'Bahar Karması'nda buluşma
'Bahar Karması'nda buluşma
Antalya Dünya Şampiyonası için alarmda
Antalya Dünya Şampiyonası için alarmda
Akdeniz Üniversitesi'nde bilimsel başarılar ödüllendirildi
Akdeniz Üniversitesi'nde bilimsel başarılar ödüllendirildi
Antalya cari açığa pozitif katkı sunmaya devam ediyor
Antalya cari açığa pozitif katkı sunmaya devam ediyor

Mesut Gürkan

Hamza Taş Kermes Düzenledi
3 Mayıs 2016 Salı

Hamza Taş İmam Hatim Orta Okulu, okul bahçesinde kermes düzenledi. 

Hamza Taş İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde bir kermes düzenlendi. Kermeste hem veliler arası kaynaşma gerçekleşti. Hem de okul tanıtımı gerçekleştirildi.. Kermeste yaklaşık 10 bin tl gelir elde edildi. 
Hamza Taş İHO okulda ihtiyaç sahibi, yaklaşık 20 öğrenci Suriyeli olmak üzere toplam 70 öğrenciye kantinde geçerli günlük 3 tl harçlık fişi verilecek. 
Kermeste sadece gelir elde edilmedi. Aynı zamanda kültürel bir şölen vardı. Okul öğrencileri şiirler okudu. Birlik Vakfı Antalya Şubesi öncülüğünde Antalya’da Okullarda konser veren Antalya Anadolu İHL Mehteran takımı bir konser verdi. AKÇED (Ahlak Kültür ve Çevre Derneği) Sünnetlerin resimlerle anlatıldığı bir resim sergisi açtı. Okulun Din kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi öğretmenleri tarafından Kutlu Doğum haftası ile alakalı hazırlanan Siyer Sokağı ve Arapça Sokağı ziyarete açıldı. 
Kermesi Başta Muratpaşa ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Karabacak olmak üzere, Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdai Vural, Döşemealtı İlçe Milli Eğitim Müdürü Gültekin Acar, Konyaaltı İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdem Kaya ve Şube Müdürleri İle okul müdürleri katıldı. Ayrıca kermese İl müftüsü Osman Artan. Muratpaşa Müftüsü Celil Karaca, İl Sosyal Projeler ve etüt müdürü Süleyman Uysal da KATILDI. 

SİYASİLERİN İLGİSİ YOĞUN OLDU 
Merhum Hamza Taş Bey’in haleflerinden Ak Parti İl başkanı Rıza Sümer ve Mehmet Karasan ile yönetim kurulu üyeleri, Kadın kolları il Başkanı Esra Özkoç, İl Gençlik kolları Başkanı Ömer Akbaş, Muratpaşa İlçe başkanı Hasan Bozdemir, Muratpaşa kadın kolları başkanı Dudu Şahin ve meclis üyeleri katıldı. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın çiçeği ile beraber şube müdürü İsa Güzel katılımcılar arasındaydı. 
Sivil toplum kuruluşlarıda büyük katılım sağladı 
Akçed, Birlik Vakfı Antalya Şubesi, Eğitim Bir-Sen Antalya Şubesi, İlim Yayma Cemiyeti Antalya Şubesi, Cihannüma Antalya Temsilciliği, Diyanet Sen Antalya Şubesi, Memur Sen Antalya Temsilciliği, Ensar Vakfı Antalya temsilciliği. Liman der, kutup yıldızı gençlik derneği, kent ve medeniyet derneği, Antalya ihh derneği, yeryüzü vakfı ile STK ve Esnaf Odası yöneticileri katıldı. 























Önceki sayfa   Sayfa başına git  
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
Dursun Gündoğdu
4 makamlı başkan; Muhittin Böcek...
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva