TGS: 'Gazeteciler seçim sonuçlarına ulaşabilmeli'
TGS: 'Gazeteciler seçim sonuçlarına ulaşabilmeli'
Bakan Yerlikaya: 2 bin 840 firari yakalandı
Bakan Yerlikaya: 2 bin 840 firari yakalandı
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı

Nesrin Mater

MERHABA DOSTLAR
28 Kasım 2013 Perşembe

 
Hani üniversite yıllarında, mezun olduğunuz zamanlar veya lise yıllarında da, aynı durum, kaybettiğiniz arkadaşlarınızı seneler sonra görürüsünüz. Aman Tanrım ne kadar özlemişsinizdir, ne çok anlatacaklarınız vardır. Saatlerce konuşursunuz,mutlu olursunuz!!
Hayat da böyle sevgili dostlar !!!
Uzun yol arkadaşlarınız vardır, onlarla buluşacağınız zaman, içiniz içinize sığmaz, buluşma  saatine kadar,heyecanlanırız. İŞTE, ECZACI SEVGİLİ KIVILCIM ÇİVİTÇİ DE benim için çok önemli!!!!! Kendisi, başarılı bir meslek hayatı, başarılı, sevgi dolu bir anne ve de üstelik mutluluk veren bir eş!!!! Kısacası MUTLU BİR AİLE TABLOSU!!!ÇİVİTÇİLER!!!
Yine başarılı bir Doktor Mehmet Çivitçi bey ve muhteşem iki erkek evlatlarıyla ve gelinleriyle !!!!! Akdeniz’in en güzel kadını demeli kendisine,hem yürek hem kendi adına!!!!!! Günümüz de özellikle büyük kentler de dostluklar, hızlı başlıyor, hızlı bitiyor. Hayatımızı belki de FAST FOOD kültürü tüm yaşantımızı kuşattı. Herşeyi çabuk tüketiyoruz. Dünya hem fiziksel, hem de ruhsal açıdan kirlenirken, bu aile kavramları geleceğin nesillerine ışık tutacaktır. Zaman zaman dostlarımla olmak beni hep mutlu eder. Onları hayat gibi ertelemek istemem Sevginin  ve değerin ölçüsünü iyi vermeli, hissettirmeli. Aslında sevgi bir bakıma da önceliktir!!!!!!!!!
Biz kadınlar, sohbeti, gezmeyi, dostluğu paylaşımı seviyoruz sanki!!!!! Bazen de bu kadar sevinçler bizi hüzünlendirir. Kıyamassınız, dosta nasılsın, nasıl oldun demek için. Duydum ki DOSTUM HASTALANMIŞ!!!!! Hüzünlendim, duygusallaştım ve de düşündüm!!!! Yakışmadı!!!! GÜZELLER GÜZELİNE!!!!! Evet, birgün doğarız, yaşarız, gün gelir ölürüz!!!! Bunu zaten biliyoruz ama nedendir ki yaşamın hep güzel yanını almak isteriz. İnsanız çünkü. Belki de öyle düşünürüz!!!! Daha çok yolumuz olacak sevgili Kıvılcım Hanım… Beraber seyahatler bizi bekliyor.

Bakınız, yeni börek ve pasta tarifi aldım. Bunları yapacağım. Sizi ve Koray hn davet edeceğim!!! Çünkü hep beğenirsiniz, güzel olmassa bile ne kadar zarifsiniz. Birbirimize hatıra minik armağanlar vermek sanki bizlerde gelenek oldu. Yeşil küpeleriniz de kulağım da.. Sanki bana şans verdiniz!!!! KÜPELER, ÇEREZLİKLER de taze sağlıklı yemişler bekliyor, KAYISI, KARA ÜZÜM, FINDIK!!! Hani doğal yaşam diyorlar ya, anlamadım bunları doğal yaşıyoruz, doğal besleniyoruz ama hastayız. Sanki itirazlarım oluşuyor bak, hayat sana demek istiyorum..... Hayatımızın bazı dönemleri bizi dostlarımızda bir şekilde ayırır, kısacası KAHVE MOLASI verdirir. Ben bunu bir kısa mola kabul ediyorum.. Sevgili KIVILCIM ÇİVİTÇİ!!!  Size bir şiir armağan etmek istiyorum!!!!!!!


 
Bir çiçek demeti gönderiyorum size
Kendi ellerimle kopardım, bu çiçekleri
Başucunuzdaki vazoya yerleştirmeli!!
İçinde mor menekşeler, laleler, güller
Gül dalında bir not size
HERŞEY GÜZEL OLACAK
ESKİSİNDEN DAHA ÇOK!!!
SİZ BEKLER DURURUZ!!
NARLI ÇİZ KEKLE Z.MİNE DE!!!!........ALLAHIM SİZE ACİL ŞİFA VERSİN!!BU ARADA BEN BİZİM KARMAŞA EVE DE YENİ BİBLO ALDIM!!!SİZE GÖSTERMELİYİM.KORAY HN LA BİRLİKTE BİZDE BULUŞUYORUZ.....ÖZLEM SEVGİLERİMİZLE!!!!!!!!GÜZEL DOST!!!!!!

 
 

Önceki sayfa   Sayfa başına git  
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 2 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Kıvılcım çivitçi 1 Aralık 2013 Pazar  19:55

Çok degerli DOSTTumÖZEL insan,Hayattımda ,tanımaktan çok keyif aldıgım,duyarlı,pozitif ,hayatıma dokundugunuz günlerden beri sohbetleriniz e doyamadıgım Sevgili Nesrin Hanımcım,Beni çok onurlandırdıgınız ,duygu seline kapıldıgım bu manalı , moral depoladıgımhakkımdaki güzel yazınıza çok duygulandım çok teşekkür ederim .Çivitçi ailesi olaraksize sevgi ve saygılarımızla .gözlerimden akan göz yaşım inanin mutluluktan en kısa zamanda buluşmak üzere güzel günlere........

Yorumu oyla      6      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva