Muratpaşa'ya akıllı otoparklar
Muratpaşa'ya akıllı otoparklar
Vali Şahin, şehit aileleri ve gazilerle iftarda buluştu
Vali Şahin, şehit aileleri ve gazilerle iftarda buluştu
Çanakkale şehitleri Antalya'da konserle anıldı
Çanakkale şehitleri Antalya'da konserle anıldı
3 ilde 'Mahzen-13' operasyonu: 25 gözaltı
3 ilde 'Mahzen-13' operasyonu: 25 gözaltı

Mesut Gürkan

Kepez ve Tütüncü
31 Ekim 2018 Çarşamba

Dün yayınlanan yazım, tabiri caizse Antalya gündemine oturmuş ve çok ses getirmiş. Yazı o kadar konuşulmuş ve tartışılmış ki bir ucu siyaset arenasının en üst katlarına kadar ulaşmış.

Bu yazımdan sonra birçok eski dostum beni aradı.

Değerlendirmelerim tamamen kendi fikrimin beyanından ibaret idi. Bunu da yazımda açıkça ifade etmiştim. Kendi çevremdeki arkadaşların konuşmalarından çıkardığım sonuçlar olduğundan bahsetmiştim. Siyaset benim alanım değil, çok iddialı değilim demiştim. Ancak bugün gelen mesajlardan, telefonlardan sonra bir kez daha siyaset yazmak bana farz oldu.

Öncelikle hemen hatırlatayım. Ben dünkü yazımda başkan Tütüncü’yü başarılı bulduğumu, dedikodulara anlam veremediğimi açıkça dile getirmiştim. Yani, Başkan Tütüncü ile hiçbir sorunum yok, kendisini takdir ederim.

Dün siyasetin başkentinden tanıdığım dostlardan da duyduğum bazı bilgileri sizlerle paylaşmak istedim. Anlaşılan o ki, Ankara’da Başkan Tütüncü ile ilgili bu aşamada hiçbir sorun görülmüyor. Tabii daha seçim süreçleri yasal olarak başlamadı. Partiler kendi iç kurallarına göre adaylarını belirleyecekler. Her birinin ayrı ayrı kıstasları var. Ayrıca gündemde seçim ittifakları en çok konuşulan ama henüz netleşmeyen bir konu. Tüm bunlar netleştikten sonra adaylar belirlenip açıklanacak.

O zaman hepimiz nihai listeleri görmüş olacağız. Hakan Başkan da kuşkusuz Kepez için Ak Parti’nin güçlü adayı. Ve dediğim, şu aşamada siyasetin yukarı katlarında kendisiyle ilgili bir sorun olmadığı dostlarımız tarafından fısıldandı.

Durum bu dostlarım, sonucu hep beraber bekleyip göreceğiz. Siyaset zor bir arenadır. Çok sesler getirir, çok isimler konuşulur ama sonuçta son sözü Genel Merkezler söyler…

Önceki sayfa   Sayfa başına git  
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
AHMET HAMDİ GÖRMEZ 13 Aralık 2018 Perşembe  11:11

BEN KEPEZ İN İSMİNİ ALDIĞI MAHALLEDE OTURUYORUM, SİZE DIŞARIDAN ÖYLE GELİYOR, SANAYİ KARAKOLUNDAN KÜTÜKÇÜYE ÇIKAN YOLDAN KEPEZİ BÖLÜN, DOĞU TARAFINDAN OY ALACAKTIR TÜTÜNCÜ AMA BATI TARAFINDAN KESİNLİKLE OY BEKLEMESİN, SEBEBİNİ KENDİSİDE BİLİYOR, KEPEZDE TÜTÜNCÜ ADAY OLURSA KESİNLİKLE KAZANAMAYACAK, EN KOYU AKP Lİ BABAM BİLE VERMEYECEĞİNİ SÖYLÜYORSA TÜTÜNCÜ YÜ ADAY GÖSTERSİNLER DE GÖRSÜNLER NETİCEYİ

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim değil geçim
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva