vererek, gece Adan Z ye Büyükşehir tarafından düzenlendi. 
Salondakilerin alkışlarıyla içeri giren Türel geceyi baştan sona kadar izledi. Nugay’ın arkadaşlarını anılarını paylaştığı gecede, bir konuşma yapması beklenen Türel, çok fazla duygulanınca konuşma yapmadı. Çıkışında adeta sevgi yumağı oluşturan Nugay severlerle bol bol sohbet etti. Böylece gecede o, klavye silahşorlarına tokat gibi bir cevap vermiş oldu. 
Fazla söze gerek yok. Rahmetli Altın çocuk Necip Nugay facebook tan 2 Ekim 15 de şöyle yazmış 
Necip Nugay 
2 Ekim 2015, Antalya yakınlarında • 
Gizli mesaj olarak o kadar çok soru birikti ki artık bu soruya buradan açık seçik ve bir kerede cevap vermek vasıl oldu.. Bir defa ben, herhangi bir partinin üyesi falan değilim ve Menderes TÜREL'i neden çok sevdiğimi soruyorsunuz. Yahu arkadaşlar, insan çocukluğundan itibaren huyunu suyunu bildiği vede en önemlisi memleketine aşık biri olarak tanıdığı, üstelik birlikte aynı mahallenin havasını suyunu koklayarak yetişmesine şahit olduğu, hangi makamda olursa olsun büyüğüne saygılı, küçüğüne sevgili,çalışkan ve gerektiğinde memleketi için elini taşın altına koyarak taş üstüne taş koymak için uğraş veren bir hemşehrisini sevmez mi? 
Tütüncu’de katıldı 
Anma gecesine 5-10 dakikalık gecikmeyle katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tüncü’de geceyi Türel ile bitimine kadar izledi. Sorum üzerine Kepez belediyesi tarafından da bir anma gecesi düzenleyeceğini söyledi. 
Gecede sahne alan Servet Altan Antalya’lılara eskileri yaşattı Gecenin organizasyonunu yapan Necip Nugayın oğlu Onur Nugay “babamla Şarıklarımız” kısmında sahneye çıkarak geceye katılan konuklara duygusal anılar yaşattı. Necip Nugay’ın kardeşi Hakkı Nuguy’da orkestrada gitar çaldı. 
İşte geceden objektifimize yansıyan kareler 































Önceki sayfa   Sayfa başına git  
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva