TGS: 'Gazeteciler seçim sonuçlarına ulaşabilmeli'
TGS: 'Gazeteciler seçim sonuçlarına ulaşabilmeli'
Bakan Yerlikaya: 2 bin 840 firari yakalandı
Bakan Yerlikaya: 2 bin 840 firari yakalandı
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı

Serpil Nur Abiral

Çocuk istismarının cezası "İdam" olmalı
24 Ekim 2016 Pazartesi

Evet kesinlikle çocuklarımıza el sürenlerin sonunun dar ağacı olması fikrini savunanlardanım. İnanın kaç gündür uyku düzenim yok oldu. Yataklara sığamıyorum. Irmak bebek gözümün önünden gitmiyor. O pislik canavarın televizyondaki görüntüsü hep karşımda... Yılışık yılışık "beni polise vermeyin döverler, korkuyorum" sözleri kulaklarımı tırmalıyor.
 
Be vicdansız, be şerefsiz o küçücük masum yavruya bunları yaparken korkmadın da şimdi mi korkuyorsun? O yavru senden korkarken neredeydi "korku" dürtülerin... Allah belanı versin.. 
Ne söylesem, ne yazsam hıncımı alamıyorum gönlüm, beynim tüm dürtülerim bu caniyi, diri diri parçalamak istiyor...Ama işte maalesef ki yapamıyoruz.
 
"Çocuk istismarı bir insanlık suçudur" öncelikle bunu kabul etmemiz lazım. Bu hastalıklı ruhlardan evlatlarımızı nasıl koruyacağız öncelikle bunun önlemini almalıyız. Çocuklarımıza bunun eğitimini anne ve baba olarak bizler vermeliyiz. Anne ve babalarının bilgisi olmadan hiç kimsenin kendilerine dokunmasına müsaade etmemeleri gerektiğini, şeker, çikolata, oyuncak kabul etmemelerini mutlaka öğretmeliyiz. Gözümüzün önünden ayırmamalıyız. O yaştaki çocuğun ne işi var sokakta?
Ahhh işte ufacık bir ihmal evladının sonu oldu.
 
Bilimsel adı "Pedofili" olan bu davranış bozukluğunun bir hastalık mı olduğu yıllardır tartışılan bir konu. Peki bunun çaresi bulunabilmiş mi?
 
Son dönemlerde kimyasal hadım denilen yöntemle önlenmeye çalışılan bu psikolojik bozukluk, bir tür hormon kokteyli hazırlanarak,  psikopat ruh taşıyan kişiye şırınga ediliyor ve kişi hiç bir cinsel dürtü, istek ya da fantezi kuramıyormuş. Her hafta uygulanması gereken bu ilaç, özellikle bu tip vakaların çok yaşandığı Amerika'da mahkeme kararıyla uygulanıyormuş. Çek Cumhuriyetin de ise bu psikopat ruhlara cerrahi kastrasyon uygulanıyormuş. En beğendiğim karar ABD nin bazı eyaletlerinde uygulanan idam...
 
Irmak bebeğe bunları yapan sapık, daha öncede kendi yeğenine taciz suçlaması ile 1,5 yıl cezaevinde kalmamış mı? Nasıl aklanmış bilmem ama aklanmışta ne olmuş işte durum ortada huylu huyundan vazgeçmemiş. Sonuç kan dondurucu...
 
Yüce Allah evrende canlı ve cansız birçok varlık yaratmıştır. Allah’ın yarattığı canlı varlıklardan biri olan insan da, diğer canlılar gibi doğar, beslenir ve büyür. Her canlı gibi insanda ölümlüdür. İnsanı diğer canlılarla karşılaştırdığınızda birçok farklı özelliğinin olduğunu anlarız.
 
İnsan akıllı, düşünen, bilen, irade sahibi, özgür, sorumlu ve inanan bir varlıktır. Bütün bu özelliklerden dolayı insan diğer canlılardan farklı ve Allah’ın yarattığı varlıklar arasında seçkin bir yere sahiptir. Kuranda geçen “Biz, gerçekten insanoğlunu şan ve şeref sahibi kıldık”(İsra suresi, ayet 70) ayeti insanın üstün ve değerli bir varlık olarak yaratıldığını belirtmektedir.
 
Peki bu kadar özellik verilen insanoğlunun bir canlıya böyle bir şey yapmasına akıl erdirmek mümkün mü?
 
Geçtiğimiz günlerde 3 aylık yavru kediye Antalya' da tecavüz eden sapıkta aynı şekilde idam edilmeli... Yok böyle bir şey... Bu ruhu kirli, bozuk insan müsveddeleri ile aynı oksijeni paylaşmak, çocuklarımızı, yavrularımızı onlarla aynı ortamda yetiştirmek istemiyorum. Seks manyağı olmuş bir toplum içinde yaşamak istemiyorum... Koskoca yaşını başını almış adamların "6 yaşındaki kız çocuğu ile evlenebilinir" açıklamalarını duymak istemiyorum.
 
Anneler, babalar lütfen çocuklarınızı dinleyin, onların anlattıklarını kulak arkası etmeyin. Onları anlattıklarından dolayı suçlamayın.
 
Cinsel istismar olayları " Saç okşamayla" başlayıp cinsel organın ellenmesi veya çocuğun cesaretlenmesi için aynı şeyleri kendine yaptırma ile başlıyor ve adım adım geliştirilerek gerçekleştiriliyormuş. Yetişkinler tarafından fark edilmemesi durumunda da bu ilişkiler haftalarca ve aylarca sürüyormuş..
 
Lütfen çocuklarımızı korkutmadan gözlemleyelim. Ve dinleyelim... Seyirci kalmayalım...
Daha neler yazmak istiyorum ama yazmakla bitiremem içimdeki duyguları... O zavallı kedi yavrusuna tecavüz edip acılar çektiren ve ölümüne neden olan sapığın da bir an önce yakalanarak cezalandırılması en büyük dileğim.
 
Irmak bebeğin ailesine sabır dilemekten başka elimden bir şey gelmiyor... Allah diğer kayıp yavrularımızın bir an önce bulunmasına yardım etsin Irmağın yaşadığı bu olay son olsun... Ve bu cani lütfen İdam edilsin.. Akli dengesi yok diye bizim vergilerimizle hastanelerde yada ceza evinde nefes almasın. Ben şahsım adına onun boğazından geçecek bir lokmada katkım olsun istemem ve binlerce kere haram olsun derim... Irmak tüm Türkiye'nin bebeği oldu... İnanıyorum ki Türk Adaleti ona gereken cezayı verecektir. Tabi cezaevinde onu yaşatırlarsa... Bu arada ATV televizyonlarında yayınlanan Müge Anlı'nın programında emeği geçen herkesi gönülden kutluyorum... Yıllardır bir çok kayıp vakasını gün yüzüne çıkaran Müge Anlı ve ekibine başarılarının devamını diliyor en büyük alkışı onlara yolluyorum...
 
"Tanrı'dan değiştirilebilecek şeyleri değiştirmek için güç, değiştirilemeyecek şeyleri kabullenmek için sabır, Bu ikisini ayırt edebilmek için de akıl istemeliyiz."
 

Önceki sayfa   Sayfa başına git  
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva