'Sera Okul'a renkli açılış
'Sera Okul'a renkli açılış
Başkan Kotan’dan güreşçilere moral ziyareti
Başkan Kotan’dan güreşçilere moral ziyareti
Antalyalı 130 köylünün kömür ocağı mücadelesi
Antalyalı 130 köylünün kömür ocağı mücadelesi
Dayakçı işadamına hapis talebi
Dayakçı işadamına hapis talebi

Nesrin Mater

Zamansızlar da zamanı yakalamak
28 Şubat 2014 Cuma

MERHABA DOSTLAR, TÜRKİYE VE ANTALYA GÜNDEMİNDE HER AN HER ZAMAN, SICAK SAATLER YAŞANIYOR, SANKİ DÜNYA YORGUN, BİZLER DE HEM YORGUN HEM DE YOĞUNUZ. HAYAT HEPİMİZİ  SANKİ KOVALIYOR, HERKESTE BİR TELAŞ, HERKESTE ZAMANSIZLIK, GÜNLER ELİMİZDEN AKIP GEÇİYOR. BU DÜNYA ŞEHRİNİN YAŞAYANLARI OLARAK BİZLER FARKINDA OLAMIYORUZ SANKİ!!!!!... ŞEHİR IŞIKLI VE PARLAK, HERKESİN EĞLENECEĞİ GEZECEĞİ, İZLİYECEĞİ, ÜSTELİK DE VARACAK BİR YOLU MUTLAKA VAR... SON ZAMANLAR DA ŞEHİR DE MÜZİK VARDI... ŞEHİR EVRENSELLEŞTİ MÜZİKLE ADETA!!! ŞİMDİ ŞEHİRDE İZ BIRACAK ANTALYA !
 
Antalya Devlet Opera ve Balesi ile ilgili bir çok değer ve özel paylaşımları gururla sunumunu yapmış biri olarak uzun zamandır onların yanında olma duygusunu Tangopera eseriyle gidermiş olmanın da mutluluğunu yaşadım.
Büyük bir keyif aldım. İzlerken gözlerimin dolduğu anlar ve kendimi o sahnede hissederek yaşadığım anlar..
Tarif edilemeyecek kadar biz ve hepimiz olduğu kareler…
Muhteşemdi!...
Zamansızlıkta kendimle baş başa kaldığım bir andı Tangopera…
Zamansızlar Bar’ında geçiyor her şey. Kadınların Şuh ve dikkat çeken siluetleri, mutsuz kahkahaları,  acı veren bir fotoğraf olarak tam da karşımızdaydı.
Esra Aslantürk başta olmak üzere çok değerli sanatçılarımızın inanılmaz performansı Antalya Opera ve Balesi’nin rafların da mükemmel bir eser daha yer aldı.
Bu eser defalarca oynatılmalı. Tıpkı Türküyem gibi… TürkÜyem nasıl ki Türkiye’de iz bırakan bir eser olmuşsa Tangopera bu çıtayı daha da yukarı çıkarttığını düşünüyorum.
Gönlümün, gözümün, yüreğimin, hissettiklerimin paslarını sildim bu eseri izlerken. Daha ilk perde sonunda dayanamadım ve sanatçılarımızın yanına gittim. Oyun sonrası onların heyecanına tekrar ortak olmak isterdim ancak inanıyorum ki sırada daha çok sanatsever kapının önünde onların bu coşkusuna ortak olmak için sabırsızlanıyordu ve onlara haksızlık etmek istemedim.
Sevgili Antalyalılar ve sanatseverler Tangopera bir operadan öte gerçek yaşamda karşılaştığımız her bir karesinde gerçek mimikler ve davranışların yer aldığı bir eser. Orkestra şefi sayın Serdar Yalçın ve Hakan Kalkan’ı yürekten kutlamak istiyorum. Kareograf, ve Rejisör Uğur Seyrek, Dekoratör Çağda Çitkaya, Kostüm Tasarım Sevtaç Demirer, Koro Şefi Mahir Seyrek, Işık Tasarım Mustafa Eski… Bu eserin sunumunda hepsi muhteşemdi.
Ve elbette ki sahne danslarında opera ve bale’nin çok değerli oyuncuları.
Oyun sonrasında dakikalarca ayakta alkışlanan başka bir eser görmedim. Son yılların en başarılı çalışması diyebilirim. TANGOPERA yı Zamansızlar Bar’ı dekoru içinde bana zamanı yakalatana da selam olsun…
 
 

Önceki sayfa   Sayfa başına git  
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Düdük endişesi ve kazan-kazan
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Elitist bir tutku
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva